• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar benim bebeğim gündüzleri çok az uyuyo
böyle olan var mı benimki mi garip???
mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo
2 saatte bi yatırıyorum ama 25 dk sonra zımba gibi kalkıyo:24::24:

bana hep arkadaşlarım benim bebeklerim ilk 6 ay emer uyurdu diyolar
ben de kaç doktora sordum yetiyodur ona bazı bebek böyle olur diyo
eylülde işe başlıcam gündüz iyi uyusa aklım kalmaz ama
aşkın nur yengi diyodu bi röportajında şimdiki çocuklar lise mezunu doğuyo diye
benimki master bile yapmış

Şimdi internete girdim ve şoka uğradım sabahtan beri ilk defa açıyorum bilgisayarımı facebookta yorumları görünce burayı okumam gerektiğini anladım sayfalarca hakkımda yorumlar yapılmış yazılar yazılmış burda beni tanımayan çok arkadaşımız var hakkımda kötü bir izlenim edinilmesini istemem ama kesinlikle ve kesinlikle kendimi savunmuyacağım hiç birşey de anlatmıyacağım çünkü susmanın en büyük erdem olduğuna inanıyorum yazılanlanların muhattabı burada olmadan bu kadar çok yorum yapılmış olmasını üzüntü ile karşılıyorum ve kınıyorum bu konuyu daha çok uzatmak istemem ama bir insan aldığı hediyeler yüzünden bu kadar aşağılanamaz inanınki hanginizin başına böyle birşey gelse üzülürdünüz neyse lütfen artık bu konu ile ilgili yorum yapılmasın hepinize saygılarımı sunarım evet ben bir sanatçıyım hemde bu ülkenin değerli mevkisinde bir sanatçısı ona bile dil uzatılmış yazıkki çok yazık yazdıkça yazmak haykırmak istedim ama yeter yazmıyacağım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz bu arada ben didem ...

ooooo bu da nesi yahuuu ben gelmeyeli neler olmuş nelerr..
Nie böle olduk kızlar yaaa nerde o hoş sohbetler nerde o faydalı paylaşımlar bize hiç yakışmıoo. forumun belkide en şen şakrak en faal topiğiydi 2011 şubat anneleri. :(((

mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo

evet ya benim kızım da böyle oh ne güzel uyudu o da bende dinlenecegiz diyorum bi bakmısım uyanmıs cin gibi sanki uykudan uyanan o değil:)

Slm seftali veren bendim biri sormus ek gidaya basladk drumuz dedi bugun 8. Gun sevdi melegim :-)

didemcim uzme tatli canini yakisikli oglunu op benim icin

ii geceler herkese...

Şimdi internete girdim ve şoka uğradım sabahtan beri ilk defa açıyorum bilgisayarımı facebookta yorumları görünce burayı okumam gerektiğini anladım sayfalarca hakkımda yorumlar yapılmış yazılar yazılmış burda beni tanımayan çok arkadaşımız var hakkımda kötü bir izlenim edinilmesini istemem ama kesinlikle ve kesinlikle kendimi savunmuyacağım hiç birşey de anlatmıyacağım çünkü susmanın en büyük erdem olduğuna inanıyorum yazılanlanların muhattabı burada olmadan bu kadar çok yorum yapılmış olmasını üzüntü ile karşılıyorum ve kınıyorum bu konuyu daha çok uzatmak istemem ama bir insan aldığı hediyeler yüzünden bu kadar aşağılanamaz inanınki hanginizin başına böyle birşey gelse üzülürdünüz neyse lütfen artık bu konu ile ilgili yorum yapılmasın hepinize saygılarımı sunarım evet ben bir sanatçıyım hemde bu ülkenin değerli mevkisinde bir sanatçısı ona bile dil uzatılmış yazıkki çok yazık yazdıkça yazmak haykırmak istedim ama yeter yazmıyacağım kızlar hepiniz kendinize iyi bakın görüşürüz bu arada ben didem ...
canım en doğrusunu söylemişsin susmak geerçekten erdemdir..biz kaldığımız yerden devam ediyoruz sıkma canını :))

kızlar kaç numaralı beze geçtiniz?:74:
bende 4 numaralı bezdeyım......

