• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy çok mutluyum.ben oğlanın göbeğini atmamıştım belki aklıma daha iyi bi yer gelir die.mekkeye gitsin çok istemiştim ama bizim ailede malesef giden olmadı bu dönemde,, bizim üst kattaki kömşu geldi akşam umreye gidiyorum senide görmek istedim dedi gitti neyse az önce evde otururken aklıma geldi gitmişlerdir die üzüldüm kızına sordum gece gidecekler evdeler dedi hemen verdim oraya gömsün die nasipten ötesi olmuyo çok sevindim:16::16:
ne guzel kısmetlıymış bebek demekkı

kızlar ya ben bu anne sütü olayını çok mu abartıyorum bılmıyorum hanı süreklı yazıyorum buraya kabak tadı verdım bılıyorum ama napım :(( dun aksama kadar sutumu sagıp bırıktırdım gunde ne kadar oluyor dıye:(((( tam bır hayal kırıklıgı :(( tum gun sadece 60 cc sutum oldu ..neden artmıyo benım sutum ya neden:(((
valla düşünmemekte olmuyo düşünmekte olmuyo bende bın takla atıyom sutumolsun dıye

bende şöyle bişey var canım hem göbek hem bel hem basen hem kalça toparlayıcı
mBFO-94947_1.jpg

bir de sadece cırt cırtlı göbek korsesi var ilk başta onu kullandım göbeğim onun sayesinde indi valla..

Kızlar büyük marketlerin çoğunda şuan indirim var bebek ürünlerinde migrosda da aptamil mamalarında falan var kampanya.. ama 1 numaralı mamalar kampanyaya dahil değil galiba..
nerden aldın cnm ya banadaacıl lazım bıtane....
selam kızlar ayyy 1 günde bile geçmiş birikmiş az okuyayım didim ama hepsini okuyamadım

valla meğer ne kadar hayatımda önemli bir yereymişsiniz haberim yokmuş hepinizi çok özlemişim

sabah kayınvalidem geldii sağolsunlar annemle birlikte dip köşe bucak temizlediler yine camları sildiler falan cumartesi malum mevlüd yapıcaz.bende bi toz aldım sonra mete uyandı onu uyt falan derken yine hi bişi yapmadım :37:
kayınvalidem Allah razı olsun herşeyi yaptı yapıoda mevlüt i,çin tatlıyı yemekleri herşeyi o yapacak getircek temizliğimide yaptı daha ne isterim

sezonlar açılmış ohh ohh ne güzel.bizde tık yok daha :27: malum 40ım daha yeni çıktı zaten annemde var evde.ahh yazık kocama bak acıdım şimdi.hiç bişi demiyoo gerçi.napsın hergün göğsü dışarda bir kadın her ne kadar seksi olmasada sütten büyümüş göğüsler tahrik unsuru :1::9: ama o uzaktan bakabiliyo ancak :37: hakimiyet oğlumun elinde ahahaha

bu arada kızlar real de canbebe nin alt açmaları ve milupanın emziren anne çayı indirimde.alt aöçma 7 lira çay 11 lira valla paket paket aldık stokladık haberiniz olsunn
hoşgeldın nbende korktum bukadar aktıfken bıranda kaybolman korkuttu benıde...
gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
bende acmıyoum açınca uyanıyo uyumuyo daha sabah erkenden acıyom ama...
kızlar bu arada,kadın doğum dr.um bana saçlarını boyama ddi,plasentadan geçen herşey sütten de geçiyomuş.
o yüzden en az 1 yıl daha boyayamıyorum:50:

bu arada benm gbi ayakkabı manyağı olan varsa aranızda,çok uygun bi site paylaşıyım sizinle,modeller de çok hoşuma gtti bnm.
h. snu moda başlığı altnda ark.lardn biri paylaşmıştı

