• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın kızımla bugün ilk defa yalnız kaldık evde babamız işe gitti annanemiz öğleden sonra gelicek.
Belki teyzemiz gelicek birazdan tabi bizi unutmadıysa eğer :))

Kızımda yeni bir huy belirdi benim önceden kucağımda uyuya kalırdı mamadan yada emzirdikten sonra hiç uğraşmadan yatağına yatırır uyuturdum şimdi tam tersi.Kucağımda derin uykuya dalıyor.Yatağa yatıyorum açıveriyor gözlerini tilki uykusu uyuyor resmen.Mecbur artık bende sallıyorum onu.Sallamaya karşı biri olarak baktım olmuyor uykusu dağılmasın diye mecburen artık sallıyorum.
Büyüdükçe artık uyanık kalmak istediği saat oranıda artıyor zaten.
Gaz sorunumuz içinde mestil ve rezene çayı ikilisini kullanıyoruz.Eskisi kadar pek bir sıkıntımız yok ama tam olarak hallettikte diyemeyiz.
Bu arada dikişlerim çok acıyor benim,dün bütün gün kucağımdaydı nerdeyse.Mama yerken emzirirken ayaklarıyla dikişlerime bir basınç kuruyor aman allahım diyorumki tamam yırtıldı herhalde büyüdükçe ağırlaşıyor benim güzel kızım.
Ama şöylede birşey varki bazen bir gülümsüyor dünyalara bedel helede o misss gibi kokusu yokmu insan içine çektikçe çekesi geliyor.
Bugün saat 2'de sağlık ocağına gidicez topuk kanı vermek için.İnş..yavrumun canını çok acıtmazlar.
Birde aşılarımız varmış bugün yapılması gereken.
İnş.kazasız atlatırız bugünü onu ağlarken görmek çok zor oluyor çünkü.

merhaba çağlayancım hayırlı olsun kızın uzun zamandır seninle konuşamamıştık geçmişi okudumda 12 gün geçalmışsın kızını hayırdır neler oldu benim haberim olmadı geçmiş olsun canım

5. günkü değeri 13.5 çıkmıştı bi daha bakamadılar. şimdi sadece sırtında ve birazda göğsünde var. sanırım geçecek. 10 gün sonra aylık kontrole götüreyim diyorum o zaman baksınlar yoksa o kadar beklemesem mi? sanırım normal bi durum değil mi?
insan kendi evledı olunca bildiğini bile şaşırıyor.
sırtından aşağıya inmiyorsa sen gözlem altında tut canım bence Allah ın izniyle geçiyor , değeri de yüksek değil moralini bozma . Bol bol besle kakasını ve idrarını yapsın.Dediğim gibi en son gözbebeklerinin çevresi beyaza dönecek ve tamamen geçmiş olacak . Ama içinin rahat etmesi için de götürebiliyorsan doktora götür onlar bakar bakmaz anlıyor .Sağlıkla büyüsünler inşallahhhh

aman cnm en iyisi böle işte ben inanmıyorum samimiyetine bizimkide kaç gündür bizde yemek bulaşık hepsini yaptı Allah razı olsun ama 2 yardım etti die hüküm sürmeye çalışınca bende sinirleniyorum daha ters davranyorum.birde biz gelin değil kız alıyoruz diyolarsa korkacaksın banada öle diolardı en güzel kazığıda onlar attı bende böyleyim bi soğuyunca daha da iflah olmuyorum işte

banada öle diyoolardı gelin değil kız alıyoz falan şimdi her hareketleri batıyo bi öpüyo oğlumu şap diye izi çıkıyo ben böle seviyyorum napıyım diyo bide her fırsattada laf sokyo görümcem evleniyo şimdi yeni ya kayınvalidesine annecim falan diyo bana onu anlatıyo sen demiyosun der gibi zamanında bende dedim ama kıymetimi bilemediler şimdi hayatta sölemem yalakalık gibi geliyo çocuğumu tam emzircem göğsüm açık bekliyorum ben bi sevcem deyip alıp gidiy kaçırır gibi valla sütüm azalıyo sinirden üfff iki gündür gelmiyoda rahatladım lohusalığımı anladım valla

