- 13 Ocak 2010
- 1.305
- 17
- 158
- 38
ne guzel kısmetlıymış bebek demekkıayyy çok mutluyum.ben oğlanın göbeğini atmamıştım belki aklıma daha iyi bi yer gelir die.mekkeye gitsin çok istemiştim ama bizim ailede malesef giden olmadı bu dönemde,, bizim üst kattaki kömşu geldi akşam umreye gidiyorum senide görmek istedim dedi gitti neyse az önce evde otururken aklıma geldi gitmişlerdir die üzüldüm kızına sordum gece gidecekler evdeler dedi hemen verdim oraya gömsün die nasipten ötesi olmuyo çok sevindim
valla düşünmemekte olmuyo düşünmekte olmuyo bende bın takla atıyom sutumolsun dıyekızlar ya ben bu anne sütü olayını çok mu abartıyorum bılmıyorum hanı süreklı yazıyorum buraya kabak tadı verdım bılıyorum ama napım( dun aksama kadar sutumu sagıp bırıktırdım gunde ne kadar oluyor dıye ((( tam bır hayal kırıklıgı ( tum gun sadece 60 cc sutum oldu ..neden artmıyo benım sutum ya neden ((
nerden aldın cnm ya banadaacıl lazım bıtane....
bende şöyle bişey var canım hem göbek hem bel hem basen hem kalça toparlayıcı
bir de sadece cırt cırtlı göbek korsesi var ilk başta onu kullandım göbeğim onun sayesinde indi valla..
Kızlar büyük marketlerin çoğunda şuan indirim var bebek ürünlerinde migrosda da aptamil mamalarında falan var kampanya.. ama 1 numaralı mamalar kampanyaya dahil değil galiba..
hoşgeldın nbende korktum bukadar aktıfken bıranda kaybolman korkuttu benıde...selam kızlar ayyy 1 günde bile geçmiş birikmiş az okuyayım didim ama hepsini okuyamadım
valla meğer ne kadar hayatımda önemli bir yereymişsiniz haberim yokmuş hepinizi çok özlemişim
sabah kayınvalidem geldii sağolsunlar annemle birlikte dip köşe bucak temizlediler yine camları sildiler falan cumartesi malum mevlüd yapıcaz.bende bi toz aldım sonra mete uyandı onu uyt falan derken yine hi bişi yapmadım
kayınvalidem Allah razı olsun herşeyi yaptı yapıoda mevlüt i,çin tatlıyı yemekleri herşeyi o yapacak getircek temizliğimide yaptı daha ne isterim
sezonlar açılmış ohh ohh ne güzel.bizde tık yok dahamalum 40ım daha yeni çıktı zaten annemde var evde.ahh yazık kocama bak acıdım şimdi.hiç bişi demiyoo gerçi.napsın hergün göğsü dışarda bir kadın her ne kadar seksi olmasada sütten büyümüş göğüsler tahrik unsuru ama o uzaktan bakabiliyo ancak hakimiyet oğlumun elinde ahahaha
bu arada kızlar real de canbebe nin alt açmaları ve milupanın emziren anne çayı indirimde.alt aöçma 7 lira çay 11 lira valla paket paket aldık stokladık haberiniz olsunn
bende acmıyoum açınca uyanıyo uyumuyo daha sabah erkenden acıyom ama...gece bebeklerin altını açıyor musunuz? ben her emzirmede açıyorum gece gündüz farketmeden. az önce arkadaşım ben gece hiç alt açmaya alıştırmadım dedi, sizde durum nasıl?
ya şimdi sac boyatamıycakmıyız zaten berbat durumdayım...aboooo ne etcem şimi...dip boyası gelmış karman çorman bır sac lekelı bı yuz...boşayyacak koca benı...kızlar bu arada,kadın doğum dr.um bana saçlarını boyama ddi,plasentadan geçen herşey sütten de geçiyomuş.
