2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ilk 1 ay her bezinde kaka olurmuş sonra düzene girermiş günde 2 kez falan bazende günde 1 kez yapabilirmiş bende merak edip aramıştım öle söledi doktoru..

Bir kac yerde okudum doymuyor olabilirmiş. Ama hiç huysuzluk yapmıyor uyuyo yani ac kalan bebek uyumaz demi

Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruz

Arkadaşlar, doğum izni parası için ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz? Bir belge falan gerekiyor mu? Ben doğumu yaptım, sadece hastaneden doğum belgemi aldım geldim eve. Ek bir evrak falan gerekiyor muydu?
bende doğum belgemi verdim okulum acanım onlar yapmıştı hemn aynı hafta aldım doğum parasını gerçi adı var sadece ama olsun :)))

Bir kac yerde okudum doymuyor olabilirmiş. Ama hiç huysuzluk yapmıyor uyuyo yani ac kalan bebek uyumaz demi

sütünü sağıp bakma şansın varsa sütüne bi bak istersen ama benimde bildiğim aç bebek ağlar huysuzluk eder...

kızlar geldi sandalyemiz ...şimdilik kızım çok sevdi tabe bende ı arada yemeğimi yapıp yoğurdumu mayalayabildim bileee..umarım hep böyle gider 400 e almış eşim otomatik sallanıyor uzaktan kumandası da var

sağol canım cevap için.şimdi kullanmıyor musun.eczacı çok kilo aldırmaz dedi ama senin bebiş kilo alabildi mi

canım artık mama vermiyorum ..sütüm çok değil ama her ağladığında veriyorum doyuyor sanki...en son ikinci hafta kontrlünde öçltük kilo alıyordu ..şimdi ne kadar kilo aldı bilmiyorum ((

benim kız en çok bu pozisyonda uyumayı seviyor kızlar 3 saat falan uyanmıyor bazen birde gazını çok iyi çıkarıyor böyle

canım aşağıda linki bu biberondan çok memnunum ben
Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli

NUK Websitesi - NUK FIRST CHOICE Cam Biberon 240ml

Hepsiburada.com : Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli | Anne / Bebek / Çocuk

bu arada onlar yemek harici tükettiklerim aralarda normal yemekte yiyorum

sedacım inanırmısın böyle şeylere bilmem ama bebişe bence birileri sevince nazar değiyordur bi nazarlık tak ve felak nas oku millet gidince

bende arada aptamil veriyorum ama bu mama bitince sma alacağım
sma da vanilya yokmuş diğerleri bebeği şekere alıştırıyormuş
kızımda hep aptamil kullanmıştım ama bu sefer sma yı deneyeceğim

annesi o nasıl rahat ederse o pozisyonu alıyor bırak mışıl mışl istediği gibi uyusun yeterki burnu kapalı kalmasın
bak benimkine nasıl uyuyor yukarda fotosunu ekledim

kızlar mamayı yaptıktan kaç saat sonra bozuluyo acaba.hastanede sorduğumda hemşirenin biri 1 saat dedi diğeri 1.5 saatte bozulur dedi

ben 15 dakikayı geçtikten sonra vermiyorum yapılmış kalmış mamayı

ben 3 gündür site site bu kaka olayını arastırıyorum bebekler henüz kaka yapmayı yeni öğreniyormuş çoğu bebekte kabızlık görülüyormuş
tam kakasını yapacağı an sıkıyormuş poposunu çıkaramıyormuş ıkına ıkına öğrenecekmiş kaka yapma doğuştan değil öğrenilen bir hareketmiş
bunun için çoooook çözüm önermişler
ben
1 çay kaşığı rezene ile
1 çay kaşığı kimyonu
1/2 çay bardağı suda 2 dakika kaynatıp soğuduktan sonra 3 çay kaşığı veriyorum bebişe
hem acayip gaz cıkarıyor hemde kakasını çok kolay yapıyor bikaç saat sonra
kalanıda ben içiyorum bendede fayda ediyor

