merhaba evridiki ben yeniyim bu sitede açıklamanı okudum da yorum yapmak istedim. benimde 2 aylık bir oğlum var ve 8 şubatta doğdu. benim oğlumda illa uykuda ve akşamları kaka yapacak olmazsa olmazz:)) çok enteresan. 2 aydır dışarı çıkmıyordum neredeyse bu hafta sonu eşimle yemeğe gittik tabi emirhanla beraber aklımız çıktı orada da ağlayacak durmayacak diye neyseki sorunsuz yedik yemeğimizi ama ne yemek apar topar :)))) neyse büyüyecekler inş.. az kaldı dimi ?:))
yok uyku yok gece 4 den beri ayaktayız,sırt üstü durmakda istemiyor,şebeğe döndüm artık,yakında hastanelik olucam uykusuuzluktan çökecek bünye,şu milupanın iyi geceler çayını alayımda kutunun tamamını içirim 1 hafta uyusun pis böcükk, bayy baaaayyy iyi haftalar eşliğinde:) bende ancak 1 haftaya toparlarım kendimi
Günaydın Kızlar Bebek Arabasını Aldık Dün İnşallah Pişman Olmayız.. Hem Çift Yönlü,Hem Hafif,Hem Tek Elle Kapanabiliyor vs vs fiyatı da bu özelliklere ve chiccoya göre çok uygun kalıyor..
Oğlum Hergün Sabah 7buçukta ağlıyor altını açıyorum bikaç kez kaka ve çiş yapıyoır onra rahatlıyor gülücükledr atıyor :}sizde de böyle bi rutin var mı 2 haftadır falan böyle her sabah 7buçukta yapıyor :}
ayy bizmkinin kafası da yamulcak sadece sağa yatıyır arkası sivri kaldı :}
ayy gece çayını almadım bugün alıyım unutmadan..
pazar sabahı babası altını açtı alt açma bezi falan koymamış oğlumda üşütmüştü ya ishal gibi bikaç kez bi kaka yaptı, su hazırladık üşütmeyelim diyehemen belinden altını yıkadık yeni cicler giydirdik ter attık valla :}
şuan yine oğlumla tekiz neyseki anneannesi özlemiş de gelicek bugün yine sağolsun :}
ayy anakucağı aldık ytırdım paşam beğendi ama korkuyorum oturur pozisyında gibi ya sorun olur diye.. bizim ana kucağı resimdeki kızlar, bebeimi ona koysam zararı olur mu? biz aslında onu araba koltuğu için aldık arabada en fazla 1 saat öyle kalır ama evde uzun süre bu ana kucağında durur mu bi yerine bişey olmaz dimi?
sedanın bilgisayarı bozukmuş galiba canım..
AYY AYY AYYY UNUTUYORDUM.. Kızlar 40ımız çıkmadan 1 hafta önce kanamam kesilmişti 40ımız çıktı 42. günde yani cumartesi günü akıntı başladı ama regl kanaması gibi, 40 çıkar çıkmaz regl olunabiliyormu?
Merhaba canım hoşgeldin aramıza. Çocuktan çocuga degişiyor işte :)
Ama ben biliyorum benim çocuklar bana çekmişler :) Ben de öyleyim. Sanırım genetik. Ama işte bu nedenle de ben sürekli kabızlık sorunu yaşıyorum...
Az kaldı canım. 3. aydan sonra çok farklı oluyorlar göreceksiniz :)
günaydın kızlarr
yorucu bi haftasonundan sonra burdayımm geçmişe bakamıcam hiç kahvaltımı yapıp eşimi uğurladım kızımın uyanmasını bekliyorum sonra izin verirse hanfendi bende uyucam
kızlar bizim kız akşam 9dan itibaren aglama krizine giriyo emmio emzik almıyo uykusu gelio dalamıyo heralde dalamadıgı içinde sinirleniyo napmalıyım sizce :26: 1 haftadır bööle önce geçer die kollarımızda salladık ama baktım her gece böyle alışmasın die yatagında sallıyorum ama yok tam 45 dak uykuya dalmak için ugraşıyosonunda yine sinirlenip basıyo çığlığı napmalıyım gece çayı demişsiniz şu milupanın cayımı yoksa siz mi bişiler demleyip veriyosunuz işe yarıyomu????
