ilk 1 ay her bezinde kaka olurmuş sonra düzene girermiş günde 2 kez falan bazende günde 1 kez yapabilirmiş bende merak edip aramıştım öle söledi doktoru..
Graphical Tickers and Trackers: Weight Loss, Trying To Conceive, Pregnancy... dan yapıyoruzKadınlar günümüz kutlu olsun güzel annelerCanım biz milupa kullanıyoruz ama arkadaşım bana esema diye bi mama önerdi ben de kararsız kaldım.Naparız bimem. Bu arada bi şe sorcam bu tickerı profilimize eskidsini silip yenisini nası yerleştiriyoruz bilen varsa açıklayabilir mi?
bende doğum belgemi verdim okulum acanım onlar yapmıştı hemn aynı hafta aldım doğum parasını gerçi adı var sadece ama olsun :)))Arkadaşlar, doğum izni parası için ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz? Bir belge falan gerekiyor mu? Ben doğumu yaptım, sadece hastaneden doğum belgemi aldım geldim eve. Ek bir evrak falan gerekiyor muydu?
Bir kac yerde okudum doymuyor olabilirmiş. Ama hiç huysuzluk yapmıyor uyuyo yani ac kalan bebek uyumaz demi
sağol canım cevap için.şimdi kullanmıyor musun.eczacı çok kilo aldırmaz dedi ama senin bebiş kilo alabildi mi
fatmacım bende bşberon alacam bu ara şu dediğin biberonu nuk ürünleri arasında bulamadımama nuby diye bi marka var onunki senin anlattığın şekle benziyor.Ama nukun varsa nukunkini almak isterim bi resmini yada linkini koyabilirmiisn canım. Bide gün içinde süt için yediklerine baktımda benim sütümün azalması çok normal ben günde 2 lt su 1 kupa humana 1 kupada rzene içiyodum.Şimdi hemen ölçüleri artırıyorum ve helvaya başlıyorum.
slm kızlar .mama veren arkadaşlara sorum olacak hangi mamayı veriyosunuz.ben aptamil ,conformil kullandım her ikisi de kabız yaptı.şimdi de sma mama aldık.eczacı çok övdü nette de çok övüyorlar anne sütüne en yakınmış.eczacı diğre mamalar fos kilo yapar bu mama belki o kadar şişmanlatmaz ama iyi besler sağlıklı olur dedi.doktorumuz da bebeğe hangisi yararsa onu kullan dedi.siz hangi mamayı kullanıyorsunuz doktorunuz ne önerdi.
sütüm yetse keşke ama yetmiyor ne yapsam bilmiyorum.
Kızlar az önce sağlık ocağındaki ebemle konuştum ilk ay aşısı bebekte ateş yapmıyormuş 2 ay aşısı yapıyomuş oda bazı bebeklerde dedi.Çok sevindim 2. ay aşısı içinde bi çay kaşığı calpol verirsin gelmeden ateşide çıkmaz dedi.Birde o surattaki kırmızı kabartıları sordum sütü yağlı olan annelerin bebeklerinde görülürmüş genelde geçici oynama sıkma elleme dedi ok dedim.Sizinle paylaşyım istedim.
Bide bi sorum var benim bebiş anakucağında uyumayı pek seviyo gündüzleri sattalarce deliksiz uyuyo onda ama uyurken kafa bi tafara gövde bi tarafa gidiyo düzeltiyorum yine aynı pozisyonu alıyor.Zararı olurmu acaba ki ya endişe ettim şimdi.Sizin durumlar nasıl yada daha önceden bebiş büyütmüş olanlar bi zararını gördümü bu durumun?
kızlar mamayı yaptıktan kaç saat sonra bozuluyo acaba.hastanede sorduğumda hemşirenin biri 1 saat dedi diğeri 1.5 saatte bozulur dedi
Ya kızlar benim oğlum dün aksamdan beri kakasini yapmadı bugüne kadar her bezde mutlaka az da olsa kaka oluyodu dünden beri yok yapmıyor çiş var ama kaka yok.
