2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

dr um 3. aydan önce hamile kalma riskinin olmadığını söylemişti.eğer sezeryen le doğum yaptıysan kanamaların 60 güne kadar sürmesi normalmiş. 6 ay boyunca kanamalar düzensiz olurmuş. benim 40 sürdü şimdide arasıra oluyor dr nrml olduğunu söyledi... peki hangi korunma yöntemini tercih edeceksiniz karar verdiniz mi kızlar ? spiral , iğne , ilaç ??

aynı şeyleri bende yapıyorum canım ıkındıgı zaman hemen ben müdale ediyorum ayaklarını karnına itiyorum hemen gzaı çıkıyor yoksa çok ıkınıyor bide benim kızım alttan gaz çıkardıgında korkuyor aglıyor yaa çok korkak benim kızım gerçi anneside farklı değil bende küçükken bezimde kakamı gömüş korkmuşum bir hafta kaka yapmamışım annem ne ugraştım seninle diyor yaptırmak için

canım emziren anneler geç regl oluyomuş ben onun için hiç beklemiyorum bu aralar hatta yeğenim 1.5 yaşında ablam ın regli daha yeni düzene girdi
ben hem ayak hemde el hareketleri yapıyorum ama elle ayak birleşsin diye hiç zorlamadım bende tırsarım zaten

hep kadınlarmı korunucak birazda erkekler korunsun diyerekten condomu verdim eşime buyur dedim sıra sende

tüh yaa 1 .10 da felan getirmişler içeriden kızımı ama nasıl oluyor ki acaba bu tür durumlarda saati düzleme yoluna mı gidiyorlar.ya da sezeryanlıyım zaten karnımı 1 de n önce açtılar diye mi düşünecem acaba ne zor bir çelişki oldu bu ..gerçi bu burç işinden anlayanların bir kriteri felan vardır ama :)))

evet canım yapıyorum bende zaten gazı oldumu masajla ve hareketle rahatlıyor :))

ayy çok komik oluyor her karnına ittiğimde bir bırt sesi :))

canım senin doktor öyle demiş ama ben saglık ocagında bir kadınla konuştum kırkı çıkar çıkaz ilk ilişkide hamile kalmış yani ne olucagı belli olmaz dikkatli olmak gerekiyor tedbiri elden bırakmamak lazım

Son düzenleme:

6 aydan önce spiral takmıyorlar sanırım iğnelerin hormonları etkileme olasılığından söz ediyorlar emzirirken hap alabilecekmiyiz peki ben düşündüm en iyisi biz bu olayı bitirelim risk almayalım epeydir başımız rahattı ne güzel ))

gaz çıkarması için ayaklarını bende karnına çektiriyorum demek istediğim elleriyle ayaklarını falan birleştiriyolar falan ya bide tv de göstermişlerdi arkaya doğru falan çeviriyolar onları yapamıyorum

sonden ilk 3 ay korur demiş doktorun ama banada tam tersini söyledi.süt korur diye bişi yok dedi.o şöyle oluyormuş süt olmasını sağlayan bir hormon varmış o artınca çocuk olmazmış evet ama ne zaman artacağını ne sen nede onlar bilebilirmiş tesadüf ozamana denk gelirse tamam ama ya denk gelmezsee....bana sakın ona güvenme demişti
valla bizdede eşim korunuyor gerçi bu durumdan hiiç memnun diil ama mecbur yapacak bişi yok bugüne kadar hazıra alıştı tabii

aynı dertten müzdaribim bende cevap istiyorum

hep kadınlarmı korunucak birazda erkekler korunsun diyerekten condomu verdim eşime buyur dedim sıra sende

kııız lar korunma konusunda uzman tvnin vidyosuna baktınızmıııı buna göre korunuyosak süperrr...güvenmelimiyiz sizce...adama hamileliğimiz boyunca güvenmiştik aslında

Emziren anne hamile kalabilir mi? - UZMANTV

kızlar aman dikkat
kırk başı denilen dönemde hamile kalan o kadar çok kişi varkii..3 ay kalınamıyomuş filan demiş bir doktor galibaa..bence korunalımm..riske atmamak gerekirr...

bizim apartmanda komşumuz ebe ona sordum süt korurmu diye korur dedi ama nasıl korur her iki saatte bir emzirirsen gecelerde dahil o zaman süt korur ama niye riske atıcaksın kendini en iyi prezervatif ver eşine o korunsun dedi iğne hormonları bozuyor bazen bir sene bile adet olmayabiliyorsun dedi spiral ise adet olman lazım hap dersen oda sütüne geçiyor altı ay kullanamazsın dedi amann dedim bende ben niye düşünüyorum eşim korunsun birazda onun pek hoşuna gitmedi ama çünkü biz daha önce hiç korunmadık evlendikten altı ay sonra hamile kaldım 3.5 aylık düşükoldu sonra kürtaj oldum ondan sonrada 8 ay sonra kızıma hamile kaldım yani anlıycanız eşim pekmi rahattı rahatı bozuldu şimdi

Son düzenleme:
Ay tek olmadgmı bılmek guzel.bızım esler rahat durmadı yaramazlık yaptı.saten eşım sakayla karısk dıodu kızıma kards lazm dıe saka kaka olmsnda :18:

yok canım biz daha sezonu açmadık benimde senin gibi akıntı şeklindeyken tekrar kan geldi acaba adetmi oldum onu bilemedim..

sedacım ben bahsettiğin gibi masaj yapıyorum doğduğundan beri hatta abartıp yüz üstü yatırıp elleriyle ayaklarını birleştirmeye çalışıyorum tabi canını yakmayacak şekilde dikkat ederek ve maşallahh oğlum bir ayda 7 cm uzamış ben bu masajlara bağlıyorum uzamasını...

benimki dr gitmeden elimi bilem tutmadı korkusundan kasılırsan belki bişey olur dedi

maşallahhh.bizimkide kendi yapıo zaten hareketlerini bi geriniyokii sormaaa.c şeklini alıyo elleriyle ayakllarını arkadan tutacak nerdeysee bana ihtiyacı yokk

ya tırsmasam da bende yapsam esnek olsun oğlan biraz

bende dinletiyorum çok etkili bence

çok teşekkürler paylaşan arkadasım
benım kızım da cok aglıyor beyaz gurultuyu falan denedım bırde bunu deneyecem
bu kolık ne ıllet bıseymıs yaa
ne gaz ılacı ne masaj kalmadı yapmadıgımız ağlamaktan yorgun dusup uyuyor yavrum

dillerim_lal,atnickli,islem,fns93+,gozdeati+,manikk,shineb,feeble,tombii,cankus03,emelmuhammed+,

ooo şuraya bak ne güzel eski günler gibii

vayy beee eski günler dedimde hamilelik süreci geldi aklıma valla şimdi hayal gibi geliyoo ama sayenizde güzel eğlenceli bilnçli sağlıklı bir hamilelik geçirdimm.iyiki varsınız kızlar yaa ben çok memnunum hepinizi tanıdığımaa

ben hergün yaptırıyorum hemde doğdugundan beri
ayakları ve ellerini birleştiriyorum arkada vs

kesin değil ama
süt korur diye bişey yokmuş benim dr um öyle dedi
ve o zamanda hamile kalan pek çok örnekte var
bence siz yinede önleminizi alın

hadi biz kızlarımla yatıyoruz
iyi geceler hepinizee:71
:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…