canım bizim tokata taşınma ihtimalimiz vardı,eşime iş teklifi geldi tokattan dün gitti göüştü sanırım pek aklına yatmamış,ne yalan söyliyim sevindim hiç gitmek istemiyordum,daha konyaya yeni alışmıştım

sizleride tanımak istiyorum mayıs gibi bir görüşme ayarlayalım eğer sizler içinde uygunsa biz arada dışarı çkıyoruz arabayla,zaten ben ehliyeti oğlumun arabasını sürmek için almışım

trafikte çok tedirgin oluyorum elim ayağım birbirine dolanıyor en iyisi oğlanın arabasını sürmek
bu arada pazar günü eşimin nöbet çıkışı mersine gidiyoruz annemlerin yanına daha ablam ve babam görmedi oğlumu çok mutluyum özledimde mersini gitmeyeli 5 ya oldu,kayın validemlerde sonunda evlerine dönüyorlar

gerçi ben giderim 15 gün sonra yine gelirim oğlumu özlerim deyip duruyor

vallahi kızlar en uzun 15 gün bir arada kalmıştık bu sefer 4 ay oldu insan insana bıkıyor.normalde iyi geçiniriz pek sıkıntımız olmaz ama artık yaptıkları batmaya başladı onu böyle yap yok şunu söyle yap yok şu şuraya olmamış

yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
eşimin bir plaketi var onu gidip gidip salona konsolun üstüne koyuyor

çıldıriciğim bende alıp her seferinde yerini değiştiriyorum.neyse oğlan ağladı hadi görüşrüz