Neden olabilir rahatsizda değil yani huysuzluk falan da yapmıyor.
bende doğum belgemi verdim okulum acanım onlar yapmıştı hemn aynı hafta aldım doğum parasını gerçi adı var sadece ama olsun :)))
melahat sen kullan eğer memnun kalırsan bende benzer bişey almayı düşünüyodum yalnız çok korkuyorum böyle bişey alıp sonrada bebiş sevmezse diye...Eki Görüntüle 154848
kızlar geldi sandalyemiz ...şimdilik kızım çok sevdi tabe bende ı arada yemeğimi yapıp yoğurdumu mayalayabildim bileee..umarım hep böyle gider 400 e almış eşim otomatik sallanıyor uzaktan kumandası da var
benim kız en çok bu pozisyonda uyumayı seviyor kızlar 3 saat falan uyanmıyor bazen birde gazını çok iyi çıkarıyor böyleEki Görüntüle 154828
canım aşağıda linki bu biberondan çok memnunum ben
Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli
NUK Websitesi - NUK FIRST CHOICE Cam Biberon 240ml
Hepsiburada.com : Nuk First Choice Cam Biberon-240 ML-silikon Emzikli | Anne / Bebek / Çocuk
bu arada onlar yemek harici tükettiklerim aralarda normal yemekte yiyorum
sedacım inanırmısın böyle şeylere bilmem ama bebişe bence birileri sevince nazar değiyordur bi nazarlık tak ve felak nas oku millet gidince
bende arada aptamil veriyorum ama bu mama bitince sma alacağım
sma da vanilya yokmuş diğerleri bebeği şekere alıştırıyormuş
kızımda hep aptamil kullanmıştım ama bu sefer sma yı deneyeceğim
annesi o nasıl rahat ederse o pozisyonu alıyor bırak mışıl mışl istediği gibi uyusun yeterki burnu kapalı kalmasın
bak benimkine nasıl uyuyor yukarda fotosunu ekledim
ben 15 dakikayı geçtikten sonra vermiyorum yapılmış kalmış mamayı
ben 3 gündür site site bu kaka olayını arastırıyorum bebekler henüz kaka yapmayı yeni öğreniyormuş çoğu bebekte kabızlık görülüyormuş
tam kakasını yapacağı an sıkıyormuş poposunu çıkaramıyormuş ıkına ıkına öğrenecekmiş kaka yapma doğuştan değil öğrenilen bir hareketmiş
bunun için çoooook çözüm önermişler
ben
1 çay kaşığı rezene ile
1 çay kaşığı kimyonu
1/2 çay bardağı suda 2 dakika kaynatıp soğuduktan sonra 3 çay kaşığı veriyorum bebişe
hem acayip gaz cıkarıyor hemde kakasını çok kolay yapıyor bikaç saat sonra
kalanıda ben içiyorum bendede fayda ediyor
ne kadar aldın canım
elden veriyorlar maaşınamı ekleniyor?
ben daha bişey almadımda:44:
bebeğim sürekli emmek istiyor kızlar çok canım sıkılıyor bir de gögsüm yarıldı artık em em nereye kadar acaba doymuyor mu yaa sizin bebişler nasıl sürekli emmek istiyorlar mı ???hiç memeyi ağzından bırakmıcak beyefendi
oğlun uyandığında dırek bıberon verme önce ğöğsünü ver benım kızımda çok ınat ettı ben ettım oda ettı ama sonunda 3 aylığa yakın yenı memeyı tuttu sakın vazgecme uyurken bıle ağzına koymaya çalış...açken memeyı ver ağzına enınde sonunda tutacaktır ınşallah tutar....
