2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Napalım artık hepsine sağlık olsun deyip geçeceğiz onların bi tebessümü yetiyor bize minikim benim yaaaaaaaaa

kızlar gece çayı verenler var mı ve ne kadar veriyorlar

canım 40 yada 50 cc içiyor benim sıpam dr sordum sorun olmaz dedi ama 50yi geçmesin dedi onu içince gece 11den sabah 5 yada 6ya kadar deliksiz uyuyor karnı acıkınca kalkıyor yoksa dahada uyur herhalde

canım 40 yada 50 cc içiyor benim sıpam dr sordum sorun olmaz dedi ama 50yi geçmesin dedi onu içince gece 11den sabah 5 yada 6ya kadar deliksiz uyuyor karnı acıkınca kalkıyor yoksa dahada uyur herhalde

ben korkudan bir kaç kaşık veriyordum artırayım bari iki gecedir sabahı uykusuz ettik vallaha..ben korkuyorum biraz fazla uyusa acaba gaz şurubunu felan mı fazla verdim baydım çocuğu diye((

ayyy oğlumun sanki garezi var bana ne zaman uzansam basıyo çığlığı başımı bekle der gibi az bişey ıhlamur verdim ama banamısın demiyo

geçmişi okuyorsun görmezsin diye özelden yazmıştım sana canım bizde hala ayaktayız ama keyfi yerinde..

canım bebek arabalarına bakıyodum forum açık kalmış oğlum uyudu. bende yatıyım azcık 4 gündür ruh gibiyim.tşkler bu arada kimyon tarifi için iyi gelmişti daha sonra rezene çayı verdim milupanın şimdi kullanmıyorum kendi çıkarıyo gazını.om-x şurupta dere otu çok yoğun geliyo ağır kokusu var onu ne zaman versem kusuyodu bende kullanmadım daha.reçetesinde açıldıktan sonra 1 ayda bitirin yazıyo şuruptada

Son düzenleme:

canım ben gün boyunca 2 kere falan mama takviyei yapıyorum diğer zamanlatrda beni emiyor zaten
yetmiyor derken mamaya başladım demek istedim yani gönül isterki hiç vermiyeyim ama yetmeyince mebbur işte
ne yediysem ne içtiysem bu kadarmış

fatmacım nöbettemisin? Ben bu akşam erkenden uyumuşum 3 gibi uyandım hala uyku yok gündüz devrilirim artık bi yerlere...

günaydınnnn mis gibi bi uyku ardından sabah oğluşumun evi inleten kahkahaları değmeyin keyfime babamıza ne cilveler yaptı bana bukadar yapmıyor 24 saat tepemde bu kadın babam akşamdan akşama yada haftasonları görüyor yazık garibana azıcık sevindirim şunu diyor galiba :)) babamız biyere gidince gelene kadar o yöne bakıyor çığlık atıyor benim sıpam maşallah oğluma bu arada bizim gece uykularımız düzene girdi gece 10 deyince uyuklamaya başlıyor hemen gece çayı veriyorum altını temizliyip emziriyorum 11 gibide uyuyor sabah 5 yada 6 da kalkıyor ama gündüz tilki uykusunda süreli uyamık en uzun uyusu yarım saat olsun gece uyusunda gündüz dert değil bayadır melocum ve seda yoklar haber alan varmı

günaydın kızlarr
yorucu bi haftasonundan sonra burdayımm geçmişe bakamıcam hiç kahvaltımı yapıp eşimi uğurladım kızımın uyanmasını bekliyorum sonra izin verirse hanfendi bende uyucam

kızlar bizim kız akşam 9dan itibaren aglama krizine giriyo emmio emzik almıyo uykusu gelio dalamıyo heralde dalamadıgı içinde sinirleniyo napmalıyım sizce :26: 1 haftadır bööle önce geçer die kollarımızda salladık ama baktım her gece böyle alışmasın die yatagında sallıyorum ama yok tam 45 dak uykuya dalmak için ugraşıyo sonunda yine sinirlenip basıyo çığlığı napmalıyım gece çayı demişsiniz şu milupanın cayımı yoksa siz mi bişiler demleyip veriyosunuz işe yarıyomu????

benim kızımsa hep ağlıyor hiç uyumuyor gece çayı kimyon hepsini denedim kızlar gaz ilacı hangisi iyi metsil işe yaramadı yeni zinco aldırdım eşime sizin bebeklerde de uyku sorunu varmı gaz sancısı acaba bebişim kolik mi?

