anne sütü alan bebeklerin kakası daha sulu olurmus canım ishal 6 7 defa sıvı yeşil sulu ve sümüksü yapıya sahipse ishalmiş öyle demişti doktor.sezeryanda 60güne kadar kanama olabiliyormus ben tam 40ımda adet olmustum dün yine adet oldum bugun saglık ocagına gitmiştim sordum orda ilk 6 ay düzensiz olabilir adetin dedi cok yogun kanama olmadıgı sürece korkma dedi
ıyı aksamlar kızlar bısı sorcam benım kırkımdan once kanamalarım oldu en son 38.gunde koyu renkte bır kanamam oldu 3-5 gun surdu bu adet kanaması mı yoksa lohusa kanamasımı ben anlamadım.işin kotusu korunmadan bırlıkte oldum esımle daha dogrusu esım yuzumden hazırlıksız yakalandımkızlar gecen hafta sezonu actık 50 gunlukken bu ay adet gormedım daha yanı ben adet gormus muyum gormemısmıyım onu anlamak ıstıyorum gormemıssem eger ıs vahım kızıma kardes gelcek yoksa bıde sızın reglılerınız ne zaman geldı kırkından once mı yoksa kırktan sonra mı?
Ay tek olmadgmı bılmek guzel.bızım esler rahat durmadı yaramazlık yaptı.saten eşım sakayla karısk dıodu kızıma kards lazm dıe saka kaka olmsnda :18:aynı dertten müzdaribim bende cevap istiyorum
kızlar ben birşey daha soracağım önceleri oğlum doymuyor diye mama takviyesi yapıyordum ama bir kutuyu bile tam bitirememiştik daha sonra doktor sütün yeterli mama verme deyince almadım bir daha ama bu seferde dışarıya çıktığımızda yada bebişi anneme bırakıp bir yere gitmem gerektiğinde zorlanıyorum çünkü ben olmadığımda verilecek mama yok bende süt sağma makinesi alıp sağsam gerektiğinde dışarı falan çıkarken emziremeyeceğim yerlerde onu versem diyorum. ama fiyatlar yüksek alsam çok işime yararmı ondan şüpheliyim çünkü çalışmıyorum ve maşallah göğüs ucu yaram falanda yok sütümde yetiyor sırf arada bir dışarı çıkarken kolaylık olsun diye almam saçmamı? varmı benle aynı durumda olupda makine kullananve memnun olan...
ıyı aksamlar kızlar bısı sorcam benım kırkımdan once kanamalarım oldu en son 38.gunde koyu renkte bır kanamam oldu 3-5 gun surdu bu adet kanaması mı yoksa lohusa kanamasımı ben anlamadım.işin kotusu korunmadan bırlıkte oldum esımle daha dogrusu esım yuzumden hazırlıksız yakalandımkızlar gecen hafta sezonu actık 50 gunlukken bu ay adet gormedım daha yanı ben adet gormus muyum gormemısmıyım onu anlamak ıstıyorum gormemıssem eger ıs vahım kızıma kardes gelcek yoksa bıde sızın reglılerınız ne zaman geldı kırkından once mı yoksa kırktan sonra mı?
Pek anlamdm cnm acıkcası adetm dıe ole lekelenme dııl.1gunluk ped hatta bazen normal ped koydm.ay anlamdm tuh esım uzakta olmasa bılrdm ypcamıcanım ben de öylesine pompa aldım göğsümde kalanı boşaltayım görmüşündür canım ama buaralar düzensiz olabilir adetin
emelcim bizde bugün dr gittik yarın bizim kız 2 aylık oluyo senle aynıyız herhalde benim bıdıkımda 5250gr boyu 58 cm olmuşhemen hemen aynıyız
hııı buarada kızlar benim kızımında yükseleni koç gerçektende bu kovalar zor oluyomuş babası bile ben bunun bağarmasına korkuyorum diyo
ayyy ewet ne güzel kızlarımızın gelişimleri bile yanı gidiyor maşallah bebişlerimize ewet yaa bizim kızda bagırdımı kimin kucagındaysa hemen bırakıyorlar bana veriyorlar cazgır bu diyorlar bende annem bakk gülünce seni vermek istemiyorlar ama aglayınca hemen seni bırakıyorlar diyorum
Pek anlamdm cnm acıkcası adetm dıe ole lekelenme dııl.1gunluk ped hatta bazen normal ped koydm.ay anlamdm tuh esım uzakta olmasa bılrdm ypcamıins süt korur olayı olur
o zaman gerçekten sinirli çocuklarımız olacak ...bu arada kızlar benim kızım 1 de doğdu tam sınıra geliyor yükselen hesaplarken nasıl bakacam...
canım öğlen 1 mi ayın kaçı
10 şubat caanım öğlen 1 yazıyor dosyasında tam zamanında yazmışlarmıdır ki bir iki dakika öncesini mi düşünmeliyim acaba ?
kızlar ben birşey daha soracağım önceleri oğlum doymuyor diye mama takviyesi yapıyordum ama bir kutuyu bile tam bitirememiştik daha sonra doktor sütün yeterli mama verme deyince almadım bir daha ama bu seferde dışarıya çıktığımızda yada bebişi anneme bırakıp bir yere gitmem gerektiğinde zorlanıyorum çünkü ben olmadığımda verilecek mama yok bende süt sağma makinesi alıp sağsam gerektiğinde dışarı falan çıkarken emziremeyeceğim yerlerde onu versem diyorum. ama fiyatlar yüksek alsam çok işime yararmı ondan şüpheliyim çünkü çalışmıyorum ve maşallah göğüs ucu yaram falanda yok sütümde yetiyor sırf arada bir dışarı çıkarken kolaylık olsun diye almam saçmamı? varmı benle aynı durumda olupda makine kullananve memnun olan...
bende bu adet mevzunu soracaktım.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman adet olunuyor.benim malum olaydan sonra kanamam azda olsa devam etti.ama bu dediğim gibi böyle uzun ara verdikten sonra ilk olayda olur hep
bide bişi daha sorucam kızlar bebeklerinize cimlastik hareketleri yaptırıyomusunuz yani ellerini ayaklarına falan değdiriyomusunuz ya ben bir iki yapimm dedim ama korktumm kırılıvericek diye
bende bu adet mevzunu soracaktım.sezeryan olan arkadaşlar ne zaman adet olunuyor.benim malum olaydan sonra kanamam azda olsa devam etti.ama bu dediğim gibi böyle uzun ara verdikten sonra ilk olayda olur hep
bide bişi daha sorucam kızlar bebeklerinize cimlastik hareketleri yaptırıyomusunuz yani ellerini ayaklarına falan değdiriyomusunuz ya ben bir iki yapimm dedim ama korktumm kırılıvericek diye
kızlar adet olmayı beklemeyin siz korunun tedbiri elden bırakmayın
doğumdan sonra ilk adetinizi 6. aydada olabilirsiniz 1.5 yıl sonrada kişiye göre değişiyor
mesela ben ilkinde 6. ay adet olmuştum kardeşim 1.5 yıl sonra
ben günde 2-3 kez yaptırıyorum seda, özellikle gazı olduğunda ya da kaka yapmaya çalışırken işe yarıyor.
dikkatli olursan bişeycik olmaz
ben özellikle bacaklarını karnına itip çekiyorum
bisiklet sürdürüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?