evet cok kısı var hakkaten bende farkettım.....kısmte belkı olur tabı...nerde dogum yaptın ocouk doktorunuz kım?yakalamısken sorayım:)konyada oturan baya kişi var birgün bulussak ne güzel olur ilerde cocuklarımızda arkadas olur belki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet cok kısı var hakkaten bende farkettım.....kısmte belkı olur tabı...nerde dogum yaptın ocouk doktorunuz kım?yakalamısken sorayım:)konyada oturan baya kişi var birgün bulussak ne güzel olur ilerde cocuklarımızda arkadas olur belki
evet cok kısı var hakkaten bende farkettım.....kısmett tebı belkı olur.....nerde dogum yaptın çocuk doktorunuz kım?yakalamısken sorayım:)konyada oturan baya kişi var birgün bulussak ne güzel olur ilerde cocuklarımızda arkadas olur belki
evet cok kısı var hakkaten bende farkettım.....kısmett tebı belkı olur.....nerde dogum yaptın çocuk doktorunuz kım?yakalamısken sorayım:)
farabide dogum yaptım cocuk doktorumuz ali rıza ciçekli ama baska bir doktor arıyorum sizin kim doktorunuz?
selam kızlar ben geldim;
oğlumu sünnet ettirdk bugün.çok kaygılıydım ama çok şükür hiç korktuğum gibi olmadı.önce işlemler falan yapıldı sonra bi krem sürdüler 1 saat bekledi o kremle uyuşturmak içinmiş.sonra ağrı kesici bi fitil verdiler.sonrada saati gelince aldılar kuzumu kucaklarına gittiler zaten hafif sersemlemişti ağlamadı giderken.ama ben dedim bu çok fena gelecek ağlar şimdi orada korkar elini ayaklarını tutarlarsa diye ağladım beklerken zaten bizi almadılar biraz zordu o kısım neyse sonra bi geldi oğlum gayet sakin götüren hasta bakıcı çok sıkıldı annesi al hemen kucağına dedi aldım emzirdim uyudu Maşallahhhh hiç ağlamadı oradada ağlamamış anladığım kadarıyla şimdide 3 saat oldu ama ağrısı yok gibi bakalım akşama ne olacak ama sünnet yaptırmak isteyipte cesaret edemeyen annelere kesinlikle tavsiye edilir hiç korktuğum gibi olmadı
slm kızlar.alıntı yapamadım ancak okuyabildim.çok da sinirli ve yorgunum.toprak kayram gece 5 ten beri yatmıyor.mama yemiyor emmiyor.kakasını yapamadı ondan sanırım.üzerine de bir de yarın aşı olacak ne yaparım bilmem.eşim gelir de rahat ederim demiştim gece 3 ten beri uyanığım tlf açıp maça gideceğim demez mi.ne yemek var dedi.yemek falan yok dedim.balık alayım gelirken dedi.bişey demedim.neyse geldi 2 gündür banyo yapamamıştım.kokarcaya dönmüştüm.o gelince beyfendi bir de kızartayım diye bekliyor.aldım bornozu ben banyoya giriyorum oğlana bak dedi.karnı aç altıda kirli hallet sen.ya yemek dedi açsan yap ben yemicem dedim.anladı burnumdan soluyan boğaya dönmüşüm sesini çıkarmadı.mama yapmış vermiş.beşiğine yatırmış sallıyordu.6 da çıkması lazımdı.inadına uzun uzun saçımı jöleledim kuruttum.2 saatte giyindim oyalandım da oyalandım.tabi deli oluyor geç kalmış.bişeyde diyemiyor.neyse geldi içeri hemen fırladı giyindi.gelirken yemek de al dedim balık falan yapıp kokamam neyse tamam dedi uçtu.ben de sallanmaktan gıcırdayan anadizini sallıyorum.
