• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım hoş olmasını bırak benimkinin ağzı boş kalınca bağırıyor kendini yırtarcasına.en azından oyalıyor emzik onu

doymuyor oburlar benımkıde oyle mama bıtıyor oysakı çok ypmısım ymesı gerektıgı kadar yanı ama bıtıyo bagırıyor.....doymazmıs bebekler derlerdı dogruymus:)

Melocum Kon trol Paneline Gir, Profili Düzenleye Tıkla En Sonda Altta Kullanıcı Fontu Yazıtipi Size Diye Seçenekler Var Ya Onları Değiştirmişsin Galiba Onları Düzelt Düzelir Diye Tahmin Ediyorum..

saat 6da uyandı karnımız doyduuuuu altımız temızlendı ve oyalandık bıraz ayagımda salladım olmadı mız mız kucagıma aldım yok dumuyor mız mız mız mızzz......
yatafına yatırdım dönencesını actım bır ık dk baktı yıne basladı....sımdıde kucagıma aldım sarıldım daldı ama uyanmazsa.....cok zor dalıyor uykuya benım hatun sıızn bebıslerde oyelmı yaaaa kızlar....ev dandını...... karnım ac .......uyumayınca uuyumuyorrr.....

ben yere kalın battaniye serdim onun üstüne yüzükoyun yatırdım mışıl mışıl uyuyorbu pozisyon gazlı bebeklere çok iyi gelirmiş dün doktor demişti doğru gerçekten
evet rahatlatıyor bıızmkıde hoslanıyor o yatıs seklınden.....uyusun masallah....bende sımdı yatırdım yatagınaaaaaaaaa cok cabaladık savastık huysuzlandık ınsallah uyur.......

bïzımkıde zar zor cabalarmla uyuttm sabah berı memedydı acayıp gaz oldu kesın.sımdı ayagmda sallym uyanmasn dıe.mıdesı dınlensn kuzumun yoksa durum fena bı hal alır.:69:

omzumda yatıp etrafa bakınııyor

televizyon izliyor bizimki annesine şimdilik izin verdi, kahvaltı yapsın diye, herzaman yapmaz bu güzelliği :}
oyyy oyyy masallah kuzularınıza...benımkı basladı mızmızlıga yıne offf yarabbım ne zaman uyuacak bu kızzzzzzzzzzzzzz???????????:44:
ben cıkıyorum kızlar rahatlatayım benım hatunu gelırım yıne hoscakalın....

saat 6da uyandı karnımız doyduuuuu altımız temızlendı ve oyalandık bıraz ayagımda salladım olmadı mız mız kucagıma aldım yok dumuyor mız mız mız mızzz......
yatafına yatırdım dönencesını actım bır ık dk baktı yıne basladı....sımdıde kucagıma aldım sarıldım daldı ama uyanmazsa.....cok zor dalıyor uykuya benım hatun sıızn bebıslerde oyelmı yaaaa kızlar....ev dandını...... karnım ac .......uyumayınca uuyumuyorrr.....
emzik aldığından beri hemen dalıyor elvin
bïzımkıde zar zor cabalarmla uyuttm sabah berı memedydı acayıp gaz oldu kesın.sımdı ayagmda sallym uyanmasn dıe.mıdesı dınlensn kuzumun yoksa durum fena bı hal alır.:69:

merve çocuk doktoruna nereye gidiyorsun ben dün necati günaltaya gittim çok tecrübeli iyi bir doktor

günaydın tatlı anneler
eşimin doğum sonrası depresyona giridigine kesinlikle kanaat getirdim
işteyken gayet güzeliz günde 3kez felan telde konuşuyoz uzun uzun aşkım cicim özledim felan kızım şöyle tatlı böyle tatlı die... 8 gibi geliyo elini yıkayıp üstünü degişip alıyo kzı salona gidiyo kız kucakta ya nete yada tv ye bakıyo (nasıl ilgilenmekse o hiç tutmasın daha ii) bende sofra hazırlıyom hemen geliyo kızı anakucagına koyuyoz açıyo tvyi hiç konuşmuyo ben de konuşmuyom konuşsam ya duymuyo yada saçma alakasız cevaplar veriyo gözler tv de sonra ben mutfagı topluyom zeynebin ağlama krizi başlıyo hele o arada içindeki canavar ortaaya çıkıyo kzı hiç vermiyo bana ters ters davranıp afra tafra yapıyo (sanki ben ağlatıyom) sonra neyse sakinleyip uyuyo gidiyo yatırıyo sonra alıyo kitabını oturuyo karşı koltuga haberkanalını açıyo yine konuşma yok yada odasına gidiyo ben hadi ben yatıyorum diyorum geliyo sırnaşıyo bana konuşmaya çalışsam eee yorgunum zeynebin ağlamasına takıyorum felan diyo
sabahlarıda tam onun kalktıgı saatlerde zeynep uyanıyo gidip çayı koyuyorum kahvaltılıgı çıkarıp zeyneple ilgileniyorum yine hiiç konuşmadan kalkıyo hazırlanıyo kahvaltı yapıp öpüp çıkıyo
napmam gerekiyo bilmiyorum bana alışamdın derken kendi asıl alışamadı baba olmaya

