ayy canım allah razı olsun nasıl mutlu oldum anlatamam.kaç gündür uğraşıyorum.cahillik iştevalla bi zahmet yaparsan cok dua ederim sana
canım indirdiğin uzantı flag uzantısı mp3 değil bunu mp3e çevirmen lazım bunun için de şu linkteki programı kullanabilirsin eğer çeviremem diyorsan ben çeviriyim mp3 halini bi yere yükleyip sana gönderiyim
program linki
BloXoo - Tolpp | flac dosyalarını mp3 e çevirmek (flac to mp3)
şekerim sen bence şükret yahu benim paşamın uyuduğu saatler o kadar az ki geceleri saat 3 e kadar 3 saat uyuyor ondan sonra uyusada fıkır fıkır sürekli homurdanıp uyuyor yani beni hiç uyutmuyor sabahlaıyoruz böylece saat 5-6 gibi uyanmak istiyor çook zor çoooook...
canım sen çevirip linki buraya kopyalasanda hepimiz indirsek sana çok mu zor olur:26:
Ben öpemesin diye başından ayrılmıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum zaten emziricem damlasını vericem gibi bahanelerle alıyorum hmen.Aslında böyle bi insan değilim sevsin tabi torunu ama birincisi bıraksam şap şup öpücek öyle tiplerden ikinciside biz daha nişanlıyken eşimin kızkardeşinin bebeğ olmuştu annesine bırakıyodu baksın diye yani kayınvalideme .Kaynanamda çocuk çok ağladığı zmanlarda sussun diye memesini vermiş çocuğa bunu anlatmıştı bana görümcem.Ayyy resmen iğrendim benim bebişede yaparmı yapar diyerekten gözlerimi dört açıyorum valaabenimki iki güne bi bizde özledim ben diye çıkıp çıkıp geliyolar çıldiririciğimmmm bide şap diye öpüyo gazzını çıkarıyım vben diye oda oda gezdiriyo resmen benden uzklaştırıyo çocuğumu gizli gizli öpüyodur allah bilirr ben izin vermiyom çünkü
Arabanız çok şıkmış canım çok sportif duruyor güle güle kullanın.Benimde kırkım bittiğinde 2-3 günlük hafif kanamam oldu ama doktor yumurta oluşmamış demişti ne kanamasıydı bende anlammıştım.AMA ADETTE OLABİLİR CANIM.Günaydın Kızlar Bebek Arabasını Aldık Dün İnşallah Pişman Olmayız.. Hem Çift Yönlü,Hem Hafif,Hem Tek Elle Kapanabiliyor vs vs fiyatı da bu özelliklere ve chiccoya göre çok uygun kalıyor..
Oğlum Hergün Sabah 7buçukta ağlıyor altını açıyorum bikaç kez kaka ve çiş yapıyoır onra rahatlıyor gülücükledr atıyor :}sizde de böyle bi rutin var mı 2 haftadır falan böyle her sabah 7buçukta yapıyor :}
ayy bizmkinin kafası da yamulcak sadece sağa yatıyır arkası sivri kaldı :}
ayy gece çayını almadım bugün alıyım unutmadan..
pazar sabahı babası altını açtı alt açma bezi falan koymamış oğlumda üşütmüştü ya ishal gibi bikaç kez bi kaka yaptı, su hazırladık üşütmeyelim diyehemen belinden altını yıkadık yeni cicler giydirdik ter attık valla :}
şuan yine oğlumla tekiz neyseki anneannesi özlemiş de gelicek bugün yine sağolsun :}
ayy anakucağı aldık ytırdım paşam beğendi ama korkuyorum oturur pozisyında gibi ya sorun olur diye.. bizim ana kucağı resimdeki kızlar, bebeimi ona koysam zararı olur mu? biz aslında onu araba koltuğu için aldık arabada en fazla 1 saat öyle kalır ama evde uzun süre bu ana kucağında durur mu bi yerine bişey olmaz dimi?
sedanın bilgisayarı bozukmuş galiba canım..