cnm bende seninle aynı durumsyımm kızımı poposu cok pişik olmuştı ki okadar sık bez değiştrmeme ragmen seamed ürünlerini kllanıyorum zeyinyağı pudraa hiç işe yaramadı en sonunda sağlık ocagına götrdüm doktorum hematan pişik kremi verdi çok iyi geldi bebek bezi pirima kullanıyordumm doktorum bazı bebeklere iyi gelmiyor dedi huggıes organik pamukluyu önerdi incedir sızdırabilir ama iyi gelir dedi onu kullanıorum şimdi hiç bişeyi kalmadı şükür bebek bezini değiştirmeyi dene birde istersen

bende primadan huggies e geçtim işe yaradı çok pişik oluyordu

kızlar herkese merhaba

bugün kimlik muhabbetinden sonra anneme gittik,bi güzel oynadı torunuyla,çok sevindi,yalnız evimize döndüğümüzde kızım çığlık çığlığa ağlamaya başladı,mide gazından dolayı,hatta son 10 dakikaya kadar ağlıyodu emdi kucağımda uyudu,okadar çok ağladıki gözleri sulandı çok üzüldüm :( sürekli uykusunda korkup irkiliyo yavrum,ah bi kurtulsa şu minikler gaz sancısından.

ben 40 ı çıkanlara bişey sorucam,kızlar kanamanız tamamen kesildimi?

beyaz akıntıyı gördünüzmü?

lekelenmeler oluyormu yoksa herşey düzeldimi?

benim 25. günüm halen kanamam oluyor koyu renkte,bazen hiç olmuyor bazen oluyor,bazen çok az bazen orta karar,daha nekadar sürecek bu durum ya

canım benim 31.gün sarı bi akıntı kişiden kişiye değişir o

slm kızlar nasılsınız
size bi haberim var kayınpederime dr dizinden ameliyat demiş ve azönce başka bişi için aradım ben onu ve bana konyada ameliyat olcam demezmi geçen sene de bana sormadan geldiler 1,5 ay kaldı ve tabi kaynanamda ve ikisinede hizmet ettim zaten kaynanatörden yeni kurtulmuşum şimdi gelip bide ortopedi ameliyatı ööle 1 ayda ayağada kalkamaz eşimi ardm istemiyorum dedim o da izmirde toplantıda sonra konuşuruz dedi daha çok sinir oldum valla gitmem konyaya falan hizmetçi arıyolar kendilerine bana çok baktı sanki kaynanam benim ihtiyacım varken ayyy çıldırcam

ayyy canım çok sinir oldum gitme valla kal anneciğinin yanında :47:

arkadaşlar iyi akşamlar umarım tüm meleklerimiz ve annelerimiz iyidir. birşey danışmak istiyorum oglumun yüzünde 2 gündür isilik oldu ne yapmak lazım daha da artarsa die korkuyorum acaba siz ne yapıyorsunuz? bir de göz çpaklanması için doktorumuz genta adlı bi damla verdi maşşalllah 2 günde bayağı azallttı.

canım bizde de isilik var banyo yapınca geçio ben bişi yapmadım çünkü biz öpüyoz tombiş yanaklarını ondan oluyo heralde :26: ama napiim dayaanamıyoruz babasıyla :9:

Kızlar dogum izni işini ne yaptınız? Kalan süreyi ekletebiliyor musunuz?

Ben müdürümle konuştum dilekçe yaz İlçe mem sorun çıkarmazsa 14 günü ekleyelim dedi. :21:

Sürmeli ben bir iki kaşıkla başladım, şimdi 5-6 kaşık veriyorum...

Fatma bak şimdi seninkine de sinir oldum. Bu ne yahu :53: Sana gelen çorbayı mı içmiş yuh artık :37:

Bu arada kızımın boynu pişik olmuş şu sogukta :37: Pişik kremi sürdüm iyi geldi biraz...

bizimde olmuş pişik bu kış kıyamtte bak hiç aklıma gelmedi süreyim bende krem

Kadınlar Günümüz Kutlu Olsun Kızlar..

