2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın canım sanırım ben de yazın deldireceğim

maranki ısırgan çayı demiş az önce kızlar yazdılar.
bizimkide öyle banyodan sıonra kıvırcık ben de ondan sordum

ayy benim kız 20 dkda uyandı neyse ilaç saatiydi ilacını verdim ltını değiştirdim ama belli memeye gelmeden susmıyck daydım memeyi 2 saat falan hikaye uyanınca mutlaka bi fırtçekcek :))

Not Almıştım Canım

1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un

toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılınınca üzerine bolca pudra şekeri

haklısın canım sanırım ben de yazın deldireceğim

maranki ısırgan çayı demiş az önce kızlar yazdılar.
bizimkide öyle banyodan sıonra kıvırcık ben de ondan sordum

canım ısırgan dedi ama onu laf arasında söyledi..ısırgan sütüde arttırır dedi.. kür verecek onu bekliyorum ben

ayy benim kız 20 dkda uyandı neyse ilaç saatiydi ilacını verdim ltını değiştirdim ama belli memeye gelmeden susmıyck daydım memeyi 2 saat falan hikaye uyanınca mutlaka bi fırtçekcek :))

benimkide öyle dudak tiryakisi yaa dalması için illa emmesi gerekiyor zaman mekan farketmiyor :} dün doktora sordum ne zaman isterse ver hiçbi zararı olmaz hatta yararını görürsün ilerde dedi ben de napıyım zaten keş benim oğlum ben de veriyorum :}

ayy oku oku 445. sayfaya anca geldim
ben 1 sayfa okuyorum siz 1 sayfa yazıyorrsunuz
bugün bitiremem mümkün değil gidip akşama yemeğini yapayım bari
şimdilik alıntılarım aşağıda

çok geçmiş olsun

ben daha önce callaneticsi yapmıştım çok ama çok faydasını gördüm sıkılaşmakta

yalnız büyük bez kullanmak kalça çıkığı olmasınıda önlüyor!

canım hoşgeldin aramıza
bende aptamil vriyorum ama kaka yapamayınca bebelac işe yarıyor

biz gittik bebelac aldık mama olarak sanki biraz daha işe yarıyor gibi
eşinede çok acıdım bu arada

geçmiş olsun canım
bizim dr umuz mama veriyorsan mutlaka günde 2 çay kaşığı su vermelisin dedi!

büyük geçmiş olsun Allah korumuş canım

evde tek olmak en iyisi
herşeyi kendin yap ama tek ol
azıcık aşım ağrısız başım misali

kremşantili kurabiye
1 paket kremşanti
1 su bardağı sıvıyağ
2-3 su bardağı un
toz halindeki kremşantiyle sıvıyağı karıştırıyoruz sonra da unu ekleyip yumuşak bi hamur elde ediyoruz.küçük parçalar alıp yuvarlayıp üzerine çatalla şekil verip fırında pişiriyoruz.ılıyınca üzerine
bolca pudra şekeri eliyoruz :))) (tarif eksik diil hamurda şeker,kabartma tozu,yumurta vs yok:)))

bende ekmek yapma makinası aldım hatta suanda içinde pişiyor süper bişeymiş!!!
dene bir zebra keki güzel olursa yaz bende mikrodalgada yapayım
bu arada mikrodalgamda benim derece yazmıyor senin tarifi yapamadım

bu arada kızlar ben ayvayı çok severim.. görümcem kızımın doğumunda geldiğinde yasemin ayva çok güzel süt yapıyor demişti.. hadi canım demiştim inanmamıştım.. baştada dediğim gibi ayvayı sevdiğim için her alışverişte ayva almaya başladım.. kütür kütür elma gibi yiyorum.. valla ben faydasını gördüm deneyin isterseniz

ayy canım ne zaman dönceksin sen gitmede burdaki arkadaşlarla bi toplanalım bari tabi sıpalar durusa:))

slm kızlar nasılsınız konyalı hanımlar olarak toplanmayı mı düşündünüz kimler var başka gözde kayrayı biliyorum ben başka.... güzel olur valla tanışsak havalar biraz daha ısınsa görüşebiliriz sanırım

