:))ben hatırladığımı söyledim ...yani sallamışım demekki :))154 yattı bana. Senin hesapta 3 lira kalmış olmasın :)
geçmiş olsun güzelim yaa .içim cız etti ... enfeksiyon belirtisi neler yazarsan başımıza geldiğinde bizde anlarız ??mrb kızlar ne cok birikmiş geçmiş öyle 3 gündür hastanedeydik biz kızım idrar yolu enfeksiyonu olmus kac tane serum yedi her tarafı delik deşik oldu kızımın damar yolu acamadılar yaramazım actıkları damar yolundanda serumu cıkarmayı basrdı oynayarak tekrar actılar falan yüregim parçalandı suan antibiyotik igne yaptırmaya devam edicez.
bizimde 6.gün 11.7 çıkmıştı dr bunda bişiy yok vucudu na inmemiş korkmyın geçer dedi şimdi yüzünde ve gözlerinde var yarın 1 aylık olacak nie geçmedi anlamadım yarın dr a onuda sorucam[/QU
CNM BİZ 20 günlük olmadık daha.sen dr a sorunca bize de yazarsın dimi? meraktayız
savascnn;
cnm biz gittik aile hekimimiz gördü sarılığı için sadece gözünde var o en son gider vucudunda bişiy yok aksi bişiy olsa ben seni yönlendiririm dedi rahatladım..sende bi vucuduna bak cnm gün ışığında zaten vucudunda bişiy yoksa tedaviye gerek yok anne sütüyle geçer dedi dr um
geçmiş olsun güzelim yaa .içim cız etti ... enfeksiyon belirtisi neler yazarsan başımıza geldiğinde bizde anlarız ??
Eki Görüntüle 154848
kızlar geldi sandalyemiz ...şimdilik kızım çok sevdi tabe bende ı arada yemeğimi yapıp yoğurdumu mayalayabildim bileee..umarım hep böyle gider 400 e almış eşim otomatik sallanıyor uzaktan kumandası da var
saol canım belirtilerini ben anlamamıstım kızım cok aglıyordu gaz sancısı sanmıstım ben ciş ve kaka yaparken cok aglıyordu (ben kaka yapamıyor ondan sanmıstım)idrar yolu enfeksiyonu oldugunda ciş yaparken ve kaka yaparken yanma olurmus o nedenle cocuk zor yaparmıs ve aglarmıs uzayan sarılıkta belirtisiymiş 3 haftada gecmediyse hala sarı görünüm varsa cocukta test yaptırılması gerekiyormus bizim doktorumuz kontrolde farkettim sarılık nedeniyle yaptı idrar testi ve kültürü e koli diye bir bakteri cıktı dikkat edin kızlar cok kötü oluyor ilerlediginde cocgun canı cok acıyor
benim kız en çok bu pozisyonda uyumayı seviyor kızlar 3 saat falan uyanmıyor bazen birde gazını çok iyi çıkarıyor böyleEki Görüntüle 154828
saol cnm hametan die bi ilaç aldık onu sürüyoruz çok şküür ii geldi sık sık değişiyuz inş geçer ama aklımada olsun margarin:) sizede geçmiş olsunSlm arkadaşım komik gelebilir ama bana da kuzenim önerdi. kakasını yaptığı yer ve etrafe pişik oldu. Sadece oraya margarin sürüyorum bide her seferinde çeşmenin altında ılık suyla yıkıyorum sadece 5 kez sürdüm baya rengini almış. istersen dene derim ben sürmeye devam ediyorum işe yaradı çünkü. geçmiş olsun size de
kızlar merhaba,
bizde dün dr kontrolüne gitmiştikte nivea kullanıorum diyen anneler,bende pişik için nivea kullanıorum dedim dra,dr.da bana o önleyici krem dedi eğer pişik olursa o etki etmez demiştide paylaşmak istedim,bende ilk günden beri su ve pamukla temizliorum,nivea sürüyorum,bezde premium care kullanıorum daha bişi olmadı inşallah böle devam eder
Bende kesinlikle yüzüstü yatırmıyorumm bebeğimi. Çok tehlikeliymiş. Şeytan yatışı diye bilinir zaten o pozisyon.. Sadece masaj yaptığım ve gazını çıkartmasına yardımcı olsun die 5 dk kadar yatırıyorum ki bu öneriliyor hem kafasının hareketleri gelişsin başından aşağıya güç gelsin die. Doktorumuz söyledi bize günde 5 kere masaj yapki emeklemesi yürümesi kolay olur zorlanmaz dedi. Uyutup ve öyle yatırıp asla bırakmam bebeğimi. Ama yanındaysam ve hiç ayrılmayacaksam öyle uyutabilirim bir kaç kere.
slm kızlar .mama veren arkadaşlara sorum olacak hangi mamayı veriyosunuz.ben aptamil ,conformil kullandım her ikisi de kabız yaptı.şimdi de sma mama aldık.eczacı çok övdü nette de çok övüyorlar anne sütüne en yakınmış.eczacı diğre mamalar fos kilo yapar bu mama belki o kadar şişmanlatmaz ama iyi besler sağlıklı olur dedi.doktorumuz da bebeğe hangisi yararsa onu kullan dedi.siz hangi mamayı kullanıyorsunuz doktorunuz ne önerdi.
sütüm yetse keşke ama yetmiyor ne yapsam bilmiyorum.