kızım yatarken sag tarafına dönüyor gazını cıkarıyor pırt diye tekrar düz yatıyor cok komik geldi:)bugun hiç uyutmasada kızamıyor insan gazına bile gülüyorum annelik bu olsa gerek
Günaydın :)
İlk verdiğim ve aralıklarla 1-2 saniye aldıgı weeyi aldı canım :)
Ya bence de ya. Ben de 44 kiloyum. yiyorum ama yok
bende hospıtalde dogum yapınca orda bakan doktora gıdıyordum hep ama bu ay degıstırdım ve baskente gıdıyorum yasemın hanım var ılgılendı de begendım ona devam edecegım..bu arada farabıye yakınmı evın bende o taraflardayım da:)
kıslar bişi sorcam öğleden sonra kaça kadar aşı yapıolar bilen war mı ki??
bız sılıkon kullanıyoruz canım nuk markası sapur supur ses cıkara cıkara emıyor bazen de yıkadıgımda o ıcındekı su duruyor ıcınde emzıkce vıck vıck dıye ses gelıyor ay cok komık...alacaksan sılıkon al canım kaucuklar saglıklı degılmıs cabuk yıpranırmıs....slm kıslar gunaydın.kıslar benım kızımda emzık almıyoooo.ne guzel sızınkıler almış emzık nıyetıne karnı tokken bıle memışlerı kullanıo bu seferde gaz oluo.bende nuk kaucuk oılanı ve bambının sılıkon olanı var sızınkıler hangı markaları aldı bıde sılıkonmu kauçukmu?:26::26:
saglık ocagı kapanana kadar yaparlar galıba
ara canım ozaman daha ıyı olur....bu arada bende ankaralıyım:)yok saat sölediler de hatırlayamıom arasam mı ki. bu arada bende ankaradayım :)
kızlar birden konuya dalmış gibi olcamda bende konyada oturuyorum büyükşehirde doğum yaptım orda hülya kartekin bzm dr umuz ana aynen dedğin gibi 2 dakikada bakıyo birden kendimizi dışarda buluyoruz bende ii bi dr arıyorumotogarın orda oturuyorum canım bizde öyle dogumda bakan doktora devam ettik inş iyi birini bulabilirsem degiştiricem sadece kulagına bogazına baksın boyunu kilosunu ölçüp göndersin istemiyorum ben doktorun aylık gelişimi hakkında yapabilecekleri hakkında bilgi versin istiyorum.mesela el emmesi durumunu ben sormasam doktorun söyleyecegi yoktu normal diye arkadasımın istanbulda gittigi bi doktor varmıs herseyi sormadan anlatıyormus bu ay söyle bir oyuncak alın cocugun su gelişimine faydalı olur falan diyormus öyle birini arıyorum
uyku duzenı bıraz daha oturunca ayıracagım ben.....daha erken dıye dusunuyorum.....Kızlar Bebeklerinizle Odalarınızı Ayırdınız mı Ne Zaman Ayırmayı Düşünüyorsunuz?
slm kıslar gunaydın.kıslar benım kızımda emzık almıyoooo.ne guzel sızınkıler almış emzık nıyetıne karnı tokken bıle memışlerı kullanıo bu seferde gaz oluo.bende nuk kaucuk oılanı ve bambının sılıkon olanı var sızınkıler hangı markaları aldı bıde sılıkonmu kauçukmu?:26::26:
ah canım ah bende ben sormadan anlatan bır doktor aradım ama konyada yooooooooookkkk.....bıze düşüyor iş bız sorup cevap verırse o bıle nımet bence burda......otogarın orda oturuyorum canım bizde öyle dogumda bakan doktora devam ettik inş iyi birini bulabilirsem degiştiricem sadece kulagına bogazına baksın boyunu kilosunu ölçüp göndersin istemiyorum ben doktorun aylık gelişimi hakkında yapabilecekleri hakkında bilgi versin istiyorum.mesela el emmesi durumunu ben sormasam doktorun söyleyecegi yoktu normal diye arkadasımın istanbulda gittigi bi doktor varmıs herseyi sormadan anlatıyormus bu ay söyle bir oyuncak alın cocugun su gelişimine faydalı olur falan diyormus öyle birini arıyorum