2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Rüyamda Oğlumu Konuşurken Görüyordum Ne Anlama Geliyor Acaba..

netten Baktım da

rüyada yeni doğmuş, kundaklı bir çocuğun konuştuğunu görmek, dünya ve ahiret içm müjdeye, mutlu.luğa işarettir.

rüyada küçük çocuğun konuşma.sı, çocuk sabi (günahsız) olduğu için önemsenmelidir.

Diyor.. Hayırdır İnşallah..

hayır olsun canım ne güzel bir rüya olmuş ben de sandığımı açıyordum az önce hale yazınca aklıma geldi

tünaydın kızlar
2 gündür kızım huzursuz bir türlü uyumadı
kakasını yapamıyor
bende inat ettim bu sefer poposunu uyarmayayım bakalım kaç günde yapacak diye
mamasının içine zeytinyağı koyup içirdim(sonrasında kustu ama)
sıcaksu torbası koydum karnına ayagına
masaj vs vs
ama morarıyor artık aglamaktan ıkınmaktan dayanamadım sabah poposunu uyardım yaptı kakayı şimdi uyuyor
alışmasın istiyorum ama çok zorlanıyor yavrucak
sizlerde iyisiniz inşallah
eee bebeişleriniz düzene girdiki 2.5 günde 70 sayfa yazı yazabilmişsiniz bol bol uyuyorlar maşallah
forum eski haline dönmüş
inşallah bişeyler kaçırmamışımdır önemli
sonucta ne kadar tecrübelide olsam burdan bende çok şey öğreniyorum
şimdilik öptüm
kuzu uyurken 10-20 sayfa okumaya calısayım geçmişi

aman aman aman birini büyütmeden diğerinin hesabını yapan bi arkadaşımız varmış :}

cnm benim tüp bebek olduğu dondurulmuşlarım var fazla arayı uzatmayı düşünmüyorum tek kalmasın yavrucak Allah nasip ederse tabii.arada yaş farkı olunca kopukluk oluyo biz ablamla olduğumuz gibi kardeşimle aynı frekansta olmaıyorz malesef

fatmacım aynı canım sanırım bu bir dönem dün doktor eğer 2 gün yapmazsa 3.gün gliserin kanzuk fitille yaptırın dedi.

aynı fikirdeyim anım nasip tabi ama...hele şunları biraz kolaylayalım
Maranki An İtibariyle Emziren Anneler Isırgan İçin Dedi.. Demleyip İçilcekmiş..
sağol canım denemek lazım ısırganın salatasını yaptım ben ama çok faydalı olmadı

selam kızlarr

forum gerçeten eski günlerine dönmüşş..
melocum hoş geldinn..
resim kompozisyonlarından bahsetmişsinizz... bwndw çwkmwk istiyorum ama renk sıkıntım varr..kıyaetlerden yardım almaya çılışacamm..bakalım neler çıkıcakk:)

sonda kaldı mesajım güncellll
melocum bende kararsızım valla ama sonraya bırakıcaz sanırım deldirme işini çok küçük ya zaten aşılar ameliyat derken mehvoldu yavrum küpeside eksik kalsın

Takılıyorum ama bende kardeşsiz olmaz diye düşünenlerdenim ama buraya dikkat sadece düşünenlerdenim 2. yi yaparmıyım bilmiyorum ama ilk bebekte cin çarpmışa döndük Gerçi 2. bebeği yapanlar bizden rahat maşallah tecrübe olsa gerek ama bilemiyorum uykusuz her gece...Daha doğrusu bana en zor gelen kızmı bebeği uyutmaya çalışmak oldu ki kızım huysuz bi bebek değil.Ya ikinci gazlı uykusuz bi bebek olurda diye düşünüyorum ve vazgeçiveryorum ama bebek kokusunu özleyebilirim.

ayyyyy...maşallahı var bugün elvininnn..damlaları kestim dün doktorun dediği şekilde 10 dakika emzirip gazını çıkarıp ayaklarına acı elma yağıyla masaj yapıp yatırıyorum ya gülücük saçıyor ya da uyuyorrr...maşallah maşallahhh maşalllaahhh

az sonra babamız öğle yemeğine gelecek yemeğimizi yeriz bari rahatça

tabi canım bende istiyorum 2. takılıyorum sadece.. Bu Velet Büyüyünce Naparım Ben Bebeksiz, Diyorum Zaten Büyümese de Böyle Kalsa Oğlum Hep Tatlı Sevimli Olsa..

canım sağlık ocagi bize önceden gün verdi karma asi icin.21 nisan persembe sabahtan gelin dedi.Oğlum 14 şubat doğumlu.Niye sabahtan gelin dedi anlamadim
aşıları sabah açıyorlar canım sanırım ondan
hoşbulduk deniz den de hoşgeldin canım ben de kociş evdeyken deneyeceğim
halecim kesinlikle tecrübe annem alıyor eline hemen bişeyler yapıyor susuyor cocuk..

kremşantili kurabiyeyi yazar mısınız kızlar hazır bıdık usluyken yapayım bari kociş pek sever tatlıyı..hoş kilolar da aldı başını gitti.

bu arada fatmacığımın zebra kekini yaptım çok güzel oldu ama daha önemlisi onu mikrodalgaya uyarlayım 7 dakikada yapmayı planlıyorum sonucu yazarım

yasmiiiiiiinnnn sağolcanım ama ben izleyemiyorum şu an.3lü prizde beşik ve teyp takılı açamadım izleyen yazar mı

tamam canım izliyorum.. kaçırmazsam yazarım tabii

kızlar bebişinin saçları bariz kıvırcık olan var mı?birde kulaklarını ne zaman deldireceksiniz.ben kıyamadım ama herkes farkına varınca deldirirsen asılır küpeyi hemen deldir diyor

ben kıvırcık eşim kıvırcık kızımın sadece banyodan sonra kıvırcık kuruyunca dalgalı sadece bakalım nasıl bişi çıkacak zamanla küpe konusunu bende düşündüm ama karar veremedim.. doğduğundan beri bir sürü sıkıntı yaşadık.. bir sürü ilaç kullandık.. bir sürü aşamadan geçtik.. oda biraz beklesin diyorum ama karar vermişde değilim

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…