Günaydın Kızlar Oğlumun Burnu Hala Hala Hala Tıkalı Off Yaa.. Valla 40ı Geçeli Çok Oldu Reglimde Bitti Ama Bi Türlü Dr a Gitmedim Gidesimde Yok Gidersem Serbest Derse Diye Korkuyorum Galiba 52 Günlük Olduk Tık Yok Adama da Yazık Ama Bana da Değil mi Korkuyoruuummmmm :}
Dün Spiral Nasıl Takılır Diye Video İzledim Ayy Doğum Geldi Aklıma Allahtan 2-3 Dk Bişeymiş.. Yakın Zamanda Spiral Fiyatlarını Bileniniz Var mı Kızlar? Annem Bırak Yaa Erkekler Korunurum Diyorlar Zora Gelince Bırakıveriyorlar Güvenme Sen İşini Sağlama Al Diyor Haksız da Değil Yanii.. Bunun Tatili Var O su Var Busu Var Hadi Bi Kereden Bişey Olmaz Falan Derse Allah Muhafaza 2. Kez Anne Olmak İçin Çok Erken..
Dün Bi Film İzledim Annelik Diye Ayyy Aynı Beni Anlatıyor Heryere Herşeye Her İşe Yetişmeye Çalışan 2 Çocuklu Bi Kadının Hali Çok Güldüm Ağlancak Halima :}
Sağol Canım Bakarım..
Bizimkide Kova yükseleni Boğa..
Sağol Canım..
Pierre Cardin Travel Sistem Kullanıyorum Memnunum Canım
Ya Ben Yaptırcam Galiba Etrafımda Çok Duymaya Başladım Bu Yüzden İshal Olan Bebekleri Ve Yaptırcam Sanırım Eğer Yaptırmaz ve Bebeğim Hasta Olursa O Vicdan Azabını Taşıyamam Heralde.. Keşke Büyük Olsalarda Kendi Kararlarını Kendileri Verse..
Dün Spiral Nasıl Takılır Diye Video İzledim Ayy Doğum Geldi Aklıma Allahtan 2-3 Dk Bişeymiş.. Yakın Zamanda Spiral Fiyatlarını Bileniniz Var mı Kızlar? Annem Bırak Yaa Erkekler Korunurum Diyorlar Zora Gelince Bırakıveriyorlar Güvenme Sen İşini Sağlama Al Diyor Haksız da Değil Yanii.. Bunun Tatili Var O su Var Busu Var Hadi Bi Kereden Bişey Olmaz Falan Derse Allah Muhafaza 2. Kez Anne Olmak İçin Çok Erken..
Dün Bi Film İzledim Annelik Diye Ayyy Aynı Beni Anlatıyor Heryere Herşeye Her İşe Yetişmeye Çalışan 2 Çocuklu Bi Kadının Hali Çok Güldüm Ağlancak Halima :}
canım eğer kullandığın ürünler alerji yaptıysa ben kullandığım ürünleri öneririm deterjanındn şampuana evde herşeye kullanıyorum organik ama öyle pahalı değil..ersağ türk markası netten bir bak istersen ...
Sağol Canım Bakarım..
Kılzar benimkızımın burcu kova yükseleni başak sizinkilerin yükseleni ne?
Bizimkide Kova yükseleni Boğa..
bugün doktora gittik kızlar kızım 5300gram olmuş 58 cm boyu birde bir liste verdi doktorumuz bebeğin gelişimi ile ilgili sizinlede paylaışm iki sayfa hepsini yazamıycam öemli yerleden alıntı yapıyorum.
2 aylık kontolde doktoruma neler yaptıgımı söyleyin
1.sırt üstü yattıgımda ayaklarımla tekme atarım,ellerimi sallarım,vücudumu kıvırabilirim.
2.cisimlere bakabilirim,ama en çok sizlere bakarım.ses çıkaran bir cismi başımı çevirmeden göz hareketlerimle ararım.
3.yüzükoyun yatarken başımı 30-40 derece kaldırıp bir taraftan diğer tarafa çevirebilirim.size doğru dönüp sizi gördüğümde gülümserim.
