• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

slm güzel annişler biz aşımızı olduk geldik
eşimin bugüne toplantısı çıktı şansa bakınki konyada verme aşılarını çrş günleri yapıyolarmış haftayada geç olur dedim saolsun bi arkadaşım geldi onla gittik gidene kadar umayın çok uykusu gelmişti huysuzlanmaya başlamıştı orda da yıktı ortalığı azcık emzirdim hemen uyudu şimdi hala uyuyo maşallah :nazar: biz arkadaşımla güzel bi kahvaltı yaptık falan kızım hiç uyanmadı
kızlar eskiden umay her uyanık olduğunda emmek isterdi ama artık oyalancak başka şeyler bulmaya başladı kuzum elleri gibi;:)) bööle oluncada dün gece sağ göğsümün ağrısıyla uyandım hemen aklıma hafu geldi valla canım neler çekiyomuşsun hemen emzirdim umayı ama solda aynı sola geçince uyudu kaldı sıpam sabah 5 de kalktım meme sağmaya baktım tek başıma olcak gibi diil eşimi kaldırdım ayy şu manueller ne zormuş be kızlar bi göğüsten 130 cc çıktı maşallah maşallah :nazar: ay bi sevindim bu zamana kadar hiç sağmamıştım ama bundan sonra sağıp dolaba atcam valla göğsüm rahatlasın diye lansinoh göğüs pedinin içinden çıkan 2 adet süt poşeti vardı ona doldurdum hoopp buzluğa ben hep bakıyodum ek gıdaya geçişlerde kahvaltıyı devam sütüyle hazırlıyolarmış bende dedim bööle koyarım onla hazırlarım nasıl olsa bi kaç ay dayanıyomuş yada dışarı çıkarken lazım olur belki ööle boşa akmasındansa
bu arada aşılar inş ateş yapmaz kuzuma

Oğlum Bu Gece 1 Saat Fazla Uyuyunca Göğsüm Sabah Taş Gibi Olmuştu Sağdım Ve Derin Dondurucuya Koydum Sütümü Sütü Kullanmak İstediğimizde Nasıl Çözcez Kızlar Bilginiz Var mı?

Dışarı Çıkarken İyi Oluyor Dışarda Emzirmiyorum Biberonla Veriyorum Sütümü

sevimli s.fizyolojik tarifi için saol
seda ve paradise paylaşımlarınız için saolun tercih ettiğimiz peynirler iimiş daha da güvendim şimdi

kulak arkası kabuklanma bizde de var ben kulak çubugunu yaglayıp siliyorum.şu burna püskürtme de içimi rahatlattı çünkü dr.umz bize denizsuyu önermişti o da sprey burna püskürtüyodum ama zararı olur mu diede korkuyodum içim rahatladı

Oğlum Bu Gece 1 Saat Fazla Uyuyunca Göğsüm Sabah Taş Gibi Olmuştu Sağdım Ve Derin Dondurucuya Koydum Sütümü Sütü Kullanmak İstediğimizde Nasıl Çözcez Kızlar Bilginiz Var mı?

Dışarı Çıkarken İyi Oluyor Dışarda Emzirmiyorum Biberonla Veriyorum Sütümü

desene aynı durumdayız bugün bende aynı soruyu sorcaktım

dün iki tırnak kesebilmişim bugünde 3 tane kestimm heehhh kaldımı 5 tırnak zamanla onlarıda keserim heralde:37:

buzluktan çıkan sütü sıcak suyun içine koyarak çözeceksiniz kızlar.asla ısıtmayın suyun içinde çözülmesini bekleyin

yaa kızlar size bişi sorcam gün içinde de sağıyomusunuz göğüslerinizi meme boşaldıkça daha iyi diyolar ama ben alışık olmadığım için sanki doymaz gibi geliyo gerçi doymazsa sağdığımı veririm dimi :))

kıslar benım bebegımde burnu tıkalı hırıltıısı oluyo bıde bazen nefesını tutuo huy edındı sankı bunu mınık kızım.otri bebeden bahsetmıssınız bende arastırmısdım.Acaba nerden aldınız eczanedenmı?:59:

kıslar benım bebegımde burnu tıkalı hırıltıısı oluyo bıde bazen nefesını tutuo huy edındı sankı bunu mınık kızım.otri bebeden bahsetmıssınız bende arastırmısdım.Acaba nerden aldınız eczanedenmı?:59:

evet cnm eczanede satılıyo

tünaydın kızlaaar :))
umarım herkes iyidir. işe başlama tarihim yaklaşıyor bende bunalıyorum valla mayıs sonunda başlıcamşimdiden çok zor geliyor. bebeğe kayınvalidem ve annem bakıcak bu da istemediğim birşeydi ama malesef olucak gibi ele güvenmek daha zor. off off benim gibi işe başlayacak olanlar varmı* ne yapıcaksınız?

