canım ankarada keçiörende oturuyoruz şimdiilik...önce bileciğe gidicez kayınvalidemlere ordan manisaya...gel senide götürelim kızınlasaol canım yaa üstüste geliyo bazen tabii biz streslenince bebek de huzursuzlanıp daha da fazla ağlıyoo hep sorcam unutıyorum canım ankranın neresindesin? manisayamı yolculuk bende izmirliyim biz ancak yaza gidebilcez şimdiden ii yolculuklar
canım hepimzn ki ööle kucakçı oldu bunlar sevgi pıtırcıklarıı olcaklar
saolun kızlaaaarrr sizde olmasınızbirbirimizi en ii biz anlıyoruzz
nurcum ben hamilelik öncesi hep sivilce derdi çektim loreal pure zone temizleme jeli ii geliyodu ama bu durum farklımıdır bilemem canım
offf kızlar kaçamadım artık kocişten
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir
sağol canım inş dua etmekten başka çarem kalmadı.ama piskolojim altüst oldu,şu rahatsızlıktan bir kendime bakamadımda aynalara küstüm vallahi.bu arada sizde çok gazlıymışsınız inş sizinde gaz sorununuz biran önce geçer,allah kolaylık versin uykusuzlukta çok kötü.
Mrb arkadaşlar.Umarım siz ve bebişleriniz çok iyidir.
SGK lı Çalışan annelere bir sorum olacak.Doğumdan sonra maaşını alamayan var mı?
Ben alamıyorum ne yazık ki Haziran da vereceğiz diyorlar
günaydın şubat anneleri aslında sizi hamileliğimden beri takip ediyorum fakat tanışmak bugüneymiş bende 12 şubatta 2.kızımı kucağıma aldım hepinizin sorunlarıyla aynı sorunları yaşıyorum sürekli mızmızlanan deliksiz 1 saat uyumayan bir miniğim var şuanda bile kızım ayağımda sallıyorum size yazıyorum . topiğe sık girip geçmişi anca okuyup yazmaya fırsat bulamaya bilirim ama hepinizi tanıyorum mesela seda uzun zamandır gelmiyo bende merak ettim.
Buarada şubat annişleri 3-4 gündür kızımın önce alnında dünden beride yanaklarına yayılmış halde kırmızı pütürlervar bazen rengi açılıyo ama dokununca pütürlü sütümle dün pomatladım aynı durumda olan varmı acaba isilikmi yoksa alerjimi sanırım geçmese dr yolu görünüyo
offf kızlar kaçamadım artık kocişten
sabah beri yazacağım utanıyorum sezeryan sonrası 2 ay kesinlikle yasak diye millete yazarken biz yasağı bozduk sezonu açtık dün
ama benim 2. doğum oldugu halde baya acıdı yada ben cok acıyacak diye kastım ondan olabilir
ayyyy sinir krizi geçiriyoruuuummmm :84:
ya bu bebekler nası saatlerdir sallanır da bi kez dahi gözünü kırpmazz bişi parçalyıp kırasım vaarrr :84:
yarın misafirim var yinezeynebi uyutup evi süpürüyodum süpürmenin yarısında uyandı saat 4 felan o saatten beri kucakta ağlayıp duruyo süpürge ortada, kurabiye hamuru yapmıştım 1 saat dinlencekti ne 1 saati 3.30dan beri dinlenmede uykuya geçmiştir artık yemek yapamdım kız sürekli aglıyo derdi de yok yani uyuyamadıgı için aglıyo eşim geldi yemek yok arkadslarına gitcekti ben kızı tutayım sen yemek hazırla dedi o sinirle aglaya aglaya makarna yaptım yedi çıktı zeynep hala kucakta mutfak savaş alanı zeynep bu sefer krize girdi mi nası aglıyo ne emzik ne meme hiiiç bişi almıyo susturamadım sallıyorum 1 bucuk saat açtım beyaz grültüyü ışığı kapattım kollarımda sallıyorum tam daldı hıçkırık