canım milupanın gece çayını deneyebilirsin bizim kurtarıcımız o oldu doktor tavsiye etmişti bize

günaydın güzel annişler dün epey yorucu bi gündü gecesinde 1 saatte bir uyanma daha sonrada sabah 10dan gece 11e kadar uyanık bir bebek çok şükür ağlaması yoktu ama yordu beni bugünde 8de kaltık şimdi tekrar uyudu buarada kızlar sizin bebişler aralıksız mı uyuyo yahuu 11de yattı 5 de kalktı falan diyosunuz bi gece mutlka uyanıyoruz en az 1 kere daha doğrusu mızıklanıyo uyanmasına fırsat vermiyorum emip yatıyo tekrar ama mutlaka gece bi posta emişmemiz oluyo yani :))

benimki iki güne bi bizde özledim ben diye çıkıp çıkıp geliyolar çıldiririciğimmmm bide şap diye öpüyo gazzını çıkarıyım vben diye oda oda gezdiriyo resmen benden uzklaştırıyo çocuğumu gizli gizli öpüyodur allah bilirr ben izin vermiyom çünkü

bizimde 4veya 5 saat aralıksız uykudan sonra muhakkak bir kez emişmemiz oluyor canım genellikle 12 gibi uyuyup 4-5 gibi kalkıyor emip tekrar bir 2 saat yatıyor.

bu arada hepinize günaydınn...

bizimde 4veya 5 saat aralıksız uykudan sonra muhakkak bir kez emişmemiz oluyor canım genellikle 12 gibi uyuyup 4-5 gibi kalkıyor emip tekrar bir 2 saat yatıyor.

bu arada hepinize günaydınn...

haa aynı işte bizde ööyleyiz bende dedim bizdemi bi anormallik var
bu arada kızlar baktım bebeklerimizn fotoları topiği ööle gerilee gitmiş ben ekledim bizi haberiniz olsun :))

biogaiayı bizim arkadaş önermedi bize,15 günde etki eder ama o süreçte daha çok gaz yapar dedi,zaten bebeğin kendi florası artık oluşuyor ve 3 ayda tamamlanıyormuş,elektrik süpürgesi bizde işe yarıyor,çok ağlayınca onu açıyoruz az da olsa rahatlıyor sanki,birde badem yağı iyi geldi gibi 3 damla verdim zincoya katıp,günde 3 çay kaşığıda rezene,kimyon,anason kaynatıp veriyorum,anasonu çok az katıyorum ama....kraftın dody si var,ileri geri otomatik sallanıyor,çaresiz kalınca gitti eşim ondan aldı,çok sancısı olmadığı zaman yatırıyorum ona elektirk süpürgesinide açıyorum yavaş yavaş dalıyo...tavsiye ederim...of of dahaneler deniycez acaba..........bir bugün kızımla ilk kez evde yalnızım,panik atak oldum walla,ağlar sancısı tutarsa ne yaparım diyorum,inanılmaz stres yaptım offfff

Günaydın Kızlar Bebek Arabasını Aldık Dün İnşallah Pişman Olmayız.. Hem Çift Yönlü,Hem Hafif,Hem Tek Elle Kapanabiliyor vs vs fiyatı da bu özelliklere ve chiccoya göre çok uygun kalıyor..

Oğlum Hergün Sabah 7buçukta ağlıyor altını açıyorum bikaç kez kaka ve çiş yapıyoır onra rahatlıyor gülücükledr atıyor :} sizde de böyle bi rutin var mı 2 haftadır falan böyle her sabah 7buçukta yapıyor :}

ayy bizmkinin kafası da yamulcak sadece sağa yatıyır arkası sivri kaldı :}

ayy gece çayını almadım bugün alıyım unutmadan..

pazar sabahı babası altını açtı alt açma bezi falan koymamış oğlumda üşütmüştü ya ishal gibi bikaç kez bi kaka yaptı, su hazırladık üşütmeyelim diyehemen belinden altını yıkadık yeni cicler giydirdik ter attık valla :}

şuan yine oğlumla tekiz neyseki anneannesi özlemiş de gelicek bugün yine sağolsun :}

ayy anakucağı aldık ytırdım paşam beğendi ama korkuyorum oturur pozisyında gibi ya sorun olur diye.. bizim ana kucağı resimdeki kızlar, bebeimi ona koysam zararı olur mu? biz aslında onu araba koltuğu için aldık arabada en fazla 1 saat öyle kalır ama evde uzun süre bu ana kucağında durur mu bi yerine bişey olmaz dimi?

sedanın bilgisayarı bozukmuş galiba canım..

AYY AYY AYYY UNUTUYORDUM.. Kızlar 40ımız çıkmadan 1 hafta önce kanamam kesilmişti 40ımız çıktı 42. günde yani cumartesi günü akıntı başladı ama regl kanaması gibi, 40 çıkar çıkmaz regl olunabiliyormu?

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…