• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

kızlar callenitics diye bir egzersiz var bilenleriniz vardır belki ben üç gün yaptımsıkılaşmak için ve kolay dikiişlere felan zarar yok komşum bir haftadır görmüyordu zayıflamışsın dedi şok oldum gerçi 10 günde baya farkedermiş 21 günde tam etkisini gösteririmiş gelin beraber yapalım .

canım bende istiyorumm..eçen baya araştırdım netten ama indiremedimm...özelden mail adresimi göndereyim sanaa:)

Zeytinyagından mutfagımı havaya ucuruyodum nerdeyse kendimi balkona atmasam resmen kül olmustum. Aklınızda olsun ocakta unutmayın. Bebegimin sancısı tuttu aglıyo ıkınıyo kızarıyo kaynanamında pışpışları beynimi uyuşturdu sabah 6 dan aksama kadar. Bi yerde de kaynatıp ılıtın gôbegine poposuna masaj yapın die okumuştum. Koydum az bisey cezveyle ocaga o sırada kaka yaptı alayım derken kaynanam basımda pışpış unuttum ocagı bezi atmaya giderken cezveyi gôrdüm kararmış lavabonun icine bi bıraktım bi harladı cıglık cıglıga atmısım balkona kendimi esimle valide sultan diger odalardan görmüsler alevi mutfagın dolaplar tavan kapkara sildim hemen. Ölcektim ya bi de öyle sesli olduki bomba gibi patladı 2 parmak zeytinyagı

ay canım çok geçmiş olsunnnn

selam kızlar benı de aranıza alırmısınız:3:?takıp edıyorum sızlerı ama yazısmak daha zevklı olacaktır emınım.....ıkı bucuk aylık bır kızım var subatta beklerken ocak 28de geldı kuzum.....ama subat annesı olarak sayıyorum kendımı:)
anne sutumuz yok deneck kadar az ve ben cok uzuluyorum damla damla sayılabılecek kadar yanı 20 ml bıle cıkmıyor.....mama takvıyesı yapıyorum buda bebegıme kaka yapamama gıbı bır dert ortaya cıkardı...tavsıyenın varmı rahat kaka yapabılmesı ıcın?

canım aramıza hoşgeldinn..süt konusunda aynıyızz..kafana takmaa..napalım olmayınca olmuyorr..hiç yoktan iyidirr..koca bir biberon mamaya denktir oo:)))

aynennnnn hala caba sarfedıyorum azıcık gelse moral depolayacagım.....bende sımdılık 100 ml verıyorum yarın doktor randevumuz var bakalım ne dıyecek arttırma azaltma konusunda?canım bebegın kac aylık tam olarak kac kılo dogdu ve suan kac kılo yazarmıısn?bırde mama yemeye nezaman basladınız?

canım benim paşa tam 2 ay 4 günlük ablası... 3.400kg doğdu. şu an tam 6.000kg dün aşımız vardı dün öğrendik kilosunu. mamaya 10 günlüktü başladığımızda:61:

kızla gerçekten bizim bez küçük geliyor galiba bu seferde çişi çıkmış bezden marketlere bir sorım bakim değişim yaparlar belki

ayy ben de şimdi dikkat ettim bacakları sıkmış 3 numaraya mı geçicez mecbur şu paketi bitircez geçicez yavrum sıkmış bacaklarını yaa

evet canım ben 43. günümde oldum
ay neguzel bende olsaydım valla ıcım rahat edecek:)

canım aramıza hoşgeldinn..süt konusunda aynıyızz..kafana takmaa..napalım olmayınca olmuyorr..hiç yoktan iyidirr..koca bir biberon mamaya denktir oo:)))
hosbulduk canım sagol...evet oyle ama mılletın lafı sözü bıtmıyor ıste sankı bız cok ıstıyoruz mamayla beslemeye kuzularımızı degılmı?