canım gazı çok olunca çok emmek istermiş bebekler
fatma!!! 157 lira canım hesabıma yatmıştı :))
Bir kac yerde okudum doymuyor olabilirmiş. Ama hiç huysuzluk yapmıyor uyuyo yani ac kalan bebek uyumaz demi
ay evet yaa üzerindede pişik önleyici yazıyo zaten.dur bide evde unibaby nin pişik kremi var bide onu inceleyim olmazsa gülşahın dediği kremi alırım eczaneden
akşam üstü oğlumun altını değişeyim dedim
açtım azıcık kaka yapmış pipi havada belli çiş yapacak.bezi gevşettim biraz bekliyeyim yapsın dedim.üç kağıtçı yapmadı bende üşümesin diye değişeyim dedim bezi aldımm şarıııllllll diye bişi olduuu ay üstüne ne örteceğimi bilemedim üstümüz başımız çiş oldu.neyse olsun dedim
bezi değişirken poposunu silim dedim eğildim tam popoyu silerken bi pırtt ve pırtla birlikte bir miktar kakasuratıma suratımaaa ayy resmen boğuştukk neyse bezi değiştim üstünü değişeyim dedim
hep bezimizi ya annem ya kayınvalidem ya ablam değişiyodu bana çok ender sıra geliyodu anca geceleri annem duymazsa sesini nadir değişiyodum.üstünüde değişirken hala acemiyim.oğlanın üstünü değiştim ama savaş tepiş canı cıktı zavallının
ay evet yaa üzerindede pişik önleyici yazıyo zaten.dur bide evde unibaby nin pişik kremi var bide onu inceleyim olmazsa gülşahın dediği kremi alırım eczaneden
akşam üstü oğlumun altını değişeyim dedim
açtım azıcık kaka yapmış pipi havada belli çiş yapacak.bezi gevşettim biraz bekliyeyim yapsın dedim.üç kağıtçı yapmadı bende üşümesin diye değişeyim dedim bezi aldımm şarıııllllll diye bişi olduuu ay üstüne ne örteceğimi bilemedim üstümüz başımız çiş oldu.neyse olsun dedim
bezi değişirken poposunu silim dedim eğildim tam popoyu silerken bi pırtt ve pırtla birlikte bir miktar kakasuratıma suratımaaa ayy resmen boğuştukk neyse bezi değiştim üstünü değişeyim dedim
hep bezimizi ya annem ya kayınvalidem ya ablam değişiyodu bana çok ender sıra geliyodu anca geceleri annem duymazsa sesini nadir değişiyodum.üstünüde değişirken hala acemiyim.oğlanın üstünü değiştim ama savaş tepiş canı cıktı zavallının
mama veren arkadaşlar!!!!!oğluma aptamil veriyordum.sonra sma nın daha iyi olduğunu söylediler onu aldık .verdim oğlum ilk yiyişinde hemen kustu.hem de ne kusma .ağzından burnundan fışkırdı.çok da isteksiz yemişti.ne yapmalıyım.bu mama anne sütüne en yakınmış.
bir de sütünüzün yetip yetmediğini nerden anlıyorsunuz.kadınların%99 unun sütü yetermiş diyorlar niye benimki yetmiyor((((
hayırlısı cnm dedığını yapıp beklıycem sanada cok gecmış olsun...bişey bıterken başka bişey başlıyo yazın ıstanbulda keretakonus amelıyatı olcam gözümden onun stresını yaşıyorum 1 yıldır çok ılerledı bu hastalık bebekten dolayı erteledı doktor offf kadın olmak çok zor....hanımlar hepınızın kadınlar gununu kutluyorum bıde değerımız bılınsevallahı bı kızım var şimdiden gelecekte onun ıçın kaygılanıyorum oğlumdan çok onu düşünüyorum allahım onları korusun kötü ınsanlrdan ınşallah...
bu arada bende mapuçi gibi yatarak emzirmeyi başardım kızımın altına yastık koyarak gece çok rahat oldu
Eki Görüntüle 154848
kızlar geldi sandalyemiz ...şimdilik kızım çok sevdi tabe bende ı arada yemeğimi yapıp yoğurdumu mayalayabildim bileee..umarım hep böyle gider 400 e almış eşim otomatik sallanıyor uzaktan kumandası da var
benim kız en çok bu pozisyonda uyumayı seviyor kızlar 3 saat falan uyanmıyor bazen birde gazını çok iyi çıkarıyor böyleEki Görüntüle 154828
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?