• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yazım arada kaynadı :50:

o ne olaki:26:ben daha denemedim bile zaten kavga etmekten fırsat kalmadı:)

bence sen öyle zanlediyosun sonradan olunmaz bence geçici bi durum seninki kayganlaştırıcı filan olmadı bebek yağı kullanın dr tavsiyesi ilk evlendiğimde dr tavsiye etti sonuç başarılı oluyor:49:

kızlar sanırım ben VAJİNUSMUS oldum :17: ne yapcazzz ?? durum vaziyet kötü :17: benimle aynı durumda olan var mı
:18::18::18: bizim bugün 60 yarın yazarım sana:65::65::65:
uyuduktan sonra yatırmayı dene canım

emelcim Allah sabır versin canım:26:

melooom tekrar teşekkürlerrr:71:
çözebildin mi fatoş süper pratik
canım sen yarıyıl tatilini nasıl aktardın senin dilekçen asıldı peki
ay çok iyi olur 15 gün daha evde durmak
nasıl olur yaaa...fatma eğer öyle olursa biz taaaaa 29unda falan başlıcaz yani haziran
canım ben bir ara o noktaya gelmiştim bu sorun bitmez en iyisi gitmek diyordum ..ama sonra bir arkadaşım bana savaşmadan bırakacak kadar acizmisin dedi .yeterince savaştığımı düşünüyordum..sonra oyunu onların kuralına göre oynamaya başladım ..eşimle kavga etmek yerine kafasını yıkadım tatlı dille ...biraz zaman aldı ama ..annesi duygu sömürüsü yapıyordu .ben daha çok yaptım.benim eşim çok duygusal bir adam ..şimdi de bak bebeğin var önce aileni düşünmelisin felan ama yoruluyoor insan ....güçlü olmalı insan izin vermemeli onların yapmak istediklerine..istedikleri gibi acı çektiremediklerini anlayınca sinir oluyorlar ..
süpersin yaaaa.bende aynı şeyi yaparım çok işe yarar ama bunun için duygusal bir koca lazım dediğin gibi
ben 14 subatta dogum yaptım canım tatilin bittigi gün.ben 37haftaya kadar calısır raporu aldık ya onun son 2 haftası tatile geliyor calısmamıs oluyorum ama yinede kabul edildi onu diyordum seninki olmaz sanırım dogumdan sonra oldugu için
bende 14 şubatta yaptım arzu 37 dede ayrıldım sen nasıl yazdın

Kızlar Yüzüstü Yatırmak İstiyorsanz Önce .kendi Vücudunuza Yatırın Siz Yarı Oturur yarı yatar pozisyonda durun, belinizin üstüne oturun yani,bebeği kafası omzunuza yada boynunuza gelcek şekilde yüzüstü koyun sırtına yada poposuna vurun, bizimki öyle uyumaya ve gaz çıkarmaya alıştığın için yüzüstü yatıyor tavsiye ederim..

benim oglum yüzüstü ve yan yatmayı sevmiyor sadece sırtüstü yatıyor doktor uyurken olsun yan yatır dedi yoksa kafası düzleşirmiz senin yöntem iyiymiş bunu mutlaka deneyeceğim

bende kızımı uyandırdım emzirdim.oynaştık biraz.bu ara çıngırağa çok tepki vermeye başladı.sonra tam sinirlenmeye başladı zar zor emzikle falan 60lık mamayı içirdim sakinledi uyudu.o durumda asla göğsümü almıyor çünkü ve daha çok ağlıyor sinirleniyor.
eşim okuldan geldi sonra bende hale gibi hemen aldım arabanın anahtarını attım kendimi dışarı kuaföre migrosa falan gittim hava aldım iyi geldi.kaşım gözüm birbirine girmişti.
yarın gün varmış arkadaşta.oraya gidicez kızımla.eşim eyvah diyor erken alıştırdın benim kızımı günlere.
yarın akşama da bekarken birlikte kaldığım ev arkadaşım ve başka bir arkadaş daha gelecek çoksevindim sabahtan hazırlıklarımı yaparım temizlikde yapılacak zaten akşam günden geldiğimde hazır olur herşey:32:

ağlama krizleri devam ederse vericem canım, bugün tartıldı sağlık ocağında 1 ayda 950gr almış 4700 olmuş, 4cm uzamış. şimdilik iyi alıyor ama mecbur kalırsam vericem canım tavsiyelerin aklımda
maşallah yakışıklıma ..benikide 4.5 da bir ağlama krizi teşebbüsünde bulundu hemen mamayla susturdum uyudu

