2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ananas ben de çok farketmedi canım ne güzel sende işe yaramış

emelcim öyle ne yazıkkiii..
mümkünse uzaklaştırmak en pratik çözüm .yardımı da zararı da uzak olsun bari sinir etmez insanı ben öyle yaptım

uzaklaştırıyorum ama ne olucak yine yapışıyorlar tamm onlarıda anlıyım diyorum bir tane ogulları var onun ilk bebeği ama saglıgını bile düşünmüyorlar bazen dışarıdan geliyorlar daha el falan yıkamak yok hemen yapışacak çocuga alabilirmiyim diye soruyor k.v bende ellerini bile yıkamadın daha ben hiç elimi yıkamadan dokunuyormuyum çocuga diyorum verdiği cvb şu ben dışarıda biryere dokunmadımki elim temiz olsun dedim yıka ondan sonra alabilirsin k.b desen huyudur lavaboda siagara içmek duman oldugu gibi üzerinde kalıyor ellerinde kalıyor geliyor hemen çocugun suratnı elliyor bende bu sefer dayanamadım aldım çocugu önünden ne dese begenirsniz annen hemen kaçırdı seni yanından bende hiç çekmedim lafımı üstün çok kötü sigara kokuyor yaa anlamıyorum bunlar herhalde bu çocugu sokakta falan buldugumu sanıyorlar birde sezeryanla oldugu için acısını bimiyormuşum o kadar agrıma gidiyorki ben ilk bebeğimi kaybettim ve suni sancıyla düşük yaptırtmaya çalıştı doktor bebek büyük rahimine zarar veririz dedi iki acıyıda biliyorum ama hiç kimse sezeryanında şu zorlugu var demiyor öyle bir konuşuyorlaki sanki sezeryanla dogum yapan anne değil senden fazla benim canım o diyor artık patladım bende onu ben dogurdum ben taşıdım nerden benden fazla canın oluyor o kadar sinirlerim bozukki aglamak üzereyim nerdeyse bide annem annem diye sevmesi beni çileden çıkarıyor allahım eşime güç versin borçlarımızı ödeyip bunlardan kurtulmak istiyorum artık

slm kızlar yaa bu ne hız böyle artık geçmiş okumak yok bana biriktiriyosunuz habire
neyse yarın okuldan arkadaşlar gelecek tatlıyla süpürge kalmıştı ama gözdenin verdiği şeyden yapım yarın sabah ozaman bi süpürge ve toz kaldı
yaaa ben o kremşantili kurabiyeden yaptım bugun ama tadı unsu oldu :44: şanti 1 paket mi yoksa 2 mi(hani 1 kutuda 2tane var ya) altıda hemen pembiş olmuş ama yakmadan kurtardım offf bide yemek yaptım hiiç halim kalmadı süpürgeye :96:

ayyy canım seni anlayabiliyorum ben 3 günden fazla kalsalar daralıyorum sen bide aynı evdesin tez zamanda kendi evinize çıkarsınız inş bakalım bizde haftaya k.vde kalıcaz eşim göreve gidiyo napcam şimdiden sardı stresi :18:

canım çok üzüldüm yaşadıklarına.inş kurtulursun biranönce de eşimle bebişinle mutlu mesut yaşarsınız.. ben de ilk bebeğimi düşürdüm cnm.aynı senin gibi suni sancıyla düşürüldü büyük olduğu için doktor alamayız düşürmen lazım dedi.1 hafta hastanede kaldım çoook zor zamanlar geçirdim.anlıyorum neler yaşadığını.ve ben de Öykü'me sezeryanla kavuştum.biraz da bnm isteğimle sezeryan çünkü günü doldu doktor suyu azalır artık beklemeyelim dedi.hakkını yiyemem normali denemem için ısrar da etti ama suni sancıyla olacaktı düşükteki gibi.o zmanlar geldi aklıma.yine de kabul etmiştim ama hastaneye gidince sezeryan oldum.napalım kısmet buymuş.sanki sezeryan çok kolaymış gibi...ilk ayağa kalktığım anı bir ben bilirim.günlerce kambur yürüdüm dikişler yüzünden..ama çok şükür bebeklerimiz sağlıklıya gerisi boş..takma cnm boşver...

