• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slmm kıslar uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyorum.bebeişlerinizde sizlerde iyisinizdirrrr insallahhhh.ek gida olarak neler veriyorsunuz yoğurt,meyve suyu,kavanoz mama verdim ben bi kere öyle çorba falan yapıyo musunuz prens ve prenseslerinize özelll?biran evvel ek gıdaya gecsin istiyodum ama şimdide korkuyorum yanlış mı besliyorum,eksik mi besliyorum die:50::50:

slmm kıslar uzun zamandır giremiyorum ara ara girip okuyorum.bebeişlerinizde sizlerde iyisinizdirrrr insallahhhh.ek gida olarak neler veriyorsunuz yoğurt,meyve suyu,kavanoz mama verdim ben bi kere öyle çorba falan yapıyo musunuz prens ve prenseslerinize özelll?biran evvel ek gıdaya gecsin istiyodum ama şimdide korkuyorum yanlış mı besliyorum,eksik mi besliyorum die:50::50:
cnm bende meyva suları ve kaşık maması verıyorum...muzlu elmalı sevıyo benımkısı ama yemek tarzı sevmıyo...ama yemek gördümü bı çırpınıyo anlatamama eşşek oğlum :) yemek yemek ıstıyo kaşığını gördümü ıstıyo anlıyo hemen.......

herkese merhaba gecenin bu saati müsaitken yazayım dedim. Ben şubat annelerinin ilk müdavimlerindenim. Hala fırsat buldukça bakıyorum. Facebookta şubat anneleri diya bir sayfamız vardı orayı takip ediyordum ama oraya birkaç gün yazamayınca arkadaşlar beni listeden çıkardı. bende çok kızmıştım ve üzülmüştüm. Neyse 5,5 aylık bir oğlum var ve genelde emdikten 15 20 dk sonra gazını çıkarıp arkasından peynirimsi kusuyor. Sizde de böyle oluyormu acaba. Bugün ilk defa yoğurt mayalayıp yedirdim istekle yedi Ek besin alınca geçer diye heveslenmiştim ama kusunca moralim bozuldu. Sizce önemli mi acaba cevap yazarsanız sevinirim kızlar

sıkma tatlı canını tüm bebişlerde bazı zamanlarda sık sık kusmalar oluyo çok yedıklerınde fazlasını atıyolar...ınşallah bişeyı yok bebişinin

hayırlı kandiller kızlar
biz ek gıdaya başlamadık daha bende başlamak istiyodum ama korkuyorum ya çok fazla emmek istiyo şimdilik yetiyo çok şükür de artık buaydan sonra başlamk gerek tam olarak diye düşünüyorum ben bikaç kere sebze suyundan tatırmaya çalıştım ama istemiyo memeyi verince dünyalar onun oluyo umarım alışır çünkü artık sadece anne sütü yetmicek ek gıdalarda öenmli sağlığı için neyse kızlar istanbuldan da yazmaya çalışırım öptüm hepinizi

bızde bugun aşımızı olduk çok nazlı bugun oğluşum.....acitti hemşire ablası bırazcık.....boyumuz 67.3 kılo 6900 normal dedi hemşire çok ıyı dedı...çok şükür herşey ıyı gıdıyo....

Slm guzel annisler ve onlarin tatli kuzucuklari...tatildeydim valla dolmus burasi yine..ayy tatil kizima cok ii geldi denize soktum once tirsti sonra sevdi cip cip oynadik.nemden kafasindaki konaklar kalkti:))sonra bide zeytinyagiyla ustunden gittim cillop gibi oldu:)gunes kremi kullandim ben dr verdi copportone mi ne,sabah 10 aksam 17 gibi girdik golgede tuttum hep hafif bronzlasti bacaklari:)
Yemek sorunu bizdede var dr gunde 750 ml sut icecek diyor ama bizimki mama+anne sutu ancak 600 ml alabiliyor.kavga dovus emiyoruz yiyoruz ama yapcak bisi yok kafaya taktim mi cocugu sikiyorum oyizden biraktim.bu hafta corba yogurt onlara baslicam.zaten milupanin meyve purelerinden veriyorum oyuzden ek gidayi cok sorun etmiyorum.saglikli olsunda gerisi onemli degil..
Demir ilacinibende sevmiyorum cocugun agzi pas kokuyor resmen ama veriyorum.
Bebisleer buyudukce tatlilasiyor tepkiler bilincli hale gelmeye basladi sevoniyorum..bubub disindaaa baska ne vardi..meyse hatirladikca yazarim...hepimize kolay gelsin

