sudenurcum,
aslında daha çok yazmak iki tarafında daha fazla üzülmesinden başka bir işe yaramaz
ama şunu söylemeliyimki konunun diğer muhatabbının bir tane bile olumlu yada olumsuz mesajını görmedim
ama sen olayı sündürdükçe sündürüyosun
evet kırıldın üzüldün niyetin kötü değildi bunu biliyoruz ama olayı bu şekilde şikayetvari tarzda farklı kişilere anlatman hoş olmuyor.kimse senin gitmeni istemedi burdaki mesajlarıda gördüysen.sen kendin çıktın ki olabilir kırıldın üzüldün.
banada düşmez ama yapman gereken konunun muhatablarına özel mesajla üzüntünü şikayetini durumunu anlatmaktı.belki ozaman olay bu şekilde büyümeyecek ve buralara gelmeyecekti
hepimiz az çok birbirimizi tanıyoruz seviyoruz ama kaç kişiyiz herkes %100 birbiriyle anlaşamaz herkesin kafa yapısı görüşü davranışı birbirine uymaz bunuda kabul ederek bu tür olrtamlara bulunmalıyız.öyle değilmi.
kendinide bizide daha fazla üzme.bak kayramızda üzülür yoksa.
kusura bakmada saçma bir sebepten faceden atıldım.onun için sinirlendim.konunun muhatabına ne oldu onu atmadınız ki.benim alıp veremediğim bişey olmadıki facedekiler yazmış hakkımda infaz vermiş.yazık dostluklar bu kadarmış.hermen atılırmı ayıp yani .şok oldum