HERŞEY TEK FİYAT ,TEK FİYAT BİZİM İŞİMİZ - Shoe Tek Fiyat
ya şimdi sac boyatamıycakmıyız zaten berbat durumdayım...aboooo ne etcem şimi...dip boyası gelmış karman çorman bır sac lekelı bı yuz...boşayyacak koca benı...:52:oyarım valla onu...:27:
Kızlar ya daha oncede yazmıştım ama kimse okumadı galiba:((
Su gaz cikarma işlemi kac aya kadar devam ediyo acaba
Bizimki her gaz çıkarmada gaz la beraber yediğini cikariyo çıkarmasam ıkınıp duruyo
Siz nasıl gaz cikariyosunuz ben omuzuma dayiyorum basını sırtını sıvazlıyorum
Siz nasıl yapiyosunuz?
bende aynıını yapıyorum bazen macaklarını karnına doğru ıtıyorum bısıklet surr gıbı ceviriyorum...
slm kızlar bebişleri tuzlamaktan bahsetmişsiniz bizde tuzlamadık öyle saatlerce yatırıyorlarmış benim k.v ler ben daha doğum yapmadan tavrımı koymuştum ben öyle tuzlatmam diye sinirleniyordu sonra dopum yaptım annem geldi suyunun içine biraz tuz attı k.v one öyle çok az attın dünür biraz daha at annemde ben atmam çocuk pişer dedi bizimkinin suratı asıldı hemen sonra annem gitti eşimin teyzesi geldi tuzladınızmı diye sordu k.v hemen sessiz sessiz azıcık tuz attı annesi dedi tabi ben duydum teyzeside kokar ya çocuk dedi bende kızdım benide tuzlayan aynı anne ben kokmuyorum kızımda kokmaz dedim çeneleri kapandı benim kızacagımı bile bile inadıma yapıyor bazı şeyleri.hele birde birgün kızımı yıkayacagımızda kavga ettik.yardım etmedi sonra eşimle yıkadık aradan iki gün geçti yine yıkıycaz geldi oturdu yanımıza karışmıyım dedim ama şöyle yıkayın böyle yıkayın dedi bende artık dayanamadım karışma o zaman dedi hooop bir güzel kavga çıktı yine sonra yine dedim büyüklük bende kalsın başka birgün yıkayacagımızda eşime annenle birlikte yıkayın hadi dedim neyse yıkadılar ben çocukları böyle yapardım dedi kızımın bacaklarından tutup sallayacakmış yerimden nasıl kalktım ne yapıyorsun diye bagırmamla kızımı almam bir oldu ben istemiyorum dedim anlamıyorsun sen benim inadıma yapyorsun dedim eşimde kızdı anne sonra emel kızınca kızdı diyorsun istemediği şeyleri neden yapıyorsun dedi allah'tan eşim büyük destekçim.sizi çok seviyorum canım kocacım ve ikimizin parçası olan tatlımı tatlı melek kızım
bızde tuzladık cnm annem yavaşçana hertarafına gezdırdı...
MANİKK canım biz aptamil 1 i kullandık çok gaz yaptı dikkat et.aptamilin sitesinden mama çeşitlerine bak uygun olanı seç.tabi dr una da sor.bize milumil yada conformil (aptamilin)alın dedi.conformil daha az gaz yaptığı için onu aldık.

HÜZÜNÇİÇEĞİ sana da geçmiş olsun

CNNP sağol canım bebeklerle anca yazıyoruz

EMELMUHAMMED nazardan lolabilir canım.evden çıkmadan ben her zaman felek nas ve ayetel kürsi okuyorum bebeişime dene sende.

DİLLERİM LAL hoşgeldin canım

BUSEMM zor valla bizde 2 gün yoğun bakımda yattık seni anlayabiliyorum

GÖZDE canım kolay gelsin bebekle zor oluyor
FUFUKA canım biz ana dizi aldık bir bak işine yarar bence ben de çok sallıyorum çünkü

tşkler cnm sağol...enseyı sordum dokora normal dedı gecermış...

selammm kızlar
k.v lemler gittiler
bu sefer gayet iyiydi ziyaretleri sıkıntısızzz:)))
yine çekirdek aile başbaşayızzz

canım bende denedim sütümü akıttım burnuna benim kızımda grip olmuştu bendede var otri bebeden çok kullandım snra burnu tahriş oldu kanadı biraz ebeye sordum hemen tahrişten olmuştur dedi.ama sütümü akıttıktan sonra düzeldi kızım

yaa bende deneyeyim bari sütü.napalım işe yarar belkimm

bizim paşa epey bi mızırdadı meğer çıkaramadığı bi gaz varmışş çıkardıı ana dizinde salladık uyudu ayy oda olmayaymış yanmışız orda yatıyoo etrafa bakııyoo orda sallanıyo orda uyuyoo hatta bazen yatağına almıyorum uyanıyo orda uyuyo bi güzel

aslında benimde uykum var ama yatmıyrum çünkü tam uykuya dalarım uyanır paşa zira demin uyandı salladım yatağındauyudu yavrum yazık burnu tıkandı heralde ona uyandıı kıyamam.

