2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

canım yarım çaybardağı suya kaynamış soğutulmuş olması lazım 1 silme çaykaşığı tuz yarım çay kaşığı karbonat onları karıştırıp şırıngayla burnuna damlatıyorsun

ben senelerdir kızımın tırnağını keserim ama bunun etini bende kestim eşin gibi kanadı yavrum içim gitti
ilk kızımdada 1 kere etini kesmiştim yine:26:
ayyy uyurken kesin siz eniyisi biz tecrübeliler bile yapamıyoruz bazen

Cnm ben aldığım tırnak makası ile kesemedim kızın tırnaklarını. Küçük bildiğimiz makaslar (nakış makasımdı) var onla kesebildim (uyurken kestim ben de) tek seferde.Çok dibine yanaştırmadım tabi. Hem sivri de olmadı. Sonra da törpüledim.Tırnak makası ile çıt çıt zorlandım. 1 haftadır çıkaarttım eldivenlerini. Çizmedi yüzünü çok şükür ama uzamaya başladı küçük olduğu için tekrar kesene kadar eldivenleri yine giydirdim.

Bebişlerimiz 2 aylık olduğunda ellerini keşfetmeye başlarmış. Eldivenlerin içinde ellerini keşfedemeyecekler diye üzülüyorum bazen.

Ece mizin resmini koydum kızlar.

Son düzenleme:
budamı serım fizyolojik gibi 1 günde tüketilmeliymiş

yok canım bikaçgün kullanabilirmişiz işin tuhafı doktor serum fizyolojiğide bikaç gün kullan dedi 24 saatte atma dedi içerik aynı bişey olmas dedi o çocuklarına hep su tuz karbonat kullanmış

yok canım bikaçgün kullanabilirmişiz işin tuhafı doktor serum fizyolojiğide bikaç gün kullan dedi 24 saatte atma dedi içerik aynı bişey olmas dedi o çocuklarına hep su tuz karbonat kullanmış

ben hep atıyordum vallahi
boşuna para ya
Allah razı olsun canım
gidip hemen yapatım ben
tesekkürler

Son düzenleme:
doktorun verdiği kağıda baktımda bendeki tarifte aynıı

1 su bardağı kadar ılık su
2 çay kaşığı kadar silme dlu tuz
1 çay kaşığı kadar silme dolu karbonat

bildiğin suya epey para vermişiz yanii bundan sonra bunu yapalım barii

bendede 4 parmak kalıyo kapanmaya ben yeni bi tane aldım napayım gelen giden çok oluyo ne giyeceğimi şaşırıyordum valla

izotonik sodyum klorür solüsyonu 150 ml
şırıngaya çekiom we bitene kaadar kullanıyorum yani her gün atmıyorum. Prof verdi bunu bize. Çok güzel burnunu açıo Altuğ un. 1 er cc damlatıyorum burun deliklerine. Sonra kendi burnumu temizlercesine ama daha nazik:))) temizlemeye başlıom ya gazlı bezle ya da ince ağız bezleriyle o zaten bi refleksle hınkırmaya başlıyor. Ne var ne yok hepsi çıkıo.

babam senelerdir yapar kendine bunu zaten serum fizyolojik aldım diye demediğini bırakmadı boşuna para vermeye bayılırsınız diye

Burnu İçin İkinci Kez Gittiğimizde Dr Bi Sprey Verdi Onu Sıkıyorum Kendi Kendine Hapşuruyor Zaten Pislikler Burnunun Görünen Kısmına Gelmiş Oluyor Burun Aspiratörü İle Temizliyorum Ama Hemen Tıkanıyor Yine Yaa Havalar Soğuk Kalorifer Yanıyor Camları Açıp Çok Havalandıramıyoruz Evi Odalardan Kaçıra Kaıra Havalandırıyoruz Ayy Yaz Gelse de Kurtulsak..

Seda Çok Yaşa Emi Ben Sorcaktım Bugün Ben Hiç Kesmedim Tırnaklarını 1dklığına Bile Eldivenini Çıkartamıyoruz Beni Kendini Heryerini Çiziyor Ama Eldivenini Çıkaralım İstiyoruz Artık Yaa Kesmek Lazım Dimi :}

Ayy Bir de O Küçücük Elini Ağzına Alıp Emiyor Kaç Tane Emzik Aldık Yok Ağzında Tutamıyor Midesi Bulanıyor Gibi Oluyor Atıyor Emzik Alamıyoruz Ama Elini Emiyor Eldiven Sırılsıklam Oluyor :}

Son düzenleme:

ben 3 kere kestim hep uyurken kesiyorum hiç uyanmıyor kuzucum eldivenleri çoktan çıkardık artık elini emiyo ben konuşurken dudağıma dokunuyo çok hoşuma gidiyor valla

hatta setli 3,11 tl setsiz 2,28 tl
Bunu alın kullanın arkadaşlar ya Altuğ parmak kadardan bu zamana dek ben hep bunu kullanıyorum ve hiç bi zararı yok. Her beslenmeden önce burnu tıkalı olsun ya da olmasın burnunu açıyorum. Rahat mamayı yemesini sağlıyor.. Burnundan bişi yok gözükürken bile bi sürü pislik çıkıo. İçiniz rahat bi şekilde kullanabilirsin bunu Altuğ un doktoru önerdi.

Bir Sitede Gördüm Sizlerle de Paylaşmak İstedim..

hiç duymamıştım bide bunu deneyelim bu burnu beni deli ed,yo hala hırıl hırıl

ayyy bide kafa sürekli havada yatarken ile yukarı kaldırıyo akacağı varsada akmıyo burnu geri gidiyo ordan genzine tabi midesi bulanıyoo pöfff

kızlar sabah ebru şallının programında seyrettim

peynirlerden bahsettiler peynirlerde 2 türlü maya kullanılıyormuş biri senetik maya biride hayvansal maya

hayvansal maya henüz 2 aylık danalar öldürülerek midesinden alınan bir asitle yapılıyormuşş

ayy bi fena oldumm vejetaryan değilim ama bi peynir içinde minicik danaların öldürülmesine fena oldum

markaların isimleri ve verdikleri cevaplar burda palaşayım dedim

VEJETARYEN KULUBU

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…