5 yaşına kadar emzirmekmi :))) ben şimdiden dişleri çıkınca neler yapıcağını düşünmekten kafayı sıyırdım benimki damaklarıyla bi ısırıyor gözümden yaşşlar boşalıyor :)) canım göğüslerini boşaltmAk çok işe yarıyor daha fazla süt salgılanıyor ve boşaltmadıkça taze süt oluşmuyormuş eczanelerde poşet var 24 saat her ezirmeden sonra içinde biriktirip dondurucuya atabilirsin 4. aydan sonra ek gıdalarda kullanmak için iyi olur ben şuan öyle yapıyorım emzirdikten sonra 50mg 100 mg ne çıkarsa biriktirip saklıyorum arada evde olmayınca ordanveriyolar bide emir hastanedeyken epey süt biriktirmiştim evde bazen onları verip yine sağıp yerine koyuyorum evdekiler ilk sütler daha vitaminli diye poşetlerde 25lira filan her eczanede de vardırselam kızlar
göğüslerim epey büyüdü ama oğlum emince ne kadarda emse sütü bitiremiyo sanırım sonra ağrıyo.mesela hala ağrıyo emzirdiğim göğsüm.hemşire sağ göğsünü boşalt demişti.ben hiç yapmadım ama yapsam iyi olacak galiba.ama sağdığım sütü saklayacak poşetim yok biberon var.napsam o sütü bi sonraki emzirmede oğlumamı versem ee ozaman göğsüm yine kalacak.eczanede saklama poşeti varmıki pişik kremi alırken ondanda aliimm.
dün akşam emzirirken baktımda hakkaten minnacık göğüslerim büyümüişannemde emirme bittikten sonra söner dedi napim bende 5 yaşına kadar emziririmm
Ankarada da öyle bi kar varki Allahımmm hala yağıyoo.zaten mahsurduk iyice mahsur kaldık evde
selam kızlar
göğüslerim epey büyüdü ama oğlum emince ne kadarda emse sütü bitiremiyo sanırım sonra ağrıyo.mesela hala ağrıyo emzirdiğim göğsüm.hemşire sağ göğsünü boşalt demişti.ben hiç yapmadım ama yapsam iyi olacak galiba.ama sağdığım sütü saklayacak poşetim yok biberon var.napsam o sütü bi sonraki emzirmede oğlumamı versem ee ozaman göğsüm yine kalacak.eczanede saklama poşeti varmıki pişik kremi alırken ondanda aliimm.
dün akşam emzirirken baktımda hakkaten minnacık göğüslerim büyümüişannemde emirme bittikten sonra söner dedi napim bende 5 yaşına kadar emziririmm
Ankarada da öyle bi kar varki Allahımmm hala yağıyoo.zaten mahsurduk iyice mahsur kaldık evde
5 yaşına kadar emzirmekmi :))) ben şimdiden dişleri çıkınca neler yapıcağını düşünmekten kafayı sıyırdım benimki damaklarıyla bi ısırıyor gözümden yaşşlar boşalıyor :)) canım göğüslerini boşaltmAk çok işe yarıyor daha fazla süt salgılanıyor ve boşaltmadıkça taze süt oluşmuyormuş eczanelerde poşet var 24 saat her ezirmeden sonra içinde biriktirip dondurucuya atabilirsin 4. aydan sonra ek gıdalarda kullanmak için iyi olur ben şuan öyle yapıyorım emzirdikten sonra 50mg 100 mg ne çıkarsa biriktirip saklıyorum arada evde olmayınca ordanveriyolar bide emir hastanedeyken epey süt biriktirmiştim evde bazen onları verip yine sağıp yerine koyuyorum evdekiler ilk sütler daha vitaminli diye poşetlerde 25lira filan her eczanede de vardır
5 yaşına kadar emzirmekmi :))) ben şimdiden dişleri çıkınca neler yapıcağını düşünmekten kafayı sıyırdım benimki damaklarıyla bi ısırıyor gözümden yaşşlar boşalıyor :)) canım göğüslerini boşaltmAk çok işe yarıyor daha fazla süt salgılanıyor ve boşaltmadıkça taze süt oluşmuyormuş eczanelerde poşet var 24 saat her ezirmeden sonra içinde biriktirip dondurucuya atabilirsin 4. aydan sonra ek gıdalarda kullanmak için iyi olur ben şuan öyle yapıyorım emzirdikten sonra 50mg 100 mg ne çıkarsa biriktirip saklıyorum arada evde olmayınca ordanveriyolar bide emir hastanedeyken epey süt biriktirmiştim evde bazen onları verip yine sağıp yerine koyuyorum evdekiler ilk sütler daha vitaminli diye poşetlerde 25lira filan her eczanede de vardır
seda ben eşime aldırdım eczaneden lansinoh poşet bende fazla olduğunda sağıp biriktiriyorum
ay bende süreyim kızıma uyanınca vallahi sivilcelendi bebiş ergenliğemi geçiyor ne yarı kırkımız çıktıya ondandır
bu arada yarı kırkta bişey yapan oldumu kızlar???
