bu arada çiçeği burnunda anneler selam
aile hekimliği tarafından günlerdir aranıp durduk,2.topuk kanı için,meğerse yasallaşmış,savcılık zoruyla gelip götürüyolarmış artık,neyse gittik sağlık ocağına,topuktan kanımızı verdik,ama içim mahvoldu,kızımı öyle acılı ağlar görünce,neyseki işlembitince hemen sustu,ardından kızıma bi süt ısmarladım emdi durdu:)
kızım 22 günde 700 gr almış,boyuda 3 cm uzamış
enine boyuna gidiyoruz maşallahhh,en çok korktuğum sütümün yarayıp yaramadığıydı,neyseki herşey yolunda
birde kimlik çıkması lazım,pzt gidip kızımın kimliğini çıkarıcam,çıkarmışken kendi kimliğimide değiştiricem,şimdiden strese girdim,eşim çalışıyor mecbur bebeğimi anneme bırakıp çabucak halledip dönmeye çalışıcam
ana kucağı alacaktım kızıma,renk seçeneği pek yoktu,sadece pembe renk vardı almadım,pzt bi daha bakınırım artık.
benim kızımda kıyafet değişince avaz avaz ağlayıp duruyor,sanki birisi sopayla dövüyomuş gibi feryat figan,savaşıyorum resmen,artık belime sırtıma ağrılar giriyor
kızlar sağlık ocağında korunma yöntemlerini anlattı hemşire,ben spiral düşünüyorum,geçici korunma şekilleriyle uğraşamam valla,spirali 40 çıkmadan takıyolarmış,lohusalık hali bitmeden takılabiliyomuş,adet olmayı beklemeye gerek yokmuş,birde takılabilmesi için lohusa kanaması olması önemli değilmiş,sadece ilişkiye girilmesin yeter dedi hemşire,birde en önemlisi süt koruyor diye bişey yokmuş,sakın sütüm beni korur diye salmayın kendinizi:)aklınızda bulunsun.