AYY AYY AYYY UNUTUYORDUM.. Kızlar 40ımız çıkmadan 1 hafta önce kanamam kesilmişti 40ımız çıktı 42. günde yani cumartesi günü akıntı başladı ama regl kanaması gibi, 40 çıkar çıkmaz regl olunabiliyormu?
ben milupanın gece çayını demliyorum ama gündüzden çok uyuduysa pek fayda etmiyo gündüz öğleden sonradan itibaren çok uyutmamaya çalış.günaydın kızlarr
yorucu bi haftasonundan sonra burdayımm geçmişe bakamıcam hiç kahvaltımı yapıp eşimi uğurladım kızımın uyanmasını bekliyorum sonra izin verirse hanfendi bende uyucam
kızlar bizim kız akşam 9dan itibaren aglama krizine giriyo emmio emzik almıyo uykusu gelio dalamıyo heralde dalamadıgı içinde sinirleniyo napmalıyım sizce :26: 1 haftadır bööle önce geçer die kollarımızda salladık ama baktım her gece böyle alışmasın die yatagında sallıyorum ama yok tam 45 dak uykuya dalmak için ugraşıyosonunda yine sinirlenip basıyo çığlığı napmalıyım gece çayı demişsiniz şu milupanın cayımı yoksa siz mi bişiler demleyip veriyosunuz işe yarıyomu????
Canım ben de tam akşam uyumadığını soracaktım. Dr umuza söyledim işiniz var uyku düzeni oluşmuştur dedi. Ama internetten okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra gaz bağırsak faaliyetleri azalınca yani düzene girermiş. Bizim kızın gece uyumasında bir sorun yok çok şükür. Gece 11-12-01 gibi yatıyor. 5 ssaat sonra kalkıyor. Emziriyorum sonra 3-4 saate bir uyanıyor altını değilştir emzir derken hemen uyuyor. Uyutmamaya çalışayım diyorum memede dalıyor gözlerini bile açmadan ağlıyor bazen açım ben diye görseniz. Bu süreç saat 6-7 ye kadar böle devam ediyr. Uyanık olduğu gündüzleri toplamda 1 saatş geçmez şaklabanlık yapıyorum biraz daha uyanık kalsın diye yok. Akşam 6-7 gibi uyanıyor ondan sonra uyuyor 15 dk sonra kalkıyor ağlıyor. Pış Pış derken emzik derken 1 saat geçiyor tekrar emiyor. Memede dalamıyor bu sefer başlıyor emerken ağlamaya gazını çıkartıyoruz. Gazdan uyuyamıyor diye düşünüyorum ama uykuya mı dalamıyor acaba.nE zaman misafir gelse o gün uyuyor benim kız. Her akşam misafir alayım bari :))) Annem ve kayınvalidemleri misafirden saymıyor bizim kerata sanırım onları tanıdığı için hissediyor mu ne ?
Sizin bebişler akşamları nasıl kızlar? Gündüzleri ne kadar uyanı kalıyor bebişleriniz? Sırf benim kız mı böle ?
Kızlar Silinmeden Link Buyrun Gerçi Silinirse Bende Var Yine Yüklerim Ama Beyaz Gürültü MP3 Hali..
Ben Telefonuma da Yüklicem Nerde Ne Zaman LAzım Oalcağı Belli Olmaz ;}
DosyaUpload.NeT - File Upload Free File Hosting Dosya Upload Files Upload File Upload Swf Upload
çoook teşekkür ederim canım.allah razı olsun.artık oğlum sabah akşam dinlesin bıkana kadar:))
canım milupanın gece çayını deneyebilirsin bizim kurtarıcımız o oldu doktor tavsiye etmişti bize
ay herkse çok övüyor bu çayı benimde almam lazım
evin her yanı çay vs doldu
günaydın güzel annişler dün epey yorucu bi gündü gecesinde 1 saatte bir uyanma daha sonrada sabah 10dan gece 11e kadar uyanık bir bebek çok şükür ağlaması yoktu ama yordu beni bugünde 8de kaltık şimdi tekrar uyudu buarada kızlar sizin bebişler aralıksız mı uyuyo yahuu 11de yattı 5 de kalktı falan diyosunuz bi gece mutlka uyanıyoruz en az 1 kere daha doğrusu mızıklanıyo uyanmasına fırsat vermiyorum emip yatıyo tekrar ama mutlaka gece bi posta emişmemiz oluyo yani :))
benimki iki güne bi bizde özledim ben diye çıkıp çıkıp geliyolar çıldiririciğimmmm bide şap diye öpüyo gazzını çıkarıyım vben diye oda oda gezdiriyo resmen benden uzklaştırıyo çocuğumu gizli gizli öpüyodur allah bilirr ben izin vermiyom çünkü
Günaydın herkese.