Ya Oğlum Çok Hıçkırıyor Dr Geçmezse 1 Damla Limon Ver Demişti Ama Kıyamıyorum Sizde de Var mı Hıçkırık Nasıl Geçiriyorsunuz?

canım biizmki de hıçkırıyo uzun sürerse emziriyorum birazcık geçio hemen

banada öle diyoolardı gelin değil kız alıyoz falan şimdi her hareketleri batıyo bi öpüyo oğlumu şap diye izi çıkıyo ben böle seviyyorum napıyım diyo bide her fırsattada laf sokyo görümcem evleniyo şimdi yeni ya kayınvalidesine annecim falan diyo bana onu anlatıyo sen demiyosun der gibi zamanında bende dedim ama kıymetimi bilemediler şimdi hayatta sölemem yalakalık gibi geliyo çocuğumu tam emzircem göğsüm açık bekliyorum ben bi sevcem deyip alıp gidiy kaçırır gibi valla sütüm azalıyo sinirden üfff iki gündür gelmiyoda rahatladım lohusalığımı anladım valla

valla canım bemim sütüm azaldı kayınvalidem yüzünden neler neler yaptı :47: ama olan sana ve bebeğine oluyo kızım doymuyodu sürekli süt akan göğüslerim fosur fosur bomboş kaldı hergün ağlıyodum eşimde 2-3 hafta görüşmiceksiniz dedi de kafam rahatladı sütüm bollaştı şimdi geliolar ama ben sallamıyorum onu Allaha havale :kkk:

selam kızlar

dün gece sıkıntılı geçti oğlum bi türlü uykuya geçemedi.sızlandı durdu.gaz sıkıntısı vardı.ya bide oğlum çok ellendimi huysuzlanıyo gibi geliyo bana yaa.ne bilim ne zaman gün için bi kaç kişi ellese sevse falan akşama huysuzlanıyo

zorlada olsa uyudu gece sabahta yatağıma aldım yan tarafa yorganı çektim üstüne öğlene kadar rahat uyudu arada uyandı emzirdim falan.acaba üşüyomuki dedim üstüne örttüğüm battaniyeyi bii kalınıyla değiştim

benim oğlumda pişik oldu yaa.poposu kırmızı olduu yazık kıyamam niveanın pişik kremini sürüyorum şimdilik ama kaka yapacağı zaman bi kızarıp bozarıyo yavrumm

hemşire bizede yatağın başını biraz yükselt yatağın altına bi battaniye falan koy hafif eğimli olsun emzirdikten sonra önce sağ tarafa yan yatır hiç bişi olmaz kussada o durumda genzine kaçmaz akar gider demişti.bende yatağın altına bi battaniye koydum biraz eğimli oldu

benim oğlanda ağzından tükürük çıkarıyoo emiyo emiyo sonra biraz akıyo ağzından kusmuyo ama akıyo sanırım fazla emiyoo.

ayyy Ankara kar altında kaldı.aklım çıkıyo soğuk olacak oğlanı üşütcem diye dün zaten banyo yaptı falan gece ateşi çıktı gibime geldi ölçtüm 37 dereceydi normal dimii.

benim oğlumda ergenlik sivilceleri çıkarıyo :) çenesi fısıramış sanırım emerken bana yapıştırıyoo ondan olabilir diyorum.yanaklarında da küçük küçük bişiler var.kimseye öptüresim gelmiyo kalabalıkta şöyle ortaya söylüyorum babası öpüyo falan diyorum da kızım sana sölüyom gelinim sen anla hesabııı

herkesin Kadınlar Günü kutlu olsun :71:

walla günlerdir ilk defa gündüz uyudum saolsun kızım 11 e kadar uyuttu beni ama yine de doyamadım sanki yüzyıllardır uyumamışım
akşam çok huysuzlandı kzım 7den 11 e kadar ağladı durmaksızın mosmor oldu ne yaptıysak susmadı altı temizdi,toktu da gazı da yoktu biz aşı olmasına bağladık aşı yaptıranlar sizde oldu mu huzursuzluk? sonra da yorgunluktn uyudu kaldı kuzucum kıyamam yaa bu annelik nası bişi o ağladıkca içimden bişi koparıyolardı sanki Allah hepimizn bebişlerini korusun!!

selam güzel anneler kadınlar günnüz kutlu olsun :71:

biz oğlumla 40 banyomuzu yaptık bugün zaman çok çabuk geçiyo yaa 1 gün kaldı 2 gün kaldı derken doğduda 40 günlük oldu yavrumm :16:

aslında şöyle bi bakınca hepimizin sıkıntıları aynıı

hepsi olağan şeyler sanırım.gerçektende annelik çok zormuşş.

