2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

evet çağlayancım 1 ay sonra gelin dedi.35 tl verdim ben perşembe günü.

ikincide olsa yinede panikliyor insan ama ne yapacağını bilmek rahatlatıyor çoğu zaman :)

Allah analı babalı büyütsün canım .Maşallahh

canım benim bebişte 20 günlük 60 ml içiyor ama rada menide emiyor ben mamayı günde 2 en fazla 3 kez veriyorum
senin için rahat olsun bebek doyunca bırakıyor zaten emziğin ucunu

evridiki adı değişmiyor aynı kalıyor malesef,konusunu açınca eşim kırılıyor,yüz ifadesi değişiyor,farkettimde ben bu isim konusunda baskı yapınca adam kızımıza ayşe diye hitab edemiyor,çekiniyor,neyse şevkini kırmicam bende,canı sağolsun eşimin napim artık :S

bir faydası yok ancak zarar,ne biçim insanlar var anlayamıyorum,amaan boşver be takma kafana,böyle arabozucu cahillerde var işde.Allahtan çekmiş gitmiş,beni en çok sinir eden bir kaç gün sonra gelip cümbür cemaat kalacak olmaları,iyice strese sokacaklar seni,Allah sabır versin,napıcaksın Allah rızası için kocanın hatrı için dayanıcan artık.sabret canım ya sabret

saol canım.eşime biri 100tl demiş banada çok geldi hastanede söylemedi.gerçi eşim 100de olsa oraya götüreceğim dedi ama sana bir sorıyım dedim ben

valla ben öğretmenim sgk çalışan dedim 35 aldılar canım sigortada farklımı bilemiyorum çağlayancım ama sanmam
bence 100 hiç güvencesi olmayanlara falandır bize değildir

pat diye daldım konulara,herkese hayırlı akşamlar kızlar,birazdan kızımı yıkıcaz,üstü başı kusmuk ve kaka:)

kızlar siz hiç bebeğinizi kendi yatağınıza alıp yatıyomusunuz,meme verip???

ya ben hatamı yaptım bilemiyorumm,kızım genelde beşiğinde mızmızlanıp ağlar,sevemedimi yatağını anlamadımki,tam uykuya dalıyor yatağına koyuyorum 5 dakika sonra cırlıyor,kucağıma alıp pışpışlıyorum,uyuyor gibi oluyor yatağına bırakıyorum yine aynı terane,e sürekli yatağımdan kalkıp beşiğin başına git gel yapmaktan sıkıldığım için bide çok uykulu oluyorum,o yüzden bir kaç defa bebeği yatağıma aldım,uzanık pozisyonda emzirdim,baktım mışıl mışıl uyuyor yanımda sabaha kadar,bu sayede bende uyuyabiliyorum,onu hissetmek izlemekde çok zevkli ama şimdi alıştımı ne,yatağında hiç uyuyamıyor,sizde durum nedir?

ben oturarak emzirirp yatağına koyuyorum canım,yatarak emziremem herhalde

ben almıyorum canımmm evet yanımda mışıl mışl uyuyoo çok seviyoo ama alışır diye almıyorum bide korkuyorum uyuyakalırım dönerim üstüne falan diye aklım çıkıyoo zaten uyusam bile uyuyamıyorum o yataktayken tedirgin oluyorum üstüne dönerim falan diye

benimkide kucağımda memede uyuyo yatağa koyunca açıyo gözlerini ama ben yılmıyorum emzik veriyorum başında bekliyorum falan bi şekilde yatağında uyutmaya çalışıyorum haa uyumadığı olmuyomu oluyo tabii ama yatağa almıyorum hiçç birlikte oturuyoruz kucağımda duruyo falan ama yatağa almıyorum korkuyorum dediğim gibi

canım benim bebeğim 10 günlük daha..sütüm bir haftas onra geldi..ve çokk az geldii...oğluşum 60 cc yi congul congul içiyodu..2-3 saat uyuyodu..ama daha 1 haftalıkken bu ölçüyü veriyodumm..bende fazla veriyorum diye korku yaşıyodum..ama soradan farkettim ki paşa doymayınca evi yıkıyor fazla içincede kusuyorr..yani sen ne verirsen ver bebişler kendi ölçilerini belirliyolarr..

