iyi geceler hanımlar bu gece kimsecikler yok gördüğüm kadarı ile..
ben sürekli giremiyorum
kızım maalesef bir türlü toparlanamadı sizlerle de paylaşmak istedim belki aranızda bizim gibi olan vardır aman inşallah yoktur canım kızım iyileşemedi bir türlü..
bebeğime idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu ilk 7 gün antibiyotik verdi dr iyileşmedi,ikinci hafta 7 gün iğne verdi gene iyileşmedi yavrum gerizekalı dr yuzunden kobay gibi denendi hemen dr umuzu değiştidik bu arada..ancak şimdi gittiğimiz dr da bnun iyice araştrılması gerektiğini söyledi ve bugün canım yavrumdan sonda ile idrar aldılar çok ağladı ben ondan daha cok ağladım ayy nasıl bişeymiş bu annelik yaaaa
neyse kızlar eğer gene kültürde üreme var ise bebeğimi 10 gün hastane de yatıracak doktor..aranızda böle bir rahatısz yaşayan var mı kız bebeği olan arkadaşlarda ne olur var ise paylaşın kahroluyorum yavrum bir türlü toparlanamadı...
hepinize sağlıklı günler dilerim yavrularınızla..
geçmiş olsun canım.çevremde hiç böyle bişey duymadım.allah şifa versin yavruna.annelik gerçekten çok zor.rabbim yavrularımızın acısını göstermesin,herşeye katlanırız.yeter ki sağlık huzur olsun.
günaydınnnnn güzel meleklerin güzel anneleri nasılsınız
kotlarımı öyle özledimki
ya bişi sorucam pantolonlarım eskisinden güzel oturuyor ama belleri olmuyor yani ne düğme kapanıyo ne fermuar çekiliyo birleşmiyo 4 parmak bi mesafe var.ya bu kotların beller açılırmı terziler yaparmı.hiç atmak istemiyorum canımm pantolonları beklesem belim incelir belkiiiii bi ümittttt ama
Kızlar dün farkettim ki bebişimin kulağının içi ve arkası sarı sarı kabuklarla dolmuş.Allahım dedim bunlar ne.Aldım elime kulak çubuğunu bebeyağına bandım sildim sildim dünya kabuk çıktı.Dedim bu çocuk bizi nasıl duyuyodu acaba???? Kulak deliğine doğru gitmedim tabi ama ordada pislikler var kızlar bebişinizin kulağını nasıl temizliyosunuz? Hep burundan bahsediliyo ama kulağı temizleyen yokmu? Yoksa bi pis anne ben mi varım aranızda :84: Bu arada yazıyosunuz ya buraya burnu tıkalıydı açtım, idrarını yapamıyo ağlıyo filan bende panik atak oldum ya ağlasa hemen bişeyi varda benmi anlamıyorum diyorum.Burnuna bakıyorum bakıyorum bişey yok ooffffff...
Sedacım ben o şekilde olan pantolonlarımı terziye götürüp iki yanından V şeklinde (ters üçgen gibi düşün) parça ekletiyodum bel kısmına.Böylece kalça bollaşmadan beli açılmış oluyodu.Napalım doğuştan bel oyuntusu olmayan daha doğrusu dar kalçası yüzünden beli yokmuş gibi görünen biri olaraktan mecbur kalabiliyorum bazen.Heee tabi terziler acayip acayip ne demek istediğini anlamaya, anlayıncada tuhaf tuhaf bakıyo orası ayrı.
sevim sana yazıcam yazıcam unutuyorum doktorunla konuştuğun sorunları ve cevaplarını buraya yazıyorsun ya onlardan çok faydalanıyorum ve sana çok teşekkür ediyorum.Çünkü senin doktora sorduklarının çoğunu bende doktora sorsammı diye niyetleniyorum sen içimi okumuş gibi yazıyosun buraya
nedemek ben aklımdaki herşeyi soruyorum doktorum bunlara ek bazende kendi anlatıyor çok memnunum süper bi çocuk doktorum var hiç sıkılmadan bıkmadan her soruma cevap veriyor mesela en basidi burun damlasına neden para veriyorsun diyor kullandığımız serum fizyolojikler su tuz ve karbonattan oluşuyormuş ölçülerini verdi kendin yap ona vericeğin paraya emire bişiler alırsın diyor bukadar doğal bi adam
o formulü eşimin kbb doktoruda vermiş eşim bahsetiş kendi muayene olurken bebekten oda kağıda yazmış vermiş kendiniz yapın para vermeyin boşa diye.dediğin gibi su tuz karbonat.