ben nuk marka anne göğsüne benzer geniş ağız biberon kullanıyorum ya 1 gram gaz yapmıyor çocukta beni emince daha çok oluyor hemde beni bırakmadı tavsiye ederim

fatmacım bende bşberon alacam bu ara şu dediğin biberonu nuk ürünleri arasında bulamadımama nuby diye bi marka var onunki senin anlattığın şekle benziyor.Ama nukun varsa nukunkini almak isterim bi resmini yada linkini koyabilirmiisn canım. Bide gün içinde süt için yediklerine baktımda benim sütümün azalması çok normal ben günde 2 lt su 1 kupa humana 1 kupada rzene içiyodum.Şimdi hemen ölçüleri artırıyorum ve helvaya başlıyorum.

selam kızlar

dün gece sıkıntılı geçti oğlum bi türlü uykuya geçemedi.sızlandı durdu.gaz sıkıntısı vardı.ya bide oğlum çok ellendimi huysuzlanıyo gibi geliyo bana yaa.ne bilim ne zaman gün için bi kaç kişi ellese sevse falan akşama huysuzlanıyo

zorlada olsa uyudu gece sabahta yatağıma aldım yan tarafa yorganı çektim üstüne öğlene kadar rahat uyudu arada uyandı emzirdim falan.acaba üşüyomuki dedim üstüne örttüğüm battaniyeyi bii kalınıyla değiştim

benim oğlumda pişik oldu yaa.poposu kırmızı olduu yazık kıyamam niveanın pişik kremini sürüyorum şimdilik ama kaka yapacağı zaman bi kızarıp bozarıyo yavrumm

hemşire bizede yatağın başını biraz yükselt yatağın altına bi battaniye falan koy hafif eğimli olsun emzirdikten sonra önce sağ tarafa yan yatır hiç bişi olmaz kussada o durumda genzine kaçmaz akar gider demişti.bende yatağın altına bi battaniye koydum biraz eğimli oldu

benim oğlanda ağzından tükürük çıkarıyoo emiyo emiyo sonra biraz akıyo ağzından kusmuyo ama akıyo sanırım fazla emiyoo.

ayyy Ankara kar altında kaldı.aklım çıkıyo soğuk olacak oğlanı üşütcem diye dün zaten banyo yaptı falan gece ateşi çıktı gibime geldi ölçtüm 37 dereceydi normal dimii.

benim oğlumda ergenlik sivilceleri çıkarıyo :) çenesi fısıramış sanırım emerken bana yapıştırıyoo ondan olabilir diyorum.yanaklarında da küçük küçük bişiler var.kimseye öptüresim gelmiyo kalabalıkta şöyle ortaya söylüyorum babası öpüyo falan diyorum da kızım sana sölüyom gelinim sen anla hesabııı

arkadaşım yaaa neden üşümesinden endişe ediyorsun ki? eviniz kaloriferli değil mi? değilse bile ceyranda kalmasın yetermişşş..
bize hastanemizden hemşire geldi eve baktı bu ne sıcak dedi:))) çocuğu soydu tarttı filan bi daha da giydirmedi hele emzirirken çok sıcaklar dedi. çıkın dışarı en azından sitede gezdrin hava alsın çocukceğiz dedi. 24 derecenin üstüne çıkmamalı odanız dedi. walla ben aslında çıkartmıyordum zaten de hemşireye çok sıcak geldi o eteşliydi galiba o gün..
benim kızımın içinde kısa kollu penye badisi var üstünde de yine penye bir tulum. ayaklarında çorap ellerinde eldiven o kadar. şapka bile hiç takmıyorum ben.
uyurken de beline kadar tek kat ince battaniye örtüyoruz o kadar. yani bizim içimize bu şekilde siniyor ama inşallah ne üşütürüz ne isilik yaparız..
kızımın her bezini değişmemizde sebamedin yağını da 1-2 damla damlatıp sürüyoruz. bu şekilde kardeşimin kızının hiçç pişiği olmamıştı bizde de inşallah olmaz..
şimdilik tavsiye edebilirim :)

selam kızlar

Benimde kızımın burun altında çıktı bişeyler bende emmekten olduğunu düşünüyorum.37 derece gayet normal bi ateş zaten bebeklerin vucut sıcaklığı bize göre biraz fazla bende ateşlendiğinde anlayayım diye nomal vucut sıcaklığını ölçtüm kızımın 37 civarıydı.Ve tükürük meselsi bizdede var köpük köpük yapıyo ağzını özellikle emdikten sonra ve uyanırken.Evet sorunlarımız hep aynı sanırım.

