• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bız nuk kullanıyruz memnun kızım ama her bebek aynı emzıgı almayabılıyor dısarı cıktık emzıgı evde unutmusum dıarsan alalım dedık aynı markayı bulamayınca baska aldık ınan almadı onu....yarı damaklı sılıkonlu kullanıyoruz bız nuk......
Günaydın;
Biz de nuk kullanıyoruz ama onu bile bu ara cıkarıp eldiven yalıyo parmak filan emmez ins

Günaydın;
Biz de nuk kullanıyoruz ama onu bile bu ara cıkarıp eldiven yalıyo parmak filan emmez ins
gunaydın ....sabak kusları olarak yerımızı aldık galıba:)
ınsalah yapmaz bende eldıvenlerını cıkardıktan sonra aynı seyı yapmaya calıstı hayır almayacaksın dıye yuzune baktım hemen emzıgı verdm agzına....ınsallah emmezler ellerını

günaydın kıızlar bu bebeklerin 15saat uyudugunu söyleyen adamlar bu arastırmayı hangi bebekler üzerinde yaptı acaba ya uyumuyor uyumuyor

günaydın kıızlar bu bebeklerin 15saat uyudugunu söyleyen adamlar bu arastırmayı hangi bebekler üzerinde yaptı acaba ya uyumuyor uyumuyor

Aynen kuzum uyumuyor benimkide bugün asısı var hissediyo mu ki mızmız cok gece de aynıydı buraya attıgım son mesajda gece besik sallıyodum hala devam ediyorum

gunaydın ....sabak kusları olarak yerımızı aldık galıba:)
ınsalah yapmaz bende eldıvenlerını cıkardıktan sonra aynı seyı yapmaya calıstı hayır almayacaksın dıye yuzune baktım hemen emzıgı verdm agzına....ınsallah emmezler ellerını

Insallah canım insallah emmez elini tüm mikropları yalayıp yutar ki görüntü olarak da kötü. Ve kolay bırakılan bi alıskanlık da degil :( babası da emmis heryeri babasına benziyo o huyu benzemese bari

hamilelik de nasıl sevinmistim 62 kg oldum diye ama gidiyolar cok üzülüyorum hicbisey yiyemiyorumki fırsat bulamıyorum. Kilo alamayanlardanım kızlar cok kötü bisey ya 54e düsmüsüm keske kalsa:58:

Oleyyyyy oleyyyyyyyyy Asya emzikle uyuyorrrrrrrr :)

Nihayet nihayet :) :nazar:

Melocum Elvin de almış :) Gözümüzaydın diyelim :)

Kızlar sünnet yaptıracaksanız asla çocuk cerrahına yaptırmayın, ürologa yaptırın.Biz çok araştırmıştık. Kaan'ın sünnetini de ürolog yaptı...

eceduru canım eşin de sen de devlet memuru iseniz çocuk kimin üzerineyse dogum parası ona yatar...

ecemnur ögretmenler toplu kullanamıyor süt iznini.

Babys canım ben de tekrar dilekçe verdim bakalım pazartesiye kadar bekleyeceğim. Sonuç olumlu olur inşallah...
ayyyyyyyyy..ne kadar çok sevindim anlatamam canım ya müthiş rahatlık hadi gözümüz aydın,hangisini aldı?nasıl verdin?
aynen yaaen az 15 saat birde ya
hamilelik de nasıl sevinmistim 62 kg oldum diye ama gidiyolar cok üzülüyorum hicbisey yiyemiyorumki fırsat bulamıyorum. Kilo alamayanlardanım kızlar cok kötü bisey ya 54e düsmüsüm keske kalsa:58:

ayyy..ne güzel ya...bende 90lara yaklaştım herhalde

günaydın...

uyandık kahvaltımızı yaptık,babamızı işe gönderdik.kızımın başucuna pal fm açtım o emzik eşliğinde müzik dinleyip sallanıyor dondysinde,bu sayede ben de buraya bakabiliyorum.
dönenceyi falan ilgiyle izleyip takip ediyor.

dünkü doktorun tavsiyesine uyup gaz ilaçlarını bıraktım onun dediği şekilde gazını çıkarıyorum gırkk diye 3-4 dakikaya çıkıyor:nazar:böyle devam edicem bakalım ne kadar sürecek.

ayyyyyyyyy..ne kadar çok sevindim anlatamam canım ya müthiş rahatlık hadi gözümüz aydın,hangisini aldı?nasıl verdin?

Ama zayıf olmak daha kötü giydigin hersey sopaya gecirilmis duruyo ama kilo olunca bi sekilde güzel duruyo korse fln halloluyo hem daha sempatik duruyo.

Günaydın :)

İlk verdiğim ve aralıklarla 1-2 saniye aldıgı weeyi aldı canım :)

Ama zayıf olmak daha kötü giydigin hersey sopaya gecirilmis duruyo ama kilo olunca bi sekilde güzel duruyo korse fln halloluyo hem daha sempatik duruyo.

Ya bence de ya. Ben de 44 kiloyum. yiyorum ama yok :(

işte yine büyük ve anne memesi gibi yumuşak olanı almış benimkide en çok onu alıyordu sonra ondan daha pörsük olan bambinoyu aldı

kızım yatarken sag tarafına dönüyor gazını cıkarıyor pırt diye tekrar düz yatıyor cok komik geldi:)bugun hiç uyutmasada kızamıyor insan gazına bile gülüyorum annelik bu olsa gerek

işte yine büyük ve anne memesi gibi yumuşak olanı almış benimkide en çok onu alıyordu sonra ondan daha pörsük olan bambinoyu aldı

Canım yok öyle çok büyük degil. silikon damaklı.

Bu arada ben de yaklaşık 1,5 aydır gaz damlası vermiyorum hiç. çünkü verince daha çok gazlanıyor.

ben kızıma aldıramadım emzigi dogmadan önce ne özeniyordum cesit cesit emzik tutacagı almıstım hepsi bekliyor evde 6 tane emzik oldu almıyor küçük hanım midesi bulanıyor.kilo deme bana ya dün kendime alacak pantolon bulamadım deprosyona girdim birde bu benim hamilelikte aldıgım kiloları vermiş halim tombiş hamile kaldım ben kilo inan cok zor

ben kızıma aldıramadım emzigi dogmadan önce ne özeniyordum cesit cesit emzik tutacagı almıstım hepsi bekliyor evde 6 tane emzik oldu almıyor küçük hanım midesi bulanıyor.kilo deme bana ya dün kendime alacak pantolon bulamadım deprosyona girdim birde bu benim hamilelikte aldıgım kiloları vermiş halim tombiş hamile kaldım ben kilo inan cok zor
arzuhhh konyadamı otuuryorsun sende?

Back