emzik aldığından beri hemen dalıyor elvin

merve çocuk doktoruna nereye gidiyorsun ben dün necati günaltaya gittim çok tecrübeli iyi bir doktor
Canım ben eşım gorevı yuzundn nerdeyse 2aydır ist.annmlerdy 2haftaya donucem inş.oyusdn sabıt doktor ednmdm.ist var bı doktorumz ama oraya gelnce arastcm cnm.memnunmsn doktorundan.o bahsettgn doktor hangı hastanede?

günaydın tatlı anneler
eşimin doğum sonrası depresyona giridigine kesinlikle kanaat getirdim
işteyken gayet güzeliz günde 3kez felan telde konuşuyoz uzun uzun aşkım cicim özledim felan kızım şöyle tatlı böyle tatlı die... 8 gibi geliyo elini yıkayıp üstünü degişip alıyo kzı salona gidiyo kız kucakta ya nete yada tv ye bakıyo (nasıl ilgilenmekse o hiç tutmasın daha ii) bende sofra hazırlıyom hemen geliyo kızı anakucagına koyuyoz açıyo tvyi hiç konuşmuyo ben de konuşmuyom konuşsam ya duymuyo yada saçma alakasız cevaplar veriyo gözler tv de sonra ben mutfagı topluyom zeynebin ağlama krizi başlıyo hele o arada içindeki canavar ortaaya çıkıyo kzı hiç vermiyo bana ters ters davranıp afra tafra yapıyo (sanki ben ağlatıyom) sonra neyse sakinleyip uyuyo gidiyo yatırıyo sonra alıyo kitabını oturuyo karşı koltuga haberkanalını açıyo yine konuşma yok yada odasına gidiyo ben hadi ben yatıyorum diyorum geliyo sırnaşıyo bana konuşmaya çalışsam eee yorgunum zeynebin ağlamasına takıyorum felan diyo
sabahlarıda tam onun kalktıgı saatlerde zeynep uyanıyo gidip çayı koyuyorum kahvaltılıgı çıkarıp zeyneple ilgileniyorum yine hiiç konuşmadan kalkıyo hazırlanıyo kahvaltı yapıp öpüp çıkıyo
napmam gerekiyo bilmiyorum bana alışamdın derken kendi asıl alışamadı baba olmaya

canım sana hak veriyorum benimkide ilk hafta öyleydi ben öyle bir tepki verdimki ayrılmaktan filan bahsedince kendine geldi çünkü benim huyum çok pis sevgim filan biterse neler yaparım biliyo öğünülecek bişiy değil aslında pire için yorgan yakan tiplerdenim.seninkide çıkan bu durumdan merak etme geçte olsa sen duyma şimdilik

Günaydın kızlar ya sabah sabah moralim bozuldu facede arkadaşların bebeklerine çektiği kompozisyonlu fotoları görünce kendimi çok beceriksiz hissettim yaaa.Zaten foto çekme ve çekilme özürlüyüm bide bunları görünce nakavt oldum.Hayır taklit edeyim diyorum ama evde ne oyuncak var nede güneş ağaç yapacak yaygı:( Sinir oldum yaa süper Burcu bile iki çocukla onca foto çekmişte ben bu halimle sadece bakmakla yetiniyorum.Oldumu şimdi..Bu ara kızımın tulumları küçük gelmeye başladı alt üst takımlarında zaten hangi akla hizmetse altlarının belleri daracık kullanamıyorum geriye kalanlarda büyük.Bizim kız garson boy galiba evdekiler ya küçük geliyo ya büyük garibim 1-2 kıyafetle idare ediyo:( Gidip alayım desem uzun kollular 1 ay sonra giyilmicek kalıcak kısa kol alsam şimdi giyemicek oooffff offf...Bu arada boydan küçülen tulumları bacaklarından ve kollarından kesip yaz tulumu yapmayı planmlıyorum olurmu sizce? Her birini topu topu 4 kez filan giymiştir daha çokta güzeller ya hemen küçülenlere atmak istemiyorum...

Son düzenleme:
Back