2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm kızlar dün gece daha doğrusu sabah oluyo 7 de yatıık ne gazımız vardı ne başka bişimiz ama çok huysuzduk sanırım uykusu bi kaçtımı dahada toparlayamadı kızım sonra 7de bi uyudu acıkınca bile hali yok ağlamaya şimdi hala uyuyo arada gözü kapalı emdi yine uyuydu
istanbula geldiğimizden beri gece uykuları değişti zaten konyaya dönünce babamız napcak bu durumdan onu düşünüyorum valla adamcağız işe biraz zor gider bu kız bööle giderse

gözdecim onu beni,m oğlumda yapıo arada yaaa.uykuya direniyo resmen.bizde geçen 3den 5 e nöbet tuttuk öylee kucağımda bana bakıyodu.dönem dönem oluyo sanırım.

orkidem_45 hoşgeldin herkesin kadınlar günü kutlu olsun.

geçen gün eşime çok dağılmış görünüyorum değilmi kötü gözüküyorum dedim
oda yok canım sen benim gözümde çok kutsal bir varlıksın dedi şimdi ona göre çok güzel bişi söyledi tabiki ama ben takıldım lafa artık anneyiz çıtı pıtı sevgililikten çıktık sanırım artık anne oldukk

sedacımm canım bu yazdıklarını görünce aklıma annem geldi bgün konustuk daha kendime bakamıyorum diye annemde aynen bana şunu dedi ee anne oldugun nerden anlşılacak diyee kendimizden geçtik artık varmız yoğumuz bebeklerimiz oldu o :))

son 15 gündür ne zaman banyo yapsam saçıma fön çektim oğlumu uyutup, her seferinde eşim eve geldiğinde sende bi değişiklik var diyo.. tabi alıştı adam 15 gündür evde pijamalı nerdeyse 24 saatin 12 saati göğsü dışarda saç baş dağılmış gözler mor halkalı bi kadın görmeye arada şaşırıyor öyle görünce :}

kızlar salmayın kendinizi sakın bebişler oldu diye ben valla çıtı pıtı görünümüme dönmek üzereyim artı biliyosunuz biri 2 yaşında biri 18 günlük 2 bebeğim var. kocalar önemli!
mesela geçen misafir geldi bana bu çocukları sen mi doğurdun dedi çok moral oldu bana.

Kızlar az önce sağlık ocağındaki ebemle konuştum ilk ay aşısı bebekte ateş yapmıyormuş 2 ay aşısı yapıyomuş oda bazı bebeklerde dedi.Çok sevindim 2. ay aşısı içinde bi çay kaşığı calpol verirsin gelmeden ateşide çıkmaz dedi.Birde o surattaki kırmızı kabartıları sordum sütü yağlı olan annelerin bebeklerinde görülürmüş genelde geçici oynama sıkma elleme dedi ok dedim.Sizinle paylaşyım istedim.
Bide bi sorum var benim bebiş anakucağında uyumayı pek seviyo gündüzleri sattalarce deliksiz uyuyo onda ama uyurken kafa bi tafara gövde bi tarafa gidiyo düzeltiyorum yine aynı pozisyonu alıyor.Zararı olurmu acaba ki ya endişe ettim şimdi.Sizin durumlar nasıl yada daha önceden bebiş büyütmüş olanlar bi zararını gördümü bu durumun?

Son düzenleme:

Slm arkadaşım komik gelebilir ama bana da kuzenim önerdi. kakasını yaptığı yer ve etrafe pişik oldu. Sadece oraya margarin sürüyorum bide her seferinde çeşmenin altında ılık suyla yıkıyorum sadece 5 kez sürdüm baya rengini almış. istersen dene derim ben sürmeye devam ediyorum işe yaradı çünkü. geçmiş olsun size de

kızlar merhaba,
bizde dün dr kontrolüne gitmiştikte nivea kullanıorum diyen anneler,bende pişik için nivea kullanıorum dedim dra,dr.da bana o önleyici krem dedi eğer pişik olursa o etki etmez demiştide paylaşmak istedim,bende ilk günden beri su ve pamukla temizliorum,nivea sürüyorum,bezde premium care kullanıorum daha bişi olmadı inşallah böle devam eder

slm kızlar .mama veren arkadaşlara sorum olacak hangi mamayı veriyosunuz.ben aptamil ,conformil kullandım her ikisi de kabız yaptı.şimdi de sma mama aldık.eczacı çok övdü nette de çok övüyorlar anne sütüne en yakınmış.eczacı diğre mamalar fos kilo yapar bu mama belki o kadar şişmanlatmaz ama iyi besler sağlıklı olur dedi.doktorumuz da bebeğe hangisi yararsa onu kullan dedi.siz hangi mamayı kullanıyorsunuz doktorunuz ne önerdi.
sütüm yetse keşke ama yetmiyor ne yapsam bilmiyorum.

