2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

önceleri elvinde öyleydi zaman gerekiyor sanırım

bilmiyorum halecim ben int paketi aldım ama sanırım 0.facebokk ücretsiz

zamanla alışır mı diyorsun canım :44: inşallahh...

amin canım allah sağlık sıhhat versin..

ayy canım ne yalan sööliyim duyunca çok üzülmüştüm şimdi çok sevindim inş ayarlayalım bi görüşme bizim kız mayıs ayında artık dışarı çıktığında bağırmayı bırakıcak yani ben ona ööle telkinde bulunuyorum :))

kızlar cepten face bedava girebilirmiyim int paketim olmasa bile hattım faturalı ücret gelirmi

0 facebook ücretsiz canım

ayy o kaka olayı bizdede var neymiş efendim çocuk neden bu kadar çok kaka yapıyor sen hamileliğin ilk zamanlarında sakız çiğnedin ondan çocugun çok kaka yapıyor yok sütün yaramıyor baska bebeklerle kıyaslama falan benim kızımda yüzüne birşey değdimi sinrleniyor hmn uyanıyor kızım ilk zamanlar uyumuyordu gögsüme yatırıyordum sabah sabah gelip kucagımdan almaya çalışıyodu ben terledi oda soğuk diye vermiyordum şimdi cesaret edip isteyemiyor bide ben ona ne kdr kaynana diye bakmamaya çalışsamda o benii hep gelin olarak gördüğü için biz hep bu duruma geliyoruz

allah sabır versin canlarım size işiniz zor valla deminden beri okuyorum yazmadan duramadım ben çok sabırsız, dik kafalı, dediğim dedik biriyim allah dağına göre kar veriyor sanırım çok şükür benim kayınvalidem öyle herşeye karışmaz hatta hiç karışmaz... yoksa çoktan girerdik birbirimize ben gelemem böyle emrivaki ve çok bilmiş konuşmalara KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.

ben de ilk zamanlar aileden biri olmaya çalışıyordum anne ,abla felan ..kedi gibi sırnaştım resmen beni sevsinler diye ..çünkü ilk zamanlar bana yaklaşamıyorlardı ..oğlum bu kız bizi beğenmez felan diyorlardı ..beni sevsinler istemiştim.tepeme çıktılar..aileden olmak mümkün değil..
sonraları bu konuyu çok araştırdım okudum.sonuç kıskançlık bie de kompleks kaynana ve
görümcelerin yaptığı..yapacak bir şey yok kendinin üstün olduğunu bilip ki ondan bunları yaşıyorsun ona göre davranacaksın.hiç bir dediğini kale almayacaksın.cahille cahil olunmuyor maalesef...

Ayyy balıklama dalıyorum ama sölemeden edemicem
oğlum ilk defa pusetinde uyudu.çooook sevindirik oldum inşallah devamı gelir,normalde ayakta sallayarak elektrik süpürgesi eşliğinde uyutuyodum,yavrum 1saattir pusette arada gözlerini açıyo hiç görünmüyorum tekrardan dalıyo uykuya,büyüyo artık oleyyyy

beklenen tarihten 5 gün önce yapmısın ya o 5 günlük süre için alıyorsun canım ben 3 hafta erkn dogum yaptım 36nın sonunda yaptım dogumu 40 haftaya kadar olan 3 haftayı dogum sonrasına aktarmak için dilekççe yazıyoruz canım

bende senin gibi yaptım canım ilk zamanlar hep anne anne diye peşinde dolanıp durdum salak gibi hissediyorum şimdi kendimi aman dedimm olmayınca olmuyor demekki dedim ne diye kendimi sevdirmeye çalışıyorum sevenn sevsin sevmeyen sevmesin diyorum şimdi şimdi aramızda mesafeli bir k.v gelin diyalogu var arada kızımla dışarı çıktıgımızda hiç sesini çıkarmadan uyuyor saatlerce ewe gelince ayy benim kızımda ne sabırlı maşallah diyor bende hemen yapıştırıyorum lafı ewet benim kızım sabırlı ee kimin kızı annesine çekmiş

aynen bende ya okuyunca üzüldüm allah gerçekten sabır versin sizlere ama çok ta takmamaya çlışın kızlar bizm ruh halimiz hem sütümüzü hem bebişlerimizi çok etkiliyr....

