• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

yüz üstü yatırmayı da fatmadan öğrenmiştim önceleri korka korka ya boğulursa felan diye tam tersi daha güvenli nefes alamayınca başını çeviriyor... bu arada teşekkürler fatma :))

melocum bu arada senin doktorun dediği şeylerin hepsini uyguluyordum ben düzenli olarak o gaz çıkarma yöntemini annem öğretmişti bana ama aynı saatte başlayan sancılara engel olamıyordum ama şimdi senin dediğin kafama yattı açtı muhtemelen çocuk ben bilemiyordum .
aynen sevilcim ,o sancılar geçmiyor ama benim kızım gün içindede çok huysuzdu onlar azaldı,akşam olunca başlıyor dün daha azdı bakalım bugün olacak mı 7 de falan başlıyor ama mamadan önce 4 saat resmen anırıyordu yavrum
bende deniycem reçeli napalım yaa bizlerede ööle vermişler neyimiz eksik çok şükür anam bzi usluymuşz analarımızı bizi bırakıp iş yaparmış bizimkiler odadan çıkınca başlıyo zırlamaya
folik asit bebeği bunlar dr demiş eşimin kuzenine anne karnında folik asitle büyüdü bunlar eski bebeklerin 3 aylıkken yaptığını bunlar doğduğunda ypaıyo demiş vlla ööle eskiden bebekler dönmez derlerdi kafasını falan çeviremez derlerdi biz daha hastaneden çıkkmadan umay kafayı kalıdırıyodu yandık valla kızlar allah hepimize kolaylık versin
öyle vallahi gözdecim reçel vermicem derken ağlarken bitkin düşüyordu inan sesi kısılıyordu şimdi en azından sakin emzikle

yüz üstü yatırmayı da fatmadan öğrenmiştim önceleri korka korka ya boğulursa felan diye tam tersi daha güvenli nefes alamayınca başını çeviriyor... bu arada teşekkürler fatma :))
ben de ..fatmacığımdan Allah razı olsun ne çok şey öğrendik ondan

fatmacım aynen şimdi makina yoğurdu ben mutfağı topladım sonra yuvarlayıp attım fırına.bu arada mikrodalgann fotoğrafını çek koy buraya ben sana yazayım nasıl olacağını artık herkese anlata anlata öğrendim ama zebrayı henüz yapmadım bakayım

ayyy..hemen deneyeyim yazsmincim masanın üstünde 2 tane var öylleee sarı sarı bakıyorlardı bana

nasıl yaptın bütün malzemeleri ekmek makinasına koyup hamur hazırlama kısmınamı basıyorsun?
mikrodalganın fotosunu ekliyorum $a.webp

kociş geldi öğle yemeğimizi yedik.elvin hanımın maşallahı var bugün emip uyuyor .biz hatuna bir sürü para verip dondy aldık o yer minderinde yüzüstü yatıyor..maşallahı var.ayy çok söyledim nazar değecek :nazar::nazar:

ben sofrayı toplarken ekmek yapma mak.de kremşantilii kurabiyeyi yoğurttum 2 ölçü yaptım kızlar tam bir büyük fırın tepsisi çıktı.

şimdi pişiyor ama bakıyorum yanıyor demiştiniz.humanamı hazırladım onu içicemmm,ayyy recep ivedik gibi oldu kuaföre gidemedim yarın gün varsa bugün bir ara gitmem gerek olmazsa üst komşuya bırakırım emzirip.

kız sus bizim değilde senin nazarın değecek
annenin nazarı daha çok değermiş:nazar::nazar::nazar::nazar:

rica ederim canım
evet hemen başını çeviriyor nefes alamayınca
ama yinede tedbiri elden bırakmamak lazım değilmi?
sık sık kontrol ediyorum ben yada yanımdayken öyle uyutuyorum

