ya şu sıralar beynim sulanmış olacakki eşime berbat bi şaka yaptım,şeytanmı dürttü nedir,yatak odasına gittim,kızımın bi oyuncak bebeği var bezden,onun başına kızımın beresini geçirdim,sonra bi güzel battaniyeye sardım,kucaklayıp oturma odasına doğru gittim,kapıyı açtım,eşim çocuk gibi sevindi karşımda kızım uyandı annesi getirdi diye,o yüz ifadesini görmeniz lazım,zaten aşık kızına,neyse bende tebessüm ediyorum,azcık yürüdüm ayağım halıya takılmış gibi yapıp bebeği fırlattım kucağımdan,eşimin koltuktan fırlayışı ve korkulu yüz ifadesi tam videoluktu:) sonra gördü oyuncak olduğunu,bana kızımla şaka yapma dedi,başına ağrı girdi dakikalarca boş boş baktı etrafa şoka girmişti,galiba biraz ağır bi şaka oldu heheheheh:)
ama pişmann değilimmm,ben mutfakda yada evde iş falan yaparken bi bakıyorum gelmiş arkamda oturmuş sigara içiyor,adamın cüssesine göre hiç ayak sesi yok,her seferinde korkuyorum,oda dönüp delimisin manyakmısın diyor,gelirken biraz ses yapda gel diyorum ama her seferinde korkuyorum duymuyorum ayak sesinii:)))