• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kizlar bu nasil bi donemse uyumamak icin direnen bi yaramaz var evde. Naapsam uyumuyo. Gunduz uykularimiz hic oldu. 1 saate bile raziyim vallahi.
Uyumayinca da yorgunluktan iyice dizirdak oluyo. Gunlerim kabus gibi geciyo, cildiricam artik.

benim oğlum hep öyle daha doğru düzgün gündüz uykusu uyumadı doğduğundan beri
ben kabullendim artık okula başlayana kadar gündüz uyumaz sabah erken kalkar sonra da uyumak istiyorum diye tuttururlar kesin

kızlar oğlumun kakasında kan değil lökosit varmış:(((
antibiyotik kullanıyoruz malesef:(((
bi de son 10 gündür ben sağıp veriyodum sütümü emerken oyalanıyo emmiyo diye ama doktor sağma dedi şimdide memeyi iyice acıkana kadar tutmuyo tutsada 3-4 dk tek memeyi emip bırakıyo
aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla

sizinkiler ne kadar süre emiyo??????????
nasıl yıpratıcı bi süreç tek memem dışarda bütün evi geziyorum

Daha ogluma hamileyken mucadele etmeye baslamistim salincaga. Her kurma, alma ve oglumu carsafta sallayarak uyutma talebini reddetmistim.
Ons park yatak alirken de besiklisini almamistim ama ben fark etmeden istersen yatagi sallanir bale getiren iki parca cikmisyi kutudan. Yine hemen yok ettim onlari kullanmayacagiz diye.
Ta ki bugune kdr... Aylar sonrasi da pes ettim ve esimi bile beklemeden bgn o iki ayagi taktim yataga, kuvvet geldi birden. Attim sipayi icine, sustu ve uyudu 10 dk sonra.
Megersem cani salincak istiyomus. Ayakta sallanmayi kesimpn olarak reddediyo artik.
Bakalim bi sure de boyle idare edelim. Prensip mrensip birakmadi basil olsa kucucuk velet.
Aaa kayinpederimin de dedigi gibi o bebek diil, bi birey. Ona saygi duy. Al duyuyorum iste sevgili babacim...

bi de son 10 gündür ben sağıp veriyodum sütümü emerken oyalanıyo emmiyo diye ama doktor sağma dedi şimdide memeyi iyice acıkana kadar tutmuyo tutsada 3-4 dk tek memeyi emip bırakıyo
aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla

Gecmis olsun arkadasim.
Benimkide 5 dk emiyo. Sik sik emziriyorum bu yuzden. O emdikten sonra sagip gogsumu ictigi sut miktarina bakiyorum bikac gunde bi. Kilo kontolu icinde haftada 2 kez tartiyorum onu.
Sen de emdikten sonra sag arada cnm. Boylece anlarsin ac mi tok mu ?

Daha ogluma hamileyken mucadele etmeye baslamistim salincaga. Her kurma, alma ve oglumu carsafta sallayarak uyutma talebini reddetmistim.
Ons park yatak alirken de besiklisini almamistim ama ben fark etmeden istersen yatagi sallanir bale getiren iki parca cikmisyi kutudan. Yine hemen yok ettim onlari kullanmayacagiz diye.
Ta ki bugune kdr... Aylar sonrasi da pes ettim ve esimi bile beklemeden bgn o iki ayagi taktim yataga, kuvvet geldi birden. Attim sipayi icine, sustu ve uyudu 10 dk sonra.
Megersem cani salincak istiyomus. Ayakta sallanmayi kesimpn olarak reddediyo artik.
Bakalim bi sure de boyle idare edelim. Prensip mrensip birakmadi basil olsa kucucuk velet.
Aaa kayinpederimin de dedigi gibi o bebek diil, bi birey. Ona saygi duy. Al duyuyorum iste sevgili babacim...