tutdu neyse daldı artık yatırcam cep teli çalıyo zırzır uyandı ağlıyo tabii tel 5 dafa arkaya arkaya sonuna kadar çaldı bakmadan bildim tabii k.v. alacaklı gibi arar hiiç düşünmez ki çocuk uyyodur uyandırmayım gittim sesini kıstım bu sfer ev telii fişini çektim uyttum kızı aradım artık tabii zangır zangır titriyom sinirden ama bişi demedim ammmaa kadın tüm sigortalarımı attırdı neymiş ben kızı biberona alıştırmışım sağp sağp sütümü biberonla veriyomuşum ee tabi ben mazoşistim ya kolayca emzirmek yerine sağcam saatllerce, saklıcam sütü, zamanı gelince ısıtcam, vercem biberonla ne manyak yaa allhım bi sürü ögüt verdi yok annesütü şöyle böyle (ki kendisi hiiç emzirmemiş )sütün kesilir felan dicektim benim sütümü sadece sen kesebilirsin die sinirden telefonu fırlatcaktım walla kapattım teli yine zeynep aglıyoo artık yalnız aglamadı beraber aglaştık
zeynep hala uymadı yaa gözler kıpkırmızı uykusuzluktan,mutfak berbat,kurabiye hamuru hala duruyo,eşim hala gelmedi ve tımarhanelik ben aynyn böyleim
Bizi ne diye 2 ay beklettin o zaman?
Canım dün ben de aynen böyleydim. Cinnet geçirdim resmen. Uyutuyorum uyanıyor. Ispanak kavurup börek yapacaktım sabah 10.00 yapayım dedim ıspanaklar tezgahta, 2 ıspanak yıkıyorum aglama sesi, 1. saat odadan çıkamadım yatekrar mutfaga gidiyorum saniye geçmeden yine aynı. ben de ellemedim ıspanaklar tezgahta bekledi eşim gelene kadar. Güya onlar gelince kuaföre gidecektim. Sinirden ondan da vazgeçtim gitmedim. bu gün inşallah gidecegim.
Sorgunlu tarifler için çok teşekkürler
canım yaa çok geçmiş olsun ne zor bigün geçiriyorsun,seni okadar iyi anlıyorumki,Allah kolaylık versin hepimize,sen anlatınca gözümde canlandırdım herşeyi cidden zor bir gün olmuş,k.validende amma sinir bozucu zaten onun yaptıklarını okudukça cinlerim tepeme çıkıyor,ya sabır de yapacak başka bişey yok,2 gündür bizde tuhafız,minik biraz emiyor gaz sancısı tutuyor avaz avaz ağlıyor,ve sadece havaya kaldırıp tuttuğumuzda susuyor,yani eşim tek eliyle halter kaldırır gibi tavana kadar yükseltiyo ozaman susuyo ne tuhaf şeyyy
canım ankarada keçiörende oturuyoruz şimdiilik...önce bileciğe gidicez kayınvalidemlere ordan manisaya...gel senide götürelim kızınlaizmirlilere hemşeri deriz biz...inş tanışmak görüşmek nasip olur...
canım bende loreal 3 etkili temizleme jelini kullanıyorum...aynı mı değil mi bilmiyorum ama bi de senin dediğine bakayım...ama çok kuruttu bu da yüzümü....biraz daha böyle devam ederse dermotoloğa gitmemm gerekcek....
bende kizimi tvden uzak tutmak istiyodum ama ciks olmadi cok seviyo özellikle ana haberi
babasida kiziyla konusunca ekonomi kaddafi su bu hakkind akonusuyo bi ilgili bakiyo ki sormayin kizimin aklina sokma bu yasta bunlari diyorum ama anlamiyo esim
ya kizlar su cinsel mesele hakkind abenimde bi sorum var 2 ayi gecti normal dogum yapali sadece3 kere yaptik yani denedik daha dogrusu dikis yerim cok agriyo esimde hmm yani dar biraz dedi doktor dikis yerin iyilesmis dedi ama bu aci ne ozaman....???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?