işe yaradığına sevindim başk aparçalarda var ıslıkla hem biz de artık kurtulalım gürültü dinlemekten ruhumuz karardı :)))
ben bugün nöbetçi sekreter gibiyiim canım sana da yardımcı olayım hemen bir kaşıl kimyon yarım çay bardağı su demle kimyonu dibine çöksün birkaç çay kaşığı ver birde çorba kaşığında ocağın üstünde hafiif zeytinyağını ısıtıp çay kaşığına aktar amacımız asidinin gitmesi :))kızına ver ..ocak anneleinde muhabbet ilerlemiyor biliyorum onlar face e takılıyorlar ..biz diğer aylardan felan daha iyiyiz ...sizinn sınıf bizim sınıf gibi oldu öğreniclerin :))selam kızlar benı de aranıza alırmısınız?takıp edıyorum sızlerı ama yazısmak daha zevklı olacaktır emınım.....ıkı bucuk aylık bır kızım var subatta beklerken ocak 28de geldı kuzum.....ama subat annesı olarak sayıyorum kendımı:)
anne sutumuz yok deneck kadar az ve ben cok uzuluyorum damla damla sayılabılecek kadar yanı 20 ml bıle cıkmıyor.....mama takvıyesı yapıyorum buda bebegıme kaka yapamama gıbı bır dert ortaya cıkardı...tavsıyenın varmı rahat kaka yapabılmesı ıcın?
bizimkide sıkıyor aslında yaa daha açılmamış iki paket 2 numara bez var yaa hangi marka bez kullanıyorsunuz kılzar ben primadan başkasını begenmedim ya canbebeyi denedim kakayı çok dışına bırakıyor huggıes vardı onu kullanıyorum şimdi oda çok sert annem almıştı bunları değişik değişik almış hep bide molfix var onu hiç kullanmadım ben ne yapıcam şimdi bu bezleri yaa ist.aldı annem ant.alsaydım değiştirirdim acaba değşim yaparlarmı ki?
selam kızlar benı de aranıza alırmısınız?takıp edıyorum sızlerı ama yazısmak daha zevklı olacaktır emınım.....ıkı bucuk aylık bır kızım var subatta beklerken ocak 28de geldı kuzum.....ama subat annesı olarak sayıyorum kendımı:)
anne sutumuz yok deneck kadar az ve ben cok uzuluyorum damla damla sayılabılecek kadar yanı 20 ml bıle cıkmıyor.....mama takvıyesı yapıyorum buda bebegıme kaka yapamama gıbı bır dert ortaya cıkardı...tavsıyenın varmı rahat kaka yapabılmesı ıcın?
tamam sagol canım deneyeyım.....ben bugün nöbetçi sekreter gibiyiim canım sana da yardımcı olayım hemen bir kaşıl kimyon yarım çay bardağı su demle kimyonu dibine çöksün birkaç çay kaşığı ver birde çorba kaşığında ocağın üstünde hafiif zeytinyağını ısıtıp çay kaşığına aktar amacımız asidinin gitmesi :))kızına ver ..ocak anneleinde muhabbet ilerlemiyor biliyorum onlar face e takılıyorlar ..biz diğer aylardan felan daha iyiyiz ...sizinn sınıf bizim sınıf gibi oldu öğreniclerin :))((
sagol canım...bende mılupa kullanıyorum ama doktor degıstırme dedı degıstırmek ıse yarayacak bılıyorum ama ıste hangısı ıyı gelıcek her hafta ozaman ben farklı mamalar alıp yedırcem o da kotu etkılermı acaba kuzumu dıyorum....keske mamaya hc gerek kalmasa.....gece uyanıp mama yapmak onu aglatmak okadar sınır bozuzu bır durum kı ben sureklı maam kullanıyorum maalesef.....canım hoşgeldin aramızabende mama takviyesi yapıyorum biz hemen hemen mamaların hepsini kullandık ama kimi çok gaz yaptı kimi kabızvs.. en iyi bebelac geldi bize birde gazlı bir bebek olduğu iin oğluma doktor bebelec ac önermişti onu kullanıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamdım çok şükür sende deneyerek öğrenebilirsin ancak çünkü her bebeğin bünyesi farklı.
yok canım dedem biraz rahatsız babamlar hastaneyle uğraşıpğ duruyorlar zaten.bir şey olmaz gelirim dedim onlara da tırsıyorum yine de :)ayy canım konyadada havaalanına ulaşım çok zor gerçekten bide sen beyşehire gideceksin kimse gelmiycekmi seni almaya
ben de bu konudan bahseidyordum canım :))
canım hemen özelden atıyorum mailimi gerçi plates yapıyroum ama bu da karvideosunu googledan aratıp indirdim canım hatırlamıyorum nerden indirdiğimi bununla ilgili forumda var linkler .. ama maille gönderirim istersen
kızlar ben bezin üzerinde yazan kiloya göre bez kullanıyorum bizimde bazen arkadan çıkıyorz kaka 2 numara 6 numaraya kadar yazıyor annemde büyük bez kullanma bacakları çarpık olur dedi aslında bacaklarıda biraz sıkıyor gibi baya iz oluyor kesik izi gibi 5300 gram oldu kızım siz neye göre kullanıyorsunuz bez numarasını.
