Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar oğlumun kakasında kan değil lökosit varmış((
antibiyotik kullanıyoruz malesef((
bi de son 10 gündür ben sağıp veriyodum sütümü emerken oyalanıyo emmiyo diye ama doktor sağma dedi şimdide memeyi iyice acıkana kadar tutmuyo tutsada 3-4 dk tek memeyi emip bırakıyo
aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla
sizinkiler ne kadar süre emiyo??????????
nasıl yıpratıcı bi süreç tek memem dışarda bütün evi geziyorum
Daha ogluma hamileyken mucadele etmeye baslamistim salincaga. Her kurma, alma ve oglumu carsafta sallayarak uyutma talebini reddetmistim.
Ons park yatak alirken de besiklisini almamistim ama ben fark etmeden istersen yatagi sallanir bale getiren iki parca cikmisyi kutudan. Yine hemen yok ettim onlari kullanmayacagiz diye.
Ta ki bugune kdr... Aylar sonrasi da pes ettim ve esimi bile beklemeden bgn o iki ayagi taktim yataga, kuvvet geldi birden. Attim sipayi icine, sustu ve uyudu 10 dk sonra.
Megersem cani salincak istiyomus. Ayakta sallanmayi kesimpn olarak reddediyo artik.
Bakalim bi sure de boyle idare edelim. Prensip mrensip birakmadi basil olsa kucucuk velet.
Aaa kayinpederimin de dedigi gibi o bebek diil, bi birey. Ona saygi duy. Al duyuyorum iste sevgili babacim...
@ ENOBO benim oğlumun adı da 'noyan' ne güzel tesadüf :)
enobocum sen ne derse de bizim paşaların dediği oluyo sonunda başarıyolar bende sallamaya karşı olanlardanım ama eşim illede çilek sallanan beşik aldı kızdım ama ona hak veriyorum şimdii gündüz karyolada sallıyoruz eşim gelince ikimiz çarşafa koyuyoruz sallaya sallaya uyutabiliyoruz yoksa mızır mızır valla gzler faltaşı şam şeytanııııı yaaa crtlicem yakındır heee
kızlar herkese selamlar umarım tüm annişlerin ve tatlı bebişlerin keyifleri yerindedir:) ben biraz endişeliyim yarın aşımız var korkuyorum aşı olanlar ne durumda acaba mızmızlık oldu mu ateş falan? 4.ayımız bitiyo bakıyorum da ne çabuk Allahım hepimizin bebişlerini bizere bağışlasın sağlıklı uzun mutlu ömürleri olsun hayırlı evlatlar olurlar inşallah bebişlerimizz ay duygulandım kendi kendime
Dmk ki tek bnmkinden yok sorun. Ben de sadece bnm kocam mi okuz diyodum
Bula bula tek okuzu sen bulmussun kizim diyodum kendime.
Ben bekledigim icin alicam imp, utanir da seneye alir belki. Seneyeyi de kacirmayalim bence.
cnm bizim gündüz uykumuzda hiç yok denecek kadar az yani gündüz boyunca toplasan 1 saat anca uyyuyodur ama gece çok şükür ii bide erken yatıyoruz Allaha şükür :):)yoksa bnmde haşatım çıkıyo sağlıklı olsunlarda napalım yorulsakta yüzlerine bakınca herşey geçiyo ya:)Kizlar bu nasil bi donemse uyumamak icin direnen bi yaramaz var evde. Naapsam uyumuyo. Gunduz uykularimiz hic oldu. 1 saate bile raziyim vallahi.
Uyumayinca da yorgunluktan iyice dizirdak oluyo. Gunlerim kabus gibi geciyo, cildiricam artik.
cnm ne olursa olsun en güzeli gögsünden vermen yani sağıp verme bence hem acıkana kadar bekle bişi olmaz doktor bana çok sık emziriyosun heralde dedi bende evet dedim bundan sonra aralıkları arttır dedi(dinlemiyorum ben yine bildiğimi yapıyorum ama:):)) 3 4 saaatte bir emzir dedi çok hava yutuyolarmış ve dediki sağlıklı bi bebek zaten 5dk çekeceğini çeker uzatmanın manası yok dedi memede çok durması hava yutmasına sebep oluyo gaz oluyo dedi bnmdkide 5 dakka anca emiyo yani üzülme alıyodur o alacağınıkızlar oğlumun kakasında kan değil lökosit varmış((
bi de son 10 gündür ben sağıp veriyodum sütümü emerken oyalanıyo emmiyo diye ama doktor sağma dedi şimdide memeyi iyice acıkana kadar tutmuyo tutsada 3-4 dk tek memeyi emip bırakıyo
aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla
sağol canım 5 dk yı bile zor buluyoruz çoğu zaman zaten dopdolu da değil göğsüm 1 ay daha idare etsek te sonra ek gıdayla desteklesek
doktor şimdi başlarsan emmez dedi 6.ayda başla diyo
sanırım ben de biraz panik yapıp iyice bocalıyorum
3-4 saat vermesem uzun emer belki ama ben bu çocuk aç diye duramıyorum yerimde o emmedeikçe ben deliriyorum ben delirdikçe o daha da deliriyo
denicem bakalım arayı uzatmayı
dayanabilirsem
kızlar oğlumun kakasında kan değil lökosit varmış((
aç mı tok mu bilemedim
nasıl doyacak 3 dkyla