fatmacım aynen şimdi makina yoğurdu ben mutfağı topladım sonra yuvarlayıp attım fırına.bu arada mikrodalgann fotoğrafını çek koy buraya ben sana yazayım nasıl olacağını artık herkese anlata anlata öğrendim ama zebrayı henüz yapmadım bakayım
ayyy..hemen deneyeyim yazsmincim masanın üstünde 2 tane var öylleee sarı sarı bakıyorlardı bana

oo canım sen yokken baya çoğaldı burda konyalılar hoş ben konyalı olmasamda konyada yaşıyanlar diim :))
hafu kayra arzuh şimdide yeni bi arkadaş geldi ee bide babys var o da konyalı

Merhaba ; acaba benim gibi süt sorunu yaşayanlar bir topik mi açsak orda birbirimize destek olsk ve öğrendiğimiz işe yarayan kürleri paylaşsak ne dersiniz?

kociş geldi öğle yemeğimizi yedik.elvin hanımın maşallahı var bugün emip uyuyor .biz hatuna bir sürü para verip dondy aldık o yer minderinde yüzüstü yatıyor..maşallahı var.ayy çok söyledim nazar değecek

ben sofrayı toplarken ekmek yapma mak.de kremşantilii kurabiyeyi yoğurttum 2 ölçü yaptım kızlar tam bir büyük fırın tepsisi çıktı.

şimdi pişiyor ama bakıyorum yanıyor demiştiniz.humanamı hazırladım onu içicemmm,ayyy recep ivedik gibi oldu kuaföre gidemedim yarın gün varsa bugün bir ara gitmem gerek olmazsa üst komşuya bırakırım emzirip.

hemen farkı görürsün inşallah benimkiler şişiyor hemen

selam ben geldimmmm paşamı yıkadım uyuttum geldim sabahtan beri yeni uyudu bakalım ne kadar uyuyacak:26:dün gece güzel uyudu tabi önce gaz sancısı çektik tam 4 saat yoruldu tabii ağlamaktan helak oldu yavrum benimde canım çıktı tabii neyseki 11 gibi uyudu hiç uyanmadan saat 4 e kadar uyudu 4ten 5e kadar emzirdim mama verdim yine uyudu 7buçuğa kadar 7buçuk 8 gibi uyandı işte bu saate kadar uyumadı bir ara gözlerini kapattı 20dk o kadar bende banyo yaptırdım az önce yine uyudu inş. 2 saat uyurda bende dinlenirim ee siz neler yaptınız bakalım?

oo canım sen yokken baya çoğaldı burda konyalılar hoş ben konyalı olmasamda konyada yaşıyanlar diim :))
hafu kayra arzuh şimdide yeni bi arkadaş geldi ee bide babys var o da konyalı

hakkaten baya varmışız havalar az daha ısınsın görüşelim ne güzel olur
ben daha hiç çıkmadım kendi başıma dışarıya otobüs minibüs cesaret edemiyorum ama havalar ısınıncaya kadar kızımda biraz daha büyür çıkarız bu arada umay hanım nasıl sende ayakta sallıyormuşsun valla bnm de aynı şu anda da ayağımda ayağım durduğu an gözlerini açıyor karnım acıktı bırakıpta gidemiyorum mutfağaaaa

ne güzel kendin yıkayabiliyorsun ban daha hiç yıkamadım kızımı korkuyorum bişey olacak diye annanemiz saolsun gelip yıkıyor ama bnm de alışmam lazım artık galiba

Merhaba ; acaba benim gibi süt sorunu yaşayanlar bir topik mi açsak orda birbirimize destek olsk ve öğrendiğimiz işe yarayan kürleri paylaşsak ne dersiniz?

benim süt tamamen bitti gibi sıkıyorum sıkıyorum 1 2 damla geliyor gördükçe sinirim bozuluyor kürler felanda işe yaramadı bende bıraktım aptamilll le besliyorum kızımı mama veren anneler siz kaç saatte ne kadar veriyorsuunz ben 4 satte 120 veriyorum az mı acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…