ne güzel söylemiş kayınpederin bizde babasyla küçük insan die seviyoruz kızımı:)

enobocum sen ne derse de bizim paşaların dediği oluyo sonunda başarıyolar bende sallamaya karşı olanlardanım ama eşim illede çilek sallanan beşik aldı kızdım ama ona hak veriyorum şimdii gündüz karyolada sallıyoruz eşim gelince ikimiz çarşafa koyuyoruz sallaya sallaya uyutabiliyoruz yoksa mızır mızır valla gzler faltaşı şam şeytanııııı yaaa crtlicem yakındır heee

kızlar herkese selamlar umarım tüm annişlerin ve tatlı bebişlerin keyifleri yerindedir:) ben biraz endişeliyim yarın aşımız var korkuyorum aşı olanlar ne durumda acaba mızmızlık oldu mu ateş falan? 4.ayımız bitiyo bakıyorum da ne çabuk Allahım hepimizin bebişlerini bizere bağışlasın sağlıklı uzun mutlu ömürleri olsun hayırlı evlatlar olurlar inşallah bebişlerimizz ay duygulandım kendi kendime :5:

enobocum sen ne derse de bizim paşaların dediği oluyo sonunda başarıyolar bende sallamaya karşı olanlardanım ama eşim illede çilek sallanan beşik aldı kızdım ama ona hak veriyorum şimdii gündüz karyolada sallıyoruz eşim gelince ikimiz çarşafa koyuyoruz sallaya sallaya uyutabiliyoruz yoksa mızır mızır valla gzler faltaşı şam şeytanııııı yaaa crtlicem yakındır heee

:61:
Ben de uzun aradan sonra ilk defa gunduz 1 saat 45 dk uyumaaini sagladim. Sukur: nazar:

kızlar herkese selamlar umarım tüm annişlerin ve tatlı bebişlerin keyifleri yerindedir:) ben biraz endişeliyim yarın aşımız var korkuyorum aşı olanlar ne durumda acaba mızmızlık oldu mu ateş falan? 4.ayımız bitiyo bakıyorum da ne çabuk Allahım hepimizin bebişlerini bizere bağışlasın sağlıklı uzun mutlu ömürleri olsun hayırlı evlatlar olurlar inşallah bebişlerimizz ay duygulandım kendi kendime :5:

Cnm onceden surup verirsen ates olmuyo. Huysuzlugu 2-3 gun suruyo ama.
Ates de asidan 8 saat sonra fln geliyo. Ona gore asidan hmn sonra icirsen de olur, onemli olan ates cikmasini beklememen.
Simdiden gecmis olsun arkadasim...

Dmk ki tek bnmkinden yok sorun. Ben de sadece bnm kocam mi okuz diyodum :61:
Bula bula tek okuzu sen bulmussun kizim diyodum kendime.
Ben bekledigim icin alicam imp, utanir da seneye alir belki. Seneyeyi de kacirmayalim bence.

yok canım o numarayı ben cok yaptım yemedı maalesef bızımkı okuzlukte acık ara anlayacagın

:37::33:

slm cicişler bizde dün aşı olduk çok şükür ateş olmadı bide çok ağlamadı erkeğim artık kocaman adam oldu tabi:):) bunuda atlattık diğer aşılar 15 ağustosta

temizlik yapıyodum bakiim dedim sizlere çok yoruldum ama daha birsürü iş var hamişken ne güzel bırakıyoduk işmiş:):)birbirimizi gaza getiriyoduk aa sakın bişi yapma sakın kendini yorma bak karnın burnunda falan filan:)ne güzeldi yaa bahanemiz çoktu şimdi de bebişler var ama olmuyo artık yapmak şartt hepimize Allah kolaylık versin onlarla hayat bi harika ne kadar yorulsakta süper bişi annelik çok şükür

