• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Kızlar Bebeklerinizle Odalarınızı Ayırdınız mı Ne Zaman Ayırmayı Düşünüyorsunuz?

bende 6.ay yada 8.ayda düşünüyorum.o zaman herşey daha oturmuş olacak inşallah.şimdi ayırmaya cesaret edemiyorum gece ağlarsa duymam,bazen kusuyor hemen müdahele edemem, boğulur falan diye korkuyorum.

Emzik Olayına Bende Çko Üzülüyordum Ama Doktorlar 3 Aydan Önce Emzik Vermeyin Diyorlar O Yüzden Vazgeçtim Benimle İdare Ediyor İşte Emme İhtiyacını Ellerini ve Beni Emerek Karşılıyor :}

Günaydın Kızlar Dün Hava Çok Güzeldi Eşim Geldi Oğlumu Arabasıyla Gezdirdik Parkta parkta Maşallah Çok Kalabalıktı Herkes Atmış Kendini Sokaklara Heryer Bebek Çocuk Kaynıyordu Eşimle Dondurma Sezonu Açtık Biz de Anca O Sezonu Açabildik Ben Korkudan Doktora Gidemediğim İçin Anca Dondurma Yedik :1:

Cumartesi Misafirim :}
ohhh...ne güzel dün gerçekten güzeldi hava .aslında çok güzel zamanda doğum yaptık kırkımız çıkana kadar evlere tıkıldık ama herkes öyleydi batmadı yani şimdi millet çıkınca bizde çıkıcaz..düşünsene şu aralar doğum yaptığını herkes dışarda sen evde epey moral bozucu olurdu
gunaydın kızlarrr paradıse ve merveesk.....
bana yok mu?küstüm:19::19:
bız sılıkon kullanıyoruz canım nuk markası sapur supur ses cıkara cıkara emıyor bazen de yıkadıgımda o ıcındekı su duruyor ıcınde emzıkce vıck vıck dıye ses gelıyor ay cok komık...alacaksan sılıkon al canım kaucuklar saglıklı degılmıs cabuk yıpranırmıs....
çok haklısın ama işte her bebek almıyor ne yazıkki aventin 15 tllik emziği var kapaklı çok güzel ama resmen tü deyip tükürüp atıyor
Kızlar Bebeklerinizle Odalarınızı Ayırdınız mı Ne Zaman Ayırmayı Düşünüyorsunuz?

ben sanırım okula başladığımda yaz tatili dönüşü 6.ay gibi falan ayırırım henüz çok küçükler kıymaam

Emzik Olayına Bende Çko Üzülüyordum Ama Doktorlar 3 Aydan Önce Emzik Vermeyin Diyorlar O Yüzden Vazgeçtim Benimle İdare Ediyor İşte Emme İhtiyacını Ellerini ve Beni Emerek Karşılıyor :}

bende oğlum aldığı halde vermedim emziği.çok ihtiyaç duymuyoruz.doğuma yakın emziğini, saklama kutusnu bile aldım ama vermedim.biraz inat biraz da bıraktırmak sıkıntı olacak korkusuyla aldığı halde vermedim.bide şahsi fikrim,kandırıyorum diye vicdan azabı duydum.ondan da vermek istemedim.

kızlar az once saglık ocagındakı hemsırem aradı.annemlerde kaldıgım ıcın baska saglık ocagında vurdurucaktım bugun kızımın aşısını bana bugun vurdurma erken olur subat 28 cektıgı ıcın tam 1ay dolmuyo dedi.yarın vurdur sabahtan dedi.verem aşısı sabahtan vurulunca iyimiş.GECEN AYDA ole demiştı bende 1gun sonra vurdurmuştum.Kafam karıştı şimdi bugun gıtmm lazım ama yarın gıt dendi.:59::59:

ohhh...ne güzel dün gerçekten güzeldi hava .aslında çok güzel zamanda doğum yaptık kırkımız çıkana kadar evlere tıkıldık ama herkes öyleydi batmadı yani şimdi millet çıkınca bizde çıkıcaz..düşünsene şu aralar doğum yaptığını herkes dışarda sen evde epey moral bozucu olurdu

