• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlarrr burayı k.v muhabbeti mi sarmışş ayyy basmayın yarama daha 2.senemiz ama şimdiden çok çektim walla ne hamileliğimi bildim ne lohusalıgımı bebğime bile sevinemedim :14: eşimden ayrılırsam sırf o kadın yüzünden :47: Allah sorsun hesabını,Allaha havaleee

canım ben bir ara o noktaya gelmiştim bu sorun bitmez en iyisi gitmek diyordum ..ama sonra bir arkadaşım bana savaşmadan bırakacak kadar acizmisin dedi .yeterince savaştığımı düşünüyordum..sonra oyunu onların kuralına göre oynamaya başladım ..eşimle kavga etmek yerine kafasını yıkadım tatlı dille ...biraz zaman aldı ama ..annesi duygu sömürüsü yapıyordu .ben daha çok yaptım.benim eşim çok duygusal bir adam ..şimdi de bak bebeğin var önce aileni düşünmelisin felan ama yoruluyoor insan ....güçlü olmalı insan izin vermemeli onların yapmak istediklerine..istedikleri gibi acı çektiremediklerini anlayınca sinir oluyorlar ..

kızlar Face de bi arkadaşım paylaşmış.yazıyı aynen yapıştırıyorum buraya

ACİLLLLL !!!! 9 eylül üniversitesi hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. İrt Tel= 0532 337 65 52 0532 337 65 52 / 0532 337 65 52 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... duvarınızda paylaşabilirmisiniz?ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı....

bu şekilde atılan maillere inanmam aslında ama güvendiğim bi arkadaşımın profilinde gördüğüm için burda da paylaşayım dedim belki yardım edebilecek olan olur sonuçta tlf no da vermişler....

babys bnm mesajlara beğeni gönderiyorsun yhaa ben
anlamıyorum onu ne oluyo kiii kusura bakma valla
bir kaç kişi de daha önce beğenmiş soramamıştım bu mesaja katılıyorum demek mii oluyor
pek cahilane oldu ama anlayamadım

tam olarak anlamadım sen ne zaman doğum yaptın ben 10 şubatta yaptım tatilin tam ortasında .ama artık çok geç sanırım benim için...

ben 14 subatta dogum yaptım canım tatilin bittigi gün.ben 37haftaya kadar calısır raporu aldık ya onun son 2 haftası tatile geliyor calısmamıs oluyorum ama yinede kabul edildi onu diyordum seninki olmaz sanırım dogumdan sonra oldugu için

canım iyiyim çok şükür uykıusuzluk dışında
kızım gazlı bir beebek biraz zor oluyor haliyle doğum çok güzel geçti farabide mehmet bardakçıda yaptım çabuk toparlandım herşey gönlümce oldu sen nasılsın sen nerde yapmıştın
super ıyı gectıgıne sevındım saglıkla buyusun ınsalah....ben hospıtalde yaptım tulın hanımda.....evet gaz skıntısını bızde bır bucuk ay yasadık cok sukur suan bıraz daha ıyı....

super ıyı gectıgıne sevındım saglıkla buyusun ınsalah....ben hospıtalde yaptım tulın hanımda.....evet gaz skıntısını bızde bır bucuk ay yasadık cok sukur suan bıraz daha ıyı....

aminnn hepimizinki inşlhhh
ben damla kullnıyorum biogaa diye biraz onunla rahatladık ama yinede ağlama krizleri devam ediyor günde 1-2 sefer çocuk dr. nere gidiyorsun sen canm ben baya bir araştırdım başkentte ayşegül hanıma başladık bakalım

kayınvalide olayından bahsetmişsiniz benden de bir itiraf;doğumdan beri görüşmüyorum ama oğlunu doldurup yolluyor bizde kocamla kedi köpek gibi kavga edip duruyoruz sonuç kocama uyuzum anasına iki kat uyuzum görümceyi hiç yazmıyım:53:
kocanla kavga etme ..biraz önce de yazdım ..kocanla kavga ettikçe oda gerçekleri kabul etmeyecek inkar yoluna gidecek..sadece muatap olmak istemiyorum..kavga da istemiyorum felan de ..ortam sakin olunca eşinde kabul edecek yapılan haksızları .yani bizd eöyle oldu canım nacizane tavsiye ...değilse oudipus takıntısı sanırım erkeklerin annelerine olan takıntısı başedemezsin ...

