slm kızlar nasılsn,bebişler nasıl??
benmki nice uğraşlar sonunda uyudu çok şükür,ben de bi bakiim ddm.
ya kızlar gece bi uyyandm üstm sırılsıklam,sütüm akmış,ama nasıl akmış..
üzüldm boşa gtti die,zaten bi göğsmü emzrrken dieri de hep damlayıp duruyo,napsamki yaa,sağma makinası bakıorm şimdi,kullanıp memnun olduğunz bi ürün varsa söylermsnz?
bi de şu damla konusu var.
bize o damlayı hemen başlattılar 15 gün fln beklemedk yani,5. gn başladık:26: inşallah hata yapmıorzdur..
ayyyyy bişi daha anltcm,anneme çok sinir oldm dün,kimse koymasn ddğm halde face e oğlumun fotolarını koymş,bz eşimle knşmştk şu an foto koymak istemiodk,saçma gelebilir belki ama biz koymak stemiodk işte,bnu da anneme syledm,sakın koyma koymycz kimsenin de koymasnı istemiorz die.
dün bi bktm oğlumun fotolarnı koymş bi de orhun uygarım yazmışşş
o kadar sinirlendim ki delirdim resmen gözm döndü,bişi demedi ama eşim de çok kızdı.
snra aradm,nie koydn ben koymycksn demedmmi die bağrdm çağrdm,arkadaşlarına gösterckmiş hanmefendi....
bi de o kadar lafın üzerine hala da kaldrmamş fotolaarı,çok sinirliyim.
çocuk bizim,anası var babası var kime ne oluyo da kendilernde bu hakkı görüolar anlamıorm..
ya bana da 15 gnde bir gelio kadın ama yetmio malesef
evin hergün çamaşır suyuna batırılması gerektiği hissine kapılıorm,bebek mikrop fln kapar die korkuorm,ama bu kadar hijyen manyağı da yapmamak lazım galiba dimi:44:
cnm sizin nerdyse bir ay olmuş,bizm daha 13. günümüz,dikişlerim 3 gndr fln nerdeyse hiç acımıyo
yanlız pedden ve dikişlerden fena halde bunaldım,artık erisinler ya,artık kırkımızda çıksın hatta
ayy benm psikoloji bi enteresan sanırım ya
kendmi aciz hissediorum,işlerimi yapabilmek,oğluma güzel bakabilmek,eşimle gereğince ilgilenebilmek istiorm.
ayrıca kendimi de güzel hissetmek istiorum
ve oğlumu eşim dışında herkesten kıskanıorm,delimiyimki
benmki nice uğraşlar sonunda uyudu çok şükür,ben de bi bakiim ddm.
ya kızlar gece bi uyyandm üstm sırılsıklam,sütüm akmış,ama nasıl akmış..
üzüldm boşa gtti die,zaten bi göğsmü emzrrken dieri de hep damlayıp duruyo,napsamki yaa,sağma makinası bakıorm şimdi,kullanıp memnun olduğunz bi ürün varsa söylermsnz?
bi de şu damla konusu var.
bize o damlayı hemen başlattılar 15 gün fln beklemedk yani,5. gn başladık:26: inşallah hata yapmıorzdur..
ayyyyy bişi daha anltcm,anneme çok sinir oldm dün,kimse koymasn ddğm halde face e oğlumun fotolarını koymş,bz eşimle knşmştk şu an foto koymak istemiodk,saçma gelebilir belki ama biz koymak stemiodk işte,bnu da anneme syledm,sakın koyma koymycz kimsenin de koymasnı istemiorz die.
dün bi bktm oğlumun fotolarnı koymş bi de orhun uygarım yazmışşş
o kadar sinirlendim ki delirdim resmen gözm döndü,bişi demedi ama eşim de çok kızdı.
snra aradm,nie koydn ben koymycksn demedmmi die bağrdm çağrdm,arkadaşlarına gösterckmiş hanmefendi....
bi de o kadar lafın üzerine hala da kaldrmamş fotolaarı,çok sinirliyim.
çocuk bizim,anası var babası var kime ne oluyo da kendilernde bu hakkı görüolar anlamıorm..
Uyuyunca yapabiliyorum yemeğimi..temizlik ve diğer işler için kadın geliyor her hafta yoksa imkansız zaten yaaa...Allahtan eşim çok çok çok yardımcı Allah binlerce razı olsun çamaşırları asar toplar yerleştirir..
ya bana da 15 gnde bir gelio kadın ama yetmio malesef
evin hergün çamaşır suyuna batırılması gerektiği hissine kapılıorm,bebek mikrop fln kapar die korkuorm,ama bu kadar hijyen manyağı da yapmamak lazım galiba dimi:44:
canım benimde çok işime yarıyoo valla kirlenince hooopp atıyorum düşünenden allah razı olsun bu arada bence yıka canım 1 haftayı geçtikten sonra burda okadar yıkayanlar göbeği düşürdü biz 20 gün yıkamadık hala düşmedi walla yıkanınca bebeğin huzurlu oluyo bende hergün siliyodum ama yıkamak bambaşka
ohh canım hadi geçmiş olsun bizde dün yıkadık annemler pazar günü gitmişti atlattık yani yalnız yıkama işini bende aynı dediğin gibi yapıyorum
canım ben normal yaptım kanamam cumadan beri azaldı artık günlük ped kullanıyorum ara ara çok az gelio kotex anydays kullanıyorum hissetmiyorum bile
son dikişm bugun attı ama acısı ağrısı 15. gün gibi geçmişti
ev işleri aynen dedğin gibi 2 gündür yalnızım ve 2 gündür misafir ağarlıyorum zeynep uyuyunca hemen bişilr yapıyorum ortalığı da kucağımdayken felan toparlayabiliyorum bide bizimkiler kucağa alıştırdı illa kucakta olcak işim zor valla canım rahat ol eşin yada gelen gidenler anlayışlı oluversinler artık kolay deil bebiş bakmak nezaman ağlıycağı uyancağı belli olmuyor
cnm sizin nerdyse bir ay olmuş,bizm daha 13. günümüz,dikişlerim 3 gndr fln nerdeyse hiç acımıyo
yanlız pedden ve dikişlerden fena halde bunaldım,artık erisinler ya,artık kırkımızda çıksın hatta
ayy benm psikoloji bi enteresan sanırım ya
kendmi aciz hissediorum,işlerimi yapabilmek,oğluma güzel bakabilmek,eşimle gereğince ilgilenebilmek istiorm.
ayrıca kendimi de güzel hissetmek istiorum
ve oğlumu eşim dışında herkesten kıskanıorm,delimiyimki