- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
kızım hala kakasını yapamadı ya bu sefer zeytinyağlı kulakçöpüde işe yaramadı mosmor oluyor yavrum ıkınırken yarın fitil alacağız mecburen
ayyyy...kıyamam yavrum yaaa...hangi fitili alıyosun fatmacım..ama umarım hiç ihtiyacım olmaz
oğlum sabah 7 bucukta uyandı akşam 8 de uyudu bütün gün uyumadı çok yoruldum neden uyumuyor anlamıyorum( normal değil dimi bu durum
kızımda çok kullanmıştık fitili ama adını unuttum yarın çocuk dr umuza yazdıracağım adını eklerim sonra canım
gözümün önünde acı çekince çok üzülüyorum nasıl ıkınıyor anlatamam yavrucak
slm kızlar nasılsınız dün mevlütümüzü yaptık
kızlar kızım geceleri çok güzel uyuyodu buraya geldiğimizden beri bi haller oldu yatağına yatırıyorum 15 dk uyuyo pat açıyo gözleri ağlamaya başlıyo gazımı var domuyomu yoksa bu kusmalardanmı rahatsız anlamıyorum çocuğun dğzeni bozuldu sanırım inş eve dönünce eski düzene döneriz
ii maşallah cnm yaa bizede az önce misafir geldi ama boru gibi sesleriyle aman uyanmsın diye mıncırıyolar gulyabani gibi başına dikiliyolar sinir oldum yaa çocuk uyandu normal olarak.inşallah burnundan gelmez birdaha çok cnm sıkılıyo öyle görünce
canım yaakızım hala kakasını yapamadı ya bu sefer zeytinyağlı kulakçöpüde işe yaramadı mosmor oluyor yavrum ıkınırken yarın fitil alacağız mecburen
nie acaba cnm çocuklarımız doyduklarını unutuyomuki kilosu iyi maşallah 1 ay olmadan 1 kilo aldık ama emerken bi sinir bi hırsla alıyo göğsümü nasıl içiyo sonra kusuyo yine başlıyo aranmaya kıyamıyorum sanki açmış gibi geliyo yine veriyorum yine kusuyo daha 2 saat öce bende değiştirdim üstünü başını kusmuktan ama burnundan gelince çok korktum içim gitti birde tam çıkmadı galiba şimdi hırıldıyo yavrum salı dr a sorucam inşallah bişiy yoktur
slm kızlar nasılsınız dün mevlütümüzü yaptık
kızlar kızım geceleri çok güzel uyuyodu buraya geldiğimizden beri bi haller oldu yatağına yatırıyorum 15 dk uyuyo pat açıyo gözleri ağlamaya başlıyo gazımı var domuyomu yoksa bu kusmalardanmı rahatsız anlamıyorum çocuğun dğzeni bozuldu sanırım inş eve dönünce eski düzene döneriz
Allah kabul etsin canım darısı başımıza inşallah eğer bebeğin gazı varsa içtiği süt baskıyla çıkabiliyomuş cnm benimde aynı dert başımda sürekli dik tutuyorum yavrumu da az rahat uyuyo
Gözdecim Allah kabul etsin canım mevlüdünüzü
Bende 40ımız çıkınca bi yasin okutayım diyorum şöyle küçük çaplı
hahhaha:) ay canım çok güzel ifade etmişsin,hakikaten gulyabani gibi tipler var,bebek meraklısı:)
canım yaa( o küçücük canıyla ne sıkıntı çekiyor yavrum
derya anlattığın şeyleri kızımla yaşıyorum,oda aynen hırsla memeye saldırıyor,bi emiyor bi bırakıyor,arada kızarıp bozarıyor,kusuyor yinede pes etmiyor,sütünle alakalı olduğunu sanmıyorum,ben çözdüm bu durumu,kızımın geğirmesi olduğunda öyle davranıyor,midesindeki gaz baskı yapınca kızım kusuyor,hemen omuzuna yatır sırtına vur,midesindeki gazını çıkarsın,geğirsinn,gazdandır bence