o yüzden en az 1 yıl daha boyayamıyorum
bu arada benm gbi ayakkabı manyağı olan varsa aranızda,çok uygun bi site paylaşıyım sizinle,modeller de çok hoşuma gtti bnm.
h. snu moda başlığı altnda ark.lardn biri paylaşmıştı
HERŞEY TEK FİYAT ,TEK FİYAT BİZİM İŞİMİZ - Shoe Tek Fiyat
bende aynıını yapıyorum bazen macaklarını karnına doğru ıtıyorum bısıklet surr gıbı ceviriyorum...Kızlar ya daha oncede yazmıştım ama kimse okumadı galiba(
Su gaz cikarma işlemi kac aya kadar devam ediyo acaba
Bizimki her gaz çıkarmada gaz la beraber yediğini cikariyo çıkarmasam ıkınıp duruyo
Siz nasıl gaz cikariyosunuz ben omuzuma dayiyorum basını sırtını sıvazlıyorum
Siz nasıl yapiyosunuz?
bızde tuzladık cnm annem yavaşçana hertarafına gezdırdı...slm kızlar bebişleri tuzlamaktan bahsetmişsiniz bizde tuzlamadık öyle saatlerce yatırıyorlarmış benim k.v ler ben daha doğum yapmadan tavrımı koymuştum ben öyle tuzlatmam diye sinirleniyordu sonra dopum yaptım annem geldi suyunun içine biraz tuz attı k.v one öyle çok az attın dünür biraz daha at annemde ben atmam çocuk pişer dedi bizimkinin suratı asıldı hemen sonra annem gitti eşimin teyzesi geldi tuzladınızmı diye sordu k.v hemen sessiz sessiz azıcık tuz attı annesi dedi tabi ben duydum teyzeside kokar ya çocuk dedi bende kızdım benide tuzlayan aynı anne ben kokmuyorum kızımda kokmaz dedim çeneleri kapandı benim kızacagımı bile bile inadıma yapıyor bazı şeyleri.hele birde birgün kızımı yıkayacagımızda kavga ettik.yardım etmedi sonra eşimle yıkadık aradan iki gün geçti yine yıkıycaz geldi oturdu yanımıza karışmıyım dedim ama şöyle yıkayın böyle yıkayın dedi bende artık dayanamadım karışma o zaman dedi hooop bir güzel kavga çıktı yine sonra yine dedim büyüklük bende kalsın başka birgün yıkayacagımızda eşime annenle birlikte yıkayın hadi dedim neyse yıkadılar ben çocukları böyle yapardım dedi kızımın bacaklarından tutup sallayacakmış yerimden nasıl kalktım ne yapıyorsun diye bagırmamla kızımı almam bir oldu ben istemiyorum dedim anlamıyorsun sen benim inadıma yapyorsun dedim eşimde kızdı anne sonra emel kızınca kızdı diyorsun istemediği şeyleri neden yapıyorsun dedi allah'tan eşim büyük destekçim.sizi çok seviyorum canım kocacım ve ikimizin parçası olan tatlımı tatlı melek kızım
MANİKK canım biz aptamil 1 i kullandık çok gaz yaptı dikkat et.aptamilin sitesinden mama çeşitlerine bak uygun olanı seç.tabi dr una da sor.bize milumil yada conformil (aptamilin)alın dedi.conformil daha az gaz yaptığı için onu aldık.
HÜZÜNÇİÇEĞİ sana da geçmiş olsun
CNNP sağol canım bebeklerle anca yazıyoruz
EMELMUHAMMED nazardan lolabilir canım.evden çıkmadan ben her zaman felek nas ve ayetel kürsi okuyorum bebeişime dene sende.
DİLLERİM LAL hoşgeldin canım
BUSEMM zor valla bizde 2 gün yoğun bakımda yattık seni anlayabiliyorum
GÖZDE canım kolay gelsin bebekle zor oluyor
FUFUKA canım biz ana dizi aldık bir bak işine yarar bence ben de çok sallıyorum çünkü
tşkler cnm sağol...enseyı sordum dokora normal dedı gecermış...