2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

işe yaradığına sevindim başk aparçalarda var ıslıkla hem biz de artık kurtulalım gürültü dinlemekten ruhumuz karardı :)))

ayy o gürültüyü ewde hiç kimse sevmiyor ama kızım için katlanıyorlar ama benim bile bazen beynim şişyor nerdeyse kapattıgımda bir sakinleşme oluyor kafamda valla diyorum nasıl katlanıyormuşuz anne karnında böyle seslere

ben bugün nöbetçi sekreter gibiyiim canım sana da yardımcı olayım hemen bir kaşıl kimyon yarım çay bardağı su demle kimyonu dibine çöksün birkaç çay kaşığı ver birde çorba kaşığında ocağın üstünde hafiif zeytinyağını ısıtıp çay kaşığına aktar amacımız asidinin gitmesi :))kızına ver ..ocak anneleinde muhabbet ilerlemiyor biliyorum onlar face e takılıyorlar ..biz diğer aylardan felan daha iyiyiz ...sizinn sınıf bizim sınıf gibi oldu öğreniclerin :))

kötü olmuş canım biraz öncede konuştuk ya kakası da dışarı çıkmaya başllıyor bez küçülünce (

canım hoşgeldin aramıza bende mama takviyesi yapıyorum biz hemen hemen mamaların hepsini kullandık ama kimi çok gaz yaptı kimi kabızvs.. en iyi bebelac geldi bize birde gazlı bir bebek olduğu iin oğluma doktor bebelec ac önermişti onu kullanıyorum hiç kabızlık sorunu yaşamdım çok şükür sende deneyerek öğrenebilirsin ancak çünkü her bebeğin bünyesi farklı.

tamam sagol canım deneyeyım.....

sagol canım...bende mılupa kullanıyorum ama doktor degıstırme dedı degıstırmek ıse yarayacak bılıyorum ama ıste hangısı ıyı gelıcek her hafta ozaman ben farklı mamalar alıp yedırcem o da kotu etkılermı acaba kuzumu dıyorum....keske mamaya hc gerek kalmasa.....gece uyanıp mama yapmak onu aglatmak okadar sınır bozuzu bır durum kı ben sureklı maam kullanıyorum maalesef.....

ayy canım konyadada havaalanına ulaşım çok zor gerçekten bide sen beyşehire gideceksin kimse gelmiycekmi seni almaya
yok canım dedem biraz rahatsız babamlar hastaneyle uğraşıpğ duruyorlar zaten.bir şey olmaz gelirim dedim onlara da tırsıyorum yine de :)

ben de bu konudan bahseidyordum canım :))
göndermedin mailin i ??

videosunu googledan aratıp indirdim canım hatırlamıyorum nerden indirdiğimi bununla ilgili forumda var linkler .. ama maille gönderirim istersen
canım hemen özelden atıyorum mailimi gerçi plates yapıyroum ama bu da kar

canım biz 5250yiz yeni paketimizi 3 aldık sıkar artık bence 2

hoşgeldin canım
canım mamasına arada ısıtıp soğuttugun zeytinyagı karıştırabilirsin

canım bakkal gibi bi yer varsa belki degiştirir yada etrafta doğum yapan birine verirsin eltim vermişti bize ööle açılmamış 2-3 paket

gündüz hiç uyumayan kızım buzuki orhanla uyudu cidden benim de kafam şişmişti gürültüden bu biraz daha ii

bende sürekli mama kullanıyorum keşke sütüm benimde yetseydi çok üzülüp ağladım ilk haftalar ama ne yapaılm doysunda demeye başladık. hala bir ümit sütüm artar diye uğraşıyorum süt arttıran şeyleri içip yemeye çalışıyorum ben önce emziriyorum yettiği kadar, sonra mam veriyorum ama her 3-4 saatte 120cc mama yiyiyor benim paşam

yok canım dedem biraz rahatsız babamlar hastaneyle uğraşıpğ duruyorlar zaten.bir şey olmaz gelirim dedim onlara da tırsıyorum yine de :)

göndermedin mailin i ??

göndericem mailimi canım ;}

bende sana bi mesaj atmıştım

gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
ben de açmıyprum şenaycım
ben beceremiyorum otriyi seda ya, birşey gelmiyor ama dolu burnu peceteyle falan çıkarıyorum. var mı bunun bi püf noktası?
çengelli iğnee.....süper oluyor ama tel toka da mantıklı
melocum dönmedi daha herhalde ?
geldiiiimmm nihayet
evet canım hepsi kendi kullanma klavuzuyla doğuyor

ya hanımlar hemoroid sorunu olan varmı ben çok rahatsızım bu onuda ya..napçam bılemıyorum bılgısı olan varsa yardım etsın bana ...doğumdan sonra bu cıktı meydana ya...
kortos krem de iyi geldi ama en çok aktardan aldığım kantaron özlü krem kesin çözüm oldu canım
ben kraft dondy kullanıyorum çok memnunum bebeğin sallanarak uykuya geçiyor ve uyuyorsa kesin almalısın ben 400ye aldım
benim de aynıydı açmış meğer o saatte 90lık mama veryorum sızıp kalıyıor
ben almayacağım şenaycım,çok bunaldım evde
ben kullanıyorum merak ettiğin varsa sor canım
az önce de yazdım aktardan kantoronlu krem al makyaj pamuğuyla makata koy benimkini kökten söndürdü
Iyi de bu gaz nasıl geçeçek çocuk 3 aylık olana kadar bağırsın mı emzik verme bitkisel ilaç verme eee .sonra .....bunu yazan gelsin de bebeği sustuursun :))))
al benden de o kadar yaww
bekliyoruz canım.bu arada bizimkide o emziği alıyor sadece evde ayrıyetten 5 emzik daha var birtek bambino işe yaradı
aynen hanifecim ben de stokladım
ağladım ya bu mesajını okuyunca ne zorluklar yaşadın buse...neyseki sonu güzel

aynen fatma

merhaba kızlar...

hırsla geçmişi bitirmeye çalışıyorum dün akşamdan beri ancak dün yazılanları okuyamamdım henüz
ve sonunu getiremeyeceğimden korkarak bi merhaba diyeyim dedim

en çok konuşulan sezon açılışı olmuş biz henüz yapmadık eşim perişan...

kızım akşamları 7-11 arası 4 saat ağlıyordu meğer açmış sütüm azmış 90 lık mama veriyorum o saatte hemen sızıyor.akşama yetmiyor yani sütüm ,memeyi sıkınca var ama su gibi koyu değil ya da doyurucu değil

sizler nasılsınız?

bu ara en büyük sorunumuz kabızlık her gün sabunla yaptırıyorum ne dersiniz ilaç falan

neyse uyandı şimdi

paradise özel mesaj yollayamıyorum canım sana site adı var diye izin vermedi sanırım linki görmeme 90 lı yıllardan kalma bir çekim olduğu belli calla diye bir bayan var orta yaşlı bununla ilgili başkabir vidfeo da yok sanırım

aynennnnn hala caba sarfedıyorum azıcık gelse moral depolayacagım.....bende sımdılık 100 ml verıyorum yarın doktor randevumuz var bakalım ne dıyecek arttırma azaltma konusunda?canım bebegın kac aylık tam olarak kac kılo dogdu ve suan kac kılo yazarmıısn?bırde mama yemeye nezaman basladınız?

tamam canım sağol ben netten bi tane buldum indirmeye çalışıyorum şimdi bakalım o mu ;}

göndermedin mailin i ??

canım özelden mj atamıyorum sanırım mj sayım yetersiz
ben çıkıyorum kızçem uyandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…