• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sudenurcum,
aslında daha çok yazmak iki tarafında daha fazla üzülmesinden başka bir işe yaramaz
ama şunu söylemeliyimki konunun diğer muhatabbının bir tane bile olumlu yada olumsuz mesajını görmedim
ama sen olayı sündürdükçe sündürüyosun
evet kırıldın üzüldün niyetin kötü değildi bunu biliyoruz ama olayı bu şekilde şikayetvari tarzda farklı kişilere anlatman hoş olmuyor.kimse senin gitmeni istemedi burdaki mesajlarıda gördüysen.sen kendin çıktın ki olabilir kırıldın üzüldün.
banada düşmez ama yapman gereken konunun muhatablarına özel mesajla üzüntünü şikayetini durumunu anlatmaktı.belki ozaman olay bu şekilde büyümeyecek ve buralara gelmeyecekti

hepimiz az çok birbirimizi tanıyoruz seviyoruz ama kaç kişiyiz herkes %100 birbiriyle anlaşamaz herkesin kafa yapısı görüşü davranışı birbirine uymaz bunuda kabul ederek bu tür olrtamlara bulunmalıyız.öyle değilmi.

kendinide bizide daha fazla üzme.bak kayramızda üzülür yoksa.

kusura bakmada saçma bir sebepten faceden atıldım.onun için sinirlendim.konunun muhatabına ne oldu onu atmadınız ki.benim alıp veremediğim bişey olmadıki facedekiler yazmış hakkımda infaz vermiş.yazık dostluklar bu kadarmış.hermen atılırmı ayıp yani .şok oldum

Şimdi internete girdim ve şoka uğradım sabahtan beri ilk defa açıyorum bilgisayarımı facebookta yorumları görünce burayı okumam gerektiğini anladım sayfalarca hakkımda yorumlar yapılmış yazılar yazılmış burda beni tanımayan çok arkadaşımız var hakkımda kötü bir izlenim edinilmesini istemem ama kesinlikle ve kesinlikle kendimi savunmuyacağım hiç birşey de anlatmıyacağım çünkü susmanın en büyük erdem olduğuna inanıyorum yazılanlanların muhattabı burada olmadan bu kadar çok yorum yapılmış olmasını üzüntü ile karşılıyorum ve kınıyorum bu konuyu daha çok uzatmak istemem ama bir insan aldığı hediyeler yüzünden bu kadar aşağılanamaz inanınki hanginizin başına böyle birşey gelse üzülürdünüz neyse lütfen artık bu konu ile ilgili yorum yapılmasın hepinize saygılarımı sunarım evet ben bir sanatçıyım hemde bu ülkenin değerli mevkisinde bir sanatçısı ona bile dil uzatılmış yazıkki çok yazık yazdıkça yazmak haykırmak istedim ama yeter yazmıyacağım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz bu arada ben didem ...

erdemlik beni faceden atmakmı.insanlar herkesin verdiği hediyeyide beğenmek zorunda değil.ayrıca ben olmadı dedim sana ama saçma saçma yorumlar çok sinirlendim.ne demek ya bu kadarda yapılmazda birde anne olacaksını beni çok üzdünüz facede demekki benim dedikodumu yapmışsınız infaz emrimi vermiş atan kimse.bilip bilmeden neyse bitti zaten

Şimdi internete girdim ve şoka uğradım sabahtan beri ilk defa açıyorum bilgisayarımı facebookta yorumları görünce burayı okumam gerektiğini anladım sayfalarca hakkımda yorumlar yapılmış yazılar yazılmış burda beni tanımayan çok arkadaşımız var hakkımda kötü bir izlenim edinilmesini istemem ama kesinlikle ve kesinlikle kendimi savunmuyacağım hiç birşey de anlatmıyacağım çünkü susmanın en büyük erdem olduğuna inanıyorum yazılanlanların muhattabı burada olmadan bu kadar çok yorum yapılmış olmasını üzüntü ile karşılıyorum ve kınıyorum bu konuyu daha çok uzatmak istemem ama bir insan aldığı hediyeler yüzünden bu kadar aşağılanamaz inanınki hanginizin başına böyle birşey gelse üzülürdünüz neyse lütfen artık bu konu ile ilgili yorum yapılmasın hepinize saygılarımı sunarım evet ben bir sanatçıyım hemde bu ülkenin değerli mevkisinde bir sanatçısı ona bile dil uzatılmış yazıkki çok yazık yazdıkça yazmak haykırmak istedim ama yeter yazmıyacağım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz bu arada ben didem ...

beni ilgilendirmiyor ne oldugun ayrıca.dostlukda şu bu önemli değildir.belli zaten

kızlar bişey soracagım doktorumuz demir iacına başlattı birde aynı anda ek gıda.meyve suyu filan veriyorum .ama kakası yeşile döndü acaba demir ilacından olabilirmi.

kızlar bişey soracagım doktorumuz demir iacına başlattı birde aynı anda ek gıda.meyve suyu filan veriyorum .ama kakası yeşile döndü acaba demir ilacından olabilirmi.