babys bnm mesajlara beğeni gönderiyorsun yhaa ben
anlamıyorum onu ne oluyo kiii kusura bakma valla
bir kaç kişi de daha önce beğenmiş soramamıştım bu mesaja katılıyorum demek mii oluyor
pek cahilane oldu ama anlayamadım
canım aslında okudum gördüm olarak kullanıyorum ben çoğu zaman ..yani katılıyorum da var tabii.

ben 14 subatta dogum yaptım canım tatilin bittigi gün.ben 37haftaya kadar calısır raporu aldık ya onun son 2 haftası tatile geliyor calısmamıs oluyorum ama yinede kabul edildi onu diyordum seninki olmaz sanırım dogumdan sonra oldugu için

aslında aynı ama 4 gün var aramızda bende 37.haftaya kadar çalışabilir raporu aldım tam 14 şubatta bitiyordu..ama o zaten izin izini nasıl tekrar izin olarak aktaracaksın dedi müdürüm ..bilfiil çalışmadığım için ...sen araya kaynatmışsın ....ne güzel ..

kocanla kavga etme ..biraz önce de yazdım ..kocanla kavga ettikçe oda gerçekleri kabul etmeyecek inkar yoluna gidecek..sadece muatap olmak istemiyorum..kavga da istemiyorum felan de ..ortam sakin olunca eşinde kabul edecek yapılan haksızları .yani bizd eöyle oldu canım nacizane tavsiye ...değilse oudipus takıntısı sanırım erkeklerin annelerine olan takıntısı başedemezsin ...

canım aslında okudum gördüm olarak kullanıyorum ben çoğu zaman ..yani katılıyorum da var tabii.

hmmm böylece bunuda öğrenmiş oldummm teşekkür ederim arkadaşım

aminnn hepimizinki inşlhhh
ben damla kullnıyorum biogaa diye biraz onunla rahatladık ama yinede ağlama krizleri devam ediyor günde 1-2 sefer çocuk dr. nere gidiyorsun sen canm ben baya bir araştırdım başkentte ayşegül hanıma başladık bakalım
bende zınco kullandım pek fayda etmedı sımdıde herbıx kullanıyorum.....yenı basladım bende yasemın hanım baskente.....memnun kaldım bakalım ınsallah ıyıdır.....dogum yaptıgım hastanede coocuk doktoruda ıyıydı ama bayanlar daha ılgılı bence

hoşcakalın kızlar yemek yapım ben kızım uyumuşken tam dalmadı ama salıncağa koyup geli gidip sallayım artık ayaklarım uyuştu valla kaç sattir kendinize ve meleklere iyi bakın

herkese selamlar kızlar, ne çok yazmışsınız oku oku ancak bitirebildim geçmişi.
bugün aşıları yaptırdık, rotavirüsü de yaptırdım neyseki kusmadı bebiş boşa gitmedi aşımız.
gitmeden şurup vermiştim şimdilik bir sıkıntımız yok çok şükür.

arkdaşlar bu akşam 2 kere oğlum yemyeşil kaka yaptı yaa acayip moralim bozuk ne olaiblir üşüttü biraz biliyorum ama okadar yeşikl olması nırmalmi geçiyo değilmii lütfen yaşayan varsa bilgilendirsin beni doktora götürmelimiyim

sıcak tutmayı dene canım, sıcak su torbası koy 1 günden fazla sürerse dr.a git mutlaka

Günaydın kızlar ya sabah sabah moralim bozuldu facede arkadaşların bebeklerine çektiği kompozisyonlu fotoları görünce kendimi çok beceriksiz hissettim yaaa.Zaten foto çekme ve çekilme özürlüyüm bide bunları görünce nakavt oldum.Hayır taklit edeyim diyorum ama evde ne oyuncak var nede güneş ağaç yapacak yaygı:( Sinir oldum yaa süper Burcu bile iki çocukla onca foto çekmişte ben bu halimle sadece bakmakla yetiniyorum.Oldumu şimdi..Bu ara kızımın tulumları küçük gelmeye başladı alt üst takımlarında zaten hangi akla hizmetse altlarının belleri daracık kullanamıyorum geriye kalanlarda büyük.Bizim kız garson boy galiba evdekiler ya küçük geliyo ya büyük garibim 1-2 kıyafetle idare ediyo:( Gidip alayım desem uzun kollular 1 ay sonra giyilmicek kalıcak kısa kol alsam şimdi giyemicek oooffff offf...Bu arada boydan küçülen tulumları bacaklarından ve kollarından kesip yaz tulumu yapmayı planmlıyorum olurmu sizce? Her birini topu topu 4 kez filan giymiştir daha çokta güzeller ya hemen küçülenlere atmak istemiyorum...

