2011 Şubat Anneleri Paylaşım Alanı

Canım ilk zamanlar benimkide öyleydi eşim göremiyorum kızımı diye geceleri sevmeye başlıyordu kız uyumak bilmiyordu. Sonra loş ışıkta uyanmasına fırsat vermeden altını değiştirip uyuttum. 3SAAT sonra uyanıyor diyorsun ya o uyanmadan sen göğsünü versen böylelikle alışır belki. Ben öyle yaptım.

O kadar alıştı ki bazen gözü kapalı ağlıyo açım diye :))))) Bunu gündüz de yapıyor anma gözünü açmadan vermiyorum göğsümü

Ben öpemesin diye başından ayrılmıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum zaten emziricem damlasını vericem gibi bahanelerle alıyorum hmen.Aslında böyle bi insan değilim sevsin tabi torunu ama birincisi bıraksam şap şup öpücek öyle tiplerden ikinciside biz daha nişanlıyken eşimin kızkardeşinin bebeğ olmuştu annesine bırakıyodu baksın diye yani kayınvalideme .Kaynanamda çocuk çok ağladığı zmanlarda sussun diye memesini vermiş çocuğa bunu anlatmıştı bana görümcem.Ayyy resmen iğrendim benim bebişede yaparmı yapar diyerekten gözlerimi dört açıyorum valaa

Arabanız çok şıkmış canım çok sportif duruyor güle güle kullanın.Benimde kırkım bittiğinde 2-3 günlük hafif kanamam oldu ama doktor yumurta oluşmamış demişti ne kanamasıydı bende anlammıştım.AMA ADETTE OLABİLİR CANIM.

ben milupanın gece çayını demliyorum ama gündüzden çok uyuduysa pek fayda etmiyo gündüz öğleden sonradan itibaren çok uyutmamaya çalış.

Bizimkide gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor.Sonra emişme sonra 9-10 gibi tekrar uyanıyor. 12 gibi uyuyor 4 gibi uyanıyor emişnme ondan sonrada uyumak istiyor ama ben uyutmuyorum.Çünkü ne zman 4 ten sonra uyusa gece uyumuyor.

canım milupanın gece çayını deneyebilirsin bizim kurtarıcımız o oldu doktor tavsiye etmişti bize

saol canım onu da alınca dükkan açsam yeriii

ay herkse çok övüyor bu çayı benimde almam lazım
evin her yanı çay vs doldu

aynennnnn canım neyse alalım bari onlar için calışıyoz

yok canım bizde de gece emmek için uyanıyoo

ayyy yarama basma bıraksan bize taşıncaklarr gelmeyin deyince de biz sizin için deil kızım için geliyoz dio

aaa canım benim kız da uyrken yapmıyo dışarda da yapmıyoo ayneen

ama ben geç yatmaya alışmasın die 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum acaba erken miii??
o aglama krizinden sonra uyyo bizmki gündüzde 10dan 1-2 ye kadar uyanık sonra 5 te kalkıp 8 de aglama kriiizzzziii ve uyku yani 8-10 saat felan uyanıkk

ayyy midem bulandı k.v yaptıgından aman yalnız bırkma onla
canım gündüz çok uymuyo zaten bi öğlen2-5 arası uyyoo ama ben galiba erken yatırıyorum baktım da sizller 12 gibi gece uykusuna giriyo ben en geç 10da yatırıyorum

ben biraz bencilliğimden yatırmıyorum 10 da çünkü o saate uyusa 2 gibi emecek ki ben 12 de yatıyorum genelde 2 saat uyuyup kalkmış olucam sersem sersem... e 2 de emince bide 6 da kalkıcak tekrar oyüzden 12 de uyutuyorum 11 buçuk gibi emzirip bide 6 ya doğru kalkıyo ozman hem düzene giriyo gece uyanmamış oluyo hemde ben uykumu almış oluyorum.

SEVİMLİ canım her akşam kaçta veriyorsun bu çayı.içinde anason var diye az veriyordum bari biraz daha fazla vereyim.

mama veren arkadaşlar biz de gaz çok yaptığı için doktorumuz conformil verin dedi.benim süt az olunca mama çok veriyorum en az 300 lira veriyoruz.conformil biraz pahalı çünkü

Ayy korktum valla demek kendi göğsünü vermiş ha. Bence dikkat et yalnız bırakmamaya çalış bebişinle.