hoşgeldin canımselam kızlar benı de aranıza alırmısınız?takıp edıyorum sızlerı ama yazısmak daha zevklı olacaktır emınım.....ıkı bucuk aylık bır kızım var subatta beklerken ocak 28de geldı kuzum.....ama subat annesı olarak sayıyorum kendımı:)
bizimkide sıkıyor aslında yaa daha açılmamış iki paket 2 numara bez var yaa hangi marka bez kullanıyorsunuz kılzar ben primadan başkasını begenmedim ya canbebeyi denedim kakayı çok dışına bırakıyor huggıes vardı onu kullanıyorum şimdi oda çok sert annem almıştı bunları değişik değişik almış hep bide molfix var onu hiç kullanmadım ben ne yapıcam şimdi bu bezleri yaa ist.aldı annem ant.alsaydım değiştirirdim acaba değşim yaparlarmı ki?
sagol canım...bende mılupa kullanıyorum ama doktor degıstırme dedı degıstırmek ıse yarayacak bılıyorum ama ıste hangısı ıyı gelıcek her hafta ozaman ben farklı mamalar alıp yedırcem o da kotu etkılermı acaba kuzumu dıyorum....keske mamaya hc gerek kalmasa.....gece uyanıp mama yapmak onu aglatmak okadar sınır bozuzu bır durum kı ben sureklı maam kullanıyorum maalesef.....
yok canım dedem biraz rahatsız babamlar hastaneyle uğraşıpğ duruyorlar zaten.bir şey olmaz gelirim dedim onlara da tırsıyorum yine de :)
göndermedin mailin i ??
ben de açmıyprum şenaycımgece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
çengelli iğnee.....süper oluyor ama tel toka da mantıklıben beceremiyorum otriyi seda ya, birşey gelmiyor ama dolu burnu peceteyle falan çıkarıyorum. var mı bunun bi püf noktası?
geldiiiimmm nihayetmelocum dönmedi daha herhalde ?
evet canım hepsi kendi kullanma klavuzuyla doğuyorcanım sanırım melocum demişti bu bebekler kendi kullanma klavuzlarıyla doğuyolar diye valla sonuna kadar katılıyorum o nerde uyumak isterse orda uyuyo boşuna bizler telaşlanıyoz :) nerde rahatsa orda yatsın küçük hanım
kortos krem de iyi geldi ama en çok aktardan aldığım kantaron özlü krem kesin çözüm oldu canımya hanımlar hemoroid sorunu olan varmı ben çok rahatsızım bu onuda ya..napçam bılemıyorum bılgısı olan varsa yardım etsın bana ...doğumdan sonra bu cıktı meydana ya...
ben kraft dondy kullanıyorum çok memnunum bebeğin sallanarak uykuya geçiyor ve uyuyorsa kesin almalısın ben 400ye aldımkızlar otomatik sallanan beşik almak istiyorum ama bu beşikler nasıl otomatik sallanıyor bilen var mı
pille mi yoksa elle mi.? dondolino diye bi ürün var hem sallama hem mama sandalyesi ama açıklamasında bulamadım bilen varsa acil cevap.. kızım son günler acayip huy değiştirdi uyanıksa hiç durmuyo devamlı kucakta yada sallanmak istiyor
benim de aynıydı açmış meğer o saatte 90lık mama veryorum sızıp kalıyıorkızlar iki gündür oğlum ağlamıyo şükür önceleri akşam 18:30 20:30 arası ağlardı ne yaparsa yapalım susmazdı deli gibi bağırıyordu ben de perişan oluyodum oda babamızda artık taaktik geliştirdim sütümü sağıyorum gündüzden 60 cc 18:30 gibi veriyorum biberonla dooyuyo sonra biraz pışpışlıyoruz ve ağlama saatini uyuyarak geçirmesini sağlıyoruz demekki benim sütüm akşam saatlerinde azalıyorki aç ka kalıyomuş ağlıyomuş çocuk bilmiyourm ama çözüm yolunu bulduk gibi inşallah hiç ağlamaz bi daha o saatlerde:))):
ben almayacağım şenaycım,çok bunaldım evdebebeklerimizi emanet ettiğimiz insanlara bakın. yazıklar olsun... ceza da almaz bunlar bu ülkede... allaha havale ediyorum
mapuci canım ben örtü serdim yatak odasında halının üstüne. genelde orada emzirmeye çalışıyorum. dediğin gibi halılar hep leke( örtüyü sıksık yıkayabiliyorum en azından.
