Günaydın herkese.
Mapuci kızının adı hayırlı olsun :) Eşini kırmamakla iyi yamışsın. Bir ömür dilinden kurtulmazdın. :)
Benim kızım da seninki gibi. Özellikle akşam oldu mu memeyi alıp alıp çıkarıyor kızarıyor bozarıyor, hemen gazını çıkarıyorum rahatlıyor. O öyle yaptıkça uykuya dalamadıkça yapıyor bunu genelde ben strese giriyorum.
Cumartesi günü eşim nöbetçiydi, dedim ki kendime bir günde 1 kilo daha gitti kesin dedim. Pazar sabahı tartıldım evet 48'e düşmüşüm.. Eşim olmayınca 2 çocukla çok yoruluyorum. Özellikle de hafta sonuysa...
Kayınvalidelerden bahsetmişsiniz. Benimki de melek gibidir falan ama her şeye müdahale etme huyu beni sinir eder. Ya da şu dönem hassas oldugum için bana mı batıyor bilmedim. Yoksa çok severim kendisini.Gerçekten çok iyi niyetilidir. Oglumda da çok yapardı sinir olurdum. Hapşursa hasta mı oldu, kussa niye kusuyor, eldiven giydirsem eldiven bilegini mi sıkmış vs. Ben de cevabı veririm susar hemen.
Ama geçen gün beni sinir etti sinirrrrrr. Ölecektim sinirimden. Akşama bize yemege geleceklerdi. Kızım bir taraftan uyumuyor. Uuyusa da yemek yapsam diye bakınıp duruyorum. Neyse eşim ve oglum geldiler. Ben hemen mutfaga girdim. Zil çaldı. gelmişler ortada yemek falan yok. İçeri aldıktan sonra ben geçtim mutfaga girdim yemekleri yapmaya. Kendisi de yapsak sarması getirmiş, bunu da pişirelim dedi. Neyse onu da koydum ocaga. Yemekler pişti. Geçtim içeriye Asya'yı emzireceğim. Aldım gittim yatak odasına. O ara mutfaga gitmiş. Yemeklere bakmış. Bir yarım saat sonra mutfaga geldim ki bütün yemeklerin altı yanıyor Ne oldu anne yemekler pişmişti niye tekrar açtın altlarını dedim, fasulye daha pişmemiş dedi. ses etmedim tavugu sordum o da susamsı çalıyordu dedi. İyi de dedim ben yarın suyuna pilav yaparım diye üstüne su ekledim biraz daha kaynatıp kapattım dedim. Ha öyle mi diyince benim şarteller bir attı. Tutamadım kendimi madem begenmiyorsun kendin yapsaydın niye beni ugraştırıyorsun sabahtan beri dedim çıktım mutfaktan zaten Asya'nın da sesi geliyordu içerden :)Oh ama nasıl bir rahatladım. Hiç bir şey diyemedi ama canı sıkıldı tabi. Yemekte de bir şey yiyemedim sinirimden, eşim de niye yemiyorsun ne oldu canın mı sıkıldı bir şeye diyip duruyor. Sonra bulaşıkları makinaya dizmeye gittim. Arkamdan geldi hemen kızım sen elleme ben yaparım diye Allah var yapar da yok dedim ben yaparım. Sonra başladı kızım ben bilmedim özür dilerim, Aşkın'a söyleme onun da canı sıkılır diyor.
Neyse gittiler eşime anlattım. Bir ton da laf saydım sanki ben önlerine çiğ yemek mi koyacaktım diye bütün sinirimi boşalttım. Eşim bile hayret etti annesinin davranışına!!!Tabi bana hak verdi. :)
Of neyse bak yine sinirlendim
aman cnm en iyisi böle işte ben inanmıyorum samimiyetine bizimkide kaç gündür bizde yemek bulaşık hepsini yaptı Allah razı olsun ama 2 yardım etti die hüküm sürmeye çalışınca bende sinirleniyorum daha ters davranyorum.birde biz gelin değil kız alıyoruz diyolarsa korkacaksın banada öle diolardı en güzel kazığıda onlar attı bende böyleyim bi soğuyunca daha da iflah olmuyorum işte