Bizimkilerde bebişi tuzlayacaklardı ben tuzlamadım diye laf sölediler durdular. Ki annem de tuzlatmaya çalıştı. Annem ve k. validem evdeyken markete kuaföre gidiyordum ilk günler. Biz markete gittiğinde neden tuzlamadıkki dediğini duydum k. validenin bastım yaygarayı. Benden habersiz çocuğuma birşey verdiğinizi görürsem yada tuzladığınızı kesinlikle hakkımı helal etmem dedim. Yukarıda Allah görüyor öteki dünyada hesaplaşırız dedim. Bir arkadaşımın k.validesi bal vermiş verme dediği halde wc ye gittiğinde fırsat bilmiş o da elini yıkayıp çıkmış bir bakmış emziğine bal sürmüş ağzına dayamış bebişin. Bir de ben kaç çcouk büyüttüm demiş. Bunu anlattım k.valideme siz dedim zamanında eskiler öyle yapıyor diye herşeyi yapmışsınız artık günümüzde herşey açık neyin zararlı neyin yararlı olduğu araştırılıyor dedim. Anne sütü dışında bal şekere ihtiyacı yok bebeğin dedim. Baktı kaldı kızmıştır kesin. Ama saolsun eşim destekçim Herşey evlatlarımızın sağlığı için.

kızlar canım çok sıkıldı.az önce bebişimi yıkarken ensesinde kırmızı lekeler gördüm ama pişik değil.sanki doğum lekesi gibi.neden oldu anlamadım çok terliyor ondan desem pişik gibi olur.krem sürdüm bakalım geçmezse dr götüreceğim

Bizim de oldu bir iki güne geçti merak etme. Ben de doğum lekesi gibi, sonradan mı çıkmış dedim annemler isiliktir dedi, heralde isilikti ama hiç benzemiyordu

canım benim oğluma da doktor metsil ve nurse harvey's diye bi şurup verdi önce doktor.Ama ben ne de olsa bitksel daha az yan etkisi olur diye zinco'yu deneyeyim dedim önce.Sabah öğle ve gece olmak üzere 3 kez 4'er damla veriyorum.Düzenli kullanmaya başlayalı 5-6 gün oldu ama bayağı fark etti.Tamamen geçmedi ama artık ağlamıyor gaz sancısından en azından ıkınıyor sıkınıyor ve sonunda çıkarıyor gazını.
Sanırım benımkı de kolik çünkü gazı sabaha karşı 6 gibi başlayıp sabah 9'a kadar filan sürüyor.O yorgunluğun ardından da sızıp kalıyor uykuya.Ama zincodan önce bu süre 6-9 arası değil,4-9 arası ve daha sancılıydı dene derim.Bir de arkadaşım bana elma yağı verdi ayaklarına ve karnına masaj yapıyorum ara sıra onunla ama kokusu çok keskin ısıtma özelliği var o da işe yarıyor olabilir.

aslında çok mantıklı dediğin gibi 2de ve 5.30da emiyo benimde uykum çok bölünüyo 12de yatıp 6.30da kalktıgım için ama işte ben sevmyiom milletin çocugu gece 12lerde yatıyo çocuk dediğin 10 gibi uyur bilmiyorum ki yaa geçer inş nazara da inanıyorum belki ondan aglıyodur :26:

canım ben tuzlatma taraftarıyım ama ben unuttum göbek derdinden ilk banyodan çnce tuzlayıp yıkayınca ne pişik olurmuş nede çok terleme ter kokusu olmazmış büyüyünce 1 kez hafiften tuzlamada bişi olmaz bence. ben eskilerin yaptıklarını düşünüp tartarım mantıklıysa uygularım yani tümden karşı deilim.kızımın göz çapagı sütümle geçti,göğüs ucu yaralarım z.yağı ile kızmın başındaki konaklar z.yagı ile geçti zararı yoksa uygulamak lazım tabii bu benim fikrim

aman allahım o nasıl bi düşünce yaaa ööle boş meme verilirmi hiç çocğua ayyy tiksindim resmen

canım umayda da oluyo o bazen sırtında oluyo bitiyo boynunda oluyo isliktir o endişelenme

Bizim de oldu bir iki güne geçti merak etme. Ben de doğum lekesi gibi, sonradan mı çıkmış dedim annemler isiliktir dedi, heralde isilikti ama hiç benzemiyordu

sizinde mi ensede canım bir de küçük noktalar gibi değil biraz büyük büyük çok büyük de değil ama sanki doğum lekesi gibi pütür pütür de değil leke şeklinde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…