çok haklısın ama işte her bebek almıyor ne yazıkki aventin 15 tllik emziği var kapaklı çok güzel ama resmen tü deyip tükürüp atıyor

ben sanırım okula başladığımda yaz tatili dönüşü 6.ay gibi falan ayırırım henüz çok küçükler kıymaam

aynen canım ya tamzamanında yaptık doğumu ama rtık çıkabiliriz havalar düzelsin yaa bugün yine bozuk :s

slm kıslar gunaydın.kıslar benım kızımda emzık almıyoooo.ne guzel sızınkıler almış emzık nıyetıne karnı tokken bıle memışlerı kullanıo bu seferde gaz oluo.bende nuk kaucuk oılanı ve bambının sılıkon olanı var sızınkıler hangı markaları aldı bıde sılıkonmu kauçukmu?:26::26:

bende nuk var ama keşke almasa ne yapalım onu da almasa bi on kiloya gider herhalde çünkü emzik gaz yapıyomuş hava yuttuğu için

mervecim ben 1milyoncularda satılan pörsük uçlu kauçuk gibi adi fatoş emzikleriyle başladım ucuna azıcık mercimek kadar reçel sürerek bikaç gün verdim onu alışasıya kadar,sana da böyle yapmanı tavsiye ederim çok rahatlıyorsun en azından yatağında emzikle oyalanıyor tuvalete falan gidebiliyorsun sonra da bambinonun numarası olmayan koyu sarı uçlu damaksız bir emziği var 2.5 tlye aldım onu alıyor şimdi.

akşam evde 1 poşet kaliteli emzik var onlara alıştırmaya çalıştım ama kesinlikle almıyor.bi tane avent var ona benzeyen yine de almıyor

bız sılıkon kullanıyoruz canım nuk markası sapur supur ses cıkara cıkara emıyor bazen de yıkadıgımda o ıcındekı su duruyor ıcınde emzıkce vıck vıck dıye ses gelıyor ay cok komık...alacaksan sılıkon al canım kaucuklar saglıklı degılmıs cabuk yıpranırmıs....

saolun kıslar melocum cok guldum bu bebeklerımız alem bakım bakalım porsuk bişi buluycammı carsıdan kesın bızımkıde ole alır.:1::1:

kızlar az once saglık ocagındakı hemsırem aradı.annemlerde kaldıgım ıcın baska saglık ocagında vurdurucaktım bugun kızımın aşısını bana bugun vurdurma erken olur subat 28 cektıgı ıcın tam 1ay dolmuyo dedi.yarın vurdur sabahtan dedi.verem aşısı sabahtan vurulunca iyimiş.GECEN AYDA ole demiştı bende 1gun sonra vurdurmuştum.Kafam karıştı şimdi bugun gıtmm lazım ama yarın gıt dendi.:59::59:

bizde de onu hesapladılar şubat 28 çektiği için 2 gün geç oldu aslında doğrusuda o bence önemli olan ay değil geçen gün sayısı

gunaydınnnn hosgeldın......evet her cocuk farklı bı huy demek...e onarda haklı ıstemedıklerı bıseyı yapmıyorlar bız emzıgı bır gunde alıstırdık attı verdım tutamadı verdım sevıyorum emzık emen cocugu zararlı bılıyorum ama cok hos oluyorlar:)

Melocum Yazını Yazdıktan Sonra Sol Üstte Yazı Tiplerinin Solunda 2 Tane A Harfi Gibi Bi Şey Var Ya Yazını Seçip Ona Tıklasana Düzelmesi Lazım :S

gunaydınnnn hosgeldın......evet her cocuk farklı bı huy demek...e onarda haklı ıstemedıklerı bıseyı yapmıyorlar bız emzıgı bır gunde alıstırdık attı verdım tutamadı verdım sevıyorum emzık emen cocugu zararlı bılıyorum ama cok hos oluyorlar:)

canım hoş olmasını bırak benimkinin ağzı boş kalınca bağırıyor kendini yırtarcasına.en azından oyalıyor emzik onu

Son düzenleme:
Back