2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın herkese.

Dün eşim nöbetten gelsin de temizlik yapayım diye bekliyorDum 9.30 geldi hadi gidiyoruz dedi nereye dedim gezmeye boşver temizliği gelince beraber yaparız dedi. tamam dedim hemen hazırlandık çıktık. Adanaya resmen yaz geldi. öyle güzel bir hava vardı ki. herkes sokaklarda, herkes piknikteydi.

Epey dolaştık gezdik gölün kenarına gittik, oturduk. çok iyi geldi. ordan avmye gittik. ben çıldırmış gibi alışveriş yaptım ne gördüysem neyi begendiysem aldım. eşime çocuklara kendime... eşim de 1 yılın acısını çıkarttın diyor

Ama nasıl iyi geldi anlatamam. sonra yemek yedik eve geldik. ben o kadar yorgunluga hayatta temizlik yapamazdım ama öyle enerjiktim ki. temizliğimi de yaptım, yemegi mi de. kendimi çok iyi hissediyorum.

yalnız bizim kız da abisi gibi. kızlar size çok garip gelecek ama benim oglum bebekken dışarıda ve uykusunda kaka yapmazdı. eve gelince yapardı. büyüdü kreşe, anaokuluna başladı hala aynı orda kaka yapmıyor.
Asya da böyle. uykusunda asla yapmaz. dün de o kadar saat dışardaydık yapmadı eve gelince peşpeşe 4 defa kaka yaptı. dogdugundan bu yana doktordu vs pek çok kez dışarı çıktık ama yok
illa evde yapacak.

merhaba evridiki ben yeniyim bu sitede açıklamanı okudum da yorum yapmak istedim. benimde 2 aylık bir oğlum var ve 8 şubatta doğdu. benim oğlumda illa uykuda ve akşamları kaka yapacak olmazsa olmazz:)) çok enteresan. 2 aydır dışarı çıkmıyordum neredeyse bu hafta sonu eşimle yemeğe gittik tabi emirhanla beraber aklımız çıktı orada da ağlayacak durmayacak diye neyseki sorunsuz yedik yemeğimizi ama ne yemek apar topar :)))) neyse büyüyecekler inş.. az kaldı dimi ?:))

Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Çocuktan çocuga degişiyor işte :)

Ama ben biliyorum benim çocuklar bana çekmişler :) Ben de öyleyim. Sanırım genetik. Ama işte bu nedenle de ben sürekli kabızlık sorunu yaşıyorum...

Az kaldı canım. 3. aydan sonra çok farklı oluyorlar göreceksiniz :)

yok uyku yok gece 4 den beri ayaktayız,sırt üstü durmakda istemiyor,şebeğe döndüm artık,yakında hastanelik olucam uykusuuzluktan çökecek bünye,şu milupanın iyi geceler çayını alayımda kutunun tamamını içirim 1 hafta uyusun pis böcükk, bayy baaaayyy iyi haftalar eşliğinde:) bende ancak 1 haftaya toparlarım kendimi

mamayı denedinmi canım

güle güle kullanın canım

desene 1 ayımız kaldı oleyyyy:)) çok şükür bizde kabızlık yok hatta fazla sulu bile yapıyoruz günde 2-3 kez kaka yapıyor benim paşa hemde arka arkaya her beslenmeden sonra. ayy birde kabızlıkla uğraşamam :)