herkesin Kadınlar Günü kutlu olsun :71:

walla günlerdir ilk defa gündüz uyudum saolsun kızım 11 e kadar uyuttu beni ama yine de doyamadım sanki yüzyıllardır uyumamışım
akşam çok huysuzlandı kzım 7den 11 e kadar ağladı durmaksızın mosmor oldu ne yaptıysak susmadı altı temizdi,toktu da gazı da yoktu biz aşı olmasına bağladık aşı yaptıranlar sizde oldu mu huzursuzluk? sonra da yorgunluktn uyudu kaldı kuzucum kıyamam yaa bu annelik nası bişi o ağladıkca içimden bişi koparıyolardı sanki Allah hepimizn bebişlerini korusun!!

Bizimde aşı günümüz geliyo korkuyorum ateşi çıkar huzursuzlanır filan diye bakalım inş olmaz bişi.Biz aşırı ağladığında battniyede sallıyoruz sakinliyor.

arkadaşım yaaa neden üşümesinden endişe ediyorsun ki? eviniz kaloriferli değil mi? değilse bile ceyranda kalmasın yetermişşş..
bize hastanemizden hemşire geldi eve baktı bu ne sıcak dedi:))) çocuğu soydu tarttı filan bi daha da giydirmedi hele emzirirken çok sıcaklar dedi. çıkın dışarı en azından sitede gezdrin hava alsın çocukceğiz dedi. 24 derecenin üstüne çıkmamalı odanız dedi. walla ben aslında çıkartmıyordum zaten de hemşireye çok sıcak geldi o eteşliydi galiba o gün..
benim kızımın içinde kısa kollu penye badisi var üstünde de yine penye bir tulum. ayaklarında çorap ellerinde eldiven o kadar. şapka bile hiç takmıyorum ben.
uyurken de beline kadar tek kat ince battaniye örtüyoruz o kadar. yani bizim içimize bu şekilde siniyor ama inşallah ne üşütürüz ne isilik yaparız..
kızımın her bezini değişmemizde sebamedin yağını da 1-2 damla damlatıp sürüyoruz. bu şekilde kardeşimin kızının hiçç pişiği olmamıştı bizde de inşallah olmaz..
şimdilik tavsiye edebilirim :)

ev gayet sıcak.yattığı oda 25 dereceydi doktor napıosunuz okadar sıcak olurmu dedi düşürdük zaten kar falan yağdı şuan 23 derece.yani normal şartlarda gayet sıcak ama ne bilim işte insan tedirgin oluyo
bende hiiçç şapka takmadım bi çıtçıtlı badi üstüne penye altına çorap ve patikli alt ellerinde eldiven okadar.ama üzerinde ince bi battaniye oluyo kalktığında kucağımda dururken falan

bizim hemşirede tembihledi emzirirken sarıp sarmalama serbest olsun oda soğuk diye düşünürsen üstüne atıver battaniyeyi ama sarma dedi.
valla ama annem yine sarıyo arada engel olamadığım zamanlar oluyo ne yalan sölimm.özellikle banyo yaptığında

yaa ben poposuna çok özen gösterdim hep ıslak pamukla sildim hiç ıslak mendil sürmedim bezini sık değiştim hatta kaka yapınca yıkadım poposunu falan ama yine pişik oldu yaaa.bezinde sürekli kaka oluyo ama doldurmasa bile her bezde azda olsa kaka oluyo sanırım o yüzden pişik oldu :(

ev gayet sıcak.yattığı oda 25 dereceydi doktor napıosunuz okadar sıcak olurmu dedi düşürdük zaten kar falan yağdı şuan 23 derece.yani normal şartlarda gayet sıcak ama ne bilim işte insan tedirgin oluyo
bende hiiçç şapka takmadım bi çıtçıtlı badi üstüne penye altına çorap ve patikli alt ellerinde eldiven okadar.ama üzerinde ince bi battaniye oluyo kalktığında kucağımda dururken falan

bizim hemşirede tembihledi emzirirken sarıp sarmalama serbest olsun oda soğuk diye düşünürsen üstüne atıver battaniyeyi ama sarma dedi.
valla ama annem yine sarıyo arada engel olamadığım zamanlar oluyo ne yalan sölimm.özellikle banyo yaptığında