Arkadasim ben santafer isimli demir damlasini kullaniyorum. Oglumun kakasini kahverengi yapiyo ama her kakasini diil. Demir damlasini verdikten bi 8-10 saat sonraki kakasi kahverengi oluyo.
Ek gidaya henuz baslamadik biz.
Yesillik ek gidadan ya da usutmeden olabilir.

şu kafadaki konak mevzuna takmış durumdayım

oğlumu gün aşırı yıkamama rağmen kafamızda gözle görülür bi şekilde kalın konaklar oluyo

doktor vazelin merhem verdi yaptım geçmedi
zeytinyağı sürdüm olmadı
badem yağı na karbonat kattım yıkadım olmadı
bebe yağı sürdüm taradım olmadı
bugünde zeytin yağına karbonat kattım sürdüm taradım taradım taradım kafası kıpkırmızı oldu yavrumun saçlarında kabuklarla çıkması cabası kel kalacak biş diil

yıkadım zaten genzine su kaçtı çok ağladı onada üzüldüm

şimdi bakıyorumda yinede var konak biraz vazelin sürdüm yumuşak kalsın diye ama bilmiyorum gün aşırı yıkıyodum bide hergün yıkayayım bakalım nasıl olacak.

kafasıda kızardı yavrumun taramaktan inşallah acımıyodur

merhaba benim 4 aylık bir oğlum var ve dün adet oldum bebeğimi emziriyorum ve ek gıda kullanmıyoruz ne kadar emzirirseniz o kadar süre adet görmezsiniz diye duymuştum ama ben adet oldum intenetten bazı yorumları okudum adet kanaması ne kadar geç olura o kadar çok sütünüz olur yazıyor adet kanaması sütümü azatabilr mi şimdi? ilk çocuğumun olduğu içn acemiyimm bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi?

şu kafadaki konak mevzuna takmış durumdayım

oğlumu gün aşırı yıkamama rağmen kafamızda gözle görülür bi şekilde kalın konaklar oluyo

doktor vazelin merhem verdi yaptım geçmedi
zeytinyağı sürdüm olmadı
badem yağı na karbonat kattım yıkadım olmadı
bebe yağı sürdüm taradım olmadı
bugünde zeytin yağına karbonat kattım sürdüm taradım taradım taradım kafası kıpkırmızı oldu yavrumun saçlarında kabuklarla çıkması cabası kel kalacak biş diil

yıkadım zaten genzine su kaçtı çok ağladı onada üzüldüm

şimdi bakıyorumda yinede var konak biraz vazelin sürdüm yumuşak kalsın diye ama bilmiyorum gün aşırı yıkıyodum bide hergün yıkayayım bakalım nasıl olacak.

kafasıda kızardı yavrumun taramaktan inşallah acımıyodur

aynı şeyleri bizde yaşadık şimdi sadece bıngıldagın üstünde kaldı.çaresi badem yağı bebe yağını uzun süre bekletmek.akşamdan bebeyağı sür ertesi gün gün aşırı kabarıyor.banyodan öncede bastırarak fazla değil tabi bıngıldağın üstünede dikkat et.o zaman kendiliğinden gidiyor.sürekli yapman banyo öncesi ..4-5 seferde bitiyor

merhaba benim 4 aylık bir oğlum var ve dün adet oldum bebeğimi emziriyorum ve ek gıda kullanmıyoruz ne kadar emzirirseniz o kadar süre adet görmezsiniz diye duymuştum ama ben adet oldum intenetten bazı yorumları okudum adet kanaması ne kadar geç olura o kadar çok sütünüz olur yazıyor adet kanaması sütümü azatabilr mi şimdi? ilk çocuğumun olduğu içn acemiyimm bilgisi olanlar beni bilgilendirebilir mi?

ben öyle bişey duymadım.ama alakasının olacagını sanmıyorum.biraz azalır herhalde emziriken hamile kalanlar var

aynı şeyleri bizde yaşadık şimdi sadece bıngıldagın üstünde kaldı.çaresi badem yağı bebe yağını uzun süre bekletmek.akşamdan bebeyağı sür ertesi gün gün aşırı kabarıyor.banyodan öncede bastırarak fazla değil tabi bıngıldağın üstünede dikkat et.o zaman kendiliğinden gidiyor.sürekli yapman banyo öncesi ..4-5 seferde bitiyor

ya ben sanırım 1 seferde gitsin istiyorum :) bakalım bide hergün yıkayayım yağlayayım ballayayımm geçsin inşallahh

bugünde burası bi soğukk ev resmen soğuk yaaa üşüdümm

bide açımkii ekmek yok metehan uyuyoo kalksada bakkala gidip ekmek alsam aç karnımı doyursam :27:

Arkadasim ben santafer isimli demir damlasini kullaniyorum. Oglumun kakasini kahverengi yapiyo ama her kakasini diil. Demir damlasini verdikten bi 8-10 saat sonraki kakasi kahverengi oluyo.
Ek gidaya henuz baslamadik biz.
Yesillik ek gidadan ya da usutmeden olabilir.

