önceleri elvinde öyleydi zaman gerekiyor sanırım
bilmiyorum halecim ben int paketi aldım ama sanırım 0.facebokk ücretsiz
ewet canım hissediyorlar ben agladıgımda oda başlıyo aglamaya onun için kendimi motive etmeye çalışıyorum sıkıntılı günlerden birini bizde dün yaşadık aşımızı bizde dün olduk ateşi biirden 38.2 çıktı calpol verince çok şükür düştü allah bebeklerimize sağlık versin onları bize bağışlasın
ayy canım ne yalan sööliyim duyunca çok üzülmüştüm şimdi çok sevindim inş ayarlayalım bi görüşme bizim kız mayıs ayında artık dışarı çıktığında bağırmayı bırakıcak yani ben ona ööle telkinde bulunuyorum :))canım bizim tokata taşınma ihtimalimiz vardı,eşime iş teklifi geldi tokattan dün gitti göüştü sanırım pek aklına yatmamış,ne yalan söyliyim sevindim hiç gitmek istemiyordum,daha konyaya yeni alışmıştımsizleride tanımak istiyorum mayıs gibi bir görüşme ayarlayalım eğer sizler içinde uygunsa biz arada dışarı çkıyoruz arabayla,zaten ben ehliyeti oğlumun arabasını sürmek için almışım trafikte çok tedirgin oluyorum elim ayağım birbirine dolanıyor en iyisi oğlanın arabasını sürmek
bu arada pazar günü eşimin nöbet çıkışı mersine gidiyoruz annemlerin yanına daha ablam ve babam görmedi oğlumu çok mutluyum özledimde mersini gitmeyeli 5 ya oldu,kayın validemlerde sonunda evlerine dönüyorlargerçi ben giderim 15 gün sonra yine gelirim oğlumu özlerim deyip duruyor vallahi kızlar en uzun 15 gün bir arada kalmıştık bu sefer 4 ay oldu insan insana bıkıyor.normalde iyi geçiniriz pek sıkıntımız olmaz ama artık yaptıkları batmaya başladı onu böyle yap yok şunu söyle yap yok şu şuraya olmamış yeteeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr
eşimin bir plaketi var onu gidip gidip salona konsolun üstüne koyuyorçıldıriciğim bende alıp her seferinde yerini değiştiriyorum.neyse oğlan ağladı hadi görüşrüz
kızlar cepten face bedava girebilirmiyim int paketim olmasa bile hattım faturalı ücret gelirmi
şimdi başka bir topicte de yazdım allahım nedir bu kadınların kadınlardan çektiği
benimkide 10 gün geldi .
vukuatlarını anlatayım çocuk çok kaka yapıyor siz poposunu çok kaldırdınız bilemediniz kıkırdağını kırdınız.....anne yapma yeni doğmuş çocuk bu tabiki kaka yapacak sindirim felan yok yediğini çıkarıyor..yokk yok siz bilemediniz ....
kızımın başı doğum kanalına sıkıştı çatım dar olduğu için ki normal doğumların hepsinde başta yamukluk olur geçer bunu dünya alem bilir ..yok yok bu çocuğun başında ödem var siz bilmiyorsunuz...yok anne bir şey doktor geçer dedi ..hayır ödem var..
çocuk gece yıkanmaz anne gece yıkayalım uyusun alışsın gece uykusuna olmaz gündüz yıkanmallı...
benim oğlum her dediğimi yapar (eşim için)
benim 16 yıllık bir gelinim var her dediğimi yapar ..ben kale almıyorum ya
inatla al basmasın diye çocuğun başını tülbentle kapatmaya çalışır ben inanmıyorum al basmasına diyorum..tekrar çocuğun yüzünü örtüyor kızım o gün bugündür yüzüne bir şey değdirmez..
daha çok var da neyse ne son pes etti gitti ben bir şey bilmiyormuşum felan diye laf sokmalar
ben dedim o kadar çocuğun ve torunun var ben de seni bir şey biliyorsunsandım diye ..(toplam 20 )
şimdi başka bir topicte de yazdım allahım nedir bu kadınların kadınlardan çektiği
benimkide 10 gün geldi .
vukuatlarını anlatayım çocuk çok kaka yapıyor siz poposunu çok kaldırdınız bilemediniz kıkırdağını kırdınız.....anne yapma yeni doğmuş çocuk bu tabiki kaka yapacak sindirim felan yok yediğini çıkarıyor..yokk yok siz bilemediniz ....
kızımın başı doğum kanalına sıkıştı çatım dar olduğu için ki normal doğumların hepsinde başta yamukluk olur geçer bunu dünya alem bilir ..yok yok bu çocuğun başında ödem var siz bilmiyorsunuz...yok anne bir şey doktor geçer dedi ..hayır ödem var..