bende doğum belgemi verdim okulum acanım onlar yapmıştı hemn aynı hafta aldım doğum parasını gerçi adı var sadece ama olsun :)))

ne kadar aldın canım
elden veriyorlar maaşınamı ekleniyor?
ben daha bişey almadımda:44:

bebeğim sürekli emmek istiyor kızlar çok canım sıkılıyor bir de gögsüm yarıldı artık em em nereye kadar acaba doymuyor mu yaa sizin bebişler nasıl sürekli emmek istiyorlar mı ???hiç memeyi ağzından bırakmıcak beyefendi

melahat sen kullan eğer memnun kalırsan bende benzer bişey almayı düşünüyodum yalnız çok korkuyorum böyle bişey alıp sonrada bebiş sevmezse diye...

Fatmacım bebişimi daha hiç o pozisyonda yatırmadım ben korkuyorum ya nedense herhalde başından ayrılmam onu öyle yatordıktan sonra bi zararı olmaz demi yatırsam.Razene ve kimyonu aktardanmı aldın.Kimyon şu bildiğimiz evde kullanılandanmı yoksa tohumu falan var diyolar ondan mı? Bende mama olarak pre aptamil kullanıyorum sma aramış ama bulamamıştık hangisi daha iyiki ya bak şimdi kafaya taktım

canım gazı çok olunca çok emmek istermiş bebekler
fatma!!! 157 lira canım hesabıma yatmıştı :))

ya böyle 3 ay sonra memeyi tuttu falan diye okuyunca bazen diyorum çok mu çabuk pes ettim diye..bi arkadaşımın bebeği 10 ay sonra emmeye başlamış. ama benim sütüm de yok çok fazla günde 80ml çıksa bayram ediyorum.. memeyi emzirmeye çalışınca ağlama krizine giriyor kızım o ağlıyor ben ağlıyorum.. eşim de artık zorlamamı istemiyor ama yazılanları okuyunca da acaba zorlasam mı diyorum

Canım 40'ı çıkana kadar günde 7-8 defaya kadar yapar.

40'ından sonra azalır. Bazen hiç yapmaz. 5 güne kadar da kabız olarak kabul edilmez...

Çiçekkkkk ben de çıtı pıtı halime döndüm hemen :) Göbekte gitti kalmadı, bu defa kalacak diye korktum ama yok günden güne indi :)

bir de kızlar hamileleğimin 5. ayından beri popo kısmımda bi ağrı vardı hamileliğe bağladım doğumdan sonra geçer dedim.. doğum yapalı 1 ay oldu hala geçmeyince doktora gittim dün. doktor kuyruk sokumu kemiğinde eğilme var dedi.. küçükken popo üstü düştüysen hamilelik doğum ilerleyen yaşlarda tetikleyip bu şekilde ağrı ve eğilme oluşuyormuş. ama bi tedavisi yok dedi. sadece oturma simidi verdi. böyle bişi başına gelen ya da duyan var mı?
çıkıkçılar makattan düzeltiyorlarmış diye duydum ama hem nerden bulcaz hem de nasıl güveneceğim hem de eminim çooooook acır. bu ağrı geçmezse hayat çoook zor..

Ay Sedaaa pipi havada demişsin ne güldüm. Biraz daha büyüyüp konuşmaya başlayınca anneeeeeee pipim büyümüş diyecek

Ay Sedaaa pipi havada demişsin ne güldüm. Biraz daha büyüyüp konuşmaya başlayınca anneeeeeee pipim büyümüş diyecek

mama veren arkadaşlar!!!!!oğluma aptamil veriyordum.sonra sma nın daha iyi olduğunu söylediler onu aldık .verdim oğlum ilk yiyişinde hemen kustu.hem de ne kusma .ağzından burnundan fışkırdı.çok da isteksiz yemişti.ne yapmalıyım.bu mama anne sütüne en yakınmış.
bir de sütünüzün yetip yetmediğini nerden anlıyorsunuz.kadınların%99 unun sütü yetermiş diyorlar niye benimki yetmiyor((((

kayracım sma yı bende duymuştum ama aptamil umminofortisli tek mama diye reklam yapıyor ve 2 farklı doktor bize onu önermişti.. günde kaç kez kaçar ml mama veriyorsun bebişe? bizim saaatler düzensiz ne zaman ağlarsa(aralardaki ufak ağlamalar hariç) yapıyorum