yaa ben poposuna çok özen gösterdim hep ıslak pamukla sildim hiç ıslak mendil sürmedim bezini sık değiştim hatta kaka yapınca yıkadım poposunu falan ama yine pişik oldu yaaa.bezinde sürekli kaka oluyo ama doldurmasa bile her bezde azda olsa kaka oluyo sanırım o yüzden pişik oldu :(

bizimki de sağolsun çok yapıyor yaa. günde 8-9 bez filan tüketiyoruz. sürekli kakalı bebik.. ama ben o yağa çok inanıyorum inşallah yüzümü kara çıkarmaz. kardeşimin kızı bi kere bile olmadı pişik. şimdi 4 yaşına yaklaşıyor geçenlerde pişik olmuş bize geldiler de aldı yine yağı sürdü kızına :))
bizimkinin de göbeği düşmedi halaaa... bir noktası kaldı artık ayrılmayan orda ööylece sallanıyor canım aşkımmm benimm..

bende primadan huggies e geçtim işe yaradı çok pişik oluyordu

biz de huggies kullanıyoruz memnunuz pişik olmadı çok şükür

selam kızlar

canım nazar değiyodur biri geldiğinde mutlaka o gece huysuzlanıyo benim kız canım üşümez merak etme ben de yeni yelek giydirmeye başladım kar yağınca normalde dedğin gibiyiz

selam güzel anneler kadınlar günnüz kutlu olsun :71:

biz oğlumla 40 banyomuzu yaptık bugün zaman çok çabuk geçiyo yaa 1 gün kaldı 2 gün kaldı derken doğduda 40 günlük oldu yavrumm :16:

hayırlı olsun canım

fatmacım bende bşberon alacam bu ara şu dediğin biberonu nuk ürünleri arasında bulamadımama nuby diye bi marka var onunki senin anlattığın şekle benziyor.Ama nukun varsa nukunkini almak isterim bi resmini yada linkini koyabilirmiisn canım. Bide gün içinde süt için yediklerine baktımda benim sütümün azalması çok normal ben günde 2 lt su 1 kupa humana 1 kupada rzene içiyodum.Şimdi hemen ölçüleri artırıyorum ve helvaya başlıyorum.

canım nuk un var üzerinde antikolik yazıyo. bende helva yiyorum mutlaka hergün bide aşı ateş yapmadı ööle ağlamadı da aşı olurken ama akşam huysuzlandı işte bizde ona bağladık ben sallamaya alışmasındankorkuyorum babasıyla tüm evi dolandık sakinleşinceye kadar

sedacım cnm pişik bizimde sorunumuz olmuştuu cok sık değiştiriyorum pmukla siliyorum her açtıgımda sebamed pişik kremini sürüyordum ama yine pişik oldu zeytinyağı bile sürdüm ama geçirmedi primanın yeni bezini kullanıyorduk sağlık ocgına aile hekimine götrdümm bez yapabilir dedi bazı bebeklere iyi gelmiyormuş hemetan pişik kremi yazdı ve huggies organik pamuklu bezi önerd sızdırabilir ama iyi gelir dedi vee hkketten geçirdi bezden oluyormuş diye düşündükşimdi pırıl pırıl arada yine hemetan sürüyorum bişey olmasın diye sende bezi değiştirmeyi dene canımm :))

sedacım cnm pişik bizimde sorunumuz olmuştuu cok sık değiştiriyorum pmukla siliyorum her açtıgımda sebamed pişik kremini sürüyordum ama yine pişik oldu zeytinyağı bile sürdüm ama geçirmedi primanın yeni bezini kullanıyorduk sağlık ocgına aile hekimine götrdümm bez yapabilir dedi bazı bebeklere iyi gelmiyormuş hemetan pişik kremi yazdı ve huggies organik pamuklu bezi önerd sızdırabilir ama iyi gelir dedi vee hkketten geçirdi bezden oluyormuş diye düşündükşimdi pırıl pırıl arada yine hemetan sürüyorum bişey olmasın diye sende bezi değiştirmeyi dene canımm :))

ayyy evde daha açılmamış iki paket prima var tühh :37: oğlumun poposundan kıymetlimi değişelim bizde bakalım.evde niveanın bide unibaby nin pişik kremi var niveayı sürdük iki gündür ama kızarıklık duruyo yine olmazsa bide dediğin kremi alayım.

Back