Dün eşim nöbetten gelsin de temizlik yapayım diye bekliyorDum 9.30 geldi hadi gidiyoruz dedi nereye dedim gezmeye boşver temizliği gelince beraber yaparız dedi. tamam dedim hemen hazırlandık çıktık. Adanaya resmen yaz geldi. öyle güzel bir hava vardı ki. herkes sokaklarda, herkes piknikteydi.
Epey dolaştık gezdik gölün kenarına gittik, oturduk. çok iyi geldi. ordan avmye gittik. ben çıldırmış gibi alışveriş yaptımne gördüysem neyi begendiysem aldım. eşime çocuklara kendime... eşim de 1 yılın acısını çıkarttın diyor
Ama nasıl iyi geldi anlatamam. sonra yemek yedik eve geldik. ben o kadar yorgunluga hayatta temizlik yapamazdım ama öyle enerjiktim ki. temizliğimi de yaptım, yemegi mi de. kendimi çok iyi hissediyorum.
yalnız bizim kız da abisi gibi. kızlar size çok garip gelecek ama benim oglum bebekken dışarıda ve uykusunda kaka yapmazdı. eve gelince yapardı. büyüdü kreşe, anaokuluna başladı hala aynı orda kaka yapmıyor.
Asya da böyle. uykusunda asla yapmaz. dün de o kadar saat dışardaydık yapmadı eve gelince peşpeşe 4 defa kaka yaptı. dogdugundan bu yana doktordu vs pek çok kez dışarı çıktık ama yok
illa evde yapacak.
Canım ben de tam akşam uyumadığını soracaktım. Dr umuza söyledim işiniz var uyku düzeni oluşmuştur dedi. Ama internetten okuduğum kadarıyla 3 aydan sonra gaz bağırsak faaliyetleri azalınca yani düzene girermiş. Bizim kızın gece uyumasında bir sorun yok çok şükür. Gece 11-12-01 gibi yatıyor. 5 ssaat sonra kalkıyor. Emziriyorum sonra 3-4 saate bir uyanıyor altını değilştir emzir derken hemen uyuyor. Uyutmamaya çalışayım diyorum memede dalıyor gözlerini bile açmadan ağlıyor bazen açım ben diye görseniz. Bu süreç saat 6-7 ye kadar böle devam ediyr. Uyanık olduğu gündüzleri toplamda 1 saatş geçmez şaklabanlık yapıyorum biraz daha uyanık kalsın diye yok. Akşam 6-7 gibi uyanıyor ondan sonra uyuyor 15 dk sonra kalkıyor ağlıyor. Pış Pış derken emzik derken 1 saat geçiyor tekrar emiyor. Memede dalamıyor bu sefer başlıyor emerken ağlamaya gazını çıkartıyoruz. Gazdan uyuyamıyor diye düşünüyorum ama uykuya mı dalamıyor acaba.nE zaman misafir gelse o gün uyuyor benim kız. Her akşam misafir alayım bari :))) Annem ve kayınvalidemleri misafirden saymıyor bizim kerata sanırım onları tanıdığı için hissediyor mu ne ?
Sizin bebişler akşamları nasıl kızlar? Gündüzleri ne kadar uyanı kalıyor bebişleriniz? Sırf benim kız mı böle ?