cnm un kurabiyesine benzer bişi oluyo zaten o.1 paket kremşanti yani 1 poşet.doğru yapmışsın aslında ama sıcakken mi tadına baktın? belki ondan unumsu gelmiştir

evet canım dayanamayıp yedim sıcak sıcak :26: tarifi sen vermiştin dimi çok saol çok pratik

işte ondan unumsu gelmiştir canım :) evet ben verdim tarifi.bişi diil cnm.bnm de kurtarıcım oluyo misafir geldiğinde :) sizlerden o kadar çok şey öğreniyorum ki bnm de azıcık bi faydam olduysa ne mutlu bana

oo canım sen yokken baya çoğaldı burda konyalılar hoş ben konyalı olmasamda konyada yaşıyanlar diim :))
hafu kayra arzuh şimdide yeni bi arkadaş geldi ee bide babys var o da konyalı

canım bizim tokata taşınma ihtimalimiz vardı,eşime iş teklifi geldi tokattan dün gitti göüştü sanırım pek aklına yatmamış,ne yalan söyliyim sevindim hiç gitmek istemiyordum,daha konyaya yeni alışmıştım sizleride tanımak istiyorum mayıs gibi bir görüşme ayarlayalım eğer sizler içinde uygunsa biz arada dışarı çkıyoruz arabayla,zaten ben ehliyeti oğlumun arabasını sürmek için almışımtrafikte çok tedirgin oluyorum elim ayağım birbirine dolanıyor en iyisi oğlanın arabasını sürmek

bu arada pazar günü eşimin nöbet çıkışı mersine gidiyoruz annemlerin yanına daha ablam ve babam görmedi oğlumu çok mutluyum özledimde mersini gitmeyeli 5 ya oldu,kayın validemlerde sonunda evlerine dönüyorlargerçi ben giderim 15 gün sonra yine gelirim oğlumu özlerim deyip duruyorvallahi kızlar en uzun 15 gün bir arada kalmıştık bu sefer 4 ay oldu insan insana bıkıyor.normalde iyi geçiniriz pek sıkıntımız olmaz ama artık yaptıkları batmaya başladı onu böyle yap yok şunu söyle yap yok şu şuraya olmamışyeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
eşimin bir plaketi var onu gidip gidip salona konsolun üstüne koyuyorçıldıriciğim bende alıp her seferinde yerini değiştiriyorum.neyse oğlan ağladı hadi görüşrüz

kızlar ya benim kızım yüzüstü yatmaktan nefret ediyor.. öyle yatırdığım zaman 3 dakika sonra başlıyor bızıklamaya sonrada basıyor feryadı.. öyle yatırmanın çok sağlıklı olduğunu bende biliyorum ama ağlayınca tekrar sırt üstü yatırmak zorunda kalıyorum.. sizinkiler hemen alıştılar mı bu şekilde yatmaya?? hiç zorlandınız mı?? ne yapmam lazım sizce alıştırmak için ??

aynısını bnm kv de yaptı.bize geldi.daha elini falan yıkamadan geldi oturdu.kucağıma alcam ama ellerim soğuk ısınsın diye bekliyom dedi.eşim de sen elini yıkadın mı bakalım diyince işten mi geliyom ben evden geliyom ellerim temiz demez mi hemen atladım. dolmuşa binip gelmedin mi anne sen o dolmuşun kapı kolunu tutman bile yeter dedim.kaç kişi el sürüyo dedim.bi de paraya da dokundun dedim.daha ne olacak kirlenmesi için dedim.bişi diyemedi tabi geçen de onlara gittiğimizde oturmuş yere ver diyeo ayaklarımda sallıyım diyo kızımın da ağladıgı falan yok haa sadece mızmızlanıyo. o da bütün gün dışarda olunca uykusu saptıgından.olurmu hiç dedim.ben daha hiç ayağımda sallamadım dedim.eşim de saolsun.hayır olmaz diyince kaldı öyle.ne çok seviyolar müdahale etmeyi yaaa

uyanıkken sevmiyor canım anca uyuduktan sonra yatırabiliyorum

yasemincim nasılsın benim kızda aynı senin kız gibi benimkide yatmıyor yatsın diye başında duruyorum sırtını sıvazlıyorum yok aynı dediğin gibi 3 dk sonra basıyor çığlığı