***öğretmen arkadaşlar ücretsiz izin alacak mısınız?
ben heyet ayarlayamadım, müdürüm de 10 10 rapor alırsın ama raporlar arası birer gün okula gelmen lazım dedi. bebeği kime bırakıcam ki, kimsemiz yok ist.da. zaten 40 gün de yetmiyor dönemi kapamaya. kafam karıştı. yaza kadar raporla geçirip eylülde ücretsiz almak istiyordum. ama olmayacak galiba.
ben kullanıyorum merak ettiğin varsa sor canımkızlar siz raporlardan bahsediyorsunuz biraz alakasız olacak ama yukarıda da sormuştum cevap veren olmadı...tecrübeli annelerden dondolino kullanan var mı? yada komşusu akrabası kullanan? almayı düşünüyorum ama kararsızım biraz büyük yer kaplıyor çünkü ve ileri geri sallanıyor acaba kızım sever mi?
bu arada bende öğrt.im ama özelde.. geçen beni de aradılar dershaneden ağustos 1 de başlayacağim tekrrar. ama çook zor geliiyor çalışmak
az önce de yazdım aktardan kantoronlu krem al makyaj pamuğuyla makata koy benimkini kökten söndürdüiyi akşamlar kızlar bende basur oluştu çok ağrım var ilaç yada buğu tavsiyesi olan varmı içimizde bir aradaş vardı melocum onun bildiği bi ilaç vardı sanırım görenininiz varmı melocumu çok acil yardıma ihtiyacım va dr gitmek istemiyorum direk görmek istiyorlar.
al benden de o kadar yawwIyi de bu gaz nasıl geçeçek çocuk 3 aylık olana kadar bağırsın mı emzik verme bitkisel ilaç verme eee .sonra .....bunu yazan gelsin de bebeği sustuursun :))))
aynen hanifecim ben de stokladımbekliyoruz canım.bu arada bizimkide o emziği alıyor sadece evde ayrıyetten 5 emzik daha var birtek bambino işe yaradı
ağladım ya bu mesajını okuyunca ne zorluklar yaşadın buse...neyseki sonu güzelBENİM BEBEĞİMMMMMMMMMMMMM 2,5 AY ERKEN DOĞDU. TEKRAR TEKRAR AYNI ŞEYLERİ YAZMAKTAN ÇOK SIKILDIM AMA EN HASSAS OLDUĞUMM KONUYLA ALAKALI ÇOK ACIMASIZCA Bİ YORUMU OKUYUNCA YAZMADAN YAPAMICAM. NE DEMEK IYYYK YA?? NE DEMEK? SENİN BEBEĞİN AYLI GÜNLÜ WAKTİNDE DOĞDU Dİ Mİ? hER GÜN YAŞAYACAK MI YARINA ÇIKACAK MI BUGÜNÜ ATLATACAK MI BEBEĞİM DİYE SORDUN MU KENDİNE? SütüN BİTTİĞİNDE BEBEĞİNİN DOKTURU YANINA GELİP BU BEBEK ANNE SÜTÜ ALMALI YOKSA BAĞIRSAKLARI PATLAR ÖLÜR DEDİ Mİ? SEN NE YAŞADIN_? bİR ANNE OLARAK NASIL BU KADAR ACIMASIZ BİR YORUM YAPABİLDİN? SÜTÜN OLMAYIP BEBEĞİNİN ANNE SÜTÜ ALMASI GEREKSEYDİ VE ALMADIĞI TAKDİRDE SONUCUN ÖLÜMLE SONUÇLANACAĞINI BİLSEYDİN ÇOK MERAK EDİYORUM BEBEĞİNİ ÖLÜMEMİ TERK EDERDİN?
LÜTFEN YAA BİRAZCIK BİRŞEYİ YAZARKEN DÜŞÜNELİM.. BEBEĞİME SÜTÜNÜ HİÇ DÜŞÜNMEDEN VEREN OĞLUMUN SÜT ANNESİNDEN ALLAHH RAZI OLSUNN !!
bizimkininde hiç aklından çıkmıyo valla
he desem hergün isteyecek
aman hiç düşünecek halim yok benim bu sıralar
2-3 gündür akşam 10 gibi yatıyorum bebeği sallayarak o uyutuyor getiriyor yatağına yatırıyor
aynennnnn hala caba sarfedıyorum azıcık gelse moral depolayacagım.....bende sımdılık 100 ml verıyorum yarın doktor randevumuz var bakalım ne dıyecek arttırma azaltma konusunda?canım bebegın kac aylık tam olarak kac kılo dogdu ve suan kac kılo yazarmıısn?bırde mama yemeye nezaman basladınız?
bende sürekli mama kullanıyorumkeşke sütüm benimde yetseydi çok üzülüp ağladım ilk haftalar ama ne yapaılm doysunda demeye başladık. hala bir ümit sütüm artar diye uğraşıyorum süt arttıran şeyleri içip yemeye çalışıyorum ben önce emziriyorum yettiği kadar, sonra mam veriyorum ama her 3-4 saatte 120cc mama yiyiyor benim paşam
paradise özel mesaj yollayamıyorum canım sana site adı var diye izin vermedi sanırım linki görmeme 90 lı yıllardan kalma bir çekim olduğu belli calla diye bir bayan var orta yaşlı bununla ilgili başkabir vidfeo da yok sanırım
yok canım dedem biraz rahatsız babamlar hastaneyle uğraşıpğ duruyorlar zaten.bir şey olmaz gelirim dedim onlara da tırsıyorum yine de :)
göndermedin mailin i ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?