Bir kac yerde okudum doymuyor olabilirmiş. Ama hiç huysuzluk yapmıyor uyuyo yani ac kalan bebek uyumaz demi
ay evet yaa üzerindede pişik önleyici yazıyo zaten.dur bide evde unibaby nin pişik kremi var bide onu inceleyim olmazsa gülşahın dediği kremi alırım eczaneden
akşam üstü oğlumun altını değişeyim dedim
açtım azıcık kaka yapmış pipi havada belli çiş yapacak.bezi gevşettim biraz bekliyeyim yapsın dedim.üç kağıtçı yapmadı bende üşümesin diye değişeyim dedim bezi aldımm şarıııllllll diye bişi olduuu ay üstüne ne örteceğimi bilemedim üstümüz başımız çiş oldu.neyse olsun dedim
bezi değişirken poposunu silim dedim eğildim tam popoyu silerken bi pırtt ve pırtla birlikte bir miktar kakasuratıma suratımaaa ayy resmen boğuştukk neyse bezi değiştim üstünü değişeyim dedim
hep bezimizi ya annem ya kayınvalidem ya ablam değişiyodu bana çok ender sıra geliyodu anca geceleri annem duymazsa sesini nadir değişiyodum.üstünüde değişirken hala acemiyim.oğlanın üstünü değiştim ama savaş tepiş canı cıktı zavallının
Günaydın kızlar bebeklerinizi yatağına nasıl yatırıyorsunuz. Ben yan yatırıyorum bi sağ tarafına bi sol tarafına.Ama kafa yapısının düzgün olabilmesi için düz de yatırmam gerekir mi? Düz yatırdığım zaman korkuyorum kusunca boğulur diye:97: Siz nasıl yatırıyorsunuz ya bi akıl verin? Bu arada bebeğim dün akşam gazdan hiç durmadı sürekli ağladı yavrum.Mamayı milupa aptamil kullanıyordum sanırım sma ya geçicez çok gaz yapıo meleğime bu mama.Çıkara çıkara bitiremio yavrum. Bi de kızlar çok dikkat edin fena halde kabızım kanamam da var.İlk zamanlar olmadım die seviniodum şimdi felaket durumdayım birden oldu yaa.Sizin de başınıza gelmesin:2:
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruz
Canım ben ticker yapmayı biliyorum da sorunum şu profilden eskisini nasıl silioduk bi de yeni tickerin şifresinin neresini yapıştırıoduk onu hatırlayamıorum Teşekkürler canım bu arada
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruz
Canım ben ticker yapmayı biliyorum da sorunum şu profilden eskisini nasıl silioduk bi de yeni tickerin şifresinin neresini yapıştırıoduk onu hatırlayamıorum Teşekkürler canım bu arada
http://www.kadinlarkulubu.com/profile.php?do=editprofile
Tıkla Canım Profilinde Çizelge Yazan Yere Kodu Yapıştır ;}
Günaydın kızlar bebeklerinizi yatağına nasıl yatırıyorsunuz. Ben yan yatırıyorum bi sağ tarafına bi sol tarafına.Ama kafa yapısının düzgün olabilmesi için düz de yatırmam gerekir mi? Düz yatırdığım zaman korkuyorum kusunca boğulur diye:97: Siz nasıl yatırıyorsunuz ya bi akıl verin? Bu arada bebeğim dün akşam gazdan hiç durmadı sürekli ağladı yavrum.Mamayı milupa aptamil kullanıyordum sanırım sma ya geçicez çok gaz yapıo meleğime bu mama.Çıkara çıkara bitiremio yavrum. Bi de kızlar çok dikkat edin fena halde kabızım kanamam da var.İlk zamanlar olmadım die seviniodum şimdi felaket durumdayım birden oldu yaa.Sizin de başınıza gelmesin:2:
güle güle kullan canım güzele benziyor biraz pahalı gibi ama sürekli kullanabilirsen değer tabi. biz de bugün oğlanı oto koltuğunda uyuttuk sallaya sallaya. hergün ayrı bir yöntem deniyoruz yılmak yok))
melahat sen kullan eğer memnun kalırsan bende benzer bişey almayı düşünüyodum yalnız çok korkuyorum böyle bişey alıp sonrada bebiş sevmezse diye...
melocum hayırlı olsun çok güzel bişeymiş ama çok pahalı değilmi?
ıhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?