aynen bizimkide bayılıyor herşeye karışmaya oda öyle ver ayagımda sallıyım diyor bende olmaz alışmasın dedim ben ne zaman odadan çıksam hemen çocugu alıyor sallamaya başlıyor görümcem geldi oda söyledi çocugu ayagında sallamaya alıştırmayın diye bende ben yapmıyorum ama annen durmuyor dedim eşime sonra şikayet ediyor beni benden kıskanıyor diye arkadamdan konuşuyor bende duydum girdim odaya arkadam konuşma gel yüzüme söyle dedim yok ben arkandan konuşmuyorum zaten sen altta kalma sakın hemen cvb ver zaten sen kaynana ben gelin oldum diyor bende sen gelin olsaydın benim herşeyme bu kadar karışabilirmiydin dedim hem arkamdan konuş hemde üste çıkmaya çalış dedim yani anlıycagınız beni deli etmek için elinden geleni yapıyor tek oglan yaa kıskanıyor dün calpol verirken bile doktora sordunmu veriyon dedi yaa dedim ben üvey annemiyim çocuguma zararı olacak birşeyi ben neden verim dedim sustu biri gelsin ben yapamıyormuşum gibi herşeye karışıyor yok şöyle yap böyle yap allah benim k.v sanki sadece çeneden yaratmış tövbe tövbe yaa günahada sokacak beni durup dururken delirim yakında

uyanıkken sevmiyor canım anca uyuduktan sonra yatırabiliyorum

uyuduğu zamanda dokunsam hemen uyanırki canım nasıl çeviricem

yasemincim nasılsın benim kızda aynı senin kız gibi benimkide yatmıyor yatsın diye başında duruyorum sırtını sıvazlıyorum yok aynı dediğin gibi 3 dk sonra basıyor çığlığı

iyi olmaya çalışıyoruz emelcim.. baya sıkıntılı günler geçirdik ama geçti artık sanırım.. dünde aşımızı olduk.. idare ediyoruz.. sende takma kafanı kayınvalideye falan kendine bak bebeğine bak.. sen iyi ol ki bebeğinde iyi olsun.. var ya hemen hissediyorlar.. bi kaç gün eşimle sıkıntı yaşadık.. ben baya sinirli üzgündüm hatta ağlıyordum.. kızım hemen hissetti oda huzursuzlandı kaç gün.. moralini yüksek tut.. aynı evdesin eminim çok zordur ama bir tavır belirle hep aynı tavırda davran bence ne samimi ne resmi hep aynı mesafede.. oda ona göre davranmaya başlar sana.. belki rahatlarsın biraz :44:

yatış pozisyonuna gelince ne yapıcaz bilmiyorum ya.. yatıramıyorum öyle.. aslında melocumun dediği gibi o kadar sağlıklı ki.. hem gazı için hem ayaklarını hareket ettirmesi için.. ama yatmıyor kuzu :44:

Allah sabır versin cnm çok zordur eminim...

önceleri elvinde öyleydi zaman gerekiyor sanırım
kızlar cepten face bedava girebilirmiyim int paketim olmasa bile hattım faturalı ücret gelirmi
bilmiyorum halecim ben int paketi aldım ama sanırım 0.facebokk ücretsiz

şimdi başka bir topicte de yazdım allahım nedir bu kadınların kadınlardan çektiği
benimkide 10 gün geldi .
vukuatlarını anlatayım çocuk çok kaka yapıyor siz poposunu çok kaldırdınız bilemediniz kıkırdağını kırdınız.....anne yapma yeni doğmuş çocuk bu tabiki kaka yapacak sindirim felan yok yediğini çıkarıyor..yokk yok siz bilemediniz ....

kızımın başı doğum kanalına sıkıştı çatım dar olduğu için ki normal doğumların hepsinde başta yamukluk olur geçer bunu dünya alem bilir ..yok yok bu çocuğun başında ödem var siz bilmiyorsunuz...yok anne bir şey doktor geçer dedi ..hayır ödem var..

çocuk gece yıkanmaz anne gece yıkayalım uyusun alışsın gece uykusuna olmaz gündüz yıkanmallı...

benim oğlum her dediğimi yapar (eşim için)
benim 16 yıllık bir gelinim var her dediğimi yapar ..ben kale almıyorum ya
inatla al basmasın diye çocuğun başını tülbentle kapatmaya çalışır ben inanmıyorum al basmasına diyorum..tekrar çocuğun yüzünü örtüyor kızım o gün bugündür yüzüne bir şey değdirmez..
daha çok var da neyse ne son pes etti gitti ben bir şey bilmiyormuşum felan diye laf sokmalar
ben dedim o kadar çocuğun ve torunun var ben de seni bir şey biliyorsunsandım diye ..(toplam 20 )

ewet canım hissediyorlar ben agladıgımda oda başlıyo aglamaya onun için kendimi motive etmeye çalışıyorum sıkıntılı günlerden birini bizde dün yaşadık aşımızı bizde dün olduk ateşi biirden 38.2 çıktı calpol verince çok şükür düştü allah bebeklerimize sağlık versin onları bize bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…