bizim çocuk doktorumuzda serum fizyolojiğii nasıl kullanmam gerektiğini anlattı hiç öyle yapmıyodum.
yan yatır dedi bebeği kafasından tutki kıpırdamasın hızla tazikle sık suyu bi delikten girsin diğerinde çıksn dedi pisliklerle.biraz bağıırır bebek ama bişi olmaz dedi.bende kibar kibar damlatıyodummeğer böyle yapmak lazımmış
Sedacım o kaşlardaki kabuklarıda önce bebeyağına buladığın kulak çubuğuyla yağla biraz bekle 1 dk kadar sonra kulak çubuğunun önce yağlı tarafıyla dairesel ovala sonrada kuru tarafıyla çıkıyo onlar bişiycik kalmıyo ben yaptım bebişe tertemiz oldu... Bu arad ben kızın koltuk altlarınıda banyodan banyoya yağlıyorum o kadar daha sık bakıyım bari demek pişiyo hımm...
ben hala oğlumun tırnaklarını kesemedim biliyormusunuz kızlar
eşimle bir kaç girişimde bulunduk ama cıxx korktuk ayy bi fena oldujk.annem zaten hiç yanaşmıyo gözlerim görmüyo d iye
dün uyurken 2 tırnağını kestimm başardım uyandıı.cesaret geldi tamam kesebilirim dedim.artık eldivenleri çıkaralım diyorum arada çıkarıorum ama tırnakları fena cırmalıyoo yüzünü falan beni zaten hep göğsümü çizdi.şimdi uyuyo keseyim dedim ama kıyamıyorum uyanacak diyee bide uyansın istemiyorum rahatım bozulmasın diyearada bencilliğim tutuyoo valla.ama öyle güzel uyuyokii.
nedemek ben aklımdaki herşeyi soruyorum doktorum bunlara ek bazende kendi anlatıyor çok memnunum süper bi çocuk doktorum var hiç sıkılmadan bıkmadan her soruma cevap veriyor mesela en basidi burun damlasına neden para veriyorsun diyor kullandığımız serum fizyolojikler su tuz ve karbonattan oluşuyormuş ölçülerini verdi kendin yap ona vericeğin paraya emire bişiler alırsın diyor bukadar doğal bi adam
Kızlar dün farkettim ki bebişimin kulağının içi ve arkası sarı sarı kabuklarla dolmuş.Allahım dedim bunlar ne.Aldım elime kulak çubuğunu bebeyağına bandım sildim sildim dünya kabuk çıktı.Dedim bu çocuk bizi nasıl duyuyodu acaba???? Kulak deliğine doğru gitmedim tabi ama ordada pislikler var kızlar bebişinizin kulağını nasıl temizliyosunuz? Hep burundan bahsediliyo ama kulağı temizleyen yokmu? Yoksa bi pis anne ben mi varım aranızda :84: Bu arada yazıyosunuz ya buraya burnu tıkalıydı açtım, idrarını yapamıyo ağlıyo filan bende panik atak oldum ya ağlasa hemen bişeyi varda benmi anlamıyorum diyorum.Burnuna bakıyorum bakıyorum bişey yok ooffffff...
o formulü eşimin kbb doktoruda vermiş eşim bahsetiş kendi muayene olurken bebekten oda kağıda yazmış vermiş kendiniz yapın para vermeyin boşa diye.dediğin gibi su tuz karbonat.
bizim çocuk doktorumuzda serum fizyolojiğii nasıl kullanmam gerektiğini anlattı hiç öyle yapmıyodum.
yan yatır dedi bebeği kafasından tutki kıpırdamasın hızla tazikle sık suyu bi delikten girsin diğerinde çıksn dedi pisliklerle.biraz bağıırır bebek ama bişi olmaz dedi.bende kibar kibar damlatıyodummeğer böyle yapmak lazımmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?