Ben öpemesin diye başından ayrılmıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum zaten emziricem damlasını vericem gibi bahanelerle alıyorum hmen.Aslında böyle bi insan değilim sevsin tabi torunu ama birincisi bıraksam şap şup öpücek öyle tiplerden ikinciside biz daha nişanlıyken eşimin kızkardeşinin bebeğ olmuştu annesine bırakıyodu baksın diye yani kayınvalideme .Kaynanamda çocuk çok ağladığı zmanlarda sussun diye memesini vermiş çocuğa bunu anlatmıştı bana görümcem.Ayyy resmen iğrendim benim bebişede yaparmı yapar diyerekten gözlerimi dört açıyorum valaa
Arabanız çok şıkmış canım çok sportif duruyor güle güle kullanın.Benimde kırkım bittiğinde 2-3 günlük hafif kanamam oldu ama doktor yumurta oluşmamış demişti ne kanamasıydı bende anlammıştım.AMA ADETTE OLABİLİR CANIM.
ben milupanın gece çayını demliyorum ama gündüzden çok uyuduysa pek fayda etmiyo gündüz öğleden sonradan itibaren çok uyutmamaya çalış.
Bizimkide gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor.Sonra emişme sonra 9-10 gibi tekrar uyanıyor. 12 gibi uyuyor 4 gibi uyanıyor emişnme ondan sonrada uyumak istiyor ama ben uyutmuyorum.Çünkü ne zman 4 ten sonra uyusa gece uyumuyor.
aaa canım benim kız da uyrken yapmıyo dışarda da yapmıyoo ayneen
ama ben geç yatmaya alışmasın die 9 gibi gece uykusuna yatırıyorum acaba erken miii??
o aglama krizinden sonra uyyo bizmki gündüzde 10dan 1-2 ye kadar uyanık sonra 5 te kalkıp 8 de aglama kriiizzzziii ve uyku yani 8-10 saat felan uyanıkk
ayyy midem bulandı k.v yaptıgından aman yalnız bırkma onla
canım gündüz çok uymuyo zaten bi öğlen2-5 arası uyyoo ama ben galiba erken yatırıyorum baktım da sizller 12 gibi gece uykusuna giriyo ben en geç 10da yatırıyorum
Ben öpemesin diye başından ayrılmıyorum nereye gitse peşinden gidiyorum zaten emziricem damlasını vericem gibi bahanelerle alıyorum hmen.Aslında böyle bi insan değilim sevsin tabi torunu ama birincisi bıraksam şap şup öpücek öyle tiplerden ikinciside biz daha nişanlıyken eşimin kızkardeşinin bebeğ olmuştu annesine bırakıyodu baksın diye yani kayınvalideme .Kaynanamda çocuk çok ağladığı zmanlarda sussun diye memesini vermiş çocuğa bunu anlatmıştı bana görümcem.Ayyy resmen iğrendim benim bebişede yaparmı yapar diyerekten gözlerimi dört açıyorum valaa
Bizimkide gece 12-1 gibi uyuyor 5-6 gibi uyanıyor.Sonra emişme sonra 9-10 gibi tekrar uyanıyor. 12 gibi uyuyor 4 gibi uyanıyor emişnme ondan sonrada uyumak istiyor ama ben uyutmuyorum.Çünkü ne zman 4 ten sonra uyusa gece uyumuyor.
kızlar canım çok sıkıldı.az önce bebişimi yıkarken ensesinde kırmızı lekeler gördüm ama pişik değil.sanki doğum lekesi gibi.neden oldu anlamadım çok terliyor ondan desem pişik gibi olur.krem sürdüm bakalım geçmezse dr götüreceğim
benim kızımsa hep ağlıyor hiç uyumuyor gece çayı kimyon hepsini denedim kızlar gaz ilacı hangisi iyi metsil işe yaramadı yeni zinco aldırdım eşime sizin bebeklerde de uyku sorunu varmı gaz sancısı acaba bebişim kolik mi?
aslında çok mantıklı dediğin gibi 2de ve 5.30da emiyo benimde uykum çok bölünüyo 12de yatıp 6.30da kalktıgım için ama işte ben sevmyiom milletin çocugu gece 12lerde yatıyo çocuk dediğin 10 gibi uyur bilmiyorum ki yaa geçer inş nazara da inanıyorum belki ondan aglıyodur :26:ben biraz bencilliğimden yatırmıyorum 10 da çünkü o saate uyusa 2 gibi emecek ki ben 12 de yatıyorum genelde 2 saat uyuyup kalkmış olucam sersem sersem... e 2 de emince bide 6 da kalkıcak tekrar oyüzden 12 de uyutuyorum 11 buçuk gibi emzirip bide 6 ya doğru kalkıyo ozman hem düzene giriyo gece uyanmamış oluyo hemde ben uykumu almış oluyorum.