4.sizin sesinizi duyduğumda bu sesi tanıdıgımı belli ederim.
çocuklar birbirinden çok farklı olabilir.büyürken bazı şeyleri erken veya geç yapmam sizi endişelendirmesin.eğer erken doğduysam veya bazı özel ihtiyaçlarım varsa listede yazılı şeyleri yapmam biraz daha fazla zaman alabilir.bana yeni şeyler öğretmek için yardımcı olun.gerekirse doktorumle görüşün.bazen gözlerim şaşı bakabilir ve bazen sadece tek gözümü açabilirim.
aç olduğumu nasıl anlayacaksınız?
acıktığımda huzursuzlanırım,ağlarım,parmak veya emziğimi emerim.istediğim anne sütü veya anne sütü yokluğunda hazır mamadır.su genellikle gerekli değildir.
benimle oynayın.bu öğenmeme yardım eder.
1.değişik objeleri ellerimle ovalayarak hissetmemei saglayın.yumuşak veya pürüzlü maddeleri hissetmeme izin verin.ayrıca sizin giydiğiniz değişik kıyafetlere dokunmak hoşuma gider.
2.bana parlak renkler gösterin.siyah ile beyazı sarı ile kırmızıyı rahatlıkla ayırt ederim.
3.evde dolaşırken beni kanguruya koyarak vücudunuzun ön kısmında taşıyın bir yandan da bana neler yaptıgınızı anlatın.neler oldugunu görmek ilgimi çeker.
4.benimle konuşurken yüzüme bakın.ağız hareketlerinizi taklit etmeye çalışırım.benim çıkardığım sesleri sizde tekrarlayın. ses çıkarma ile oynanan bu oyunu çok severim.
güvenliğim için nelr yapmalısınız?
1.beni taşırken,kucaklarken nazik olun.kollarımdan tutup kaldırmayın,bacaklarımdan sallamayın.beni sarsmayın ve havaya atmayın.
2.düşmeye karşı beni koruyun.taşırken dşürmemeye dikkat edin ve yüksekçe yerlerde tek başıma bırakmayın düşebilirim.
3.gece bana ilaç veriyorsanız her seferinde ışıgı açın ve hem saati hemde ilaç şişesini okuyup doğru saate doğru miktarda ve doğru ilaçtan verdiğinize emin olun.
daha varda kızım uyanır şimdi hepsini yazamadım kızlar.bebişlerimiz böyle düşünüyorlar demekki
Sağol Canım..
şubat annecikleri bebişlerinizi iyi günlerde büyütün. siz daha deneyimlisinizdir. travel sistem bebk arabası hangi marka kullanıyorsunuz hangi modeli tavsiye edersiniz. şididedn teşekkürler
Pierre Cardin Travel Sistem Kullanıyorum Memnunum Canım
az önce bir arkadaşımla konuştum benimle aynı zamanda doğum yapan arkadaşının bebeği rota virisü kapmışş
bebek ishalmiş sancılı ve sık kaka yapıouş en sonunda kakasından kan gelmiş.öyle anlamış hasta olduğunu.doktor anneden geçmiş demiş sudan mikrop kapmış olabilirsin ya hazır su iç yada kaynat demiş.bebeği öpmeyin demiş
öff kafam çok karıştı bu aşıyı yapmamaya karar vermiştim gerçi hala fikrim değişmedi ama dikkat ediyoorum tabiki ama temizliğe 2 kat daha dikkat edicem.şu öpme işinede nasıl yapayım bilmiyorumki ben öpüom babası yalayıp yutuyo resmen annem nadirde olsa öpüyo babannemiz çok öpmez ama dedimiz kucağında tutuyo 1 kere ama o esnada her saniye öpüoo ben hangisine öpme diyim nasıl diyimm.Allah a emanet bebiklerimiz yaa
Ya Ben Yaptırcam Galiba Etrafımda Çok Duymaya Başladım Bu Yüzden İshal Olan Bebekleri Ve Yaptırcam Sanırım Eğer Yaptırmaz ve Bebeğim Hasta Olursa O Vicdan Azabını Taşıyamam Heralde.. Keşke Büyük Olsalarda Kendi Kararlarını Kendileri Verse..