Canım ben de tam akşam uyumadığını soracaktım. Dr umuza söyledim işiniz var uyku düzeni oluşmuştur dedi. Ama internetten okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra gaz bağırsak faaliyetleri azalınca yani düzene girermiş. Bizim kızın gece uyumasında bir sorun yok çok şükür. Gece 11-12-01 gibi yatıyor. 5 ssaat sonra kalkıyor. Emziriyorum sonra 3-4 saate bir uyanıyor altını değilştir emzir derken hemen uyuyor. Uyutmamaya çalışayım diyorum memede dalıyor gözlerini bile açmadan ağlıyor bazen açım ben diye görseniz. Bu süreç saat 6-7 ye kadar böle devam ediyr. Uyanık olduğu gündüzleri toplamda 1 saatş geçmez şaklabanlık yapıyorum biraz daha uyanık kalsın diye yok. Akşam 6-7 gibi uyanıyor ondan sonra uyuyor 15 dk sonra kalkıyor ağlıyor. Pış Pış derken emzik derken 1 saat geçiyor tekrar emiyor. Memede dalamıyor bu sefer başlıyor emerken ağlamaya gazını çıkartıyoruz. Gazdan uyuyamıyor diye düşünüyorum ama uykuya mı dalamıyor acaba.nE zaman misafir gelse o gün uyuyor benim kız. Her akşam misafir alayım bari :))) Annem ve kayınvalidemleri misafirden saymıyor bizim kerata sanırım onları tanıdığı için hissediyor mu ne ?
Sizin bebişler akşamları nasıl kızlar? Gündüzleri ne kadar uyanı kalıyor bebişleriniz? Sırf benim kız mı böle ?
ay herkse çok övüyor bu çayı benimde almam lazım
evin her yanı çay vs doldu
günaydın güzel annişler dün epey yorucu bi gündü gecesinde 1 saatte bir uyanma daha sonrada sabah 10dan gece 11e kadar uyanık bir bebek çok şükür ağlaması yoktu ama yordu beni bugünde 8de kaltık şimdi tekrar uyudu buarada kızlar sizin bebişler aralıksız mı uyuyo yahuu 11de yattı 5 de kalktı falan diyosunuz bi gece mutlka uyanıyoruz en az 1 kere daha doğrusu mızıklanıyo uyanmasına fırsat vermiyorum emip yatıyo tekrar ama mutlaka gece bi posta emişmemiz oluyo yani :))
kızlar çıldırmak üzereyim,beyaz gürültüyü indiriyorum ama pc hiç bir proğramda açmıyor.siz hangi proğramda indirdiniz ya da açıyosunuz?oğlum sadece onunla sakinleşiyor.bilgisayar masa üstü odaya götüremiyoruz.flaşh a atıp tv den dinleticem ama açılmıyor.yardımmm:95:
Ten minutes of white noise, pink noise and Brownian noise : Free Download & Streaming : Internet Archive
burdan indirdim hemde defalarca(zaten burdan bi arkadaş göndermişti adresi de...
canım indirdiğin uzantı flag uzantısı mp3 değil bunu mp3e çevirmen lazım bunun için de şu linkteki programı kullanabilirsin eğer çeviremem diyorsan ben çeviriyim mp3 halini bi yere yükleyip sana gönderiyim
program linki
BloXoo - Tolpp | flac dosyalarını mp3 e çevirmek (flac to mp3)
ay kızlar bi tarafımı kaşıyım da ilk defa gündüz bu kadar uyudu zilli mutfağımı yatak odamı topladım uzun bi aradan sonra :))
zug canım baş çevresini sen sormuştun dimi 38 cm çıktı bizimki bu gittiğimizde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?