canım conformil in tadı kötü diye duymuştum bazı bebekler içmiyormuş sence nasıl?

canım doktor da dedi biraz yağlı olduğu için önce dene içerse kullan dedi şükür sorun çıkarmadı oğluşum.kullanan varsa dene biraz alıp dicem ama biraz zor sanırım.

HÜZÜNÇİÇEĞİ sağol canım

gece alt açmadan bahsetmişsiniz bende açmıyorum önceleri açıyodum yapıyodu çünkü ama şimdi yapmıyo sabaha karşı yapıyo 7 buçukta falan açıyorum zaten alt pis olunca mümkün değil durmaz uyumaz öyle bir durum olunca açıyorum.

canım doktor da dedi biraz yağlı olduğu için önce dene içerse kullan dedi şükür sorun çıkarmadı oğluşum.kullanan varsa dene biraz alıp dicem ama biraz zor sanırım.

HÜZÜNÇİÇEĞİ sağol canım

Ayy ne güzel benim kiz conformilin tadini hemen anladi icmedi:emir_bebek:

iyigeceler hanımlar nasılsınız ben hem yorgunum hem göğüslerim ağrıyor emir saolsun emzik niyeti,ne kullanıyor bi kaç gündür böyle olunca akşam aç kalıyor doktor geceleri tek öğün mama ver dedi sürekli emmekten yeni süt olmasına izin vermiyor dedi midesine gitse gam yemiyecem ama hemen sütü geri çıkarıyor karnı tok çünkü bugün ilk kez verdim bi garipsedi mamayı ama yokta demedi

bu arada bi arkadaş gece çayında anason var beyinde gelişim geriliğimi ne yapıyor yazmıştı bende dr sordum verdiği cevabı aynen yazıyorum ben 42 yaşındayım annem ben dahil bütün çocukarına anson vermiş hemde sizin verdiğiniz çay kutusuna konan anasonu belki tek demlemede vermiş o kutularda nekadar var olduğunu düşünüyorsunuz ki dedi benimde 2 çocuğum var bbirinde daha bu çaylar yoktu anason veriyorduk diğerinde bunlardan kullandım öyle bi gerileme olsaaydı ben doktor kardeşlerimde başka meslekrde olmazdı aynen böyle söyledi yani ben bişiey olmayacağına kanaat verdim ve veriyorum oğluma :nazar:

iyi geceler.ben yine nöbetteyim.oğlum 1 saattir belli aralıklarla feryat figan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.uyutup koydum yatağına ağlayarak uyandı.tekrar uyuttum yine ağlarsa diye onu bekliyorum.inşallah ağlamaz.ağlamasında sabaha kadar oturmaya razıyım.ağlayınca çok üzülüyorum:14:
hergün yeni bişey yapıyo emir efendi.şimdi de bu bakalım hayırlsı daha neler görücem

gece çayını da içmiyo.biberonu almıyor daha doğrusu.midesi bulanıyor.önce göğsümü verip çaktırmadan biberonu koyyorum ağzına hemen ağlıyor çıkarıyor.bende zorlamıyorum artık.

Son düzenleme:
iyi geceler hanımlar bu gece kimsecikler yok gördüğüm kadarı ile..
ben sürekli giremiyorum
kızım maalesef bir türlü toparlanamadı sizlerle de paylaşmak istedim belki aranızda bizim gibi olan vardır aman inşallah yoktur canım kızım iyileşemedi bir türlü..
bebeğime idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu ilk 7 gün antibiyotik verdi dr iyileşmedi,ikinci hafta 7 gün iğne verdi gene iyileşmedi yavrum gerizekalı dr yuzunden kobay gibi denendi hemen dr umuzu değiştidik bu arada..ancak şimdi gittiğimiz dr da bnun iyice araştrılması gerektiğini söyledi ve bugün canım yavrumdan sonda ile idrar aldılar çok ağladı ben ondan daha cok ağladım ayy nasıl bişeymiş bu annelik yaaaa
neyse kızlar eğer gene kültürde üreme var ise bebeğimi 10 gün hastane de yatıracak doktor..aranızda böle bir rahatısz yaşayan var mı kız bebeği olan arkadaşlarda ne olur var ise paylaşın kahroluyorum yavrum bir türlü toparlanamadı...
hepinize sağlıklı günler dilerim yavrularınızla..