Canım ben de tam akşam uyumadığını soracaktım. Dr umuza söyledim işiniz var uyku düzeni oluşmuştur dedi. Ama internetten okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra gaz bağırsak faaliyetleri azalınca yani düzene girermiş. Bizim kızın gece uyumasında bir sorun yok çok şükür. Gece 11-12-01 gibi yatıyor. 5 ssaat sonra kalkıyor. Emziriyorum sonra 3-4 saate bir uyanıyor altını değilştir emzir derken hemen uyuyor. Uyutmamaya çalışayım diyorum memede dalıyor gözlerini bile açmadan ağlıyor bazen açım ben diye görseniz. Bu süreç saat 6-7 ye kadar böle devam ediyr. Uyanık olduğu gündüzleri toplamda 1 saatş geçmez şaklabanlık yapıyorum biraz daha uyanık kalsın diye yok. Akşam 6-7 gibi uyanıyor ondan sonra uyuyor 15 dk sonra kalkıyor ağlıyor. Pış Pış derken emzik derken 1 saat geçiyor tekrar emiyor. Memede dalamıyor bu sefer başlıyor emerken ağlamaya gazını çıkartıyoruz. Gazdan uyuyamıyor diye düşünüyorum ama uykuya mı dalamıyor acaba.nE zaman misafir gelse o gün uyuyor benim kız. Her akşam misafir alayım bari :))) Annem ve kayınvalidemleri misafirden saymıyor bizim kerata sanırım onları tanıdığı için hissediyor mu ne ?

Sizin bebişler akşamları nasıl kızlar? Gündüzleri ne kadar uyanı kalıyor bebişleriniz? Sırf benim kız mı böle ?

şekerim sen bence şükret yahu benim paşamın uyuduğu saatler o kadar az ki geceleri saat 3 e kadar 3 saat uyuyor ondan sonra uyusada fıkır fıkır sürekli homurdanıp uyuyor yani beni hiç uyutmuyor sabahlaıyoruz böylece saat 5-6 gibi uyanmak istiyor çook zor çoooook...

ay herkse çok övüyor bu çayı benimde almam lazım
evin her yanı çay vs doldu

ayyy aynen bizim evde dolu çaylar bi dolap sırf çaylarla dolu emirinkiler bi katta benimkiler bi katta eşiminkiler bi katta ailecek bitki dostuyuz sanır görende :))) gün içinde birsürü şey içiyorum ya papatya ıhlamur rezene rezene kimyon daha neler neler

günaydın canım bizde gece engeç 12de uyumuş oluyoruz aralıksız 5e yada 6ya kadar yatyor sonra emip tekrar uyuyor sabah 8:45e kadar rutini böyle epeydir ama gündüz uyumuyor denecek kadar az uyuyor

kızlar çıldırmak üzereyim,beyaz gürültüyü indiriyorum ama pc hiç bir proğramda açmıyor.siz hangi proğramda indirdiniz ya da açıyosunuz?oğlum sadece onunla sakinleşiyor.bilgisayar masa üstü odaya götüremiyoruz.flaşh a atıp tv den dinleticem ama açılmıyor.yardımmm:95:

nerden indirdin canm yaa ben sadece sitesini buldum indirilcek yeri de yoktu orda bi link verirsen bakarım ben de..

ay kızlar bi tarafımı kaşıyım da ilk defa gündüz bu kadar uyudu zilli mutfağımı yatak odamı topladım uzun bi aradan sonra :))
zug canım baş çevresini sen sormuştun dimi 38 cm çıktı bizimki bu gittiğimizde

canım indirdiğin uzantı flag uzantısı mp3 değil bunu mp3e çevirmen lazım bunun için de şu linkteki programı kullanabilirsin eğer çeviremem diyorsan ben çeviriyim mp3 halini bi yere yükleyip sana gönderiyim

program linki

BloXoo - Tolpp | flac dosyalarını mp3 e çevirmek (flac to mp3)

Günaydın herkese
Kızlar ya bu gaz çıkarma işlemi daha ne kadar devam edecek
Her gaz çıkarmada yediğinin yarısını cikariyo bizimki
Çıkarmamayı denedim bu defa uyuyamiyo ıkınıp duruyo
Siz nasıl cikariyosunuz gazını ben kaldırıp basını omuzuma dayiyorum
öyle cikiyo tabi yedikleride

Evet canım ben sormuştum.bende elimde mezura ölçüyorum her gün.hemşire nin yanlış ölçtüğünü düşünüyorum çünkü saglık ocağında 38 ölçtüler bende ölçüyorum 39 cikiyo hadi 1 cm de yanılayım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…