i

canım benim tahmini dogum tarihim 8 marttı ben erken dogum yaptım 37inci haftam 14subattı tam bende o gün dogum yaptım.yani 5 haftalık calısabilir raporu aldıktan sonra 3 hafta calıstım 15 tatile girdim 2 hafta öyle gecti 36inci hafta sonunda dogum yaptım calsımadıgım 2 hafta varya 15 tatilde onuda 5 hafta calısbilir raporunun içinde oldugu için tatil demeden dogum sonrasına aktardılar dilekçe yazmadım direk öyle oldu bazı arkadasların mart annelerinde aktarmamıslar ben sizinde öyle sanmıstım ama farklı galiba sizinle durumumuz.ben cok 3 4 msj alıntı yapıp cvp yazmayı bilmiyorum:(soran arkadaslar kusura bakmayın toplu cvp kabul edin:)

kızlar Face de bi arkadaşım paylaşmış.yazıyı aynen yapıştırıyorum buraya

ACİLLLLL !!!! 9 eylül üniversitesi hastanesi çocuk bölümünde yatan, 3 aylık bebek için O Rh (-) NEGATİF kana ihtiyaç vardır. Karaciğer nakli yapılacak. İrt Tel= 0532 337 65 52 0532 337 65 52 / 0532 337 65 52 0532 337 65 52 – Babası Enver Süzen... duvarınızda paylaşabilirmisiniz?ameliyatı cuma gunuydu kan bulunamadıgı için yapılamadı....

bu şekilde atılan maillere inanmam aslında ama güvendiğim bi arkadaşımın profilinde gördüğüm için burda da paylaşayım dedim belki yardım edebilecek olan olur sonuçta tlf no da vermişler....

:59:bebeğimin kan gurubu 0Rh- ... çok zor bulunuyor bu kan off çok üzüldüm keşke benim kan grubum olsaydı benim 0Rh+

canım benim tahmini dogum tarihim 8 marttı ben erken dogum yaptım 37inci haftam 14subattı tam bende o gün dogum yaptım.yani 5 haftalık calısabilir raporu aldıktan sonra 3 hafta calıstım 15 tatile girdim 2 hafta öyle gecti 36inci hafta sonunda dogum yaptım calsımadıgım 2 hafta varya 15 tatilde onuda 5 hafta calısbilir raporunun içinde oldugu için tatil demeden dogum sonrasına aktardılar dilekçe yazmadım direk öyle oldu bazı arkadasların mart annelerinde aktarmamıslar ben sizinde öyle sanmıstım ama farklı galiba sizinle durumumuz.ben cok 3 4 msj alıntı yapıp cvp yazmayı bilmiyorum:(soran arkadaslar kusura bakmayın toplu cvp kabul edin:)
anladım canım sağol benim tarihlerde aksama yok aktaramayacağım.

çoklu alıntı yapmak istersen mesajlarda alıntı yap yazısının yanındaki baloncukları tıklıyorsun sonra konuya yanıt ver yazısına tıklarsan hepsini bir arada görüp aralarına mesaj yazanilirsin

o ne olaki:26:ben daha denemedim bile zaten kavga etmekten fırsat kalmadı:)

bence sen öyle zanlediyosun sonradan olunmaz bence geçici bi durum seninki kayganlaştırıcı filan olmadı bebek yağı kullanın dr tavsiyesi ilk evlendiğimde dr tavsiye etti sonuç başarılı oluyor:49:

bizde bir kere denedik zaten de işkence gibiydi ya :14: şimdi kaçışlardayım köşe bucak :14: bebek yağı zarar vermez mi ya ???

ben de kaçışlardayım valla, acayip canım yandı ilkinde zaten ikinci sefer olmadı:))) şimdi de yurtdışında bizimki rahatım ama gelince nolur bilemiyorum

aynen canım ikinci için kaçışlardayım :17:

canım sen canım acıyacak diye baslamıs olabilirsin bence psikolojik rahat oldugun zaman düzelir krem kullanabilirsin ....

gayet rahattım valla bu kadar acıyacağınıda düşünmemiştim hiç.. krem zararlı olmaz mı ya ??

:18::18::18: bizim bugün 60 yarın yazarım sana:65::65::65:

çözebildin mi fatoş süper pratik

nasıl olur yaaa...fatma eğer öyle olursa biz taaaaa 29unda falan başlıcaz yani haziran

süpersin yaaaa.bende aynı şeyi yaparım çok işe yarar ama bunun için duygusal bir koca lazım dediğin gibi

:9: hadi bakalım inşallah sende bi vukaat olmaz :30:

bizde bir kere denedik zaten de işkence gibiydi ya :14: şimdi kaçışlardayım köşe bucak :14: bebek yağı zarar vermez mi ya ???

gayet rahattım valla bu kadar acıyacağınıda düşünmemiştim hiç.. krem zararlı olmaz mı ya ??

aa bende hiç sorun olmadı gayette rahattım valla 3 ay vukaat yoktu zaten kocişime ilaç gibi geldi :60:

canım kasıyosundur bencce kendini sezaryenmiydı seninki? benim dikişlerim oldugu halde 2.3. de acımadı kayganlaştırıcı kremler var canım süpermarket ve eczanelerde satılır yada hiç olmadı bebeyagı ilk gece için benim dr da önermişti ama sürekli deil

Back
X