aa bu arada kızlar bizde bi iş kuruyoruz kaynımla ortak bi ofis tuttuk sigorta şirketi gibi bişi umaya oda yapcaz orda zaten yazın alanyadayız dönüncede umay baya büyümüş olur çok sıkılmıştım evde iyi olcak inş benim için

yaa kızlar size bişi sorcam gün içinde de sağıyomusunuz göğüslerinizi meme boşaldıkça daha iyi diyolar ama ben alışık olmadığım için sanki doymaz gibi geliyo gerçi doymazsa sağdığımı veririm dimi :))

ben bi ara sağıyodum bendeki pompa manuell öfff zor geldi bıraktım valla ne yalan söliimm ama boşaltamıyoo geceleri falan uzun uyuyo artık ağrıyo yada akıyoo.

eczaneden aldım canım ben 15 lira otri bebe diyince burunu temizlemek için anlıyolarzaten

bide onda 3tane uuç var birde 10lu yedek uçlar varmış ben yıkıyorum ucu atmıyorum hemen ama bi süre sonra içindeki sünger yumuşuyo ozaman atıyorumm.yedek uçlarkaç lira bilmiyorum ama

canım ben önceleri sagıyodum zeynep emdikten sonra boşalsın iice die ama saklamk sonra biberonla vermek bana pratik gelmedi haftada 1 gün sabahları 2sinide boşaltıp buzluga koyuyorum o bile rahatlatıyo göğüslerimi.ayrıca doyar merak etme boşalınca daha kolay doluyo 2 saat içinde dolar tekrar

aa bu arada kızlar bizde bi iş kuruyoruz kaynımla ortak bi ofis tuttuk sigorta şirketi gibi bişi umaya oda yapcaz orda zaten yazın alanyadayız dönüncede umay baya büyümüş olur çok sıkılmıştım evde iyi olcak inş benim için

hayırlı olsun canım

Ohhh oh kızlar maşallah taş gibi dolan göğüsler saklanan sütler kolay gelsin bacılar noluyoz süt patlamasımı yaşıyo topik??? :52: Benimkiler sağolsun kızım sayesinde bi taş gibi olamadılar deniz süngeri gibi oluyorlar sadece.. Ahh nerde ilk günlerim...

Arkadaşlar ya benim kullandığım serum fizyolojik 2-3 tl bişi sizin kaç para?

24tl canım

Gifrer Physiologica Serum Fizyolojik 40 x 5 ml GittiGidiyor.com'da #36958904

hatta setli 3,11 tl setsiz 2,28 tl
Bunu alın kullanın arkadaşlar ya Altuğ parmak kadardan bu zamana dek ben hep bunu kullanıyorum ve hiç bi zararı yok. Her beslenmeden önce burnu tıkalı olsun ya da olmasın burnunu açıyorum. Rahat mamayı yemesini sağlıyor.. Burnundan bişi yok gözükürken bile bi sürü pislik çıkıo. İçiniz rahat bi şekilde kullanabilirsin bunu Altuğ un doktoru önerdi.

resmini eklesene busem

canım ben önceleri sagıyodum zeynep emdikten sonra boşalsın iice die ama saklamk sonra biberonla vermek bana pratik gelmedi haftada 1 gün sabahları 2sinide boşaltıp buzluga koyuyorum o bile rahatlatıyo göğüslerimi.ayrıca doyar merak etme boşalınca daha kolay doluyo 2 saat içinde dolar tekrar

şimdi gece uykuları daha uzun oldu yaa bide eskiden sürekli memedeydi şimdi oyalanabiliyo gündüzleri sanırım ondan dolayı göğüsler tam boşalmıyo ağrı yapıyo valla
sonra ek kıdalarda devam sütü yerine kendi sütümle hazırlarım kahvaltısını dedim attım dolaba hemen sipariş verdim eşime akşam gelirken poşet alcak hergün sağıcam artık tabi bende üşenmezsem hem dışarı çıkarken de ii olur ama dışarı çıkarken nasıl muhafaza etcez sıcaklığını??

hayırlı olsun canım
saol canım

Ohhh oh kızlar maşallah taş gibi dolan göğüsler saklanan sütler kolay gelsin bacılar noluyoz süt patlamasımı yaşıyo topik??? :52: Benimkiler sağolsun kızım sayesinde bi taş gibi olamadılar deniz süngeri gibi oluyorlar sadece.. Ahh nerde ilk günlerim...
ayy hale sorma canım yaa benim kızda ööleydi ama 3-4 gündür ööle sürekli emmek istemiyo kendi kendine oyalanıyo büyüdükçe heralde açlık toklu bilmeye başladılar ööle oluncada boşa gitmesin sütler dedim

şimdi gece uykuları daha uzun oldu yaa bide eskiden sürekli memedeydi şimdi oyalanabiliyo gündüzleri sanırım ondan dolayı göğüsler tam boşalmıyo ağrı yapıyo valla
sonra ek kıdalarda devam sütü yerine kendi sütümle hazırlarım kahvaltısını dedim attım dolaba hemen sipariş verdim eşime akşam gelirken poşet alcak hergün sağıcam artık tabi bende üşenmezsem hem dışarı çıkarken de ii olur ama dışarı çıkarken nasıl muhafaza etcez sıcaklığını??

biberon termosları var canım benim aldığım bebek çntasında vardı bi tane de ondan alırsın muhafaza ediyor..

ayy zaten bi onu al bi bun al derken kredi kartları limiti görecek bebek masrafmış bi de üstüne araba aldık ama Allah breketini veriyormuş bu kdr msrafa yine maşallah yetişiyoruz...

Back