selam kızlarr kızımı uyuttum bir bakayım dedimm sizee ayy bu gazlar hıçkırıklarr öldürüyorr benii gerçi bizim gaz saatimiz belli akşam altından onbire kadar bagıra bagıra bir hal oluyor kızım meme emmek istiyır veriyorumm bu sefer nasıll kasıyor kendini cok aglıyorr alancı meme almıyordu dün ilk defa tutturdumm ama içmede sinmediki nasıl olsa ben işe gidincee alıcak şimdilik benden yararlansınn yarucagımm..
birde bir sorum olucak elektrikli pompa alıcam kızlar siz hangisinden kullnıordunuz memnunmusunuz?
sedacım metehanın pişiği nasıl oldu geçtimi?
selam kızlar
selam kızlarr kızımı uyuttum bir bakayım dedimm sizee ayy bu gazlar hıçkırıklarr öldürüyorr benii gerçi bizim gaz saatimiz belli akşam altından onbire kadar bagıra bagıra bir hal oluyor kızım meme emmek istiyır veriyorumm bu sefer nasıll kasıyor kendini cok aglıyorr alancı meme almıyordu dün ilk defa tutturdumm ama içmede sinmediki nasıl olsa ben işe gidincee alıcak şimdilik benden yararlansınn yarucagımm..
birde bir sorum olucak elektrikli pompa alıcam kızlar siz hangisinden kullnıordunuz memnunmusunuz?
herkese merhaba bebiş olduğundan beri herşeyi unuttum nete de giremiyordum şimdi annembakıyo sağolsun
bebeğin göz rengi ne zaman kendi rengini alıyo tecrübeli anneler yardım bekliyorum en küçük benim oğlum aranızda...
bir de hala göbeği düşmedi yarumun.13. gündeyiz 2 güne kadar düşmezse doktora götürürüm artık aslında çok kurumuş biraz ayrılmış ama düşmedi işte. ankaranın bu havasında nasıl çıkıp doktora gideriz bilmiyorum
herkese merhaba bebiş olduğundan beri herşeyi unuttum nete de giremiyordum şimdi annembakıyo sağolsun
bebeğin göz rengi ne zaman kendi rengini alıyo tecrübeli anneler yardım bekliyorum en küçük benim oğlum aranızda...
bir de hala göbeği düşmedi yarumun.13. gündeyiz 2 güne kadar düşmezse doktora götürürüm artık aslında çok kurumuş biraz ayrılmış ama düşmedi işte. ankaranın bu havasında nasıl çıkıp doktora gideriz bilmiyorum
canım bizim doğum 22 şubatta olmuştu ve dün düştü göbeğimiz..
ayrıca ben de çooookk merak ediyorum göz rengi ne zaman belli oluyor?
ben mavi gözlüyüm eşim kahve kızımızın belli olmuyorrr :))
eczanede var canım, 5 yaşına kadar mı)) kuzenimin eşi oğlunu hala emziriyor çocuk 2 yaşında şimdi annesine seslenirken memeeee diye bağırıyor ))
canım ben de sağıyorum emzirme sonrası göğsümü rahatlatmak için ama az çıkınca atıyorum poşete koymaya değmez bu kadarcık diye. tabi içim gidiyor dökerkenç bir kaç saat sonra sağınca aynı poşete eklenebilir mi? aynı poşete kaç saat ekleme yapabiliriz doldurmadan önce? sen tecrübelisin biliyorsan yazamısın canım
canım bende medela mini elektrikli var gayet güzel çekiyor memnunum
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Tıkla Canım Profilinde Çizelge Yazan Yere Kodu Yapıştır ;}
Canım çok teşekkürler sayende yaptım tickerı
canımm 24 saat aynı poşeti kullanıp buzdolabının kapı tarafında saklayabilirsin atma sütünü 1 damlası bile nekadar kıymetli ben azıcıkta olsa poşetliyorum
Ben de çok merak ediyorum ben ela gözlüyüm eşim kahverengi bebeğimizinki şimdilik açık mavi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?