tam 12 saat oldu uyanık,5 saat aralıksız ağladı,mamayı yaptım ama benim kız biberonu bilmediği için zorlandık,neyse zar zor ağzına tıkadım mamayı çok sinirliyim zaten,öö yapa yapa ıykk yapa yapa sadece 20 cc içebildi,onada içmek denirse ben akıttım ağzına döküle döküle desem daha doğru olur,sonra yarım saat daha ağladı,sızdı kaldı şükür derken 10 dakika sonra yine uyandı,bu sefer memeyi verdim emdi 10 dakika sonra attı ağzından uyudu,son 20 dakikadır uyuyor ama diken üstünde,sürekli sayıklıyor,gözleri oynuyor,aradada irkiliyor,sinir sistemim alt üst oldu,eğerki ben bu gidişle aşırı asabi biri olupta çıkarsam ortalara hiç şaşırmicam,çünkü o yolda hızla ilerliyorum,millet bebeğinin gündüz 2,3 saat uyanık kalmasını sorun ederken benimki 24 saat içinde sadece 4 saat uyuyor,yatın kalkın şükredin Allaha,amcamın gelini gece bebeğini emzirmeye hasretmiş,geceleri uyuyormuş,gündüzleride bir kaç saat uyanıkmış sadece,valla Allahın sevgili kuluymuşda haberi yok! üstüne birde eşim bana çekmiş bende çocukken hiç uyumazdım diyip canımı sıkmıyormu gırtlaklayasım geliyor,sanki iyi bir haltmış gibi anlatıyor,zaten eğer babasına çekmişse o yönü ben ölim daha iyi,babası halen geceleri uyumaz,sabaha kadar ayakta tv izler,kırk kere kalkar kızarım yatsana diye,off off