kızlar nerdeyse sinirden aglıycam artık yaa deli oluyorum bu k.v sabahtan beri banyoya gircem gidiyorum be odadan çıkıyorum oda çıkıyor kız başlıyor aglamaya banyoya daha adım atamadan geri dönüyorum tam yine banyoya giricem dedim ezan okundu bitti ben odadan çıktım kız aglamaya başladı buda oturdu namaz kılmaya başladı tamm dedim kızmıycam yine döndüm kızımın yanına neyse namazı bitti bu seferde komşuya gitmezmi benim banyo kaldı yine neyse şimdi geldi birazdanda masaj yaan yataklar var hazırlanıyor komşularla oraya gidicek k.b var ona söylim zaten kızım uyuyor uyanırsa sallasın diye oda ben yatıyorum dedi siinirden ewdeki herşeyi parçalıyasım var hep diyorum yine demeye devam edicem allah hiç kimseyi benim k.v eline bırakmasın insan bu kadarmı kendine müslüman olur yaa nefret etmemek eldemi şimdi yaa deliricem sinirden sevmeye gelince nerdeyse atlıyor çocugumun üzerine ama benim işim çıkınca bakmıyor bile bide misafir geldimi başlıyor sevimli babanne ayaklarına allahım sabır istiyorum başka birşey değil sadece sabırrrrrrr.

nasıl yaptın bütün malzemeleri ekmek makinasına koyup hamur hazırlama kısmınamı basıyorsun?

önce kremşanti ve yağı koyup hamur yoğurma ayarını açtım sonra onlar karışınca unu ekledim karışınca programın bitmesini beklemeden iptal edip aldım

kızlar nerdeyse sinirden aglıycam artık yaa deli oluyorum bu k.v sabahtan beri banyoya gircem gidiyorum be odadan çıkıyorum oda çıkıyor kız başlıyor aglamaya banyoya daha adım atamadan geri dönüyorum tam yine banyoya giricem dedim ezan okundu bitti ben odadan çıktım kız aglamaya başladı buda oturdu namaz kılmaya başladı tamm dedim kızmıycam yine döndüm kızımın yanına neyse namazı bitti bu seferde komşuya gitmezmi benim banyo kaldı yine neyse şimdi geldi birazdanda masaj yaan yataklar var hazırlanıyor komşularla oraya gidicek k.b var ona söylim zaten kızım uyuyor uyanırsa sallasın diye oda ben yatıyorum dedi siinirden ewdeki herşeyi parçalıyasım var hep diyorum yine demeye devam edicem allah hiç kimseyi benim k.v eline bırakmasın insan bu kadarmı kendine müslüman olur yaa nefret etmemek eldemi şimdi yaa deliricem sinirden sevmeye gelince nerdeyse atlıyor çocugumun üzerine ama benim işim çıkınca bakmıyor bile bide misafir geldimi başlıyor sevimli babanne ayaklarına allahım sabır istiyorum başka birşey değil sadece sabırrrrrrr.

onlarlamı yaşıyorsun canım??

tamam kek 700 watta 8dakika pişmeli yani senin fırının eğer 700wattlıksa 100 seçeceksin eğer 1000 se 80 seçersen 800 watta pişirmiş olacaksın umarım anlatabildim
ama sen matematikçisin kıs anlarsın:70:

tamam canım
kullanma klavuzunu bulayımda bi watt ına bakayım
çok tesekkür ederim
:71::71::71:

ayy ne kolaylıkk
evet canım benim çok yardımcım,poğaça hamurlarını kurabiye hamurlarıı hep onda yoğururum akşamdan kurup sabaha kızartmalık hamur yapıyorum çok iyi oluyor
markası vestel canım
fatmacım 900 watt galiba internetten baktığıma göre ona göre ayarlarsın taam mı

Son düzenleme:
slm kızlar..oku oku anca bitirebildim..
ne çok şey konuşulmuş..okumadığım zaman belki önemli birşeyi kaçırırım diye korkumdan hemen geçmişi okuyorum..sizden çok şey öğrendim..Allah hepinizden razı olsun..
kızımı uyutmuştum..birazdan uyanır..
süt topiği açılmış sanırım bide oraya bakıyım sonra birşeyler yiyecm..ananas yemiştim dün baya sütüm oldu..maşallahı vardı..bugün yokkkkk:((((((((
öpüyorum sizi..

emelcim öyle ne yazıkkiii..
mümkünse uzaklaştırmak en pratik çözüm .yardımı da zararı da uzak olsun bari sinir etmez insanı ben öyle yaptım

Back