2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım bende istiyorumm..eçen baya araştırdım netten ama indiremedimm...özelden mail adresimi göndereyim sanaa:)

ay canım çok geçmiş olsunnnn

canım aramıza hoşgeldinn..süt konusunda aynıyızz..kafana takmaa..napalım olmayınca olmuyorr..hiç yoktan iyidirr..koca bir biberon mamaya denktir oo:)))

canım benim paşa tam 2 ay 4 günlük ablası... 3.400kg doğdu. şu an tam 6.000kg dün aşımız vardı dün öğrendik kilosunu. mamaya 10 günlüktü başladığımızda

kızla gerçekten bizim bez küçük geliyor galiba bu seferde çişi çıkmış bezden marketlere bir sorım bakim değişim yaparlar belki

ayy ben de şimdi dikkat ettim bacakları sıkmış 3 numaraya mı geçicez mecbur şu paketi bitircez geçicez yavrum sıkmış bacaklarını yaa

evet canım ben 43. günümde oldum
ay neguzel bende olsaydım valla ıcım rahat edecek:)

canım aramıza hoşgeldinn..süt konusunda aynıyızz..kafana takmaa..napalım olmayınca olmuyorr..hiç yoktan iyidirr..koca bir biberon mamaya denktir oo:)))
hosbulduk canım sagol...evet oyle ama mılletın lafı sözü bıtmıyor ıste sankı bız cok ıstıyoruz mamayla beslemeye kuzularımızı degılmı?

canım bende sabah sormuştum bu soruyu çogumuz olmusuz canım

babys hala gitmedi ama sonra tekrar deneyim
bır ben kalmısım ozaman:)
canım benim paşa tam 2 ay 4 günlük ablası... 3.400kg doğdu. şu an tam 6.000kg dün aşımız vardı dün öğrendik kilosunu. mamaya 10 günlüktü başladığımızda
masallah pasana canım...bızde yarın ogrenecegız kılosunu en son gıttıgımızde cok almamıstı...sagol canım

bnr yrn sağol canım

EMELMUHAMMED canım sağol.valla tam azaldı derken 2 gündür yine felaketiz.gece çayı vermesem 1 dk bile uyumaz.üşüttük mü kurufasülye yedim kimyonla yapmama rağmen o mu yaptı bilemedim.geçen arkadaş aradı biogaia kullanmış 1 haftada bişey kalmadı dedi bizim nerdeyse 1 ay olacak hala aynı.msj yaptım sabah yine aynı 3 ayı dört gözle bekliyorum bakalım.inş sizde herşey yolundadır

çok şükür bizde herşey yolunda canım bizde gaz sorunu yok sizlerde oldugunu duyunca çok üzülüyorum bebişlerinize inş. hemen biter gaz sorunları

Son düzenleme:
bende iki paket daha var inş. değiştiricek bir yer bulurum bir yarım var bunu bitirelimde bir tanede 3 numaramız var hazırda

bizim burda öyle bi yer var sağolsun amca bebek malzemesi satıyor herşey var şampuana emziğe kreme kadar yarım paketleri bile alıyor sürekli gelen müşterileri var sağolsun olmadı biz de yarım paketi vercez.. :} dediğim yer istanbul güngörende merak eden olursa

CANIM HOŞGELDİN

baby_s bana da mail atar mısın canım vaktin olunca

mailimi özelden yazıyorum şimdi

Son düzenleme:
selam kızlar

oğluşu yıkadık yine dünde yıkamıştık sıcak sıcak suyla yıkadı teyzem ilk suda bağırdı sanırım sıcak geldi hemen müdahale ettim soğuttum biraz sonra sustu yazık kıyamam
emdi uyudu hala uyuyoo.

teyzem süt olsun diye çorba pişirdi bana çok iddialı bunu iç süt fışkırcak dedi yavan çorba adıda bilmem bilirmisiniz bayburt çorbası içinde bulgur yarma un et suyu barbunya falan var içiyoruz bakalım yarasınnnn

ya şu jimlastikten bahsetmişsiniz bende istiyrum bende bende bendee yat yat ye ye nereye kadar kotlarımı vermiştim terziye yana parça koydu güya ama hala darrrr anlamadım gitti adam ölçmüştü halbuki ama olmazsa getir falan dedi ama hırs yaptım bidaha açtırmamgöbeği eritip giricem içinee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…