2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

sorma yaaa bizim hiç olmayan tulumlar kıyafetlerimiz var yazık oldu onlara yaa bi kere bile giyemedik evin içindeyiz nasıl olsa diye yıkayıp yıkayıp aynı şeyleri giydiriyormuşum meğerse artık napalım çocuğu olan ihtiyacı olan birine vercem mecburen hamileyken hevesle aldıım kıyafetleri :S

Bende kymyorum bzımde bı cok tulum kucuk gelyo bende terziyle anlasıp hepsını verip kestrdcem

slm kızlar bi yandan geçmişe bakıyım dedim hanfendi sabah 7 de uayndı 8:30da uyudu 9da tekrar uyandı daha yeni uyudu akşamada misafir var patates slatası tepsi böreği ve milföyden yapılma şipşak bi tatlım var onu yapıcam patatesler haşlandı ama evide bi süpürüp silmek lazım aslında ama kusura bakmasınlar artık napıyım

ben az almıştım kıyafet iyikide öyle yapmışım.fazla heba olmayacak.

hale yine aynıyız canım bende yapıcam ama evde yeşil sarı örtü yok
mavi olanlarla deniz falan yapabilirim ancak

şipşak tarifi isterizzzzz

ya bu fotolara nerden bakıyorsunuz facete grupta cok az kişi var yoksa benmi yanlıs gruptayım benide ekleyin kızlar faceden.canım dikiş gibi becerin varsa kesip yapabilirsin benim yengem yapmıstı sortlu tulum yapmıstı küçülenleri kurdele ile falan süslemişti birazda pacalarını cok begenmiştim ben

yasmiiiiiiinnnn sağolcanım ama ben izleyemiyorum şu an.3lü prizde beşik ve teyp takılı açamadım izleyen yazar mı

bende de var çok hemde olmayan kıyafetler ama saklamayı düşünüyorum belki lazım olur ileride bellimi olur

yok ben taktım bu resimlere bide bebek uyurken çekiliyomuş nasıl bi bebekse o eline herşeyi tutuşturuyolar ama yinede uyanmıyo benim kız viaaaaa diye çığırır valla başı kolu oynayınca offf offf ama azmettim çeyiz sandığımı deviricem belki orda uygun bişeyler bulurum kızıma hatıra kalsın yaaa...

ya hem fatma hem burcu 2 çocuk annesi.ben mi beceriksizim anlamadım benim sanfıktada yok herşey pembe beyaz ağırlıklı

ben az almıştım kıyafet iyikide öyle yapmışım.fazla heba olmayacak.

hale yine aynıyız canım bende yapıcam ama evde yeşil sarı örtü yok
mavi olanlarla deniz falan yapabilirim ancak

bendede beyaz çarşaf var karmı yapsam ne yada beyaz kırmızı çarşafla çanakkale geçilmez komposizyonumu yapsam off off..kendime gülesin geldi yaaa

günaydın kızlarrr

cnm ben de yaptım bikaç tane ama kan ter içinde kaldım.koştur koştur hazırladım sonra yatırdım kızı ama dediğin gibi bnmki de öyle uykuya devam etmiyo.kıır kıpır oluyo :) zor oldu yani.hele eline bişiler tutuşturmak mı

şipşak tarifi isterizzzzz

canım çok kolay milföy hamurunun içine biraz sarelle birazda dondurulmuş ahududu koyuyorum ben yazın vişne atmıştım dolaba o bitince marketen eşim bunu almış yuvarla üstünede yumurta sarısı fırına çıkıncada pudra şekeri üstüne hem hafif oluyo şu mc donalds da falan satılan elmalı tatlı gibi genelde sıcak servis yapıyorum eğer evde hiç biri yoksa elma ve portakalla da süper oluyo

kızlar bebişinin saçları bariz kıvırcık olan var mı?birde kulaklarını ne zaman deldireceksiniz.ben kıyamadım ama herkes farkına varınca deldirirsen asılır küpeyi hemen deldir diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…