Kizlar bu nasil bi donemse uyumamak icin direnen bi yaramaz var evde. Naapsam uyumuyo. Gunduz uykularimiz hic oldu. 1 saate bile raziyim vallahi.
Uyumayinca da yorgunluktan iyice dizirdak oluyo. Gunlerim kabus gibi geciyo, cildiricam artik.
cnm bizim gündüz uykumuzda hiç yok denecek kadar az yani gündüz boyunca toplasan 1 saat anca uyyuyodur ama gece çok şükür ii bide erken yatıyoruz Allaha şükür :):)yoksa bnmde haşatım çıkıyo sağlıklı olsunlarda napalım yorulsakta yüzlerine bakınca herşey geçiyo ya:)

aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla

cnm ne olursa olsun en güzeli gögsünden vermen yani sağıp verme bence hem acıkana kadar bekle bişi olmaz doktor bana çok sık emziriyosun heralde dedi bende evet dedim bundan sonra aralıkları arttır dedi(dinlemiyorum ben yine bildiğimi yapıyorum ama:):)) 3 4 saaatte bir emzir dedi çok hava yutuyolarmış ve dediki sağlıklı bi bebek zaten 5dk çekeceğini çeker uzatmanın manası yok dedi memede çok durması hava yutmasına sebep oluyo gaz oluyo dedi bnmdkide 5 dakka anca emiyo yani üzülme alıyodur o alacağını

sağol canım 5 dk yı bile zor buluyoruz çoğu zaman zaten dopdolu da değil göğsüm 1 ay daha idare etsek te sonra ek gıdayla desteklesek
doktor şimdi başlarsan emmez dedi 6.ayda başla diyo
sanırım ben de biraz panik yapıp iyice bocalıyorum
3-4 saat vermesem uzun emer belki ama ben bu çocuk aç diye duramıyorum yerimde o emmedeikçe ben deliriyorum ben delirdikçe o daha da deliriyo
denicem bakalım arayı uzatmayı
dayanabilirsem

enono nasıl becerdin 1 saat 45 dk hayal benim için:))))))
neler denedim doyurdum yatırdım uyandıkça salladım pışpışladım o uyurken nöbet bile tuttum uyandığı an yakalayıp yeniden dalsın diye
ama en sonunda pes ettm
çok şükür akşam uğraştırmadan uyuyo 9-9.30 arası
sabah ta 7 gibi uyanıyo
aralarda uyanıp emip hemen geri uyuyo
doktor buna da şükret diyo
bakıcı bakmaz buna diyodum tayinimiz istanbul a çıktı
annem bakacak uyumasa da içim rahat artık:=)))))

sağol canım 5 dk yı bile zor buluyoruz çoğu zaman zaten dopdolu da değil göğsüm 1 ay daha idare etsek te sonra ek gıdayla desteklesek
doktor şimdi başlarsan emmez dedi 6.ayda başla diyo
sanırım ben de biraz panik yapıp iyice bocalıyorum
3-4 saat vermesem uzun emer belki ama ben bu çocuk aç diye duramıyorum yerimde o emmedeikçe ben deliriyorum ben delirdikçe o daha da deliriyo
denicem bakalım arayı uzatmayı
dayanabilirsem

çok geçmiş olsun canım malum benim kızım kadar aç kalmayı seven bir bebek daha yoktur bu topikte büyüyünce manken olucak şimdiden aç kalıyo ama dün şunu öğrendim ki bebekler bazı haftalarda büyüme atağı geçiriyolarmış bu haftalarda ya çok yerlermiş yada hiç
benimki hiç yemeyenlerden ama bu aralar iyiyiz:nazar: umarım sizinkide geçer yeme saatlerinin arasını açmamı söylemişti doktor ben mama veriyorum yemediği için yarım saatte 1 saatte veriyodum hiç yemiyodu şimdi arayı açtım 2.5 ile 3 saat arası veriyorum yemesi bazen uzun süre biliyo ama olsun yesinde onada razıyım ben

aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla

cnm cok gecmiş olsun benım oğlumda tek meme emıyo ve aynen 5 dk bıle olmaz yanı...sütümde cok yok oyuzden mama verıyorum ve benım oğlum yemek gördümü yemek için ağlıyo ıkı gundur meme olmasada olur onun için tam bı 6 ay olsun ıster tutsun tutmasın ek gıdaya başlıycam cunkı bende çok uzuluyorum meme almıyo dıye ama bu benım ıkıncı cocuğum ıkısıde aynı memeyı sevmıyolar...napıyım buda benım şansımmmmmm

Back