2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın Kızlar Oğlumun Burnu Hala Hala Hala Tıkalı Off Yaa.. Valla 40ı Geçeli Çok Oldu Reglimde Bitti Ama Bi Türlü Dr a Gitmedim Gidesimde Yok Gidersem Serbest Derse Diye Korkuyorum Galiba 52 Günlük Olduk Tık Yok Adama da Yazık Ama Bana da Değil mi Korkuyoruuummmmm :}

Dün Spiral Nasıl Takılır Diye Video İzledim Ayy Doğum Geldi Aklıma Allahtan 2-3 Dk Bişeymiş.. Yakın Zamanda Spiral Fiyatlarını Bileniniz Var mı Kızlar? Annem Bırak Yaa Erkekler Korunurum Diyorlar Zora Gelince Bırakıveriyorlar Güvenme Sen İşini Sağlama Al Diyor Haksız da Değil Yanii.. Bunun Tatili Var O su Var Busu Var Hadi Bi Kereden Bişey Olmaz Falan Derse Allah Muhafaza 2. Kez Anne Olmak İçin Çok Erken..

Dün Bi Film İzledim Annelik Diye Ayyy Aynı Beni Anlatıyor Heryere Herşeye Her İşe Yetişmeye Çalışan 2 Çocuklu Bi Kadının Hali Çok Güldüm Ağlancak Halima :}

Sağol Canım Bakarım..

Kılzar benimkızımın burcu kova yükseleni başak sizinkilerin yükseleni ne?

Bizimkide Kova yükseleni Boğa..

Sağol Canım..

şubat annecikleri bebişlerinizi iyi günlerde büyütün. siz daha deneyimlisinizdir. travel sistem bebk arabası hangi marka kullanıyorsunuz hangi modeli tavsiye edersiniz. şididedn teşekkürler

Pierre Cardin Travel Sistem Kullanıyorum Memnunum Canım

Ya Ben Yaptırcam Galiba Etrafımda Çok Duymaya Başladım Bu Yüzden İshal Olan Bebekleri Ve Yaptırcam Sanırım Eğer Yaptırmaz ve Bebeğim Hasta Olursa O Vicdan Azabını Taşıyamam Heralde.. Keşke Büyük Olsalarda Kendi Kararlarını Kendileri Verse..

kızlar cvplarnz teskkurler bu ayın 20sıne kadar beklcem olmadı formalıten test alırm yaparm.,bende emzren anneym regl gec olurmu bılmem hayırlısı kızlar:18: bende chicco duo traveltel sıst.kullanyorum cnm

Son düzenleme:
günaydın kızlarrrrrr
uykusuz geceden merhaba sabaha :)
bugün kızım çok huzursuzdu ıkındı durdu yine ben yaptırım kakasını ama yinede bitmedi sıkıntısı
şimdide böcük böcük bakıyor bana konusmak istiyor benimle habire laf veriyor
geveze ve tontiş olacak benim kız kesin
90 lık mam yedi ağzından biberonu çektim nasıl ağlıyor anlatamam benide emdi sonra biraz sakinleşti

Burcucum Allah kolaylık versin canım seni çok iyi anlıyorum
2 çocuk büyütmesi çok çok daha zormuş
eşinin daha anlayışlı olması lazım aslında
belki streslidir ne yapacağız nasıl yapacağız yetişmiyor vs diye
düzelir inşallah
sende hersey mükemmel olacak diye yıpratma kendini
2 aylık olacagız nerdeyse ben hergün sabah kalk kızı kocayı gönder evi topla süpür yemek yap küçükle ilgilen vs uyku yok dinlenme yok ama diger sabah bak yine aynı dağınıklık yine aynı kir
anladımki artık eski düzen asla olmayacak onun için dün karar verdim çok yıpratmayacagım kendimi herşey yerliyerinde olsun yok yerde 1 nokta olmasın diye
olmuyor işte yetişilmiyor
hayat gidiyor ya boşverrrr

ayyy bana daha okullar gelmedi çok stresliyim yaa
bende bi atlatsaydım iyi olacaktı,
canım bizede yazsana bu raporumuz bitince heyet raporu almadan 1 gün çalışmak gerekiyormu?

Slm benım kızımdada salya akmaya basladı uyurken acaba normalmı netten bı arastrcm

biz zaten hep aile hekimine gidiyoruz canım
aşılar her hafta taze taze geliyormuş hemşiremiz söyledi:)

Bende Öyle Biliyorum Hastaneler Toplu Aldıkları İçin Aile Hekimliğinde Daha Taze Olurmuş Diye Duymuştum.. Neyse Biz Yine Aile Hekimine Gidelim..

Bizim Velette de Köpük Köpük Oluyor Kova Burcu Ya Sinirden mi Köpürüyor Acaba Diyorum :} Ayy Bunlar Erkenden Diş Falan Çıkarırmış Zaten Aceleciler Nerdeyse Emeklicekler :}

günaydın herkese
ya dün kaan kocatepeye baktım da emziren kadın en az 3.5 ay adet görmez diyo bende 2 gündür çok az lekelenme var bu adet mi deil mi?
ankarada güzel bi güneş var uyuyacaktım canım istemedi kahvaltımı yaparken bi size bakıım temizlik felan yaparım bugun

Slm benım kızımdada salya akmaya basladı uyurken acaba normalmı netten bı arastrcm

Hani eskiden annelerimiz bizi uyuturken kapa gözlerini bakıyım hadi derlerdide bizde uyumamamıza rağmen gözlerimizi kapatır dolayısyla gözlerimiz büzüşük ve göz bebklerimiz kıpır kıpır olurdu ya ( banada bakarmısın sanki yukardan kendimi görüyodumda ) neyse işte benim kzıda uyurken aynen öyle uyuyor ama gerçekten uyuyor çünkü 3-4 saat uyuyor sonuöta.Sizinkilerde de varmı bu durum.Rüya filanmı görüyor acaba?