Ayy korktum valla demek kendi göğsünü vermiş ha. Bence dikkat et yalnız bırakmamaya çalış bebişinle.
Bizimkilerde bebişi tuzlayacaklardı ben tuzlamadım diye laf sölediler durdular. Ki annem de tuzlatmaya çalıştı. Annem ve k. validem evdeyken markete kuaföre gidiyordum ilk günler. Biz markete gittiğinde neden tuzlamadıkki dediğini duydum k. validenin bastım yaygarayı. Benden habersiz çocuğuma birşey verdiğinizi görürsem yada tuzladığınızı kesinlikle hakkımı helal etmem dedim. Yukarıda Allah görüyor öteki dünyada hesaplaşırız dedim. Bir arkadaşımın k.validesi bal vermiş verme dediği halde wc ye gittiğinde fırsat bilmiş o da elini yıkayıp çıkmış bir bakmış emziğine bal sürmüş ağzına dayamış bebişin. Bir de ben kaç çcouk büyüttüm demiş. Bunu anlattım k.valideme siz dedim zamanında eskiler öyle yapıyor diye herşeyi yapmışsınız artık günümüzde herşey açık neyin zararlı neyin yararlı olduğu araştırılıyor dedim. Anne sütü dışında bal şekere ihtiyacı yok bebeğin dedim. Baktı kaldı kızmıştır kesin. Ama saolsun eşim destekçim Herşey evlatlarımızın sağlığı için.
Arabanız çok şıkmış canım çok sportif duruyor güle güle kullanın.Benimde kırkım bittiğinde 2-3 günlük hafif kanamam oldu ama doktor yumurta oluşmamış demişti ne kanamasıydı bende anlammıştım.AMA ADETTE OLABİLİR CANIM.
ben milupanın gece çayını demliyorum ama gündüzden çok uyuduysa pek fayda etmiyo gündüz öğleden sonradan itibaren çok uyutmamaya çalış.
canım umayda da oluyo o bazen sırtında oluyo bitiyo boynunda oluyo isliktir o endişelenmekızlar canım çok sıkıldı.az önce bebişimi yıkarken ensesinde kırmızı lekeler gördüm ama pişik değil.sanki doğum lekesi gibi.neden oldu anlamadım çok terliyor ondan desem pişik gibi olur.krem sürdüm bakalım geçmezse dr götüreceğim
Bizim de oldu bir iki güne geçti merak etme. Ben de doğum lekesi gibi, sonradan mı çıkmış dedim annemler isiliktir dedi, heralde isilikti ama hiç benzemiyordu
SEVİMLİ canım her akşam kaçta veriyorsun bu çayı.içinde anason var diye az veriyordum bari biraz daha fazla vereyim.
mama veren arkadaşlar biz de gaz çok yaptığı için doktorumuz conformil verin dedi.benim süt az olunca mama çok veriyorum en az 300 lira veriyoruz.conformil biraz pahalı çünkü
canım bizim kızın mama saatleri biraz düzensiz mesela 3 ölçek içiyor 1 saat sonra tekrar aranıyor ama biliyorum ki aç değil yine de mama yapıyorum az bişey içiyor sonrası ziyan oluyordu.. bende öyle zamanlarda kullanmak için bebelac aldım. kesin içeceğini düşünüyorsam milupa yapıyorum mesela geceleri 4 ölçü içiyor hepsini milupa yapıyorum ama içmeyeceğini düşündüğüm zamanlarda bebelac veriyorum.. sonra farkettim ki bizim kız bebelac içmeye başladıktan sonra hergün kaka yapar oldu hatta bazen günde 2 kere, baya da çok yapıyor.. önceden 2-3 günde bir yapardı.. ama bu sadece bir gözlem daha tam emin değilim.. bir eczacı demişti bana milupa gaz yapıyor diye..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?