Ben öpemesin diye başından ayrılmıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum zaten emziricem damlasını vericem gibi bahanelerle alıyorum hmen.Aslında böyle bi insan değilim sevsin tabi torunu ama birincisi bıraksam şap şup öpücek öyle tiplerden ikinciside biz daha nişanlıyken eşimin kızkardeşinin bebeğ olmuştu annesine bırakıyodu baksın diye yani kayınvalideme .Kaynanamda çocuk çok ağladığı zmanlarda sussun diye memesini vermiş çocuğa bunu anlatmıştı bana görümcem.Ayyy resmen iğrendim benim bebişede yaparmı yapar diyerekten gözlerimi dört açıyorum valaa
Arabanız çok şıkmış canım çok sportif duruyor güle güle kullanın.Benimde kırkım bittiğinde 2-3 günlük hafif kanamam oldu ama doktor yumurta oluşmamış demişti ne kanamasıydı bende anlammıştım.AMA ADETTE OLABİLİR CANIM.
ben milupanın gece çayını demliyorum ama gündüzden çok uyuduysa pek fayda etmiyo gündüz öğleden sonradan itibaren çok uyutmamaya çalış.
Bizimkide gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor.Sonra emişme sonra 9-10 gibi tekrar uyanıyor. 12 gibi uyuyor 4 gibi uyanıyor emişnme ondan sonrada uyumak istiyor ama ben uyutmuyorum.Çünkü ne zman 4 ten sonra uyusa gece uyumuyor.