ferro sanel kullandıyorum.ama ben çorba yapmıştım 2 gün önce havuç patates kabak pirinç zeytinyağı ilk çorbasını beğendi diye sevindim yedide ama kakası yeşile dönünce acaba dedim çorbadanmı demir ilacındanmı diye tereddüt ettim.bugün bakacagız bakalım değişmezse üşütmüş demir ilacı

bugün aşımızı olduk fitil verdim aşıdan önce .Agladı artık anlıyorlar.birde çok uyudu aşı sonrası bilmiyorum rahatladı herhalde agrı kesici uyutuyormuş hemşire dedi biraz fazla

bugun kızımla aşımızı olduk 4. ay aşılarını çok ağladı kuzum bende tetanoz vuruldun 3.sunu benim kolum bu kadar ağrıyorken kızımın minik bacaklarını düşünemiyorum uyuyo ama çok huzursuz şu konak bizdede var ama bizim saçımızda değil kaşımızda tuhaf deil mi ben bişey sürmüyorum çünkü gözüne çok yakın mustela'nın konak önleyici şampuanı varmış eczacımız önerdi denememi söledi bakalım işe yarıyacak mı

ilk bizde kaşında konak oldu zeytinyağı sürdüm geçti.sonrada sürekli saçlarına zeytinyağı ve bebeyağı badem yagı birde sebemed şampuanı kullanıyorm 3 aydır ii geldi.bizde bugün aşımızı olduk senin bebeğindemi 9 şubat dogumlu

selam kızlar bugün sabah oğlum çokca kaka yaptı rengi normaldi ama miktarı çoktu
sonra 2 saat sonra falan bi daha yaptı bi baktım 2-3 damla kırmızı kan
kandır heralde
baktım çatlak falan mı var diye bişi göremedim
gittik doktora
huysuzluğu falan yok ateş kusma
neyse tahlil istedi mikrobik olabilirmiş çıkacak tahlilde işte
ya da alerjik 4 gün önce falan şeftali suyu vermiştim ama o da olmaz ki şimdi
zorlandı da oldu desem kakası zaten oldum olası sulu poposunun deliği kırmızı ama inşallah tahrişten olmuştur mikrobik bişi değildir
daha önce böyle bişi duyan bilen oldu mu ki????
kakayı anca yarın sabah yapar beklicez mecburen

Son düzenleme:
dillerim lal bizde de konak olmuştu 2.5 aylıkken falan
bebeyağı falan denesek te bigün geçti diyoduk sonra tekrar ediyodu
mustelanın bi şampuanaı var konak önleyici köpük şeklinde onu aldık
önce onunla yıkıyoruz saçını sonra normal şampuanla çünkü konak şampuanı kötü kokuyo
banyo sonrası da taradık hiç bişi kalmadı 2 aydır tekrarlamadı sampuanı hala kullanıyoruz olmasın diye
tavsiye ederim onu al bi de konak tarağıyla tara geçer gider

selam kızlar bugün sabah oğlum çokca kaka yaptı rengi normaldi ama miktarı çoktu
sonra 2 saat sonra falan bi daha yaptı bi baktım 2-3 damla kırmızı kan
kandır heralde
baktım çatlak falan mı var diye bişi göremedim
gittik doktora
huysuzluğu falan yok ateş kusma
neyse tahlil istedi mikrobik olabilirmiş çıkacak tahlilde işte
ya da alerjik 4 gün önce falan şeftali suyu vermiştim ama o da olmaz ki şimdi
zorlandı da oldu desem kakası zaten oldum olası sulu poposunun deliği kırmızı ama inşallah tahrişten olmuştur mikrobik bişi değildir
daha önce böyle bişi duyan bilen oldu mu ki????
kakayı anca yarın sabah yapar beklicez mecburen

Gecmis olsun arkadasim. Umarim ciddi bisey yoktur. Bence ek gida sebep olmus olabilir. Bagirsal gelisimi 6.ayda tamamlaniyor cunku.

Bebeklerinizin kilo alimi ve gelisimi normalse lutfen 6. Aya kadar bekleyin. Degilse bile 6. Aya kadar bi numarali su anne sutu yazan milupa similac bebelac vs o mamalardan verin. Ilk 6 ay anne sutu diye bosa demiyolardir.

bugun kızımla aşımızı olduk 4. ay aşılarını çok ağladı kuzum bende tetanoz vuruldun 3.sunu benim kolum bu kadar ağrıyorken kızımın minik bacaklarını düşünemiyorum uyuyo ama çok huzursuz şu konak bizdede var ama bizim saçımızda değil kaşımızda tuhaf deil mi ben bişey sürmüyorum çünkü gözüne çok yakın mustela'nın konak önleyici şampuanı varmış eczacımız önerdi denememi söledi bakalım işe yarıyacak mı

Aferin onaaa. Gecmis olsun. Dizdizligi bikac suruyo haberin olsun :61:
Bizim de kasta olmustu bebe yagini serce parmakla surup bikac saat sonra parmagimla silerek cikarmistim kastaki konaklari canim ben. Bi daha da olmadi sonra kasinda.

Back