Ya Ben 43. Günümde Oldum Emzirmeme Rağmen Allah Allah Ben mi Anormalim :S

Ne güzel ya bi de temizlik yapıcaksın benim zeynep gündüz hic uyumuyo hicbisey yapamıyorum daha kahvaltıda yapamadım gùn icerisinde bi kaç lokma atarsam agzıma ne mutlu bana besik iki tane anakucagı bi tane tasima koltugu bi tane ama bu ayagımda sallarsam uyuyo besige koydugum an uyaniyo suanda da ayagımda sallıyorum telden yazıyorum. Ankara'dayim bu arada ben de. Sùrekli takipteyim daha ilk mesajım

Ya Ben 43. Günümde Oldum Emzirmeme Rağmen Allah Allah Ben mi Anormalim :S

canım bende onun için sordum, benim bildigim bünyeye göre degişiyo kimi hemen oluyo kimi 1 ay kimi 6 ay sonra die ama dün onu okuyunca Allah Allah dedim bi sorayım sadece emzirip regl olan var mı die
peki canım senin normal adetin gibi mi oldu yaa bugun 4.gün hala bişi yok çok az bişi oldu bende regl deilse o nee ki? :44:

bi de canım git artık kontrole hem kendi saglıgın için hem de yazık kocana, kaçış yok maalesef

hoşgeldin canım
bizde ankaralı çok neredesin? benim kız da zeynep benimki de ööle durmuyo ve uyumuyo ama alıştım artık bi şekilde yapıyorum işlerimi süpürge yaparken onu da yanımda götürüyorum oda oda ses hoşuna gidiyo,yemek yaparken aspiratörü açıyorum bazende müzikleri var onla duruyo sıkılıncaya kadar ama alıştırmak lazım kendi kendine oyalanmaya yoksa çok zor mesela kahvaltımı onu anakucagında sallayarak yaptım ama bende başlarda çok zorlandım bide eşim de çok yogun ilgilenemiyo ayakta durcak halim kalmıyodu yemekti temizlikti zeynepti derken

Evet Canım Benim Lohusa Kanamam 40ımdan 1 hafta Önce Bitmişti 43. Gün Reglim Başladı Normal Eskisi Gibi 4 Gün Sürdü BittiYani Lohusa Akıntısı Gibi Değildi Regldi Çok Şaşırdım Ben de..

Ve O Dönemde Sadece Emziriyordum Mamayı da Bırakmıştık Oğlum Beni Emiyor Diye :S

Hoşbuldum canım:) dikmendeyim ben. Siz neresinde? 5 dk uyududa biseyler atıstırdım resmen kucak kedisi benim tontis gece super uyuyo gündüz tık yok:) 40 ına kadar melekti 14 subat dogum tarihi. O cetveli ayarlayamadım telden girdigim icin herılt. Bu arada cevap vermen ne iyi geldi saol cok tes. Ettim. Kımsem yok ank.da cok yalnızım ailem izmir de. Ese gelince aynen cok yogun. Cok zordayım bıraz uyusa da pc den girsem

iki cocuk gercekten cok zor Allah yardımcın olsun bütün sorumlulugu üstlenme birazda eşine yaptır bazı seyleri mesela küçügü emzirirken eşine söyle kaganla oynasın her işe yetişmek için yorma kendini.eşin belki kıskandıgı için maddi hesap yaptıgı için degilde bir gün önce zayıflama mevzusu konusuldugu için demiştir ben nugget yemiycem sende yeme zayıflayalım ikşmşzde demek istemiştir yada arkadasların dedigi gibi birseye canı sıkılmıstır sana yansımıstır canım umarım oda farkındadır hatasının

hepimiz fırsat buldukça giriyoruz burda msjına cp verilmezse kırılmaca gücenmece yok
canım ben batıkentteyim bende izmirliyim

3-4 aylıktan sonra bebeklerin tü.kürük salgılamaya başladıkları ve bu tükürüğün (salya) ağızdan dışarı aktığı görülür. Çoğu anne bunun diş çıkar.maya hazırlık olduğunu düşünür. Salya ile diş çıkarmanın ilişkisi yoktur.

Bu durum gelişmekte olan sindirim sisteminin doğal bir sonucudur. Nişastalı gıdalar ağız içi sindiriminin başladığı.nı gösterir. Küçük bebeklerde bu salya ağız içinde tutulamadığı için dışarı akmaktadır. Altı aylıktan sonra bu salya yutulmaya başlar ve dışarı akmaz. Diş çıkımı şuasında ağ.rı uyarıları ile salya miktarı artar.

dıe yazmıslar sıtede :26: eger sındırım sıstemı gelısıosa sevıneyım gaz problemlerımızde azalma olmaya baslamalı ozaman

ben bağlattım kordonları rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…