çocuk gece yıkanmaz anne gece yıkayalım uyusun alışsın gece uykusuna olmaz gündüz yıkanmallı...
benim oğlum her dediğimi yapar (eşim için)
benim 16 yıllık bir gelinim var her dediğimi yapar ..ben kale almıyorum ya
inatla al basmasın diye çocuğun başını tülbentle kapatmaya çalışır ben inanmıyorum al basmasına diyorum..tekrar çocuğun yüzünü örtüyor kızım o gün bugündür yüzüne bir şey değdirmez..
daha çok var da neyse ne son pes etti gitti ben bir şey bilmiyormuşum felan diye laf sokmalar
ben dedim o kadar çocuğun ve torunun var ben de seni bir şey biliyorsunsandım diye ..(toplam 20 )
ben de ilk zamanlar aileden biri olmaya çalışıyordum anne ,abla felan ..kedi gibi sırnaştım resmen beni sevsinler diye ..çünkü ilk zamanlar bana yaklaşamıyorlardı ..oğlum bu kız bizi beğenmez felan diyorlardı ..beni sevsinler istemiştim.tepeme çıktılar..aileden olmak mümkün değil..ayy o kaka olayı bizdede var neymiş efendim çocuk neden bu kadar çok kaka yapıyor sen hamileliğin ilk zamanlarında sakız çiğnedin ondan çocugun çok kaka yapıyor yok sütün yaramıyor baska bebeklerle kıyaslama falan benim kızımda yüzüne birşey değdimi sinrleniyor hmn uyanıyor kızım ilk zamanlar uyumuyordu gögsüme yatırıyordum sabah sabah ge lip kucagımdan almaya çalışıyodu ben terledi oda soğuk diye vermiyordum şimdi cesaret edip isteyemiyor bide ben ona ne kdr kaynana diye bakmamaya çalışsamda o benii hep gelin olarak gördüğü için biz hep bu duruma geliyoruz
canım geriye dönük raporu kimler alabiliyor..ben 17 şubatta doğum yaptım..beklenen tarihten 4-5 gün önce oluyor..benim alma durumum var mı..15 tatilde yanan süreyi mi alıyorsunuz..pek anlamadım bu rapor olayını(((((((((
ben de ilk zamanlar aileden biri olmaya çalışıyordum anne ,abla felan ..kedi gibi sırnaştım resmen beni sevsinler diye ..çünkü ilk zamanlar bana yaklaşamıyorlardı ..oğlum bu kız bizi beğenmez felan diyorlardı ..beni sevsinler istemiştim.tepeme çıktılar..aileden olmak mümkün değil..
sonraları bu konuyu çok araştırdım okudum.sonuç kıskançlık bie de kompleks kaynana ve
görümcelerin yaptığı..yapacak bir şey yok kendinin üstün olduğunu bilip ki ondan bunları yaşıyorsun ona göre davranacaksın.hiç bir dediğini kale almayacaksın.cahille cahil olunmuyor maalesef...
allah sabır versin canlarım size işiniz zor valla deminden beri okuyorum yazmadan duramadım ben çok sabırsız, dik kafalı, dediğim dedik biriyim allah dağına göre kar veriyor sanırım çok şükür benim kayınvalidem öyle herşeye karışmaz hatta hiç karışmaz... yoksa çoktan girerdik birbirimizeben gelemem böyle emrivaki ve çok bilmiş konuşmalara KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
benim ki onaylandı canım .rapor değil tabi yeni yasadan kaynaklı erken doğum yaptık diye kalan günlerimizi kullanıyoruz .yani 40 hafta ya hamilelik süresi ben 37.hafada doğum yaptım kaln üç haftayı aktardım yarıyıl tatilini aktaramadım maalesef(
allah sabır versin canlarım size işiniz zor valla deminden beri okuyorum yazmadan duramadım ben çok sabırsız, dik kafalı, dediğim dedik biriyim allah dağına göre kar veriyor sanırım çok şükür benim kayınvalidem öyle herşeye karışmaz hatta hiç karışmaz... yoksa çoktan girerdik birbirimizeben gelemem böyle emrivaki ve çok bilmiş konuşmalara KOLAYLIKLAR DİLİYORUM.
