cnm bende meyva suları ve kaşık maması verıyorum...muzlu elmalı sevıyo benımkısı ama yemek tarzı sevmıyo...ama yemek gördümü bı çırpınıyo anlatamama eşşek oğlum :) yemek yemek ıstıyo kaşığını gördümü ıstıyo anlıyo hemen.......slmm kıslar uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyorum.bebeişlerinizde sizlerde iyisinizdirrrr insallahhhh.ek gida olarak neler veriyorsunuz yoğurt,meyve suyu,kavanoz mama verdim ben bi kere öyle çorba falan yapıyo musunuz prens ve prenseslerinize özelll?biran evvel ek gıdaya gecsin istiyodum ama şimdide korkuyorum yanlış mı besliyorum,eksik mi besliyorum die
herkese merhaba gecenin bu saati müsaitken yazayım dedim. Ben şubat annelerinin ilk müdavimlerindenim. Hala fırsat buldukça bakıyorum. Facebookta şubat anneleri diya bir sayfamız vardı orayı takip ediyordum ama oraya birkaç gün yazamayınca arkadaşlar beni listeden çıkardı. bende çok kızmıştım ve üzülmüştüm. Neyse 5,5 aylık bir oğlum var ve genelde emdikten 15 20 dk sonra gazını çıkarıp arkasından peynirimsi kusuyor. Sizde de böyle oluyormu acaba. Bugün ilk defa yoğurt mayalayıp yedirdim istekle yedi Ek besin alınca geçer diye heveslenmiştim ama kusunca moralim bozuldu. Sizce önemli mi acaba cevap yazarsanız sevinirim kızlar
sağol cnm tşkler valla terminatör kaynanadan kaçış yok bu gidişle yaşadığımız sürece çekıcez gibi amannnnn neysee.....yerim ben o mirayı ne tatlıdır şimdi o cadıııııı......neler verıyosun ek gıda olarak cnm..ben kaşık maması aldım sevmedı benım eşşekkkkkk oğlummmmm ne yapam bılemıyorum hangı türrr çorbalar yapıyonuz....bızede deyı verın....
sabahları yogurtun ıçıne meyveyı cam rende ıle rendeleyıp bıde ulker hero baby bıskuvısınden ıkı tane ısladım yedırdım meyvelerı once tattırmıştım şımdı yogurda koyuyorum bıskuvıyıde koymassam yogurdu yemıo, oglende yarım patetes ve yarım kabagı ıkı su bardagı su ve azda pırınc veya ırmık veya yulaf katıp pişirıp rondododa çekıp verdım çorba olarak akşamda kaşık mamasını sulandırıp bıberonda verdım tabıkıne dıger aralardada emışıoz, çorba ceşitlerını kendınde ayarlayabılırsın evde hangı sebzeler varsa patlıcan harıç alıştıram artın işe başlıycam
sıkma canını sağlıklı olsunlarda bişeycik olmaz allahın izniyle birsürü bebiş var hıç anne sütü alamayan çok şükür yınede.....bgn ilk defa çorba içtik doktorumuz ver dedi çünkü emmeyi bırkatı ve braktığı için sütüm gttioff
sabahları yogurtun ıçıne meyveyı cam rende ıle rendeleyıp bıde ulker hero baby bıskuvısınden ıkı tane ısladım yedırdım meyvelerı once tattırmıştım şımdı yogurda koyuyorum bıskuvıyıde koymassam yogurdu yemıo, oglende yarım patetes ve yarım kabagı ıkı su bardagı su ve azda pırınc veya ırmık veya yulaf katıp pişirıp rondododa çekıp verdım çorba olarak akşamda kaşık mamasını sulandırıp bıberonda verdım tabıkıne dıger aralardada emışıoz, çorba ceşitlerını kendınde ayarlayabılırsın evde hangı sebzeler varsa patlıcan harıç alıştıram artın işe başlıycam
kızlar siz ek olarak neler veriyorsunuz benim oğlum 9 şubat doğumlu
ben meyvelı kaşık mamasından verıyorum...ne tür meyve varsa suyunu sıkıp verıyorum yoğurt verıyorum...çorbaya başlıycam artık.....
yogurt kendinmi yapıyorsun
kızlar siz ek olarak neler veriyorsunuz benim oğlum 9 şubat doğumlu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?