evet canım en eski mama SMA ymış .ben ilk zamanlar kullanmıştım şeker oranı da en az olanmış.bize de eczaneden önermişlerdi.ben ilk hastanede bile sakın başka mama kullanmayın diye uyarmıştım.

kızlar mamayı yaptıktan kaç saat sonra bozuluyo acaba.hastanede sorduğumda hemşirenin biri 1 saat dedi diğeri 1.5 saatte bozulur dedi

Kadınlar günümüz kutlu olsun güzel anneler Canım biz milupa kullanıyoruz ama arkadaşım bana esema diye bi mama önerdi ben de kararsız kaldım.Naparız bimem. Bu arada bi şe sorcam bu tickerı profilimize eskidsini silip yenisini nası yerleştiriyoruz bilen varsa açıklayabilir mi?

Arkadaşlar, doğum izni parası için ne yapmam gerekiyor biliyor musunuz? Bir belge falan gerekiyor mu? Ben doğumu yaptım, sadece hastaneden doğum belgemi aldım geldim eve. Ek bir evrak falan gerekiyor muydu?

Bu arada sma ve esema zaten aynı mamaymış okunuş açısından düşünmemiştim canım kusura bakmaArkadaş önermişti ama kullanıp kullanmamakta kararsızım hala

ay evet yaa üzerindede pişik önleyici yazıyo zaten.dur bide evde unibaby nin pişik kremi var bide onu inceleyim olmazsa gülşahın dediği kremi alırım eczaneden

akşam üstü oğlumun altını değişeyim dedim

açtım azıcık kaka yapmış pipi havada belli çiş yapacak.bezi gevşettim biraz bekliyeyim yapsın dedim.üç kağıtçı yapmadı bende üşümesin diye değişeyim dedim bezi aldımm şarıııllllll diye bişi olduuu ay üstüne ne örteceğimi bilemedim üstümüz başımız çiş oldu.neyse olsun dedim
bezi değişirken poposunu silim dedim eğildim tam popoyu silerken bi pırtt ve pırtla birlikte bir miktar kaka suratıma suratımaaa ayy resmen boğuştukk neyse bezi değiştim üstünü değişeyim dedim

hep bezimizi ya annem ya kayınvalidem ya ablam değişiyodu bana çok ender sıra geliyodu anca geceleri annem duymazsa sesini nadir değişiyodum.üstünüde değişirken hala acemiyim.oğlanın üstünü değiştim ama savaş tepiş canı cıktı zavallının

pişiği olan arkadaşlar bepanthen merhem kullanıın muhakkak oğlum 1.5 aylık oldu doğduğundan beri poposundan pişik eksik olmadıilk prima priumcare sebamed kullandım primaya devem pişik kremini çok denedim nivea zeytinyağı buchen hiç biri fayda etmedi ezcacı bu kremi verdi ogünden beri pişği hiç yok her seferinde sürüyorum...

Ya kızlar benim oğlum dün aksamdan beri kakasini yapmadı bugüne kadar her bezde mutlaka az da olsa kaka oluyodu dünden beri yok yapmıyor çiş var ama kaka yok.
Neden olabilir rahatsizda değil yani huysuzluk falan da yapmıyor.

evet canım en eski mama SMA ymış .ben ilk zamanlar kullanmıştım şeker oranı da en az olanmış.bize de eczaneden önermişlerdi.ben ilk hastanede bile sakın başka mama kullanmayın diye uyarmıştım.

sağol canım cevap için.şimdi kullanmıyor musun.eczacı çok kilo aldırmaz dedi ama senin bebiş kilo alabildi mi

ilk 1 ay her bezinde kaka olurmuş sonra düzene girermiş günde 2 kez falan bazende günde 1 kez yapabilirmiş bende merak edip aramıştım öle söledi doktoru..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…