ben içine giydirdiğim çıtşıtlı badileri kestim hep. uzun kollu olanları giydirmek çok zor geliyor ben de kısa kolu yaptım. şimdi aynı şeyleri küçülenler için yapıcam. hatta tırtıklı makaslar var ya onlarla kesmeyi düşünüyorum hem kestiğim yerler çıkışmaz hem de şekil olur;))

tünaydın kızlar
2 gündür kızım huzursuz bir türlü uyumadı
kakasını yapamıyor
bende inat ettim bu sefer poposunu uyarmayayım bakalım kaç günde yapacak diye
mamasının içine zeytinyağı koyup içirdim(sonrasında kustu ama)
sıcaksu torbası koydum karnına ayagına
masaj vs vs
ama morarıyor artık aglamaktan ıkınmaktan dayanamadım sabah poposunu uyardım yaptı kakayı şimdi uyuyor
alışmasın istiyorum ama çok zorlanıyor yavrucak
sizlerde iyisiniz inşallah
eee bebeişleriniz düzene girdiki 2.5 günde 70 sayfa yazı yazabilmişsiniz bol bol uyuyorlar maşallah:nazar:
forum eski haline dönmüş
inşallah bişeyler kaçırmamışımdır önemli
sonucta ne kadar tecrübelide olsam burdan bende çok şey öğreniyorum
şimdilik öptüm
kuzu uyurken 10-20 sayfa okumaya calısayım geçmişi

canım ben kuru kayısı (8-10 tane)yediğim zaman emre 4-5 kez kaka yapıyor normalde 1-2 yapar. dene bakalım belki işine yarar

emelmuhammed alıntı yapmamışım, umarım en kısa zamanda kendi düzenini kurar kurtulursun k.v.den biz normalde anlaşırırız yani çok sorunumuz yok ama doğum öncesi geldi kırkımız çıkana kadarda kaldı, sağlosun her işimi yaptı ama gene de zor ev üstüne ev olmuyor. insan kendi düzenini rahatını arıyor bir zaman sonra lafları batıyor insana...

bende zınco kullandım pek fayda etmedı sımdıde herbıx kullanıyorum.....yenı basladım bende yasemın hanım baskente.....memnun kaldım bakalım ınsallah ıyıdır.....dogum yaptıgım hastanede coocuk doktoruda ıyıydı ama bayanlar daha ılgılı bence

bencede.... biz konya buluşmasını başkent hastanseinde mi yapsak acaba gözde de musa beye götürüyordu kızını )))

hoşcakalın kızlar yemek yapım ben kızım uyumuşken tam dalmadı ama salıncağa koyup geli gidip sallayım artık ayaklarım uyuştu valla kaç sattir kendinize ve meleklere iyi bakın
sende kendine iyi bak demek için beğen e tıklayacaktım ama yazayım dedim :))

canım yarı yıl tatilini neden aktaramadın ben aktardım emsal gösterip onuda aktarabilirsin.birde dilekçeyi nasıl yazdın bana gönderebilirmisin ne yazdıgını tam olarak zahmet olmazsa bizim müdür ve ilçe meb biraz sorunluda hata yapmak istemiyorum senin ki kabul edilmiş ya garanti olsun seninki gibi yazayım:)

ya bende istiyom nası ve nereye yazıcazz offf?

merhaba kızlar bebeğime tek basıma baktıgım için nete fazla giremiyorum girincede yazmaya vakit bulamıyrm sizinle birşey paylasmak istiyrm cünkü sizin yazdıklarınızdan cok faylanıyorum uzun zamandır gaz sancısıyla ugrasıyrdum kac kere oglusumu acile götürdük bir arkadasım elma yağı getirdi oğlusumun topuklarına sabah aksam sürüyorum şükürler olsun 2 gündür kendi basına cabalamadan gazını cıkartıyor :nazar: bugün doktora kontrole gitmiştim elma yagının bir sakıncası olmaz dedi kesinlikle tavsiye ederim....
biz 49.günümüzdeyiz doktor gözlerinde hafif sarılık var dedi tahlilde degerleri yüksek çıktı ankaraya sevk etti (ben cankırıdayım) insallah bir sey cıkmaz...

Back
X