Allah kabul etsin gözde,kaç kişi vardı mevlüdde? ben kara kara düşünüyorum şimdiden,biraz kalabalık bir grubu ağırlicam
teşekkür ederim canım
ya motillum vermeyince daha çok kusuyo şu reflü çok yoruyo yavrumu
saol canım şimdiden seninkini de allah kabul etsin
teşekkür ederim canım valla ben neyeuğradığımı şaşırdım pek emin diilim ama 60 a yakın kişi vardı ben lohusayım diye çok ortalıkta dolandırmak istemdiler ama yinede arada girip çıkıyodum heryer insan kaynıyodu en güzeli de gelen hediyleri açmak oldu :))
bu arada kızımı ilk defa babasıyla beraber yıkadık,şuana kadar annem gelip yıkıyodu,küvet filesi aldık kendimiz yıkadık,başta biraz ağladı ama sonra sustu hoşuna gitti,emzirdim,2 saattirde mışıl mışıl uyuyor,ama sanki uyanacakmış gibi mızmızlanıyor:)
of yaa yarın şu kimlikleri çıkarmak için dışarı çıkıcam,kızımı anneme bırakıcam,inşallah ben gelene kadar hiç uyanmaz,2,3 saate gider gelirim,inşallah uyanmazzz
insan alışınca çok hoş oluyo eğer bebekte ağlamazsa tabii şimdi gün aşırı yıkıyoruz bizde hasta olmasın diye hergün yıkayamıyorum ,bizim babamız dayanamaadı 2.gün gitti kimliği çıkarttı neyseki :))
Slm arkadaşlar. Bebeğim 16 günlük hala sarı bir görüntüsü var. 5. gün kan testi yaptırdık sarı görüntüsü artarsa getir dedi artmadı ama tamamen de geçmedi. göz beyazı sarımtraktı şimdi daha iyi ama anne olmak çok zor çok endişeleniyorum. 7. gün tekrar götürdüm rahat edeyim diye kan alamadılar çok canını yaktılar oğlumun. sizin durumunuz nedir lütfen bana bi cvp verin şimdiden teşekkürler
bu arada çiçeği burnunda anneler selam
aile hekimliği tarafından günlerdir aranıp durduk,2.topuk kanı için,meğerse yasallaşmış,savcılık zoruyla gelip götürüyolarmış artık,neyse gittik sağlık ocağına,topuktan kanımızı verdik,ama içim mahvoldu,kızımı öyle acılı ağlar görünce,neyseki işlembitince hemen sustu,ardından kızıma bi süt ısmarladım emdi durdu:)
kızım 22 günde 700 gr almış,boyuda 3 cm uzamışenine boyuna gidiyoruz maşallahhh,en çok korktuğum sütümün yarayıp yaramadığıydı,neyseki herşey yolunda
birde kimlik çıkması lazım,pzt gidip kızımın kimliğini çıkarıcam,çıkarmışken kendi kimliğimide değiştiricem,şimdiden strese girdim,eşim çalışıyor mecbur bebeğimi anneme bırakıp çabucak halledip dönmeye çalışıcam
ana kucağı alacaktım kızıma,renk seçeneği pek yoktu,sadece pembe renk vardı almadım,pzt bi daha bakınırım artık.
benim kızımda kıyafet değişince avaz avaz ağlayıp duruyor,sanki birisi sopayla dövüyomuş gibi feryat figan,savaşıyorum resmen,artık belime sırtıma ağrılar giriyor
kızlar sağlık ocağında korunma yöntemlerini anlattı hemşire,ben spiral düşünüyorum,geçici korunma şekilleriyle uğraşamam valla,spirali 40 çıkmadan takıyolarmış,lohusalık hali bitmeden takılabiliyomuş,adet olmayı beklemeye gerek yokmuş,birde takılabilmesi için lohusa kanaması olması önemli değilmiş,sadece ilişkiye girilmesin yeter dedi hemşire,birde en önemlisi süt koruyor diye bişey yokmuş,sakın sütüm beni korur diye salmayın kendinizi:)aklınızda bulunsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?