kızlar bebeğinizin genzine süt kaçtığında napıyosunuz ödüm kopuyo mamasını yedirirken ya bişey olursa diye

oğlum uyuyo eşim markete gitti banada ped alacak banada gel dedi ama içim rahat etmedi 10 dakkada olsa bırakamadım oğlumu ya uyanırsa diyee.kafası karışıyomuş çok seçenek varmışş hangisi hangisii diyeee kırk kere anlattırdı bende yeğenimi yolladım yanında pöffff bu hallerede mi düşecektikkk Allahımmmmm

kızlar bebeğinizin genzine süt kaçtığında napıyosunuz ödüm kopuyo mamasını yedirirken ya bişey olursa diye

canım benimkide sütü birden içince genzine kaçıyo bende çok korkuyoorum ama annem gösterdi iki kaşının arasını yukarı doğru sıvazlıyorum bide dik tutuyorum kaldırıyorum hemen.

yarın eve hemşire gelecek.saat 4 de aksigortanın bir hizmetiymiş bebek bakımı emzirme yıkama hakkında kısa bi eğitim verecekmiş.gerçi öğrendik hepsini ama olsun bide o anlatsın.arkadaşada gelmişti ona sordum bildiğimiz şeyleri anlatıyo falan dedi ama olsun gelsin anlatsınn.

seda benim gibi yap ben boş paket veriyorum eline bundan diye ondan alıyor sağolsun

kızlar canım sıkkın yavrumun burnundan süt geldi ama jel gibi sonra da biraz daha geldi hep dik tutuyorum süt içirdikten sonra kusmasın die ama nie anlamadım sizdede oldumu

kızlar canım sıkkın yavrumun burnundan süt geldi ama jel gibi sonra da biraz daha geldi hep dik tutuyorum süt içirdikten sonra kusmasın die ama nie anlamadım sizdede oldumu

bilmiyorum canım bende olmadı şimdiye kadar

elvin çok huzursuzdu bugün çünkü kalabalalık bir misafir grubu gündüz uykusunun ortasında geldi.orasını burasını elleyip uyandırdılar kuzucuğumu..

sonra emdi emdi emdi......bıkmadan..neyse huzursuzlandı çok falan sonra kustu,üstü başı kusmuk oldu.
az önce banyo yaptırdık,daldı...çığlık çığlığa ağlayarak uyandı.altını kirletmiş.temizledik.sonra dalamadı.
saç kurutmayı açtım saniyede daldı uyudu çok şükür

canım benimki iki gündür öyle bir kusuyorki boru gibi fışkırtıyo azından burnundanda çıkıyo o kadar süt ne zaman içiyo anlamıyorum sonrada rahatlayıp mışıl mışıl uyuyo

ii maşallah cnm yaa bizede az önce misafir geldi ama boru gibi sesleriyle aman uyanmsın diye mıncırıyolar gulyabani gibi başına dikiliyolar sinir oldum yaa çocuk uyandu normal olarak.inşallah burnundan gelmez birdaha çok cnm sıkılıyo öyle görünce

kızım hala kakasını yapamadı ya bu sefer zeytinyağlı kulakçöpüde işe yaramadı mosmor oluyor yavrum ıkınırken yarın fitil alacağız mecburen

canım benimki iki gündür öyle bir kusuyorki boru gibi fışkırtıyo azından burnundanda çıkıyo o kadar süt ne zaman içiyo anlamıyorum sonrada rahatlayıp mışıl mışıl uyuyo

nie acaba cnm çocuklarımız doyduklarını unutuyomuki kilosu iyi maşallah 1 ay olmadan 1 kilo aldık ama emerken bi sinir bi hırsla alıyo göğsümü nasıl içiyo sonra kusuyo yine başlıyo aranmaya kıyamıyorum sanki açmış gibi geliyo yine veriyorum yine kusuyo daha 2 saat öce bende değiştirdim üstünü başını kusmuktan ama burnundan gelince çok korktum içim gitti birde tam çıkmadı galiba şimdi hırıldıyo yavrum salı dr a sorucam inşallah bişiy yoktur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…