- 5 Eylül 2008
- 5.814
- 76
- 358
Melocum Yazını Yazdıktan Sonra Sol Üstte Yazı Tiplerinin Solunda 2 Tane A Harfi Gibi Bi Şey Var Ya Yazını Seçip Ona Tıklasana Düzelmesi Lazım :S
öyle yapıyorumda neden böyle oldu her seferinde düzeltmem mi gerek
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Melocum Yazını Yazdıktan Sonra Sol Üstte Yazı Tiplerinin Solunda 2 Tane A Harfi Gibi Bi Şey Var Ya Yazını Seçip Ona Tıklasana Düzelmesi Lazım :S
canım hoş olmasını bırak benimkinin ağzı boş kalınca bağırıyor kendini yırtarcasına.en azından oyalıyor emzik onu
Melocum Kon trol Paneline Gir, Profili Düzenleye Tıkla En Sonda Altta Kullanıcı Fontu Yazıtipi Size Diye Seçenekler Var Ya Onları Değiştirmişsin Galiba Onları Düzelt Düzelir Diye Tahmin Ediyorum..
kızlarrrrrrrrrrrrrrr suan bebıslerınız neyapıyor uyuyormu?
omzumda yatıp etrafa bakınııyorkızlarrrrrrrrrrrrrrr suan bebıslerınız neyapıyor uyuyormu?
kızlarrrrrrrrrrrrrrr suan bebıslerınız neyapıyor uyuyormu?
evet rahatlatıyor bıızmkıde hoslanıyor o yatıs seklınden.....uyusun masallah....bende sımdı yatırdım yatagınaaaaaaaaa cok cabaladık savastık huysuzlandık ınsallah uyur.......ben yere kalın battaniye serdim onun üstüne yüzükoyun yatırdım mışıl mışıl uyuyorbu pozisyon gazlı bebeklere çok iyi gelirmiş dün doktor demişti doğru gerçekten
önemli diil canımçok teşekkürler yesilla
omzumda yatıp etrafa bakınııyor
oyyy oyyy masallah kuzularınıza...benımkı basladı mızmızlıga yıne offf yarabbım ne zaman uyuacak bu kızzzzzzzzzzzzzz???????????:44:
televizyon izliyor bizimki annesine şimdilik izin verdi, kahvaltı yapsın diye, herzaman yapmaz bu güzelliği :}
emzik aldığından beri hemen dalıyor elvinsaat 6da uyandı karnımız doyduuuuu altımız temızlendı ve oyalandık bıraz ayagımda salladım olmadı mız mız kucagıma aldım yok dumuyor mız mız mız mızzz......
yatafına yatırdım dönencesını actım bır ık dk baktı yıne basladı....sımdıde kucagıma aldım sarıldım daldı ama uyanmazsa.....cok zor dalıyor uykuya benım hatun sıızn bebıslerde oyelmı yaaaa kızlar....ev dandını...... karnım ac .......uyumayınca uuyumuyorrr.....
bïzımkıde zar zor cabalarmla uyuttm sabah berı memedydı acayıp gaz oldu kesın.sımdı ayagmda sallym uyanmasn dıe.mıdesı dınlensn kuzumun yoksa durum fena bı hal alır.
Canım ben eşım gorevı yuzundn nerdeyse 2aydır ist.annmlerdy 2haftaya donucem inş.oyusdn sabıt doktor ednmdm.ist var bı doktorumz ama oraya gelnce arastcm cnm.memnunmsn doktorundan.o bahsettgn doktor hangı hastanede?emzik aldığından beri hemen dalıyor elvin
merve çocuk doktoruna nereye gidiyorsun ben dün necati günaltaya gittim çok tecrübeli iyi bir doktor
günaydın tatlı anneler
eşimin doğum sonrası depresyona giridigine kesinlikle kanaat getirdim
işteyken gayet güzeliz günde 3kez felan telde konuşuyoz uzun uzun aşkım cicim özledim felan kızım şöyle tatlı böyle tatlı die... 8 gibi geliyo elini yıkayıp üstünü degişip alıyo kzı salona gidiyo kız kucakta ya nete yada tv ye bakıyo (nasıl ilgilenmekse o hiç tutmasın daha ii) bende sofra hazırlıyom hemen geliyo kızı anakucagına koyuyoz açıyo tvyi hiç konuşmuyo ben de konuşmuyom konuşsam ya duymuyo yada saçma alakasız cevaplar veriyo gözler tv de sonra ben mutfagı topluyom zeynebin ağlama krizi başlıyo hele o arada içindeki canavar ortaaya çıkıyo kzı hiç vermiyo bana ters ters davranıp afra tafra yapıyo (sanki ben ağlatıyom) sonra neyse sakinleyip uyuyo gidiyo yatırıyo sonra alıyo kitabını oturuyo karşı koltuga haberkanalını açıyo yine konuşma yok yada odasına gidiyo ben hadi ben yatıyorum diyorum geliyo sırnaşıyo bana konuşmaya çalışsam eee yorgunum zeynebin ağlamasına takıyorum felan diyo
sabahlarıda tam onun kalktıgı saatlerde zeynep uyanıyo gidip çayı koyuyorum kahvaltılıgı çıkarıp zeyneple ilgileniyorum yine hiiç konuşmadan kalkıyo hazırlanıyo kahvaltı yapıp öpüp çıkıyo
napmam gerekiyo bilmiyorum bana alışamdın derken kendi asıl alışamadı baba olmaya