gözdecim onu beni,m oğlumda yapıo arada yaaa.uykuya direniyo resmen.bizde geçen 3den 5 e nöbet tuttuk öylee kucağımda bana bakıyodu.dönem dönem oluyo sanırım.
orkidem_45 hoşgeldin herkesin kadınlar günü kutlu olsun.
geçen gün eşime çok dağılmış görünüyorum değilmi kötü gözüküyorum dedim
oda yok canım sen benim gözümde çok kutsal bir varlıksın dedişimdi ona göre çok güzel bişi söyledi tabiki ama ben takıldım lafa artık anneyiz çıtı pıtı sevgililikten çıktık sanırım artık anne oldukk
gözdecim onu beni,m oğlumda yapıo arada yaaa.uykuya direniyo resmen.bizde geçen 3den 5 e nöbet tuttuk öylee kucağımda bana bakıyodu.dönem dönem oluyo sanırım.
orkidem_45 hoşgeldin herkesin kadınlar günü kutlu olsun.
geçen gün eşime çok dağılmış görünüyorum değilmi kötü gözüküyorum dedim
oda yok canım sen benim gözümde çok kutsal bir varlıksın dedişimdi ona göre çok güzel bişi söyledi tabiki ama ben takıldım lafa artık anneyiz çıtı pıtı sevgililikten çıktık sanırım artık anne oldukk
kızlar nolur bişi söleyin pişik için napıcam zeytinyağı pudra hepsini denedim kakasını yaptığı yer çok fena yavrumun dalinin pudrasını kullandım 2 gündür ama geçmiyo çok kızarmış yaa acıyo ansıl yaparken kimbilir kıpıkırmızı oluyo iice sinirleniyo yavrum nolur bi fikir verin tecrübeliler
bide bizimki çok sık kaka yapıyo yani her bezde kaka var bu normalmi ki beni emerken illa karnından poposundan sesler geliyo yaptığını anlıyorum yada yapıcak işte
bide gaz için ne veriyosunuz kaç kaşık olmalı aktardan alınan rezeneyimi demleyeyim yoksa hazırmı aliim lütfen yardım canlarım
slm kızlar .mama veren arkadaşlara sorum olacak hangi mamayı veriyosunuz.ben aptamil ,conformil kullandım her ikisi de kabız yaptı.şimdi de sma mama aldık.eczacı çok övdü nette de çok övüyorlar anne sütüne en yakınmış.eczacı diğre mamalar fos kilo yapar bu mama belki o kadar şişmanlatmaz ama iyi besler sağlıklı olur dedi.doktorumuz da bebeğe hangisi yararsa onu kullan dedi.siz hangi mamayı kullanıyorsunuz doktorunuz ne önerdi.
sütüm yetse keşke ama yetmiyor ne yapsam bilmiyorum.
Kadınlar günümüz kutlu olsun güzel annelerCanım biz milupa kullanıyoruz ama arkadaşım bana esema diye bi mama önerdi ben de kararsız kaldım.Naparız bimem. Bu arada bi şe sorcam bu tickerı profilimize eskidsini silip yenisini nası yerleştiriyoruz bilen varsa açıklayabilir mi?
kızlar merhaba,
bizde dün dr kontrolüne gitmiştikte nivea kullanıorum diyen anneler,bende pişik için nivea kullanıorum dedim dra,dr.da bana o önleyici krem dedi eğer pişik olursa o etki etmez demiştide paylaşmak istedim,bende ilk günden beri su ve pamukla temizliorum,nivea sürüyorum,bezde premium care kullanıorum daha bişi olmadı inşallah böle devam eder
evet canım en eski mama SMA ymış .ben ilk zamanlar kullanmıştım şeker oranı da en az olanmış.bize de eczaneden önermişlerdi.ben ilk hastanede bile sakın başka mama kullanmayın diye uyarmıştım.
Ya kızlar benim oğlum dün aksamdan beri kakasini yapmadı bugüne kadar her bezde mutlaka az da olsa kaka oluyodu dünden beri yok yapmıyor çiş var ama kaka yok.
Neden olabilir rahatsizda değil yani huysuzluk falan da yapmıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?