kız öyle aman aman vermedim bee 2-3 kaşık

geçen 3 çay kaşığı kayısı verdim bişi olmadı

bugünde bebelacın elma armut püresini verdim 4-5 kaşık

şeftali vermedim ama şeftalimi demişim aldım ama vermedim

bende anne sütü veriyorum kilo sorunumuzda yok çok şükür ama ben tatlarını bilsin yutma alışkanlığı falan kazansın diye azar azar tadımlık veriyorum.
benımkı bayılıyo yenı şeyler tatmaya yoğurt haric herseyı sevıyo karbuz suyu verdım akşam resmen kaşık için ağladı tekrar istedı bebeğim gülmekten bı hal oldum...benımkı pisss işte meme olmasında herşeyı sevıyo meme hariç....
Hosgeldin huznum cicegim, huzun hayatindan geri dursun.
Moralini bozma. Sutunu kacirma lutfeennnn...
tşkler cnm etkılıyo benı işte ççok evhamlıyım.....
sllmmmmmm kıslarrrr nasılsınız?uzun zamandır giremiyorm bebişleriniz nasıllarrrrr,artık iyiden iyiye hareketlenmeye başladı benim fıstıkımm dönmeye başladı çok mutluyummmm:66::66:
bızımkı yattığı yerden kalkmaya çalışıyo allahım ne cabalıyo ama ılla kalkacam dıyo eşşekkkkkk
mesela bugün
35 dk
25dk
25dk
25dk
20 dk uyudu
anca 2 saat ediyo

cnm sıkma canını bazen oluyo oyle uyku düzensızlıği.....düzelir inşalllaahhhh

bende 4 numaralı bezdeyım......

benımkı bayılıyo yenı şeyler tatmaya yoğurt haric herseyı sevıyo karbuz suyu verdım akşam resmen kaşık için ağladı tekrar istedı bebeğim gülmekten bı hal oldum...benımkı pisss işte meme olmasında herşeyı sevıyo meme hariç....

tşkler cnm etkılıyo benı işte ççok evhamlıyım.....

bızımkı yattığı yerden kalkmaya çalışıyo allahım ne cabalıyo ama ılla kalkacam dıyo eşşekkkkkk

cnm sıkma canını bazen oluyo oyle uyku düzensızlıği.....düzelir inşalllaahhhh

canım böle toplu alıntıyı nası yapıyosun????

cnm alıntı ilı cevaplanın yanında hemen + işaretlı bı kutu varya tıklıyosun cvp vermek ıstediğin konularda işaretlenıyo ıstedığın yazıları işaretledıkten sonra alıntı ıle cvpla dıyosun ardından cvplıyosun yada konuyu cvpla butonuna tıklıyosun umarım anlatabılmışımdır...:78:

Son düzenleme:
cnm alıntı ilı cevaplanın yanında hemen + işaretlı bı kutu varya tıklıyosun cvp vermek ıstediğin konularda işaretlenıyo ıstedığın yazıları işaretledıkten sonra alıntı ıle cvpla dıyosun ardından cvplıyosun umarım anlatabılmışımdır...:78:

anlatım harika anladım arkadasım en kısa zamanda uygularım:66:

Herkese gunaydiiinnnn,
Bebislerinizi kocaman opuyorum,buyuduler artik :) cok tatli bi kucuk adam bizim evde.
Simgecim biz de 4 numarali bezdeyiz, ben 7 kilo olmadan gecmistim. 3 numara cok sikiyodu cunku. Kiloyla ilgisi yok bezlerin bence. Kayinvalidemin ( 1 numara, ana kralice olan ) alt komsusunun kizi 1 yasinda ama 3 numara kullaniyo bez.

Eski arkadaslarimizin arasinda gecen benim disinda oldugum konuya gelince. En azindan kendim adina sunu soyleyebilirim ki tanidigim insanlar hakkinda bile konusulanlar beni etkilemez. Sevgimi, saygimi, hosgorumu, verdigim degeri ve hareketlerimi sahsin kendisi belirler. Hakkinda konusan 3. Kisiler diil.
Bu sebeple hicbiriniz uzulmeyin (bi arkadasimiz uzulmus) yanlis intiba fln birakildigi yok.
Bizler anneyiz ve yavrularimiz icin bi sosyal dayanisma olusturmaya calisiyoruz. Gerisi bos. Kimsenin ozeli beni ilgilendirmez. Herkes musterih olsun...

Gununuz de guzel mi guzel olsun.

Back