benim kız en çok bu pozisyonda uyumayı seviyor kızlar 3 saat falan uyanmıyor bazen birde gazını çok iyi çıkarıyor böyle Eki Görüntüle 154828 canım aşağıda linki bu biberondan çok memnunum ben
Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli
NUK Websitesi - NUK FIRST CHOICE Cam Biberon 240ml Hepsiburada.com : Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli | Anne / Bebek / Çocuk bu arada onlar yemek harici tükettiklerim aralarda normal yemekte yiyorum
sedacım inanırmısın böyle şeylere bilmem ama bebişe bence birileri sevince nazar değiyordur bi nazarlık tak ve felak nas oku millet gidince bende arada aptamil veriyorum ama bu mama bitince sma alacağım
sma da vanilya yokmuş diğerleri bebeği şekere alıştırıyormuş
kızımda hep aptamil kullanmıştım ama bu sefer sma yı deneyeceğim
annesi o nasıl rahat ederse o pozisyonu alıyor bırak mışıl mışl istediği gibi uyusun yeterki burnu kapalı kalmasın
bak benimkine nasıl uyuyor yukarda fotosunu ekledim
ben 15 dakikayı geçtikten sonra vermiyorum yapılmış kalmış mamayı
ben 3 gündür site site bu kaka olayını arastırıyorum bebekler henüz kaka yapmayı yeni öğreniyormuş çoğu bebekte kabızlık görülüyormuş
tam kakasını yapacağı an sıkıyormuş poposunu çıkaramıyormuş ıkına ıkına öğrenecekmiş kaka yapma doğuştan değil öğrenilen bir hareketmiş
bunun için çoooook çözüm önermişler
ben
1 çay kaşığı rezene ile
1 çay kaşığı kimyonu
1/2 çay bardağı suda 2 dakika kaynatıp soğuduktan sonra 3 çay kaşığı veriyorum bebişe
hem acayip gaz cıkarıyor hemde kakasını çok kolay yapıyor bikaç saat sonra
kalanıda ben içiyorum bendede fayda ediyor
ne kadar aldın canım
elden veriyorlar maaşınamı ekleniyor?
ben daha bişey almadımda:44: