• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

bende de öyle canım sol daha az üretiyo ama öyle olur diyolar biri daha az olurmuş ben de hep tek emziriyodum daha doğrsusu 2.ye geçmeden ya uyuyodu yada almıyodu ama şimdi 2sinide veriyorum 2.den azcık emiyo ee büyüdü hanfendii ama 3 saatte 1 emiyo artık

babys link verirmisin callanetics için

videosunu googledan aratıp indirdim canım hatırlamıyorum nerden indirdiğimi bununla ilgili forumda var linkler .. ama maille gönderirim istersen

kaynatmana gerek yok bence ya hafif ısı görsün yeter ..ayy çok tehlikeli ya ben bazaen kızım omzumda giriyorum mutfağa :))
bale figürleri gibi canım kolay canın yanmıyor ama hiç kullanmadığın kasları çalıştırıyormuş bir video var onu gönderiririm isteyene ..beraber yaparız yani herkes hergün yapar birbirimize sonuçları ya
zarız

tabiisterim nasıl göndericeksin bize

Zeytinyagından mutfagımı havaya ucuruyodum nerdeyse kendimi balkona atmasam resmen kül olmustum. Aklınızda olsun ocakta unutmayın. Bebegimin sancısı tuttu aglıyo ıkınıyo kızarıyo kaynanamında pışpışları beynimi uyuşturdu sabah 6 dan aksama kadar. Bi yerde de kaynatıp ılıtın gôbegine poposuna masaj yapın die okumuştum. Koydum az bisey cezveyle ocaga o sırada kaka yaptı alayım derken kaynanam basımda pışpış unuttum ocagı bezi atmaya giderken cezveyi gôrdüm kararmış lavabonun icine bi bıraktım bi harladı cıglık cıglıga atmısım balkona kendimi esimle valide sultan diger odalardan görmüsler alevi mutfagın dolaplar tavan kapkara sildim hemen. Ölcektim ya bi de öyle sesli olduki bomba gibi patladı 2 parmak zeytinyagı

canım çok çok geçmiş olsun allah korumuş

bizde de sol felaket ilk doğduğunda sevmedi onu zaten hala da öyle :))

ayy zaten nasıl olcak korkuyorumuçakla incem konyaya servisle otogara ordan da beyşehire o arada sorun yaşarsam yollarda sürünürsem diye korkuyorum ..dönüşte eşim beni almaya gelecek o zaman rahat olurum gelirim konyaya :))

evet zaten doktorlarda o yüzden bir şey diyemiyor her bebeğe farklı bir şey iyi geliyor pğişik kreminde öyle oldu bizde denemedğimiz şey kalmadı en son biri iyi geldi mesela ))
ayy canım konyadada havaalanına ulaşım çok zor gerçekten bide sen beyşehire gideceksin kimse gelmiycekmi seni almaya

kızlar ben bezin üzerinde yazan kiloya göre bez kullanıyorum bizimde bazen arkadan çıkıyorz kaka 2 numara 6 numaraya kadar yazıyor annemde büyük bez kullanma bacakları çarpık olur dedi aslında bacaklarıda biraz sıkıyor gibi baya iz oluyor kesik izi gibi 5300 gram oldu kızım siz neye göre kullanıyorsunuz bez numarasını.

kızlar ben bezin üzerinde yazan kiloya göre bez kullanıyorum bizimde bazen arkadan çıkıyorz kaka 2 numara 6 numaraya kadar yazıyor annemde büyük bez kullanma bacakları çarpık olur dedi aslında bacaklarıda biraz sıkıyor gibi baya iz oluyor kesik izi gibi 5300 gram oldu kızım siz neye göre kullanıyorsunuz bez numarasını.

canım biz bacakları sıkmaya başlayınca geçtik büyük numarya çarpık olacağını sanmıyorum tam tersi rahat hareket ederse daha iyi ..hem gazını felan da rahat çıkarıı ben ce :))

kızlar sabahtan beri hem size yazıyorum hem de kızımı uyutmaya çalışıyorum ayağımda salladım omuzumda tuttum buziki orhan dinlettim felan ama efkan şeşenin ıslığını açınca uyudu dünde böyle olmuştu demekki alıştı buna :))YouTube - efkan şeşen elgajiye ıslık güzel bir melodi

canım çok güzelmiş paylaşımın için sağol kızım uyanmıştı beşiğinde sallıyordum sen paylaşınca açım hemen yumdu gözlerini uyumaya devam etti işe yaradı valla yoksa şimdi bagırmaya başlardı.:66::66:

canım çok güzelmiş paylaşımın için sağol kızım uyanmıştı beşiğinde sallıyordum sen paylaşınca açım hemen yumdu gözlerini uyumaya devam etti işe yaradı valla yoksa şimdi bagırmaya başlardı.:66::66:

işe yaradığına sevindim başk aparçalarda var ıslıkla hem biz de artık kurtulalım gürültü dinlemekten ruhumuz karardı :)))

kaynatmana gerek yok bence ya hafif ısı görsün yeter ..ayy çok tehlikeli ya ben bazaen kızım omzumda giriyorum mutfağa :))
bale figürleri gibi canım kolay canın yanmıyor ama hiç kullanmadığın kasları çalıştırıyormuş bir video var onu gönderiririm isteyene ..beraber yaparız yani herkes hergün yapar birbirimize sonuçları ya
zarız

canım türkçe dublaj video varsa bana da gönderir misin?

özelden nasıl mail atıcam ya kusura bakma

canım ne kusuru :)) sen yenisin galiba :)) reklamda vardı ya ondan :))

baby_s yazıyorya tıkla nickime oraya özel mesaj göreceksin ordan mailini yaz gönder .yukarıda bildirileriniz bölümündende sana gelenleri görürsün..

selam kızlar benı de aranıza alırmısınız:3:?takıp edıyorum sızlerı ama yazısmak daha zevklı olacaktır emınım.....ıkı bucuk aylık bır kızım var subatta beklerken ocak 28de geldı kuzum.....ama subat annesı olarak sayıyorum kendımı:)
anne sutumuz yok deneck kadar az ve ben cok uzuluyorum damla damla sayılabılecek kadar yanı 20 ml bıle cıkmıyor.....mama takvıyesı yapıyorum buda bebegıme kaka yapamama gıbı bır dert ortaya cıkardı...tavsıyenın varmı rahat kaka yapabılmesı ıcın?

canım biz bacakları sıkmaya başlayınca geçtik büyük numarya çarpık olacağını sanmıyorum tam tersi rahat hareket ederse daha iyi ..hem gazını felan da rahat çıkarıı ben ce :))

bizimkide sıkıyor aslında yaa daha açılmamış iki paket 2 numara bez var yaa hangi marka bez kullanıyorsunuz kılzar ben primadan başkasını begenmedim ya canbebeyi denedim kakayı çok dışına bırakıyor huggıes vardı onu kullanıyorum şimdi oda çok sert annem almıştı bunları değişik değişik almış hep bide molfix var onu hiç kullanmadım ben ne yapıcam şimdi bu bezleri yaa ist.aldı annem ant.alsaydım değiştirirdim acaba değşim yaparlarmı ki?

Back