çok geçmiş olsun,Allah evlatlarının başından eksik etmesin seni,gerçekten kadın olmak çok zor,bende 3 yıldır memelerdeki kitlelerimi aldırmayı erteledim,çok büyüdüler,ama napim doğacak bebeğim için sabrettim,meme emsin istedim,ben 1 yıl daha dayanırım artık,kızım sağlıklı olsunda

bu arada bende mapuçi gibi yatarak emzirmeyi başardım kızımın altına yastık koyarak gece çok rahat oldu

dimii,en azından azda olsa uyuyabiliyosun,sürekli beşiğin başında dikilmek zorunda kalmıyosun,e uzandığın için dinlenmişde oluyosun,bide bu bebekler çok uyanık,kokunu hissettiği için yanında rahatça uyuyor ya:) yatağına koyduğun an viyak viyak:)

melocum hayırlı olsun çok güzel bişeymiş ama çok pahalı değilmi?

benim kız en çok bu pozisyonda uyumayı seviyor kızlar 3 saat falan uyanmıyor bazen birde gazını çok iyi çıkarıyor böyle Eki Görüntüle 154828

fatma doktora sormuştum yeni doğan bebeklerde bu yatış şeklinin çok tehlikeli olduğunu söylemişti,sakın yüz üstü yatırmayın diyede tembihlemişti,çünkü kafalarını sabitleyebilme,ve doğru kullanabilme durumları olmadığı için boğulma tehlikesi olabiliyomuş,ben cesaret edemem valla,bir kaç aylık olursa ozaman yatırabilirim,en azından vücudunu rahatça oynatabilir hale gelmiş olur, ama şimdi ı ıhhh

hayırlı akşamlar kızlar

bugün çok iyiyiz,kızımın teyzesi yeğenini özlemiş çıkmış gelmiş,iyide oldu kafa dağıttım birazda olsa
herşey iyi güzeldi kızımla,yalnız meme emdikden sonra baya bir ıkındı,sonra altını değişmek için açtım birde ne göreyimm,aman Allahımm,sırtına kadar kaka olmuş kızım,nasıl becermiş öyle çok kaka yapmayı

neyse üzerini değiştik ama herzamanki gibi kızım üstü değiştiği için avaz avaz ağladı

bide kızımın algıları maşallah çok açık

kızıma seslendiğimde dönüp yüzüme bakıyo,ağlıyosa hemen susuyor,meme emeceği zaman memeyi tepesinde görüp hemen ağzını açıyor,seviniyor,yüz ifadesinden anlıyorum,,meme ucu kuru olduğu için önde diliyle dudaklarıyla yalayıp ıslatıp sonra alıyor ağzına,çok hoşuma gidiyor:) uyandığında günaaayydınnnn diyorum,dudaklarını büzüp heyecanlanıyor nefesi hızlanıyor ayaklar zıp zıp tepiniyor,,bide bugün konuşarak çenesine parmağımla öpücük kondurdum ağzını kocaman açıp 3 defa güldü,öyle sevindimki,saflar gibi :)))

demekki bir kaç ay sonra kızımı izlediğimde sevinçten kafayı yicem hehheh:)

mrb kızlar ne cok birikmiş geçmiş öyle 3 gündür hastanedeydik biz kızım idrar yolu enfeksiyonu olmus kac tane serum yedi her tarafı delik deşik oldu kızımın damar yolu acamadılar yaramazım actıkları damar yolundanda serumu cıkarmayı basrdı oynayarak tekrar actılar falan yüregim parçalandı suan antibiyotik igne yaptırmaya devam edicez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…