Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
sllmmmmmm kıslarrrr nasılsınız?uzun zamandır giremiyorm bebişleriniz nasıllarrrrr,artık iyiden iyiye hareketlenmeye başladı benim fıstıkımm dönmeye başladı çok mutluyummmm
kızlar benim bebeğim gündüzleri çok az uyuyo
böyle olan var mı benimki mi garip???
mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo
2 saatte bi yatırıyorum ama 25 dk sonra zımba gibi kalkıyo
mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo
canım en doğrusunu söylemişsin susmak geerçekten erdemdir..biz kaldığımız yerden devam ediyoruz sıkma canını :))Şimdi internete girdim ve şoka uğradım sabahtan beri ilk defa açıyorum bilgisayarımı facebookta yorumları görünce burayı okumam gerektiğini anladım sayfalarca hakkımda yorumlar yapılmış yazılar yazılmış burda beni tanımayan çok arkadaşımız var hakkımda kötü bir izlenim edinilmesini istemem ama kesinlikle ve kesinlikle kendimi savunmuyacağım hiç birşey de anlatmıyacağım çünkü susmanın en büyük erdem olduğuna inanıyorum yazılanlanların muhattabı burada olmadan bu kadar çok yorum yapılmış olmasını üzüntü ile karşılıyorum ve kınıyorum bu konuyu daha çok uzatmak istemem ama bir insan aldığı hediyeler yüzünden bu kadar aşağılanamaz inanınki hanginizin başına böyle birşey gelse üzülürdünüz neyse lütfen artık bu konu ile ilgili yorum yapılmasın hepinize saygılarımı sunarım evet ben bir sanatçıyım hemde bu ülkenin değerli mevkisinde bir sanatçısı ona bile dil uzatılmış yazıkki çok yazık yazdıkça yazmak haykırmak istedim ama yeter yazmıyacağım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz bu arada ben didem ...
mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo
bende 4 numaralı bezdeyım......kızlar kaç numaralı beze geçtiniz?
benımkı bayılıyo yenı şeyler tatmaya yoğurt haric herseyı sevıyo karbuz suyu verdım akşam resmen kaşık için ağladı tekrar istedı bebeğim gülmekten bı hal oldum...benımkı pisss işte meme olmasında herşeyı sevıyo meme hariç....
kız öyle aman aman vermedim bee 2-3 kaşık
geçen 3 çay kaşığı kayısı verdim bişi olmadı
bugünde bebelacın elma armut püresini verdim 4-5 kaşık
şeftali vermedim ama şeftalimi demişim aldım ama vermedim
bende anne sütü veriyorum kilo sorunumuzda yok çok şükür ama ben tatlarını bilsin yutma alışkanlığı falan kazansın diye azar azar tadımlık veriyorum.
tşkler cnm etkılıyo benı işte ççok evhamlıyım.....Hosgeldin huznum cicegim, huzun hayatindan geri dursun.
Moralini bozma. Sutunu kacirma lutfeennnn...
bızımkı yattığı yerden kalkmaya çalışıyo allahım ne cabalıyo ama ılla kalkacam dıyo eşşekkkkkksllmmmmmm kıslarrrr nasılsınız?uzun zamandır giremiyorm bebişleriniz nasıllarrrrr,artık iyiden iyiye hareketlenmeye başladı benim fıstıkımm dönmeye başladı çok mutluyummmm
mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo
bende 4 numaralı bezdeyım......
benımkı bayılıyo yenı şeyler tatmaya yoğurt haric herseyı sevıyo karbuz suyu verdım akşam resmen kaşık için ağladı tekrar istedı bebeğim gülmekten bı hal oldum...benımkı pisss işte meme olmasında herşeyı sevıyo meme hariç....
tşkler cnm etkılıyo benı işte ççok evhamlıyım.....
bızımkı yattığı yerden kalkmaya çalışıyo allahım ne cabalıyo ama ılla kalkacam dıyo eşşekkkkkk
cnm sıkma canını bazen oluyo oyle uyku düzensızlıği.....düzelir inşalllaahhhh
cnm alıntı ilı cevaplanın yanında hemen + işaretlı bı kutu varya tıklıyosun cvp vermek ıstediğin konularda işaretlenıyo ıstedığın yazıları işaretledıkten sonra alıntı ıle cvpla dıyosun ardından cvplıyosun umarım anlatabılmışımdır...:78:
anlatım harika anladım arkadasım en kısa zamanda uygularım
alıntı ile cevapla yazan yerin yanındaki kutucuğa tıklayınca tik işareti oluşuyor almak istediin mesajı işaretle en son cevap yazcanım böle toplu alıntıyı nası yapıyosun????