slm kızlar biraz geç oldu ama herkeze hayırlı kandiller diliyorum bende kaç gündür giriyorum kimseçikler yok yazılan bişeyler varsa okuyup çıkıyorum gittikçe azaldı burası nerde bu şubat anneleri bir eldeki parmak kadar kaldık walla.....
tatile çıkanlar olmuş bende gün sayıyorum eşim izne çıkınça annemlere gidicez az kaldı inşallah bizimde rahat geçer neyse görüşürüz yine

sağol cnm tşkler valla terminatör kaynanadan kaçış yok bu gidişle yaşadığımız sürece çekıcez gibi amannnnn neysee.....yerim ben o mirayı ne tatlıdır şimdi o cadıııııı......neler verıyosun ek gıda olarak cnm..ben kaşık maması aldım sevmedı benım eşşekkkkkk oğlummmmm ne yapam bılemıyorum hangı türrr çorbalar yapıyonuz....bızede deyı verın....

sabahları yogurtun ıçıne meyveyı cam rende ıle rendeleyıp bıde ulker hero baby bıskuvısınden ıkı tane ısladım yedırdım meyvelerı once tattırmıştım şımdı yogurda koyuyorum bıskuvıyıde koymassam yogurdu yemıo, oglende yarım patetes ve yarım kabagı ıkı su bardagı su ve azda pırınc veya ırmık veya yulaf katıp pişirıp rondododa çekıp verdım çorba olarak akşamda kaşık mamasını sulandırıp bıberonda verdım tabıkıne dıger aralardada emışıoz, çorba ceşitlerını kendınde ayarlayabılırsın evde hangı sebzeler varsa patlıcan harıç alıştıram artın işe başlıycam

sabahları yogurtun ıçıne meyveyı cam rende ıle rendeleyıp bıde ulker hero baby bıskuvısınden ıkı tane ısladım yedırdım meyvelerı once tattırmıştım şımdı yogurda koyuyorum bıskuvıyıde koymassam yogurdu yemıo, oglende yarım patetes ve yarım kabagı ıkı su bardagı su ve azda pırınc veya ırmık veya yulaf katıp pişirıp rondododa çekıp verdım çorba olarak akşamda kaşık mamasını sulandırıp bıberonda verdım tabıkıne dıger aralardada emışıoz, çorba ceşitlerını kendınde ayarlayabılırsın evde hangı sebzeler varsa patlıcan harıç alıştıram artın işe başlıycam

mutluson bebeğin ayın kaçında doğdu? ben sebze pürelerine başlamadım daha erken diye yavaş yavaş başlasam mı.ben meyve püresiyle, kaşık maması veriyorum bi de beni emiyor.

bgn ilk defa çorba içtik doktorumuz ver dedi çünkü emmeyi bırkatı ve braktığı için sütüm gtti:( off:14:
sıkma canını sağlıklı olsunlarda bişeycik olmaz allahın izniyle birsürü bebiş var hıç anne sütü alamayan çok şükür yınede.....

sağol cnm fikirler için yoğurdu hangi sütle mayalıyosun veya nasıl mayalıyosun....akıl akıldan üstündür derler birbirimizden birsürü şey öğrenıyoruz....ne guzellll

yogurt nasıl mayalıyorsunuz anlatın bende yapıyorum öle etrafdan duyduğum kadari ile.menü oluştrmaya başladınızmı mesela sbh kahvaltı niyetine farklı birseyler veriyormusunuz ?mamanın içine bisküvi vs...?sebze çorbası yaptm bgn patates havuç kabak daha farklı nelerden yapıyorsunuz *

bende öğlenleri çorba yapıyordum gaz sorunu oldu biraz ara verdim ama tekrar başlayacagım.ilkindi 3 gb yogurt veriyorum.yogurdu 100 mlt mama aptamile 2 çay kaşıgı yogurtla mayalıyorum çay bardagına etrafınıda havluyla sıcak tutsun diye sarıyorum.3 saat bekliyor.2 saat de buzdolabında dinlendiriyorum oluyor.ama hepsini hiç yemedi bizde gaz yaptı.akşam 6-7 gb de milupanın kaşık maması muzlusunu veriyorum 2 yemek kaşıgı agır gelmesin diye.

bence menü oluşturmak çok zor.hangi saat yiyeceği acıkacagı belli olmuyor.sabahları mama aralarda kayısı suyu erik suyu karpuz suyu cam rended rendeliyorum.ögleyinde çorba kabak patates pirinç havuç taze fasulye deneyeceğim yarında yer herhalde.tabi bazen yemiyor.hero ülkerin meyve püresini aldım bozuk gb tadı çok gaz yaptı artık almayacagım

yogurdu ben mamadan yapıyorum ama pastörize sütden yapabilirsin dedi dr. bilmiyorum tadı tatlı oluyor sulu birde mamadan.pastörize süt denemedim

Back