uzaklaştırıyorum ama ne olucak yine yapışıyorlar tamm onlarıda anlıyım diyorum bir tane ogulları var onun ilk bebeği ama saglıgını bile düşünmüyorlar bazen dışarıdan geliyorlar daha el falan yıkamak yok hemen yapışacak çocuga alabilirmiyim diye soruyor k.v bende ellerini bile yıkamadın daha ben hiç elimi yıkamadan dokunuyormuyum çocuga diyorum verdiği cvb şu ben dışarıda biryere dokunmadımki elim temiz olsun dedim yıka ondan sonra alabilirsin k.b desen huyudur lavaboda siagara içmek duman oldugu gibi üzerinde kalıyor ellerinde kalıyor geliyor hemen çocugun suratnı elliyor bende bu sefer dayanamadım aldım çocugu önünden ne dese begenirsniz annen hemen kaçırdı seni yanından bende hiç çekmedim lafımı üstün çok kötü sigara kokuyor yaa anlamıyorum bunlar herhalde bu çocugu sokakta falan buldugumu sanıyorlar birde sezeryanla oldugu için acısını bimiyormuşum o kadar agrıma gidiyorki ben ilk bebeğimi kaybettim ve suni sancıyla düşük yaptırtmaya çalıştı doktor bebek büyük rahimine zarar veririz dedi iki acıyıda biliyorum ama hiç kimse sezeryanında şu zorlugu var demiyor öyle bir konuşuyorlaki sanki sezeryanla dogum yapan anne değil senden fazla benim canım o diyor artık patladım bende onu ben dogurdum ben taşıdım nerden benden fazla canın oluyor o kadar sinirlerim bozukki aglamak üzereyim nerdeyse bide annem annem diye sevmesi beni çileden çıkarıyor allahım eşime güç versin borçlarımızı ödeyip bunlardan kurtulmak istiyorum artık
ben de 2 saatte bir 60 veriyorum . beni emsin istiyorum çok açsa 2 saat dolmadıysa 45 veriyorum. Ona kalsa 120 bile yiyebilir :)
benimkide öyle öyle alıştı ne yapalım
Kızlar Yüzüstü Yatırmak İstiyorsanz Önce .kendi Vücudunuza Yatırın Siz Yarı Oturur yarı yatar pozisyonda durun, belinizin üstüne oturun yani,bebeği kafası omzunuza yada boynunuza gelcek şekilde yüzüstü koyun sırtına yada poposuna vurun, bizimki öyle uyumaya ve gaz çıkarmaya alıştığın için yüzüstü yatıyor tavsiye ederim..
biz kaç geceyi öyle geçirdik.o şekile uyudum ben bazen de yattım sırtüstü kucağımda uyuttum ..gazımızın çok olduğu geceler..başka çare yoktu :))
biz üç dört gece hiç gözümüzü kırpmadan baktık kızımla( uyumamak için direndi mahfolduk uyutmaya çalıştıkça daha kötü oldu bende bıraktım ..sonra biraz biraz uyumaya başladı şimdide aynı 5 dakika uyuyup kalktı mesela zorlamıyorum sonra o kendi derin uykuya dalıyor .yani taktik şu yorulana kadar serbest bırakıyoruz sadece ağlamasın diye oyalıyoruz .bir de müzik iyi geldi bize beyaz gürültüyü bırakıp müzige geçtik önce ikisi birdii sonra gürültüyü kapattık ..gerçi ben ne zaman böyle desem iyice saçmalıyor ama :))şimdi aşının da etkisi var.bu gece yarısına kadar ayaktayız diye tahmin ediyorum ..dün senayın verdiği sitedeki bebecik.net teki ninniler güzeldi ...
canım allah kolaylık versin bi tanede bende var onlardan sözde öğretmen emeklileri hiç mi anlayış olmaz insanlarda yaa benim k.p bıyıklı oğlumu dudağından öpüyo k.v annem annem diye sevdikçe ben babaannen diyorum en az 100 kere o annem dedi bende babaannen dedim valla komik bide çat kapı gelmezmi bugün allahtan evi toplamıştım uyuyomu diyo ilk lafı kapıda bende uyuyo dedim arkaya geçtim 2 saat çıkmadım iyi oldu ütülerimi bitirdim kötü k.v iş yaptırırmış (buda benim lafım) sinirden köpürdüm şimdi gitti rahatladı oğlum annem babaannen annem babaannen demekten kafası şişti çocuğunP
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?