kilo vermeye başladıkmı kızlar? ye ye ye nereye kadar dimi ama?
kilo vrmek mi o ne ki yenerek yapılan bişey olmasa gerek :}
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
iyi geceler hanımlar bu gece kimsecikler yok gördüğüm kadarı ile..
ben sürekli giremiyorum
kızım maalesef bir türlü toparlanamadı sizlerle de paylaşmak istedim belki aranızda bizim gibi olan vardır aman inşallah yoktur canım kızım iyileşemedi bir türlü..
bebeğime idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu ilk 7 gün antibiyotik verdi dr iyileşmedi,ikinci hafta 7 gün iğne verdi gene iyileşmedi yavrum gerizekalı dr yuzunden kobay gibi denendi hemen dr umuzu değiştidik bu arada..ancak şimdi gittiğimiz dr da bnun iyice araştrılması gerektiğini söyledi ve bugün canım yavrumdan sonda ile idrar aldılar çok ağladı ben ondan daha cok ağladım ayy nasıl bişeymiş bu annelik yaaaa
neyse kızlar eğer gene kültürde üreme var ise bebeğimi 10 gün hastane de yatıracak doktor..aranızda böle bir rahatısz yaşayan var mı kız bebeği olan arkadaşlarda ne olur var ise paylaşın kahroluyorum yavrum bir türlü toparlanamadı...
hepinize sağlıklı günler dilerim yavrularınızla..
Kızlar dün farkettim ki bebişimin kulağının içi ve arkası sarı sarı kabuklarla dolmuş.Allahım dedim bunlar ne.Aldım elime kulak çubuğunu bebeyağına bandım sildim sildim dünya kabuk çıktı.Dedim bu çocuk bizi nasıl duyuyodu acaba???? Kulak deliğine doğru gitmedim tabi ama ordada pislikler var kızlar bebişinizin kulağını nasıl temizliyosunuz? Hep burundan bahsediliyo ama kulağı temizleyen yokmu? Yoksa bi pis anne ben mi varım aranızda :84: Bu arada yazıyosunuz ya buraya burnu tıkalıydı açtım, idrarını yapamıyo ağlıyo filan bende panik atak oldum ya ağlasa hemen bişeyi varda benmi anlamıyorum diyorum.Burnuna bakıyorum bakıyorum bişey yok ooffffff...
kotlarımı öyle özledimki
ya bişi sorucam pantolonlarım eskisinden güzel oturuyor ama belleri olmuyor yani ne düğme kapanıyo ne fermuar çekiliyo birleşmiyo 4 parmak bi mesafe var.ya bu kotların beller açılırmı terziler yaparmı.hiç atmak istemiyorum canımm pantolonları beklesem belim incelir belkiiiii bi ümittttt ama
Arkadaşlar ya benim kullandığım serum fizyolojik 2-3 tl bişi sizin kaç para?
bendede 4 parmak kalıyo kapanmaya ben yeni bi tane aldım napayım gelen giden çok oluyo ne giyeceğimi şaşırıyordum valla
babam senelerdir yapar kendine bunu zaten serum fizyolojik aldım diye demediğini bırakmadı boşuna para vermeye bayılırsınız diye
Burnu İçin İkinci Kez Gittiğimizde Dr Bi Sprey Verdi Onu Sıkıyorum Kendi Kendine Hapşuruyor Zaten Pislikler Burnunun Görünen Kısmına Gelmiş Oluyor Burun Aspiratörü İle Temizliyorum Ama Hemen Tıkanıyor Yine Yaa Havalar Soğuk Kalorifer Yanıyor Camları Açıp Çok Havalandıramıyoruz Evi Odalardan Kaçıra Kaıra Havalandırıyoruz Ayy Yaz Gelse de Kurtulsak..
Seda Çok Yaşa Emi Ben Sorcaktım Bugün Ben Hiç Kesmedim Tırnaklarını 1dklığına Bile Eldivenini Çıkartamıyoruz Beni Kendini Heryerini Çiziyor Ama Eldivenini Çıkaralım İstiyoruz Artık Yaa Kesmek Lazım Dimi :}
Ayy Bir de O Küçücük Elini Ağzına Alıp Emiyor Kaç Tane Emzik Aldık Yok Ağzında Tutamıyor Midesi Bulanıyor Gibi Oluyor Atıyor Emzik Alamıyoruz Ama Elini Emiyor Eldiven Sırılsıklam Oluyor :}
aa bu arada kızlar bizde bi iş kuruyoruz kaynımla ortak bi ofis tuttuk sigorta şirketi gibi bişi umaya oda yapcaz orda zaten yazın alanyadayız dönüncede umay baya büyümüş olur çok sıkılmıştım evde iyi olcak inş benim için
evet cnm eczanede satılıyo
Slm kızlar
Bebeklerinizin başı terliyomu
Emzirirken başi acayip terliyo oğluşumun kolum bile islaniyo ya sizde de var mı böyle bı durum?
Slm kızlar
Bebeklerinizin başı terliyomu
Emzirirken başi acayip terliyo oğluşumun kolum bile islaniyo ya sizde de var mı böyle bı durum?
Bende kolumda uyutup koyuyorum ama gece yastığı bile islaniyo yaevet cnm benımde ole bı sorunum var hatta kızım gecelerı tam dalmadan besıne koyunca uyanıo oncesınde kolumda uyuyıp ole koyuyorum bu seferde ensesi saçı terliyo..
aynen canım baya baya terliyor kafası, burnu da tıkalı ee göbüşü de var ben ona bağlıyorum emerken zorlanıyor nefes almakta..
Bende kolumda uyutup koyuyorum ama gece yastığı bile islaniyo ya
Bizimkinin gobusude yok ya burnuda tikali değil.çok mu kalın giydiriyorum acaba diyorum bu defa birazcık üşüse kusmaya basliyo
Ya kızlar bı şey daha soriyim
Oğlumun yüzündeki kabuklar hala geçmedi ya eldevenleri çıkardım bu defa yüzünü ovup duruyo bı de bakıyorum yüz kabuk ve yara bere icinde.tırnaklarını kesiyorum ama yinede yüzü gözü çizik dolu ya
Kabuklanma için ne yaptınız siz? ben her gün silip yağ sürüyorum ama elleribirakmiyo yüzü hep kabuklu benim oğluşumun.