canım bende sabah sormuştum bu soruyu çogumuz olmusuz canım :9:

babys hala gitmedi ama sonra tekrar deneyim
bır ben kalmısım ozaman:)
canım benim paşa tam 2 ay 4 günlük ablası... 3.400kg doğdu. şu an tam 6.000kg dün aşımız vardı dün öğrendik kilosunu. mamaya 10 günlüktü başladığımızda:61:
masallah pasana canım...bızde yarın ogrenecegız kılosunu en son gıttıgımızde cok almamıstı...sagol canım

bnr yrn sağol canım

EMELMUHAMMED canım sağol.valla tam azaldı derken 2 gündür yine felaketiz.gece çayı vermesem 1 dk bile uyumaz.üşüttük mü kurufasülye yedim kimyonla yapmama rağmen o mu yaptı bilemedim.geçen arkadaş aradı biogaia kullanmış 1 haftada bişey kalmadı dedi bizim nerdeyse 1 ay olacak hala aynı.msj yaptım sabah yine aynı 3 ayı dört gözle bekliyorum bakalım.inş sizde herşey yolundadır

bnr yrn sağol canım

EMELMUHAMMED canım sağol.valla tam azaldı derken 2 gündür yine felaketiz.gece çayı vermesem 1 dk bile uyumaz.üşüttük mü kurufasülye yedim kimyonla yapmama rağmen o mu yaptı bilemedim.geçen arkadaş aradı biogaia kullanmış 1 haftada bişey kalmadı dedi bizim nerdeyse 1 ay olacak hala aynı.msj yaptım sabah yine aynı 3 ayı dört gözle bekliyorum bakalım.inş sizde herşey yolundadır

çok şükür bizde herşey yolunda canım bizde gaz sorunu yok sizlerde oldugunu duyunca çok üzülüyorum bebişlerinize inş. hemen biter gaz sorunları

Son düzenleme:
bende iki paket daha var inş. değiştiricek bir yer bulurum bir yarım var bunu bitirelimde bir tanede 3 numaramız var hazırda :1::1:

bizim burda öyle bi yer var sağolsun amca bebek malzemesi satıyor herşey var şampuana emziğe kreme kadar yarım paketleri bile alıyor sürekli gelen müşterileri var sağolsun olmadı biz de yarım paketi vercez.. :} dediğim yer istanbul güngörende merak eden olursa

merhaba kızlar...

hırsla geçmişi bitirmeye çalışıyorum dün akşamdan beri ancak dün yazılanları okuyamamdım henüz
ve sonunu getiremeyeceğimden korkarak bi merhaba diyeyim dedim

en çok konuşulan sezon açılışı olmuş biz henüz yapmadık eşim perişan...

kızım akşamları 7-11 arası 4 saat ağlıyordu meğer açmış sütüm azmış 90 lık mama veriyorum o saatte hemen sızıyor.akşama yetmiyor yani sütüm ,memeyi sıkınca var ama su gibi koyu değil ya da doyurucu değil

sizler nasılsınız?

bu ara en büyük sorunumuz kabızlık her gün sabunla yaptırıyorum ne dersiniz ilaç falan

neyse uyandı şimdi

CANIM HOŞGELDİN

baby_s bana da mail atar mısın canım vaktin olunca

mailimi özelden yazıyorum şimdi

Son düzenleme:
selam kızlar

oğluşu yıkadık yine dünde yıkamıştık sıcak sıcak suyla yıkadı teyzem ilk suda bağırdı sanırım sıcak geldi hemen müdahale ettim soğuttum biraz sonra sustu yazık kıyamam
emdi uyudu hala uyuyoo.

teyzem süt olsun diye çorba pişirdi bana çok iddialı bunu iç süt fışkırcak dedi:37: yavan çorba adıda bilmem bilirmisiniz bayburt çorbası içinde bulgur yarma un et suyu barbunya falan var içiyoruz bakalım yarasınnnn

ya şu jimlastikten bahsetmişsiniz bende istiyrum bende bende bendee :27: yat yat ye ye nereye kadar kotlarımı vermiştim terziye yana parça koydu güya ama hala darrrr anlamadım gitti adam ölçmüştü halbuki ama olmazsa getir falan dedi ama hırs yaptım bidaha açtırmamgöbeği eritip giricem içinee :52:

Back