iyi geceler.ben yine nöbetteyim.oğlum 1 saattir belli aralıklarla feryat figan ağlıyor ne yapacağımı şaşırdım.uyutup koydum yatağına ağlayarak uyandı.tekrar uyuttum yine ağlarsa diye onu bekliyorum.inşallah ağlamaz.ağlamasında sabaha kadar oturmaya razıyım.ağlayınca çok üzülüyorum:14:
hergün yeni bişey yapıyo emir efendi.şimdi de bu bakalım hayırlsı daha neler görücem

gece çayını da içmiyo.biberonu almıyor daha doğrusu.midesi bulanıyor.önce göğsümü verip çaktırmadan biberonu koyyorum ağzına hemen ağlıyor çıkarıyor.bende zorlamıyorum artık.

iyi geceler aman inşallah uyanmazlar bende perişan oldum yorgunluk ve uykuusuzluktan
benimde kızım bikaç haftadır sleeper denen sallanan yatagında uyuyordu hatun bu ara rahatsız diye sürekli ağlıyor ve sadece kucağımda uyuyor benımkı de yenı uyudu
ama bende sıkıntımı paylaşayım öyle yatayım dedim her dk giremiyorum buraya
size iyi geceler bende artık dınleneyım

ben sürekli giremiyorum
kızım maalesef bir türlü toparlanamadı sizlerle de paylaşmak istedim belki aranızda bizim gibi olan vardır aman inşallah yoktur canım kızım iyileşemedi bir türlü..
bebeğime idrar yolu enfeksiyonu teşhisi kondu ilk 7 gün antibiyotik verdi dr iyileşmedi,ikinci hafta 7 gün iğne verdi gene iyileşmedi yavrum gerizekalı dr yuzunden kobay gibi denendi hemen dr umuzu değiştidik bu arada..ancak şimdi gittiğimiz dr da bnun iyice araştrılması gerektiğini söyledi ve bugün canım yavrumdan sonda ile idrar aldılar çok ağladı ben ondan daha cok ağladım ayy nasıl bişeymiş bu annelik yaaaa
neyse kızlar eğer gene kültürde üreme var ise bebeğimi 10 gün hastane de yatıracak doktor..aranızda böle bir rahatısz yaşayan var mı kız bebeği olan arkadaşlarda ne olur var ise paylaşın kahroluyorum yavrum bir türlü toparlanamadı...

geçmiş olsun canım.çevremde hiç böyle bişey duymadım.allah şifa versin yavruna.annelik gerçekten çok zor.rabbim yavrularımızın acısını göstermesin,herşeye katlanırız.yeter ki sağlık huzur olsun.

ben sürekli giremiyorum

geçmiş olsun canım

çay kaşığı ile versene canım

günaydın kızlar
heralde gece nöbeti tutan bi ben varım
kızım yine kaka yapmakta zorlandı sonra dayanamadım 6 buçuk gibi poposunu uyardum fışşşşşşşşşkkkkk üstüm başım nevresim kaka oldu gece gece onlarla ugrastım bide
ama bi rahatladı kuzucum hala uyuyorrr:16::16::16:

Son düzenleme:
günaydın annelerrr

ayy hayırdır inşallahhh.geldim geldim canımm bilgisayar bozulmuştu anca yapıldı

ayy beimkide izliyoo öyle dikkatli bakıyokii seyretmesin istiyorum ama bakıyoo napiimm hatta göremiyosa kafasını iyice çeviryooo

bide benimki sürekli yukarılara baıyo kafasürekli havada boynu ağrıyacak diyorum.öyleee çeviriyo kafasını süreki tepelere bakıyoo

ben bizim kızın gözü yükseklerde diyorum :60:

ellerini 2 aylıkken emmeye baslar cocuklar canım genelde kendi vucudlarını tanıyorlar ellerini tanıyor suan o nedenle agzında emiyor cekme elini doktorumuz öyle dedi bize sanırım burda bi arkadas daha yazmıstı onada cekme demiş.daha ilerleyen zamanlarda ayaklarını götüreceklermiş agızlarına ayaklarnı tanımak için

canım çocuklar 8.aya kadar ağızlarıyla iletişim kurar ve öğrenirler ilerde buldugu herşeyi agzına götürcek. fatmaya katılıyorum elini emerken çok tatlı bi ses çıkarıyoo :16: ben sesi duyunca emziği düşürdü ele geçti diyorum :1:

kızlar ya ben ayva kompostosu yapıcam nasıl yapılyor bılen varsa tarıf edebılırmı once ayvalar pısıcek oylemı sekeını atıcam

canım fatma tarif vermiş ama ben doğruyorum su koyuyorum kaynayınca şekerini atıyorum tarçın karanfil felan atcaksam atıyorum tüm kompostoları aynı yapıyorum canım
hatta ben çürüyen meyvelerin çürük kısımlarını çıkarıp karışık yapıyorum kuru kayısı kuru üzüm incir de atıyorum az bi de şeker oohhhh :34:

bende yaptırmamaya karar verdim bugün ilerde parkinson hast. olma riski varmışş

hiiiiççç okumadım sen nerde okudun canım?? :53: ayrıca Allah korusun ama mantıklı da gelmedi rota bağırsak virüsü parkinson nöral bi hastalık :44:

ben sürekli giremiyorum

çooook geçmiş olsun canım üzülme inş en kısa zamanda iileşir minik prenses Allah daha beterinden korusun

Günaydın herkese.

Umarım herkes iyidir. Biz de uykusuz uykusuz yuvarlanıp duruyoruz. Dün kayınvalidemler geldiler kızım iyice zayıflamışsın diyerek beni tıka basa doyurmaya çalıştı. :) Yiyorum anne ama işte uykusuz kalınca dinlenemeyince yaramıyor dedim...

Ya Asya şu gürültüleri hiç sevmiyor. onları açınca daha bir huysuzlaşıyor.

Gece ben degiştiyorum altını. Kaan dogdugunda annemle kayınvalidem de aynı şeyi söyledi. Ben takmadm hiç de öyle sürekli bir alışkanlık olmadı.

Seda hoşgeldin.

Tombi geçmiş olsun canım. İnşallah bir an önce iyileşir miniğin. Altını silerken yukarıdan aşagıya dogru sil. Kız bebeklerde kaka sebep oluyor genelde...

Günaydın kızlar benim kız sabah sabah dikti gözlerini oyun istiyor saat 6 dan beri de eme eme bitirdi sütümü bazen böyle deliriyor.Şimdide ana kucağında kendini sallattırıyor bana.Ya cuma günü 2. ay aşılarımızı yaptırıcaz rota aşısına bi öyle diyosunuz bi böyle karıştırmayın kafamı yaaaa:(
Tombi geçmiş olsun canım...İnş önemli bişey değildir valla neyin nerden geleceği hiç belli olmuyor malesef bebişler varken herşeye hazırlıklı olmalıyız çocuklar çok çabuk hastalanıveriyo..

deryac11 den kurtuldum kendi adımın başharfiyle oğlumun adını yaptım,sonunda değişti kullanıcı adım:64::66:

ii hadi hayırlı olsun deryacım

Günaydın kızlar benim kız sabah sabah dikti gözlerini oyun istiyor saat 6 dan beri de eme eme bitirdi sütümü bazen böyle deliriyor.Şimdide ana kucağında kendini sallattırıyor bana.Ya cuma günü 2. ay aşılarımızı yaptırıcaz rota aşısına bi öyle diyosunuz bi böyle karıştırmayın kafamı yaaaa:(
Tombi geçmiş olsun canım...İnş önemli bişey değildir valla neyin nerden geleceği hiç belli olmuyor malesef bebişler varken herşeye hazırlıklı olmalıyız çocuklar çok çabuk hastalanıveriyo..

ben araştırdım içim rahat canım (yinede Allah korusun diim) yarın yaptırıyorum

Back