Günaydın kızlar ya sabah sabah moralim bozuldu facede arkadaşların bebeklerine çektiği kompozisyonlu fotoları görünce kendimi çok beceriksiz hissettim yaaa.Zaten foto çekme ve çekilme özürlüyüm bide bunları görünce nakavt oldum.Hayır taklit edeyim diyorum ama evde ne oyuncak var nede güneş ağaç yapacak yaygı Sinir oldum yaa süper Burcu bile iki çocukla onca foto çekmişte ben bu halimle sadece bakmakla yetiniyorum.Oldumu şimdi..Bu ara kızımın tulumları küçük gelmeye başladı alt üst takımlarında zaten hangi akla hizmetse altlarının belleri daracık kullanamıyorum geriye kalanlarda büyük.Bizim kız garson boy galiba evdekiler ya küçük geliyo ya büyük garibim 1-2 kıyafetle idare ediyo Gidip alayım desem uzun kollular 1 ay sonra giyilmicek kalıcak kısa kol alsam şimdi giyemicek oooffff offf...Bu arada boydan küçülen tulumları bacaklarından ve kollarından kesip yaz tulumu yapmayı planmlıyorum olurmu sizce? Her birini topu topu 4 kez filan giymiştir daha çokta güzeller ya hemen küçülenlere atmak istemiyorum...
sorma yaaa bizim hiç olmayan tulumlar kıyafetlerimiz var yazık oldu onlara yaa bi kere bile giyemedik evin içindeyiz nasıl olsa diye yıkayıp yıkayıp aynı şeyleri giydiriyormuşum meğerse artık napalım çocuğu olan ihtiyacı olan birine vercem mecburen hamileyken hevesle aldıım kıyafetleri :S