2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

çok sağol canım şimdi rahatladım bende benim oğlan hepmi ishal diyordum öyle yeşil falan değil sümüksüde değil demekki benim bebiş ishal değil bende sezaryen oldum bekleyeyim eğer artarsa gideyim bari doktora zaten kontrolede gitmedim daha.

ıyı aksamlar kızlar bısı sorcam benım kırkımdan once kanamalarım oldu en son 38.gunde koyu renkte bır kanamam oldu 3-5 gun surdu bu adet kanaması mı yoksa lohusa kanamasımı ben anlamadım.işin kotusu korunmadan bırlıkte oldum esımle daha dogrusu esım yuzumden hazırlıksız yakalandım kızlar gecen hafta sezonu actık 50 gunlukken bu ay adet gormedım daha yanı ben adet gormus muyum gormemısmıyım onu anlamak ıstıyorum gormemıssem eger ıs vahım kızıma kardes gelcek yoksa bıde sızın reglılerınız ne zaman geldı kırkından once mı yoksa kırktan sonra mı?

Son düzenleme:

aynı dertten müzdaribim bende cevap istiyorum

canım ben de öylesine pompa aldım göğsümde kalanı boşaltayım bişi olurda dışarı çıkarsam felan die lansinoh manuel aldım ben 40tl ye gayette memnunum işimi görüyo

canım benim 30unda bitti şimdi 66.günde hafif lekelenme oldu aman korunun yaa sakata gelmeyin valla son olan adet gibiyse adet görmüşündür canım ama buaralar düzensiz olabilir adetin

canım ben de öylesine pompa aldım göğsümde kalanı boşaltayım görmüşündür canım ama buaralar düzensiz olabilir adetin
Pek anlamdm cnm acıkcası adetm dıe ole lekelenme dııl.1gunluk ped hatta bazen normal ped koydm.ay anlamdm tuh esım uzakta olmasa bılrdm ypcamı ins süt korur olayı olur

ayyy ewet ne güzel kızlarımızın gelişimleri bile yanı gidiyor maşallah bebişlerimize ewet yaa bizim kızda bagırdımı kimin kucagındaysa hemen bırakıyorlar bana veriyorlar cazgır bu diyorlar bende annem bakk gülünce seni vermek istemiyorlar ama aglayınca hemen seni bırakıyorlar diyorum

o zaman gerçekten sinirli çocuklarımız olacak ...bu arada kızlar benim kızım 1 de doğdu tam sınıra geliyor yükselen hesaplarken nasıl bakacam...

Pek anlamdm cnm acıkcası adetm dıe ole lekelenme dııl.1gunluk ped hatta bazen normal ped koydm.ay anlamdm tuh esım uzakta olmasa bılrdm ypcamı ins süt korur olayı olur

ayy inşallah bişiycik olmamıştır.ben geçenlerde saglık ocagına gittim orda bir kadın bebişinin kalp atışlarını dinletmeye gelmişti ebemde sana condom verim dedi kadında ayy dikkat edin valla bak ben kırkım çıktıktan sonra nasıl oldu anlamadım hamile kaldım dedi şimdi oğlu sekiz aylıkmış kızınada yedi aylık hamileymiş.amannn kızlar dikkattt kocişler işin gırgırındalar tabii.

şubat annecikleri bebişlerinizi iyi günlerde büyütün. siz daha deneyimlisinizdir. travel sistem bebk arabası hangi marka kullanıyorsunuz hangi modeli tavsiye edersiniz. şididedn teşekkürler

kızlar adet olmayı beklemeyin siz korunun tedbiri elden bırakmayın
doğumdan sonra ilk adetinizi 6. aydada olabilirsiniz 1.5 yıl sonrada kişiye göre değişiyor
mesela ben ilkinde 6. ay adet olmuştum kardeşim 1.5 yıl sonra

bende bu adet mevzunu soracaktım.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman adet olunuyor.benim malum olaydan sonra kanamam azda olsa devam etti.ama bu dediğim gibi böyle uzun ara verdikten sonra ilk olayda olur hep

bide bişi daha sorucam kızlar bebeklerinize cimlastik hareketleri yaptırıyomusunuz yani ellerini ayaklarına falan değdiriyomusunuz ya ben bir iki yapimm dedim ama korktumm kırılıvericek diye

10 şubat caanım öğlen 1 yazıyor dosyasında tam zamanında yazmışlarmıdır ki bir iki dakika öncesini mi düşünmeliyim acaba ?

hakikaten tam sınır yaa ikizlerde olabilir boğada bana tam söylediler doğum dosyasında 15:30 yazıyor ama 15:37 de aldılar kızımı sana söylemeyi unutmuşlar galiba bence tam bir değildir geçmiştir biri ama tam bir yazmışlardır ama benim düşüncem tabi benim kızımdan bir büyükmüş senin bebiş34:

merhaba ben göğüs ucu yaralarımın olması sebebiyle makine almıştım ama çok fazla kullanmadım şimdi eğer sağmam gerekirse elimle sağıyorum makineden daha kısa sürede yeterli miktarı sağabiliyorum bence boşuna para vermiş olursun

ben günde 2-3 kez yaptırıyorum seda, özellikle gazı olduğunda ya da kaka yapmaya çalışırken işe yarıyor.
dikkatli olursan bişeycik olmaz
ben özellikle bacaklarını karnına itip çekiyorum
bisiklet sürdürüyorum

ben yapıyorum canım bazen hoşuna gidiyor bazende suuratını asıyor ben cesaretliyim galiba yaa aklıma geliyor ama dikkatli yaptıktan sonra birşey olmaz diye düşünüyorum bazen elini tuttugumda bile çıt çıt diyor kemikleri hemen korkup bırakıyorum elini offf annelik zor yaaa hem korkuyoruz hemde yapmak durumunda oluyoruz.ahh ahh annemi şimdi daha iyi anlıyorum halen gözümün içine bakıyor bana birşey olucak diye şimdi bende onun baktıgı gibi kızımın gözlerinin içine bakıyorum

aynen cnm bende ayaklarına masaj yapıyorum bayılıyo benimki bana gülerek hemen başlıyo gaz çıkarmaya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…