sizde olmasanız içimi kime dökücem bilmiyorum iyiki varsınız kızlar gurbette olmak kadar zor birşey yok bazen anneme sarılıp aglamayı o kadar çok istiyorum ki ama yok uzakta bende yastıga sarılıp aglıyorum allahım bebeğim için bana ve benim gibi k.vli sorunlu olanlara sabır versin

ayy bu arada kızım uyurken yüzüstü yatırım dedim uyandırmadan yatırdım anlamadı daha herhalde inş. alışır yaa böyle yatmaya poposunuda çıkardı öyle tatlı yatıyorkii ayy annesi kurban olsun ona.

canım yarı yıl tatilini neden aktaramadın ben aktardım emsal gösterip onuda aktarabilirsin.birde dilekçeyi nasıl yazdın bana gönderebilirmisin ne yazdıgını tam olarak zahmet olmazsa bizim müdür ve ilçe meb biraz sorunluda hata yapmak istemiyorum senin ki kabul edilmiş ya garanti olsun seninki gibi yazayım:)

Kızlar Yüzüstü Yatırmak İstiyorsanz Önce .kendi Vücudunuza Yatırın Siz Yarı Oturur yarı yatar pozisyonda durun, belinizin üstüne oturun yani,bebeği kafası omzunuza yada boynunuza gelcek şekilde yüzüstü koyun sırtına yada poposuna vurun, bizimki öyle uyumaya ve gaz çıkarmaya alıştığın için yüzüstü yatıyor tavsiye ederim..

zaten sorun benim burda canım ben ilk başta bir hata yaptım alltan aldım .sonra kaç kez cıngar çıkardım sözünü geçiremeyeceğini anlayınca sürekli benim diğer gelinim her dediğimi yapar diyip duruyor ....kaç senedir gitmiyorum memleketlerine felan kale almıyorum onları biz ona ne yaptık deyip duruyormuş yaptıklarını saymaya kalkarsam .hele maddi olarak canımıza okudular da ..neyse eşimin ailesidir dedim başta ..ama olmuyor insanlıktan anlamıyorlar ....ama dedim ya cahille cahil olunmuyor.....yine de kötü davranamıyor insan ben kendime yakıştıramıyorum büyüktür diye .konuşup duruyor .ben yine bildiğimi okuyorum...bir daha ki zıvanadan çıkışıma kadar :))

canım allah kolaylık versin bi tanede bende var onlardan sözde öğretmen emeklileri hiç mi anlayış olmaz insanlarda yaa benim k.p bıyıklı oğlumu dudağından öpüyo k.v annem annem diye sevdikçe ben babaannen diyorum en az 100 kere o annem dedi bende babaannen dedim valla komik bide çat kapı gelmezmi bugün allahtan evi toplamıştım uyuyomu diyo ilk lafı kapıda bende uyuyo dedim arkaya geçtim 2 saat çıkmadım iyi oldu ütülerimi bitirdim kötü k.v iş yaptırırmış (buda benim lafım) sinirden köpürdüm şimdi gitti rahatladı oğlum annem babaannen annem babaannen demekten kafası şişti çocuğun P

ben de 2 saatte bir 60 veriyorum . beni emsin istiyorum çok açsa 2 saat dolmadıysa 45 veriyorum. Ona kalsa 120 bile yiyebilir :)

önceleri bende öyle veriyordum ama gece çok sık uyanıyor o zaman ben uyutuncaya kadar 1 saat geçiyor bir saat sonra tekrar kalkıor şimdi iyi oldu 4 saatde verince uyuyunca 2-3 saat uyuyor en azından tabiii sadece gece böyle uykumuz

biz kaç geceyi öyle geçirdik.o şekile uyudum ben bazen de yattım sırtüstü kucağımda uyuttum ..gazımızın çok olduğu geceler..başka çare yoktu :))

biz kaç geceyi öyle geçirdik.o şekile uyudum ben bazen de yattım sırtüstü kucağımda uyuttum ..gazımızın çok olduğu geceler..başka çare yoktu :))

aynen öyle bazen öyle yatıyorum yatakta bende napalım emir büyük yerden öyle istiyorlar :}

bize müzik felan fayda etmedi canım tamamen keyfine kalmış hanımefendinin
dün olduk bizde aşımız korktuğum gibi geçmedi ben gitmeden calpol vermiştim akşam da verdim bir kaşık kolay atlattık çok şükür

hepsinde hemen hemen var demekki buu geçenlerdede verin benim çocugumu dedi bende o benim çocugum dedim bozuldu hemen bende birşey demedim tamm biliyoruz senin çocugun biliyorsunda ne demeye habire çocugumu verin diye konuşuyorsun annem annem diyorsun ben diyorum ayy çocuk diyecekki bu kadında kim habire annem annem diyor benim kızımın kafasını bulandırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…